Ρετρό Βίντεος

Νομίζω το γκολ που έχω πανηγυρίσει εντονότερα από κάθε άλλο όσο θυμάμαι…

2 Likes

Εμμετικά σιχάματα οι Φορτούνης και Ευαγγέλου…

Στα καπάκια μετά την μαιμουδια μπεναλτι του Φορτουνη δεν έδωσε μαρς πέναλτι στον Μασουρα για να γίνει το 4-4 …

Υ.Γ Το γκολ που έχω πανηγυρίσει έξαλλα και πρέπει να ακούστηκε μέχρι το Φάληρο ήταν του Εμμανουηλίδη.

Τότε το πρωτάθλημα παιζόταν και εμείς δεν είχαμε καλή ομάδα αλλά κάναμε χ με τους σκατογαυρους!

Εκ των υστέρων ίσως αυτό το γκολ και το αποτέλεσμα να ήταν και η ληξιαρχική πράξη θανάτου της ομάδας καθώς το ξωβυζο βουβάλι του Πειραιά μας τράβηξε τα σωληνάκια και με το μείον έξι βρεθήκαμε στην εντατική για να καταλήξουμε στο τέλος της χρονιάς στην γ εθνική…

3 Likes

Φήμες λένε πως μετά από αυτό το Χ, κατέβηκε στα αποδυτήριά μας ο κυρ Σάββας και είπε “συγχαρητήρια για το Χ, μόλις υπογράψατε την καταδίκη σας και χάσατε την κατηγορία” αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο ισχύει

4 Likes

Ισχύει, το έχω ακούσει και γω. Όπως επίσης ότι το κλίμα στα αποδυτήρια μας κάθε άλλο παρά πανηγυρικό ήταν.

1 Like

δεν ξέρουμε αν όντως ειπώθηκε, επιβεβαιώθηκε όμως στην πράξη…έπειτα απο εκείνο το βράδυ, δεν σηκώσαμε κεφάλι

2 Likes

Κοίτα να δεις κάτι παρασκήνια

1 Like

Μια που βλέπω αρκετή ανταπόκριση στα βίντεο της περιόδου 2015-2018, συνεχίζω με 2 αναμετρήσεις που πέρασαν λίγο κάτω από ραντάρ.

Το 2016 αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ σε δίπλα ματς στους 16 του κυπέλλου. Ήταν και νωρίς στο κύπελλο, οι αγώνες ήταν μεσημέρια σε εργάσιμες, και δεν υπήρχε τόση συσπείρωση, οι περισσότεροι περιμέναμε αποκλεισμό.

Στο πρώτο ματς σταθήκαμε αρκετά αξιοπρεπώς, με τον Μασούρα να πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ με τον Πανιώνιο με όμορφη κεφαλιά. Περισσότερο δράμα είχε το δεύτερο παιχνιδι που θα ακολουθήσει σύντομα. Θυμάται κανείς τίποτα από το συγκεκριμένο;

2 Likes

Μάικ μπράβο για τα βίντεο που ανεβάζεις, αλλά σταμάτα με την περίοδο 15 και μετά γιατί με έχει πιάσει θλίψη πόσο γρήγορα πέρασε αυτή η δεκαετία :joy:

8 Likes

Από την άλλη αν δούμε μισό γεμάτο το ποτήρι ίσως ήταν και το γκολ της απελευθέρωσης από τα δεσμά της Τρούμπας..

7 Likes

Ολόσωστο…!!

1 Like

Αυτή την εβδομάδα έχουμε και τη ρεβάνς από το ζευγάρι με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο.
Ίσως η μοναδική φορά στη ζωή μου που θυμάμαι να παίζουμε οριακά μονότερμα στην τούμπα, με Μασούρα και Καρίμ να χάνουν ο καθένας από μερικές μεγάλες φάσεις για γκολ, με τον ΠΑΟΚ να είναι σε γενικές γραμμές άνευρος, με μία ανούσια κατοχή και λίγες καλές φάσεις.

Το θυμάται κανείς;

2 Likes

4 Likes

Τότε που ακούστηκε το επικό «δεν έχουμε νερό, νερό το γαμημένο, τις μάνες σας γαμάμε με εμφιαλωμένο»

7 Likes

:red_circle: :blue_circle: Επανέρχομαι μετά από λίγο καιρό με ένα ξεχασμένο ματς κυπέλλου με νίκη-ανατροπή απέναντι στον Ηρακλή!

:soccer_ball: Πολύ ωραία γκολ από Σίλιακ και Μπουλούτ, και ωραίες αποκρούσεις του Ντρόμπνι.

:wilted_flower: Η πορεία μας θα σταματούσε στα προημιτελικά από την ΑΕΚ (1-1, 2-4).

Θυμάται κανείς τίποτα από το συγκεκριμένο;

5 Likes

Το θυμάμαι το ματς και ήταν μια “άτυπη ρεβάνς” έτσι το σκεφτόμουν τότε για τον αποκλεισμό στην Ευρώπη από το γκολ του Στολτίδη λίγους μήνες πριν.

Γκολάρα ο Σίλιακ και φυσικά ο τεράστιος Μπουλούτ με το τρομερό αριστερό πόδι.

Με αεκ μετά ο αποκλεισμός που σίγουρα έχουμε αναφερθεί και σε άλλο ποστ με το διαιτητή Αγγελάκη στο Νίκος Γκούμας να κάνει όργια και να ζούμε όσοι ήμασταν εκεί έναν αναπάντεχο αποκλεισμό!

2 Likes

Θυμάμαι ότι μετά το γκολ του Μπουλουτ, κατέρρευσε ο Μπούκης και τον πήραν με ασθενοφόρο

3 Likes

Φρέσκο!

4 Likes