Σκοπός του Panionios Community

Παιδιά νομίζω ότι θα πρέπει για όλους όσους γίνονται μέλη σε αυτό το φόρουμ να είναι ξεκάθαρο ποιός είναι ο σκοπός για τον οποίο ανοίχτηκε. Κάνω μια αρχική προσπάθεια (παίρνοντας κάποια κομμάτια από το κείμενο που είχαμε φτιάξει συζητώντας για την ίδρυση μη κερδοσκοπικού σωματείου) κι εννοείται ότι πρέπει να το επεξεργαστούμε καλύτερα όλοι μαζί έτσι ώστε να καταλήξουμε σε ένα κείμενο που μαζί με τους όρους συμπεριφοράς του φόρουμ θα πρέπει να το υπογράφουν όλα τα μέλη. Πρέπει να τονίσουμε οτι η λέξη community επιλέχθηκε εσκεμμένα για να τονίσει και τη διάθεση προσφοράς των μελών αυτής της Πανιώνιας κοινότητας.

Λοιπόν, σκοπός του Panionios Community εκτός από το να συναντιόμαστε εδω να κανουμε την πλάκα μας συζητώντας για την ομάδα μας, θα να μπορούσε να είναι:

1. Να προωθεί και να εξαπλωνει την Πανιώνια ιδέα, ιστορία και κουλτούρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με τη διαρκή διεύρυνση του αριθµού των Μελών του και την ουσιαστική προώθηση του φίλαθλου πνεύµατος όπως αρµόζει στις ρίζες, τις καταβολές και την κουλτούρα του Π.Γ.Σ.Σ.
  2. Να προωθεί την εξάπλωση του Αθλητισμού υποστηρίζοντας (υλικά και ηθικά) τα ερασιτεχνικά και επαγγελματικά τμήματα του Πανιώνιου Γυμναστικού Συλλόγου
  3. η δηµιουργία ενός αυτόνοµου φορέα παραγωγής ιδεών (think tank), διαλόγου, έκφρασης, ενηµέρωσης και δράσης όλων των φίλων του Π.Γ.Σ.Σ. για την ανάπτυξη του κοινού του συλλόγου και στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  4. η διάδοση του fair play (ευ αγωνίζεσθαι) και η καταπολέµηση της βίας και του ρατσισµού και οποιασδήποτε διάκρισης στον αθλητισµό µέσω της διαρκούς επιµόρφωσης των µελών του και της ανάπτυξης πνεύµατος ευθύνης και αλληλεγγύης µεταξύ τους.

Το Panionios Community δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει τους συνδέσμους φιλάθλων που δραστηριοποιούνται γύρω από τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σμύρνης (Π.Γ.Σ.Σ.), αλλά κυρίως να καταδείξει την αναγκαιότητα για μια ευρεία συλλογική προσπάθεια με σκοπό να προωθήσει την Πανιώνια διαφορετικότητα και την ανάπτυξη του υγιούς φίλαθλου πνεύματος.

Αυτό είναι το πρώτο μου Post.

Σε λίγα χρόνια θα σκαλίζουμε τα πρώτα μας Post για να ανακηρύξουμε τον κωλοτούμπα της 5ετίας, 10ετίας κοκ…

Καλωσορίζω τη νέα προσπάθεια.

Σε ό,τι αφορά το κείμενο registration του Panionios-Community.

Έχω κάνει κάποια έρευνα σε ελληνικά φόρουμ και έχω ξεκινήσει τη σύνθεση του.

Το έχω σε google docs το οποίο σημαίνει ότιθ όποιος θέλει να συμμετάσχει στη δημιουργία του μπορώ να το κάνω share και να συμμετάσχουμε όλοι στη δημιουργία του.

Όποιος θέλει μου στέλνει σε Pm το gmail του για να τον προσθέσω σύντομα.