Samed Yeşil

Ακριβώς αυτό εννοούσα. Λείπει ο Μπεν από το πλάι!

Νομιζω μασουντ μπεν φουντα μαχμουτοβιτς θα βαλει

Και γω που εχω αχτι τον Μασουρα δεν θα τον αφηνα απεξω μετα την εμφανιση του στο Καραισκακη για κανενα λογο..

Μετά το χρυσό γκολ στο Καραϊσκάκης δε βγαίνει ο Μασ(τ)ούρας απο την 11αδα ούτε με φορείο…

Άπαξ και ανοίξεις λογαριασμό…

Κάτω τα χέρια σας απ’το πουλεν μου αμπαλαίοι Πανιώνιοι!!! Όποιος κράξει να του καεί το βίντεο!

Τα έχω πεί απο την ολογόλεπτη συμμετοχή του στο τηγάνι.
Θα βάλει και γκολ, όταν αρχίσει να τρώει μπριζόλες στα “καλά παιδιά”

Η κινηση του στο χώρο, τα σπασίματα του η αντίληψη του απλά δεν υπάρχουν!!
Κατ εμέ έκανε τεράστια εμφάνιση σήμερα και ας έκραζαν οι άμπαλοι που δεν σκόραρε… Τα ίδια έλεγαν και για τον Καρίμ στις πρώτες του εμφανίσεις.
Μακάρι αυτό το παιδί να ειναι γερό, να ξεπεράσει τους τραυματισμούς και είναι ικανό να μας κάνει να παραμιλάμε

Η κινηση του στο χώρο, τα σπασίματα του η αντίληψη του απλά δεν υπάρχουν!!

συμφωνω.και κανει και ποδιες.λιγο να ξεμπουκωσει και θα βοηθησει πολυ

Με σάλιο και υπομονή ο Γέσιλ γίνεται Καρίμ.

Παιδιά ειναι μεγαλος παιχτακι…μονο σε εμανα φερνει λιγο σε Μητρογλου…???

Μιας και πολλοί αναφέρετε τον Μήτρογλα,να του ευχηθείτε,κιόλας,σήμερα που έχει γενέθλια και γίνεται 29!

Με γαυρο ηταν πολυ καλος, με αεκ ειμαστε χαλια, με το που βγαινει ο φουντας και μπαινει τους παταμε, με λαρισα οσο επαιζε καναμε το καλυτερο μας παιχνιδι, οταν βγηκε γυρισαμε πισω, χασαμε τη κατοχη και παραλιγο να κλαιγαμε στο 93. Μακαρι να 'ναι υγειης και να μεινει για παντα. Δε θα αργησουννα ρθουν τα γκολ

Πολλα κιλα μπαλα…παρα πολλα!!!

Έχει πάρα πολύ καλό έλεγχο της μπάλας, βοηθάει πολύ την ομάδα μπροστά.

Ελπίζω να μην αντιπροσωπεύει το συγκεκριμένο παιχνίδι την αξία του στα τελειώματα των φάσεων. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι σε αυτό το παιχνίδι με τέτοιες φάσεις δεν έβαλε γκολ.

Επίσης όποτε του δώθημε η ευκαιρία για σουτ ήταν πολύ αδύναμα.

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Ετσι όπως κινείται ελαφρώς πλάγια στην τρίπλα του μου θυμίζει τον Μήτρογλου. Μακάρι να εξελιχθεί και στην ικανότητα στο σκοράρισμα!

Εμένα η μουτσούνα του μου το θυμίζει μόνο. Ίσως και λίγο απο Ozil.

Όλη την βδομάδα σουτ-βολίδες σε κενή εστία
και ακουστικά με πανηγυρισμούς Πανθήρων στη διαπασών
κάθε φορά που η μπάλα περνάει τη γραμμή.

Ψυχολογικό είναι ψευτοΜήτρογλα, ακούς?

Πολυ σωστη κατευθυνση’‘‘αλλα και νυχτα να μενει μονος του για κανα μισαωρο θα ελεγα’’’

Το σταμάτημα που κάνει εκπληκτικό, ελέγχει πολύ γρήγορα την μπάλα δεν επιλέγει να τελειώσει με το αριστερό, το τελείωμα του με το δεξί αρκετά αδύναμο αλλά εύστοχο. Το γκολ πάλι δεν μπήκε. Κρίμα.