Παρατηρώ ότι έχουμε πάψει να ανοίγουμε νήμα για κάθε επόμενο παιχνίδι. Κάνω την αρχή, λοιπόν, εκ νέου, για το σημαντικό παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου, με την ευχή για ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι τη νίκη.
Πάμε μωρή αρρώστια!
ΥΓ Αν για κάποιο λόγο έχει αποφασιστεί να μην ανοίγονται νέα νήματα και δεν το έχω δει, συγγνώμη και παρακαλώ τον αντμιν να το συγχωνεύσει.
Καλά έκανες. Δεν νομίζω ότι είναι απόφαση, απλά τόσοι που έχουμε μείνει μιλάμε στο τσατ. Εδώ δεν ανοίγουμε στα αθλήματα που είμαστε στη πρώτη κατηγορία…
Δίκαιη ήττα σήμερα και μεγάλο μάθημα αυτό το ματς. Ίσως καλό το ότι παίζουμε εκτός τη Καλαμάτα κολλητά, μιας και είναι τόσο παρόμοια ματς.
Θέλω να δω Κολοβό να ξεκινάει από πάγκο. Αλλιώς ξεκινάει το ματς από άσσο πάλι…
Έτσι όπως παίξαμε χθες , είναι πολύ θετικό ότι έχουμε εκτός έδρας παιχνίδι την ερχόμενη εβδομάδα. Αν ήταν εντός θα υπήρχε πολύ γκρίνια.
Επίσης είναι πολύ θετικό ότι πάμε σαν οριακά αουτσάιντερ. Με διπλό κλείνει θετικά ο πρώτος γύρος, με Χ είμαστε οκ , με ήττα υπάρχει προβληματισμός αλλά μέχρι εκεί.
Το όλο θέμα είναι να καταφέρουμε να τους τρομάξουμε , κάτι που δεν έχουμε κάνει ακόμα.
Εμείς σαν ομάδα πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε προοπτική να παίξουμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο και να παρουσιαστούμε πολύ πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε ομάδες με παρόμοιους στόχους με εμάς.
Είναι μια ευκαιρία κατά την γνώμη μου αυτό το ματς. Αν σε δεύτερο σερί ματς χάσουμε εύκολα από έναν ανταγωνιστή μας θα έρθει κάποιος προβληματισμός.
Θεωρώ ότι σαν ομάδα δεν έχουμε πιάσει το ταβάνι μας. Μπορούμε καλύτερα. Θα εξαρτηθεί και από τους τραυματισμούς που θα κυμανθεί η απόδοση μας.
Τα play offs όμως είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Θα χρειαστεί να δείξουμε χαρακτήρα πέραν όλων των άλλων για να καταφέρουμε κάτι καλό.
εγώ νομίζω οτι έχουμε πολυ καλό ρόστερ΄΄΄Τό στήσιμο ομως κάθε Κυριακή..με απογοητεύει’‘’'Δεν παιζει η κατάλληλη ομάδα και το ροτέσιον ειναι δειλό και ασχετο θέσεων,Αντί να εξασφαλίσουμε άμεσα και θετικά το πρωτο ημίχρονο …κανουμε ΑΚΟΜΗ πειράματα…Ψαχτετο
Δε βλεπόμασταν σήμερα… Απο τις χειροτρες εμφανισεις μας.
Θελουμε μεγσλη βελτιωση, περισσοτερο παθος, καλυτερη ενδεκαδα, καλυτερο κοουτσαρισμα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες εμφανίσεις φαίνεται πως τουλάχιστον αυτή την στιγμή είμαστε ως επίπεδο ομάδας πίσω από την Καλαμάτα και την Κηφισιά.
Ακόμα ελπίζω ότι η ομάδα θα βελτιωθεί μαζί με τον προπονητή μας και έτσι στα πλέι οφς θα έχουμε περισσότερες ελπίδες. Αυτή την στιγμή με όσα έχουμε δει από την ομάδα πολύ δύσκολα ανεβαίνουμε.
η Χθεσινή εμφάνιση της ομάδας δεν ικανοποιήσε κανέναν. Στο γήπεδο υπήρχε μόνο η Καλαμάτα. Τελικό σκορ Καλαμάτα - Γιαννακόπουλος 1-1. Δεν ξέρω πόσα νεύρα θα είχα αν είχαμε τόσες τελικές και δεν κερδίζαμε. Η φανέλα της ομάδας προκαλεί έξτρα βάρος και στους αντιπάλους μας.
Υπάρχει όμως και μια άλλη οπτική γωνία. Στην αρχή της χρονιάς αν μπορούσαμε να προβλέψουμε τα αποτελέσματα, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα το βάζαμε χ και αυτό με αισιοδοξία. Μην ξεχνάμε οτι είναι απο τις ομάδες που θέλουν να ανέβουν. Αρα σαν αποτέλεσμα δεν μας έβγαλε απο τον βασικό στόχο. Επίσης τα 2 ντέρμπι τα έχουμε εντός στον 2 γύρο. Και μέσα στην έδρα μας δεν πιστεύω οτι μπορούν να μας κερδίσουν.
Προς το παρόν οι μόνοι βαθμοί που χάσαμε και με ενόχλησαν ήταν απο την Παναχαϊκή τελικά. Απο τον Αστέρα Β ήταν πρώτη αγωνιστική και οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις.