Συνάντηση με κο Βεντούρη

Προτείνω να ζητήσουμε συνάντηση με τον κο Βεντούρη σήμερα, σαν Panionios Community & μέλη του ερασιτεχνη, να μας εξηγησει πιο είναι το σκεπτικό στο ξεπούλημα δύο παικτών μας στον ολυμπιακό.

Συμφωνείτε ?

Πρεπει να ζητησουμε πρωτα την αδεια του Μαρινακη… Σοβαρα τωρα, τι να μας πει ο ανθρωπος; Λεφτα δεν υπηρχαν και ο dealer του αφησε μια διαλυμενη ομαδα. Με τις πλατες του αρχιγαυρου, τα χρηματα του, δυο δανεικους και δυο μεταγραφες ελπιζει οτι μπορει να σωσει την παρτιδα. Πιο πολυ θα ηθελα να ακουσω τον Λεμονη και με ποιο τροπο πιστευει οτι θα κανει ομαδα το τσιρκο μας.

Πριν ειναι αργα να του μιλησουμε ή και να τον αποτρέψουμε τις μεταγραφές στον γαβ.
Το ταμείο είχε 1.2 εκατομ.ευρώ και οι παικτες ειναι πληρωμένοι.
Γιατι να φυγουν οι παικτες τσάμπα ? Για τον Μητρογλου δανεικό ?

Επαναλαμβάνω συμφωνειτε να τον βρουμε σήμερα ?

Αφου ουτε εμεις ξερουμε τι παραλαμβανει ακριβως, ουτε αυτος εχει συναισθηση του βαρους που καλειται να σηκωσει. Καρφωνει δημοσια τον τσακιρη περι πληρωμων των λαθων του κ.ο.κ. χωρις να κοιταει να επωφεληθει απο την οικονομικη δυναμικη του τσακ.

Το εργο “Δεν ρωταω κανεναν, δεν σκεφτομαι συνεπειες, ειμαι μονος μου” που παρακολουθουμε το εχει ξανανεβασει το καλοκαιρι στον ερασιτεχνη, εγω αυτο καταλαβαινω.

Μενει να δουμε τι θα αφησεις κι εσυ πισω σου βεντουρη, ποιος θα σχολιαζει τα δικα σου λαθη και ποιος θα τα πληρωσει βεβαια…

εντιτ: Στο δια ταυτα, συμφωνω να συναντηθουμε, ενημερωστε και οσοι μπορουν…

Νομίζω οτι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινώσει τις λεπτομέρειες των 2 μεταγραφών θα είναι άκαιρη κι ανούσια μια τέτοια συνάντηση

Τι είχε ακριβώς το ταμείο?
Ρωτάω εγώ γιατί με τα τόσα διαφορετικά ποσά που λέγανε ούτε οι ίδιοι δεν πρέπει να ξέρανε την οικονομική κατάσταση της παε…
Να αποτρέψουμε? Τι ακριβώς?

Έστω το ταμείο είχε 1.2 εκατομ.ευρώ και οι παικτες ειναι πληρωμένοι.
Το ερώτημα είναι πόση είναι η τρύπα για να βγει η υπόλοιπη χρονιά.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως μιλάμε για 2 μύρια;

Εγώ αυτά θα ήθελα να μάθω πρώτα. Δηλαδή πόσο άσχημη είναι η κατάσταση οικονομικά με βάση το τι άφησε στο ταμείο η προηγούμενη διοίκηση και τι υποχρεώσεις κληρονόμησε η σημερινή (μισθοί, αποδεσμεύσεις, άλλα έξοδα κτλ).

Δεν θα ήταν άσχημη μια συνάντηση να μας λύσει αυτού του είδους τις απορίες.

Το πιο πιθανό είναι να πει τα προβλεπόμενα (πάνω κάτω αυτά που αναφέρει ο μπρεσκα8) που ως καλοπροαίρετος μου φαίνονται και λογικά με βάση και την πίεση του χρόνου και την απουσία εναλακτικών λύσεων πέραν του ερασιτέχνη.

+1
Αν δεν κάνω λάθος τη Δευτέρα υπάρχει μία συνέντευξη Τύπου όπου θα εξηγήσει κάποια πράγματα. Ας κάνουμε λιγη υπομονή.

Το ξαναγράφω κι εδώ: Δεν το θεωρώ κακή ιδέα. Τουναντίον. Σιγά μη δεχτεί όμως. Και από την άλλη τι να πει; ότι βασικό μέλημα είναι να ενισχυθεί και να σωθεί η ομάδα και άλλοτς τρόπος δεν υπήρχε. Και μετά θα σου πει ας προτείνετε εσείς κάποιον άλλο τρόπο. Λες και όλα είναι ή άσπρα ή μαύρα, ντε και καλά. Είδες, είχα όραμα με τη συνάντηση με το Βεντούρη.

Και ξαναλέω: Πόσο πιο κάτω για τον πάτο;;;;

Σόρρυ αλλά είμαι τόσο σκασμένος που μπορεί να γράφω και πράγματα που θα τα μετανιώσω… Αλλά δε μπορώ… Γαμώτο μου! Άντε τα λέμε μάγκες…

no worries ολοι σκασμένοι είμαστε

Δεν νομίζω οτι μπορεί να πει τίποτα σοβαρό (εκτός από τυπικότητες) ο Βεντούρης.
Το deal που έκανε αγωνιστικά σημαίνει οτι η ομάδα ρίχνει λευκή πετσέτα.
Αν από την άλλη έχει τίποτα διαβεβαιώσεις οτι εξωαγωνιστικά θα μας σπρώξουν να σωθούμε δεν μπορεί προφανώς να το πει γιατί οι πανιώνιοι είναι τόσο εχέμυθοι που τα λεγόμενά του θα γίνουν πρωτοσέλιδο πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις(και δύο μπορώ να σου πω!)

δεν συμφωνω…κλεινω στην αποψη οτι οταν το δεξιο σου μπακ ειναι ΜΑΚΡΑΝ ο ποιοτικοτερος σου παικτης…το προβλημα ειναι οτι εχεις πολλους κακους παικτες…ο Μανιατης απλουστατα δεν μπορουσε να σε κρατησει στην κατηγορια μονος του…επισης ειναι γεγονος οτι αν πεσεις θα τους πουλαγες εναντι πινακιου φακης…τα ρεστα του παιζει ο ανθρωπος…τι να λεμε τωρα

Μετά τη συνέντευξή Λιανού, νομίζω Δημήτρη ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε αυτό που πρότεινες!!!