Super Laegue 2 - 18η αγωνιστική: Πανιώνιος - Καλαμάτα

Πολύ σημαντικό ματς, όλη η χρονιά (μέχρι το επόμενο). Αν κερδίσουμε, έχουμε ελπίδες. Πάμε γερά!

Τουλάχιστον είναι πλέον πάλι στα πόδια μας. Με 9 συνεχόμενες νίκες ανεβήκαμε μαθηματικά. :slight_smile:

Χρόνια έχω να περιμένω έτσι ΜΙΑ συγκεκριμένη Κυριακή. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά!

Όλη τη χρονιά δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτα από κανέναν. Μόνο ο Νικοπολίδης φοβόταν. Είναι πολύ δύσκολη η άνοδος αν συνυπολογίσεις ποιότητα ομάδων , παρασκήνιο κλπ. Αλλά μπορούμε.

αυτό που φοβάμαι είναι ο κόσμος που θα έρθει. και όταν συμβαίνει αυτό, ξέρουμε όλοι την συνέχεια…
πάμε μωρή Πανιωνάρα και ό,τι γίνει!!!

Γεγονός.

Ενημέρωση για τον αγώνα με τον Πανιώνιο
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα υπάρχει ειδική θύρα εισόδου (θύρα 1) για να δουν το παιχνίδι.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και θα μπορούν να τα αγοράσουν στα εκδοτήρια του γηπέδου δύο ώρες πριν από την σέντρα του αγώνα και μέχρι την έναρξη του που είναι 14.45 μμ.
Επισημαίνουμε ότι δεν θα υπάρχει ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων μέσω ίντερνετ.

Από φιλοξενία φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας καταλήξαμε σε σίγουρη τιμωρία της ομάδας και τραυματισμό ενός ατόμου. Χάσαμε και τον αγώνα. Χειρότερα δεν γίνεται νομίζω. Πολύ κρίμα. Έκατσε να έρθει και πρώτη φορά ο μικρός μου γιος στον αγώνα και δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα με ότι έγινε. Δεν χρειαζόταν ανταπάντηση νομίζω στις προκλήσεις και άντε το πολύ θα έπρεπε να απαντήσουμε με συνθήματα και μια ανακοίνωση μετά.

Στα του αγώνα νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε καλά μέχρι τα επεισόδια. Η ομάδα με πολλές ελλείψεις και τραυματισμό παίκτη στο 7ο λεπτό. Στο δεύτερο δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε δυνατά και να αντιδράσουμε στο γκολ που δεχτήκαμε.

Υ.Γ.: Είναι κρίμα να φεύγει ένας άνθρωπος τραυματισμένος από το γήπεδο αλλά για να είναι δίκαιος για να του έρθει καρέκλα στο κεφάλι πήγε να κάνει και αυτός τον μάγκα μαζί με άλλους. Πιθανότητα τραυματισμού είχαν όσοι πήγαν στα κάγκελα για να τσαμπουκά και αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές.

Γκινιάρης ο Πανιώνιος από την Παρασκευή με τραυματισμό Γιάκοβλεφ και φυσικά με Σεμπά στην αρχή του ματς. Θα μπορούσε να είχε γράψει 2-0 μέχρι τα επεισόδια και τώρα να γλεντούσαμε, ειδικά με την πρώτη ευκαιρία με λόμπα Τσερίσεφ. Δεν ήταν κακή η ομάδα, ειδικά στο 1ο ημίχρονο.

Μπούσης μακράν ο καλύτερος, ο Κουτρουμάνος ελέγχεται μόνο για την αλλαγή Τσερίσεφ αλλά προφανώς δεν θα την πάλευε άλλο. Και ίσως να έπρεπε να βάλει το Γροντή νωρίτερα, μήπως με αλλαγή στο Ρώσο. Κατά τα άλλα, μια χαρά την είχε την ομάδα και δεν το φάγαμε από αντεπίθεση αλλά από αδράνεια του, συνήθως άριστου, Τσόρνομαζ.

Για την ξυλεία - που δεν ήταν καν ξυλεία δηλαδή - νομίζω ότι έπρεπε να τους δώσουμε μαξ 200 εισιτήρια και πολλά τους είναι. Το ξέρω ότι η 9 έχει κλείσει από τους σεισμούς αλλά εκεί έπρεπε να πάνε μόνοι τους όπως μας είχαν εμάς στην Καλαμάτα. Όταν σκάνε με χιτλερικούς χαιρετισμούς και προκλήσεις, λογικό να υπάρχει εκνευρισμός. Ο οποίος μας κόστισε φυσικά όλη τη σεζόν γιατί μετά τη διακοπή η ομάδα έπεσε κατακόρυφα.

Τέλος πάντων, όλα αυτά είναι και λίγο να 'χαμε να λέγαμε. Μήπως είναι σίγουρο ότι αν κερδίζαμε χτες θα ανεβαίναμε κατηγορία με τους άλλους να στήνουν ότι κινείται; Ας πάμε με καλά στημένη την ομάδα στα πλέι οφ και το πιάνουμε ξανά από εκεί.

https://youtu.be/bTzn0gKz2gc?si=lnwh2hCkluur1kBs

Ήρθαν οι αγροκαλλιεργητες από τη Μεσσηνία να κάνουν νταηλικια μέσα στο σπίτι μας

Ψευτης να βγω αλλά αυτά τα χαζοεπεισόδια ( πριν 20 χρόνια δεν θα ασχολιόταν κανείς) θα μας πάνε πολύ πίσω.

Έγιναν στην πιο ακατάλληλη στιγμή , χωρίς λόγο χάλασαν όλο το καλό κλίμα , τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξυ κόσμου, οργανωμενων, παε κλπ

Πολύ σωστό!