Μήπως εννοείς τον συγχωρεμένο τον περούκα?
Όχι ρε ![]()
Τον Νταμπραουσκας λέω, Λιθουανός
Είναι κάπου;
Μου είχε φανεί πολύ σοβαρός
Στο Αζερμπαιτζάν, εκεί πληρώνουν καλά να ξέρεις
Αυτός θα μας έλεγε Ναι έχει δουλέψει Κύπρο κ θα μας ξεκολούσε από το σύστημα που παίζουν όλοι στην ελλάδα
Ο Αλεξέι Νικολάγιεβιτς Σπιλέφσκι (γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 1988, Μινσκ, Λευκορωσία) είναι Λευκορώσος προπονητής ποδοσφαίρου και πρώην νεαρός παίκτης. Γνωστός για την ταχεία άνοδό του στις ευρωπαϊκές βαθμίδες προπονητών, έχει προπονήσει ομάδες στη Λευκορωσία, το Καζακστάν, τη Γερμανία, την Κύπρο και τη Ρωσία. Από το 2025 είναι προπονητής της Παρί Νίζνι Νόβγκοροντ.
Αυτόν λογικά τον έχει για μία χόρτα ο Σούλαρος. Θα του κατέβει με 3 στόπερ, 3 κόφτες και τον παιχταρά χάφαρο Iván Federico Müller και δεν θα βγάλει ούτε παρέλαση ο Λευκορώσος..
Σκέψου κάθε σύστημα τακτικής μπορεί να έχει κ περισσότερες από 240 ασκήσεις. Κάθε χρόνο οι τοπ κάνουν update. Αν θέλεις κυριαρχικότητες κ τέτοια περνάς κ σε άλλους σχηματισμούς. Η προβλεψιμότητα στις μικρές κατηγορίες σε φέρνουν με μισό μηδέν. Το είδαμε πέρυσι Σούλης, Χριστοφιλέας. Αν πάς με το ίδιο σύστημα το γνώστο τότε πρέπει να ξηλωθείς πολύ ώστε σε καίριες θέσεις να έχεις παίκτες που κάνουν τη διαφορά.
Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ο Άρης ενημερώνει…
«Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τα μέλη του προπονητικού τιμ του Αλεξέϊ Σπιλέφσκι, Δρ. Χρήστο Παπαδόπουλο, Ομέρ Ερμπάϊ και Αλεξέϊ Καλατσέϊ.
Ο Δρ. Παπαδόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετικό έργο στο διάστημα που ήταν στην ομάδα μας, έχοντας πολυδιάστατη προσφορά, καθώς πέραν της θέσης του υπεύθυνου αθλητικής απόδοσης, ήταν και επικεφαλής αποκατάστασης. Ήρθε στην ομάδα μας έχοντας μια σπουδαία καριέρα, έχοντας θητεύσει επί σειρά ετών σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα και όχι μόνο και είχε μεγάλη συνεισφορά στις επιτυχίες της ομάδας μας, παρά το γεγονός ότι δεν βρισκόταν κάτω απ’τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο Ομέρ Έρμπάϊ που είχε τον του βοηθού προπονητή και αναλυτή, αποτέλεσε επίσης σημαντικό κομμάτι στο παζλ των επιτυχιών του Άρη, όπως και ο έτερος εκ των βοηθών του Αλεξέϊ Σπιλέφσκι, Αλεξέϊ Καλατσέϊ.
Μετά από ήττα η γνωστή αγάπη των απανταχού ελλαδιτών χριστιανών πάνω απ’όλα από τον Έβρο ώς την Κύπρο
ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ:Eίναι άρρωστοι αυτοί οι άνθρωποι…Μου λένε να πεθάνω από καρκίνο, για τον πατέρα μου, τη μητέρα μου
Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι ύστερα από 3 χρόνια αποχώρησε από τον Άρη και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσική, Nizhny Novgorod.
Εκεί θα αγωνιστεί του χρόνου και ο Daniil Lesovoy, o οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο νησί μας με την φανέλα της ΑΕΛ, ως δανεικός από την Dynamo Moscow.
