Προτεινω μεταφορα στην ενοτητα Υπαρχουσα διοικητικη κατασταση
Γαυροι ειστε ντεμοντε
Προτεινω μεταφορα στην ενοτητα Υπαρχουσα διοικητικη κατασταση
Γαυροι ειστε ντεμοντε
Μπορείς να κάνεις unfollow τη σελίδα να μην βγάζεις φλυκτενες όταν τη διαβάζεις.
Οχι σορρυ δε παει ετσι.. μπορουνε να βγαλουν το πανιωνια μπροστα απο τα νεα, να το πουνε κριστο δαρα εντ φρεντς νεα κ μετα θα κανω το ανφολοου.. τωρα σε καθε ξεφτιλικι θα τους κραζω γτ με αφορουν
Πουλο οι γαυροι απο τον πανιωνιο
Κ κατι ακομα για τα γαυροπανιωνια νεα. Πρινλιγο καιρο σε αρθρο του καρμιρη εβγαζε συμπερασμα κ εγραφε οτι ο κοσμος αντιδρα θετικα στις κινησεις ζαμανη λες κ ειχε κανει κανα γκαλοπ. Αμα ειναι φιλος σου να του πεις οτι στην πανιωνια επικαιροτητα αυτες της μερες πρωτο θεμα ειναι δυσαρεσκεια γις τα κολλητιλικια με τους λιμανισιους, η δυσαρεσκεια στους δανεικους η δυσαρεσκεια στο δαρα. Ας ασχοληθει να γραψει κ αυτη την επικαιροτητα αντι να γλυφει μονο τη παε κ μετα κ μετα μπορει να το σκεφτω το ανφολοου ξανα.. ξεφτιλικια
Εξω οι πουστογαυροι απο τον πανιωνιο
Μόνος σου τρελαίνεσαι για ένα καθαρά Πανιώνιο Site.
Τα περι γαύροι και τέτοια απλά είναι αστεία και για γέλια…Δεν υπάρχει κανένα άλλο μέσο ενημέρωσης για όλα τα αθλήματα.
Τώρα αν θες Site που να βριζει Δάρα και Ζαμάνη έχεις όλο το ιντερνετ πίσω από την ανωνυμία σου να κάτσεις να φτιάξεις σελίδα και να βρίζεις όσο θες.
Δεν έχω καταλάβει πραγματικά το μένος σου. Νομίζω σου φταίνε όλοι και τα πάντα και βλέπεις παντού εχθρούς. Και όλοι έχουν κάνει μια συνωμοσία για το κακό του Πανιωνίου.
Χωρίς παρεξήγηση στα λέω.
Επίσης Πανιώνιοι είναι και άλλοι δημοσιογράφοι αλλά δεν βλέπω ανάλογο κράξιμο, που είναι και σε ιστοσελίδες κολοσσούς.
Τωρα οντως δεν μπορουμε να συνενοηθουμε?? Σου το γραψα κ πριν ρε παναγιωτη, επικαιροτητα ειναι αυτη τη στιγμη η αντιδραση στα γαυροκολλητιλικα κ ενα σαιτ που κοτσαρει το ονομα πανιωνιος δε γραφει κουβεντα.. το ιδιο σαιτ που οταν το βολευει βγαζει συμπερασματα για τις αντιδρασεις του κοσμου.. δε βλεπω φαντασματα φιλε μου, απλα επιλεγω να βλεπω τη πραγμστικοτητα κ αυτη ειναι η εξαρτηση απο τους λιμανισιους κ η παντελης αναξιοπρεπεια.. αυτο μου φταει κ αυτο προκαλει κ το μενος. Τωρα αν καποιοι θελετε να βλεπετε στραβο το γυαλο δε θα σας κανω παρεα σορρυ. Ευτυχως απο την ανακοινωση υποτελειας της παε για τα γαυροειδη στη νς μεχρι κ τη χθεσινη εκπομπη των πανθηρων εχει αρχισει κ λιγοστευει η ανοχη στα ξεφτιλικια μας. Καιρος ηταν. Κ Χεστηκα τι γραφει το γκαζετα η το σπορτ24.. αμα θελει να βγαλει το πανιωνια μπροστα απο τα νεα θα σταματησω. Αλλιως να του πεις οτι τα πανιωνια νεα των ημερων περιλαμβανουν κραξιμο στους γαυρους που εχουμε στη πλατη μας. Αμα θελει να σιυ στειλω κ ονομα κ αριθμο ταυτοτητας κ οτι χρειαζεται για να μη κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια
Χατζηθεοδωρου εισαι πουτανας γιος γαμιεται το λιμανι κ ο ολυμπιακος
Σακίλ, παραδόξως θα διαφωνήσω εν μέρει μαζί σου. Αυτο το σαιτ για να υπάρχει πρέπει να είναι βιώσιμο. Για να είναι βιώσιμο, δεν θα αφουγκράζεται τις αποψεις τις δικές σου, τις δικές μου ή των Πανθήρων, αλλα της διοίκησης. Για ένα εκατομμύριο λόγους που τους καταλαβαίνεις καλύτερα απο εμένα. Επίσης, για να μην είμαστε άδικοι, υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου που θεωρεί οτι η ΠΑΕ καλώς πράττει, δεν έγινε και τίποτα αν έχουμε οκτώ δανεικούς απο το γαύρο, ο βαζέλας ειναι ο εχθρός, έχω ακούσει κατα καιρούς τα πάντα. Αυτος ο κόσμος απο κάπου πρέπει να ενημερώνεται.
