Σάββατο 24/01/2026 18:15 Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

Με εκανε κακο Γιουτο στην ψυχολογια μου αυτος ο μπινες. Το αρχικο ραμολι με τα βιντεο ειχε κατι το κωμικοτραγικο, ηταν σαν τον Μπενι Χιλ. Αλλα αυτος ο γραβατακιας με αγχωνε, γιατι με εκανε να πιστεψω οτι ειμαι υπερβολικος.

Και ολα αυτα γινανε, πανω που σταματησα να βλεπω εφιαλτες με το ΛΚΓΝ ΜΝΠΝ να με κυνηγα ντυμενος μπατσος γιατι πεταγα στρακαστρουκες στο γηπεδο

4 «Μου αρέσει»

Πα-ράνοια Πα-ράνοια μαζί σου Πανιωνάρα στα ουράνια :blue_heart::heart:

3 «Μου αρέσει»

Είναι μία ωραία ατμόσφαιρα κι αυτοί

https://www.sdna.gr/mpasket/1393254_bombes-hatzopoyloy-i-kae-den-ehei-plirosei-pano-apo-50-toy-hreoys-me-petaxan-apo-ti

Άμα είχε πετύχει όμως κάποιον θα κλαιγαμε τώρα….με το μαλακισμενο που την πέταξε

Πρώτη φορά έκανε δήλωση για διαιτησία ο μυστα. Το νου μας

Ο Νέναντ Χρονοπούλου έχει μύτη και είναι κανονικός άνθρωπος όχι μόνο προπονητής

Παίζαμε με μισή ομάδα σε σχέση με τους Τούρκους

2 «Μου αρέσει»

Σεζόν 1992-93

Τεραστιος Μποσγανας με 5/7 τρίποντα…

4 «Μου αρέσει»

Πρελιεβιτς και Φάνης 40 λεπτά συμμετοχής…

Νίκη και όλα παίρνουν το δρόμο τους!

1 «Μου αρέσει»

και PJ όλο το 40λεπτο!

1 «Μου αρέσει»

και με 0/2 τρίποντα!!

Δεν ξέρω αν υπήρχε τότε άλλο 5αρι στην Ελλάδα που να βάραγε τρίποντα…

1 «Μου αρέσει»
2 «Μου αρέσει»

Καμία φορουμική κριτική για τον αγώνα;;;

Λέμε τώρα…

Μεγαλη ξενέρα, έτσι οπως χαθηκε.

Από το πρώτο 5λεπτο φάνηκε πώς θα παει το πραγμα και η διαφορά που πήραμε ειναι γιατι δεν τους έμπαινε τίποτα στο α’ ημιχρονο. Όταν αρχίσαν να τα βάζουν ηρθε στα ισα το πραγμα.

Τέυλορ: απίστευτα διστακτικός και στο σουτ και στο μπάσιμο και βλέποντας τον σήμερα αναρωτιέμαι αν όντως είναι καλύτερος από τον μπαρμπα-Σταρκς… Απλά είχαμε πολυ υψηλες προσδοκίες για την πάρτη του…

Κρούζερ: ακόμα για ένα παιχνίδι πολυ ανεβασμένος

Γκικας, Τσαλμπούρης, Νικολαΐδης, Γόντικας, Λεμον: κάτω του μετρίου

Τομασον: ειναι βαρόμετρο για την ομάδα αλλά μου φάνηκε χωρίς καποιο στήριγμα… παρα πολλες επιθέσεις χαθηκανε γιατι κούραζε την μπάλα εξω στο τρίποντο χωρις να είναι σαφές τι σύστημα ακολουθει η ομάδα- θα κανει διεισδυση αυτός; Θα παει για τρίποντο; Θα πασαρει μέσα; Και είχα την αίσθηση οτι ουτε και οι συμπαικτες του καταλαβαινανε…

ΠΤΣΛΚ ΓΜΣ

2 «Μου αρέσει»

Η ομάδα στηρίχθηκε πάρα πολύ στην άμυνα της. Ηταν όμως ξεκάθαρο ότι κάποια στιγμή έπρεπε να μπουν και κάποια σουτ αλλιώς θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Δυστυχώς οι περιφερειακοί μας σε πολύ κακό βράδυ. Ακόμα και ο Τομασον στο σκοράρισμα δεν με ενθουσίασε, έβαλε όμως ένα μεγάλο σουτ.

Είναι πολύ δύσκολο να πάρεις το παιχνίδι με τον Τειλορ τόσο άστοχο και να μην απειλεί. Στην θέση τρία από την άλλη, μια κομβική θέση, ελπίζουμε στον Λουις αλλιώς ο Λεμον δεν καταφέρνει να σταθεί έστω αμυντικά. Η ομάδα στο τρία είναι άδεια.

Παρόλα αυτά το χτυπήσαμε το ματς και λίγο ήθελε να το πάρουμε. Αν παίξουμε με την ίδια διάθεση και βελτιωθούμε λίγο ακόμα μπορούμε να κερδίσουμε πολλά ακόμα ματς.

1 «Μου αρέσει»

Ο Τεϊλορ τσακώθηκε με το τρίποντο με τους τούρκους (0/7) και προφανώς τον πήρε από κάτω και δεν εμπιστεύεται το χέρι του. Αυτό ωστόσο δείχνει ότι δεν είναι σουτέρ.

