Superleague2 2025-2026

1 «Μου αρέσει»

Τι αλήτες είναι αυτοί ρε;

1 «Μου αρέσει»

Απροκάλυπτοι ρε! Ντροπή ρε ξεφτιλισμένοι!

1 «Μου αρέσει»

Το επόμενο βήμα για αυτά τα συντονισμένα λαμόγια είναι να ζητήσουν έλεγχο σε όλα τα επιβατηγά πλοία που πάνε προς Σύρο, στο αν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας εκτελούν σωστά τα καθήκοντά τους κοκ…

Μιλάμε για την πιο ασόβαρη χώρα του κόσμου. Χωρίς αρχή, μέση κ τέλος

4 «Μου αρέσει»
5 «Μου αρέσει»

Περσινό αλλά το βάζω εδώ

Ε, εντάξει… φέτος τα φτιάξανε αυτά! Δεν στήνονται ματσάκια, ούτε είναι τίποτα “μιλημένο”!

1 «Μου αρέσει»
1 «Μου αρέσει»

5 «Μου αρέσει»

«ερήμην του λόγου»
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο.

1 «Μου αρέσει»

Μπίτι ερημην

1 «Μου αρέσει»

Μπίτι ερήμι είναι το σωστό το πατρινό. Ή και ερήμι μπίτι.

1 «Μου αρέσει»

Τον είδα και εγώ. Κανονικός μπράβος που αναβαθμίστηκε. Ο τύπος θέλει να μοιάσει του Μπέου και του Ζαμάνη. Δυστυχώς τέτοιους θα αντιμετωπίζουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. (Ο δε Γεωργούντζος ψυχασθενής).

1 «Μου αρέσει»

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Τσιμπανάκος έχει παίξει και μπάλα. Ήταν ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Βόλου. Μετά τον έκανε παράγοντα ο Μπέος. Είναι βρωμιάρης εννοείται αλλά δεν είναι άσχετος με το χώρο. Παρατηρήστε ότι δημόσια μιλάει με σεβασμό για τον Πανιώνιο αναγνωρίζοντας το ειδικό του βάρος γι’ αυτό και φυλάει τα ρούχα του για να έχει τα μισά…

2 «Μου αρέσει»

Πάντως λέει και πράγματα που είναι στα όρια της μήνυσης.

2 «Μου αρέσει»

Και λέω στα όρια γιατί δεν λέει ευθέως τι πιστεύει ότι είμαστε εμείς αλλά τι δεν είναι εκείνοι. Αλλά σε έναν μονόλογο στον οποίο κυριαρχεί η αντιδιαστολή ανάμεσα σε «αυτους και σε μας» είναι σαν να λέει τι είμαστε εμείς. Αυτή την εντύπωση θέλει να δημιουργήσει.

1 «Μου αρέσει»

Εντάξει απλά είναι η γενιά βρωμιάρηδων που είναι λιγο πιο woke. Δεν νομιζω να δηλωσει και οτι δεν είναι ρατσιστής επειδή έχει παει με μαύρη…:joy::joy::joy:

“Ο κόσμος του Πανιωνίου έχει δει πραγματικούς παράγοντες και αυτοί θα πρέπει να παίρνουν μαθήματα από τους παράγοντες αυτούς. Ο καθένας κρίνεται για αυτό που λέει αλλά στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί».”

Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του. Αν έχουμε δει λέει παράγοντες… δυστυχώς μας πήρε καμια 30αρια χρόνια να καθαρίσουμε απο δαύτους…

4 «Μου αρέσει»

Ένας μικρός εκκολαπτόμενος μπεος ταμάμ για τον βούρκο του ελληνικού ποδοσφαίρου

3 «Μου αρέσει»

Ολόσωστο.

Και είναι και πολύ κλασικό αυτό όταν παρατηρείς γαβροβάζελους να τσακώνονται:

“Κάνατε το Χ!”

“Ναι, αλλά όταν εσείς είχατε κάνει το Χ δεν μίλησε κανείς”

“Ναι, αλλά όταν σας είχαν σπρώξει τότε!”

“Ναι, αλλά τότε που σας είχε δώσει μπέναλντυ”

“Ναι αλλά εσάς που σας έδωσε οφσάιντ”

Πραγματικά πολύ προβλέψιμοι και βαρετοί ακόμα και οι τσακωμοί τους…

1 «Μου αρέσει»

https://monobala.gr/prostimo-tis-deav-ston-panionio/