Παπαγαλίζουν τα πανιωνια νέα τις απόψεις της ΠΑΕ; Ασφαλώς. Για παραδειγμα, ο Πανιώνιος απέκτησε τον fake Μασουρα, δεν τον δανείστηκε για εννέα ματς. Ή -το καλύτερο κατα τη γνώμη μου- οι Πάνθηρες γιουχάρουν τον Κειτά επειδή έκανε αποχή απο τις προπονήσεις, οχι γιατί έβγαινε φώτο με φανέλα του γαύρου. Και φυσικά με την απόκτηση του Πίρις, ο Ανιγκό έχει πολλές και ποιοτικές επιλογές στον άξονα -τέτοιου επιπέδου σαχλαμάρες τέλος πάντων.
Αλλα, να σου πω την αλήθεια, βλέπω με πιο καχύποπτο μάτι αυτο που βγαίνει προς τα έξω απο άλλες πηγές τον τελευταίο μήνα, δηλαδή οτι ξαφνικά όλες οι επιλογες των τελευταίων ετών ήταν του Δαρα και ο κακομοίρης ο Ζαμάνης παλεύει μόνος του για να κρατήσει ψηλά τη σημαία. Αυτο μου ακούγεται για παπατζιλίκι ολκής και τουλάχιστον στα πανιωνια νεα υπάρχει η συζητήσιμη αλλα σταθερή στάση πως ο,τι κάνει η ΠΑΕ (ο Δαρας και ο Ζαμάνης μαζί δηλαδή) είναι καλώς καμωμένο. Πιο έντιμο το βρίσκω αυτό, παρά τη στρατιά των όψιμων εχθρών του Δαρα, λες και δεν ξερουν μέχρι και τα καλαμάκια του φραπέ στην Πλατεία οτι το ρόστερ είναι κάθε χρόνο φτιαγμένο απο τον Ζαμάνη. Θα τρελαθούμε εντελώς δηλαδή.
Χαχαχαχαχαχαχα! Είναι όπως το αστυνομικό ρεπορτάζ στα κανάλια, παπαγαλίζει αυτά που λέει η αστυνομία χωρίς να ρωτήσει αλλού γιατί αλλιώς δεν θα του δίνουν πληροφορίες. Τα ίδια που κάνουν όλοι ή οι περισσότεροι αθλητικογράφοι στα σάιτ βέβαια.
Λογικά τα νεύρα του σακίλ όμως, που να δεις τα νεύρα αυτών που προσπαθήσαμε να πάμε στο τηγάνι και μας κορόιδευαν διοικήσεις και μπάτσοι μέσα στα μούτρα μας.
Για τον Μπανανά που ανακαλύψαμε ότι ήταν δανεικός μπρέσκα δεν είπες. Ούτε ένας κλικμπέιτ τίτλος τύπου: “ΣΟΚ: δανεικός ο πυλώνας της άμυνας. Κάντε κλικ για να διαβάσετε λεπτομέρειες”
Δεν ήξερα που να το βάλω αυτό, όποτε το βάζω εδώ:
Έρχομαι Αθήνα σήμερα και για πρώτη φορά σε 16 χρόνια θα κάτσω ενάμιση μήνα στην Ελλάδα! Διψάω για Πανιωνιο, κι ας είναι…κρίκετ! Θυμάμαι ότι υπήρχε ένα σάιτ που έκανε λίστα με όλες τις αθλητικές δραστηριότητες του Πανιώνιου ανά εβδομάδα. Υπάρχει ακόμα αυτό, και ενημερώνεται;
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
https://www.facebook.com/share/p/1JrHcEtfdj/?mibextid=wwXIfr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί φίλοι του panionianea.gr
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, από σήμερα, η ιστοσελίδα panionianea.gr δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη, καθώς η πλατφόρμα φιλοξενίας της ιστοσελίδας μας προχώρησε σε αναστολή λειτουργίας του panionianea.gr, επικαλούμενη τεχνικό ζήτημα που αφορά πιθανό κακόβουλο περιεχόμενο, το οποίο δεν έχει προέλθει από εμάς και δυστυχώς έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα.
Έχουμε ήδη υποβάλει αίτημα επανεξέτασης στη Google, καθώς θεωρούμε ότι πρόκειται για λανθασμένη αξιολόγηση. Παράλληλα, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και εξετάζουμε κάθε διαθέσιμη λύση, ώστε το site να επανέλθει το συντομότερο δυνατό. Ελπίζουμε να έχουμε θετικές εξελίξεις.
Μέχρι τότε, η ενημέρωσή σας θα συνεχιστεί κανονικά μέσα από τα επίσημα κοινωνικά δίκτυα του panionianea.gr.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση, την υπομονή και -πάνω απ’ όλα- για τη στήριξη που δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.
Η ομάδα του panionianea.gr