Για Κρούζερ συμφωνώ , για Λιούις διαφωνώ, μια χαρά τον είδα, πρώτος σκόρερ ήταν.

Ο Τόμασσον καλός χρυσός αλλά δύσκολα θα σε κουβαλήσει στο σκοράρισμα.

Ο Νικολαΐδης δεν κατάλαβα γιατί έμεινε εκτός στο 2ο. Αμυντικά είχε να δώσει όπως έδωσε στο 1ο.

Κρίμα γιατί παρότι η ομάδα δεν απέδωσε καλά , έφτασε κοντά. Συνεχίζουμε…

1 «Μου αρέσει»

σωστό, το διόρθωσα…η εμπάθεια μου προς αυτόν τον έβαλε αυτόματα στους μέτριους…:joy:

1 «Μου αρέσει»

Για μένα τα πράγματα και εδώ είναι απλά . Η ομάδα με τον Μάρκοβιτς και τις λοιπές προσθήκες έχει σουλουπωθεί . Σε γενικές γραμμές παίζουμε καλύτερα από πριν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε κάποια σούπερ ομάδα! Είμαστε κακοί με ταβάνι τη μετριότητα το οποίο είναι καλύτερο από το συνοθύλευμα που είμασταν πριν … Παραμένουν πολλές οι πιθανότητες του υποβιβασμού… Ένας μέτριος μπαοκ ήταν αρκετός για να μας κερδίσει σήμερα όπως και μια καλή τουρκική ομάδα αρκετή για να μας συντρίψει προχθές

4 «Μου αρέσει»

Μακάρι να μην τραυματίζονταν ο Μπέβερλι και να συνεχιζε να παίζει . Θα το παίρναμε το ματσάκι. Η ομάδα έπαιξε για ένα πεντάλεπτο τρομερή άμυνα αλλά έσκασε. Πλέον στο σύγχρονο μπάσκετ κερδίζει αυτός που έχει τους περισσότερους αθλητές . Λέμον θα φύγει μάλλον. Δυστυχώς απέρριψαν την πρόταση μας δύο καλοί παικται

3 «Μου αρέσει»

Γενικά οι Έλληνες δεν βοήθησαν καθόλου: Γκικας - Γόντικας - Νικολαιδης - Τσαλμπουρης ίσως ήταν οι 4 χειρότεροι (σε αντίθεση με τον Χουγκαζ, που ήταν μακράν ο MVP). Κρίμα, γιατί από αυτούς περιμένεις να καταλαβαίνουν ακόμα περισσότερο τη κρισιμότητα του αγώνα. Γενικά υπήρχε μεγάλο άγχος σε παίκτες (και προπονητή, θεωρώ), θυμηθείτε πόσα λει-απ/σουτ από κάτω χάθηκαν ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έτρεμαν τα χέρια τους και η συντριβή από τους Τούρκους σίγουρα έκανε έστω και ένα μικρό κακό στο μυαλό τους. Πολύ δύσκολα τα πράγματα πλέον, ειδικά αν φάμε τιμωρία…

2 «Μου αρέσει»

Για μένα δεν ήταν κακή η εμφάνιση αν σκεφτούμε την τρομερή ένταση που υπήρχε στην άμυνα από τις δύο πλευρές και την ποιότητα του αντιπάλου. Ματς 90s με χαμηλό σκορ που έφτυνες αίμα για να μπει καλάθι. Λίγο οι διαιτητές, λίγο τα εύκολα χαμένα δικά μας, λίγο ο Χουγκάζ (άντε γαμήσου καριόλη που ζήτησες και σε δυο φάσεις βίντεο κιόλας, βάλε και 30 πόντους αλλά σεβάσου ρε μπουρδέλο την οικογένεια που σε μεγάλωσε) και το χάσαμε.

Μπήκα και στο φορουμάκι των γάβρων του βορρά να διαβάσω αφού μας βάλατε το λινκ και έφριξα. Ευχές για Α2, εχθρική διαιτησία, ζούνε σε άλλο σύμπαν οι βλάκες.

Αν είχαμε κερδίσει το πόστερ κάρφωμα του Γουότσον στην αρχή θα ήταν ακόμα καλύτερο.

4 «Μου αρέσει»

Οι παίκτες είναι επαγγελματίες και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούν για το καλύτερο. Το ίδιο ισχύει με τον Χουγκαζ. Δηλαδή ο Kreuser θα έπρεπε να είχε μειωμένη απόδοση επειδή πέρυσι έπαιξε στον ΠΑΟΚ; Πριν το παιχνίδι άμμου λέγατε ότι θα χάναμε από τον Χουγκαζ Θα γελαγα. Δυστυχώς δώσαμε δικαιώματα στον ΠΑΟΚ και στους διαιτητές να πάρουν το παιχνίδι. Δεν βρέθηκε σε καλή μερα ο Νέναντ και δεν διαχειρίστηκε σωστά το ρόστερ. Πάμε για 2 νίκες μέσα στη εβδομάδα για να ξανά πάρουμε το πάνω μας.το χρειάζεται η ομάδα.

1 «Μου αρέσει»