Πατάτε στο λινκ, μετά κάνετε κλικ στο play quiz και συμπληρώνετε τα επίθετα των παικτών στα αγγλικά.
Αφορά τους 50 πρώτους παίκτες σε συμμετοχές στην ομάδα από τη σεζόν 89-90 μέχρι και φέτος σε όλους τους επίσημους αγώνες. Τους παίκτες τους βάζετε ασχέτως σειράς.
Τα νούμερα και η ορθογραφία των παικτών είναι βγαλμένα από το Transfermarkt.
Έκανα 19/50 αλλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Βασικά μόλις βρήκα τον 1ο (ήταν 2ο,3ο όνομα που έγραψα;κάτι τετοιο) χαλάρωσα και σχεδόν περίμενα την λήξη…
Nice job m8, keep it up
37/50 με αρκετή δυσκολία,μιας και αρκετούς δεν τους έχω προλάβει,παρόλα αυτά τους βρήκα αν και δεν μπόρεσα να θυμηθώ μερικούς πιο πρόσφατους.
Πολύ ωραίο κουίζ Παράσπορε,μπράβο!
29/50 πολυ ωραιο το quiz κ πολυ ενδιαφερον… βασικα δειχνει κ λιγο οτι οποτε κρατησαμε κορμο η ομαδα πηγε καλα, ειτε επι τσακιρη ειτε επι μπεου ειτε πιο προσφατα. Οι πιο πολλοι απ αυτους ηταν σε ομαδες με ευρωπαικες συμμετοχες η με κυπελλο
Καθότι καλός σε αυτά τα meaningless πραγματάκια και μιας άλφα ηλικίας, βρήκα 49 και μάλιστα με 20 δεύτερα to spare. Δεν θα έβρισκα με τίποτα τον Γρηγορίου που τον θυμάμαι οριακά να τρέχει πάνω κάτω ασκόπως και δεν πίστευα με τίποτα ότι έπαιξε πάνω από 20 φορές. Τελευταίο βρήκα τον Παπουλίδη, που ομολογώ προτιμούσα να είχα ξεχάσει. Οι ξένοι ήταν πολύ εύκολοι και το Νο1 προβλεπέ. Είναι θλιβερό πόσο λίγοι παίκτες έχουν πάνω από 100 συμμετοχές, που δείχνει εν μέρει και τι δρόμο έχει πάρει η ομάδα και το άθλημα γενικά. Έκπληξη ότι δεν ήταν μέσα ο Μπαρμπαλιάς που μου είχε εντυπωθεί ως αιώνιο πρόβλημα.
Από όσο έχω καταλάβει, η λίστα αυτή του Transfermarkt μετράει Σουπερλιγκ, Ευρωπαϊκά και Κύπελλο, αλλά δεν μετράει Β’ Εθνική. Όχι ότι θα έμπαινε στους 50 ο Μπαρμπαλιάς αφού είχε καμιά 60αριά συμμετοχές όλες μαζί.
Τις βρήκα μετά με βοήθεια wiki και είναι πολύ γαμάτο που με τις 3/4 που δε βρήκα έχω δει ματς από κοντά , ενώ θυμήθηκα από τα panini την Κόρινθο ας πούμε.
Έχουμε 3 κοινές “απώλειες”: Βέροια , Καλλονή ,Πιερικό (η άλλη μου απώλεια είναι ο Πάνθραξ κι ας μου έχει μείνει αξέχαστο εκείνη η τριάρα με τα όργια του Λόλο).
Σίγουρα ξεχνάς Νάουσα , Νίκη Βόλου , Πανελευσινιακό και δε θυμάμαι ποιος είναι ανάμεσα σε εμάς και τον Παοκ.