«Νικολάι Σπιλέφσκι: «Το επόμενο βήμα του Αλεξέι θα γίνει, ίσως, μαζί με τον ιδιοκτήτη του Άρη. Έχει τεράστιες φιλοδοξίες να έχει μια ποδοσφαιρική ομάδα στο Βέλγιο ή την Αγγλία».
Ο Άρης για τα δύο χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο Αλεξέι Σπιλέφσκι:
«Ήταν 28 Φεβρουαρίου το 2022 όταν ο Αλεξέϊ Σπιλέφσκι ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μας. Δυο χρόνια μετά, ο Λευκορώσος προπονητής έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του Άρη, έχοντας να επιδείξει πρωτόγνωρες επιτυχίες. Μαζί του, η οικογένεια του Άρη πανηγύρισε την πρώτη έξοδο στην ιστορία της ομάδας στην Ευρώπη, το πρώτο πρωτάθλημα, το πρώτο σούπερ καπ και την πρώτη παρουσία σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης!
Ο νεαρός τεχνικός έκανε ντεμπούτο στον πάγκο στις 5 Μαρτίου στην πρεμιέρα των πλέϊ-οφ της περιόδου 2021-22 και πλέον συμπλήρωσε 90 συμμετοχές στον πάγκο σε όλες τις διοργανώσεις.
Τέλος της χρονιάς φεύγει ο Σπιλέφσκι από τον Άρη
Ο Σπιλέφσκι καθοδήγησε την ομάδα σε 73 αγώνες πρωταθλήματος, 14 αγώνες στην Ευρώπη, 2 στο κύπελλο και 1 στο σούπερ καπ, έχοντας συνολικό ποσοστό νικών 54%!
Στο πρωτάθλημα το ποσοστό επιτυχίας του ανέρχεται στο εντυπωσιακό 58%!
Σε αυτούς τους 90 αγώνες, η ομάδα του Σπιλέφσκι σημείωσε συνολικά 167 γκολ, που μεταφράζεται σε 1.85 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα!
Στην τρέχουσα σεζόν, η ομάδα βρίσκεται για την ώρα στη 2η θέση του πρωταθλήματος, στα προημιτελικά του κυπέλλου και διεκδικεί και πάλι με αξιώσεις τη διάκριση. Ωστόσο, το πιο σημαντικό επίτευγμα του Αλεξέϊ Σπιλέφσκι, είναι το ότι επιτρέπει στους φίλους της ομάδας να ονειρεύονται».
Σπιλέφσκι: «Με προσέγγισαν για την Εθνική Κύπρου»
Και τα Σενάρια Πάνε κ Έρχονται
SportsPlus ·
Αλέκος Βοσνιάδης: Το «μπάσιμο» από Athens Kallithea και η «αναθέρμανση» ενδιαφέροντος από άλλη ομάδα
Ο Αλέκος Βοσνιάδης ή αλλιώς κατά πολλούς ο «μετρ των ανόδων», είναι περιζήτητος κάτι που είναι απόλυτα αναμενόμενο μετά τα σερί με τις ανόδους από τη Super League 2, στη Stoiximan Super League.
Ο έμπειρος τεχνικός ήδη έχει δεχτεί κρούσεις από πολλούς συλλόγους, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η αποχώρηση του από την Καλαμάτα. Το ενδιαφέρον του Πανιώνιου είναι δεδομένο εδώ και καιρό, αλλά για διάφορους λόγους δεν έχει προχωρήσει.
Μάλιστα οι «κυανέρυθροι», δεν παραδίδουν έτσι απλά τα «όπλα» και σύμφωνα με τις πληροφορίες του monobala.gr δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επαναπροσέγγισης.
Πάμε όμως και στην επόμενη ομάδα που φέρεται να θέλει και αυτή διακαώς τον Αλέκο Βοσνιάδη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του monobala.gr, η Athens Kallithea έχει «κλειδώσει» την περίπτωση Βοσνιάδη και επιθυμεί την επιστροφή του στο «Ελ Πάσο».
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του monobala.gr, το ενδιαφέρον δεν είναι φιλολογικό, αλλά αρκετά έντονο. Μπορεί για κάποιες ομάδες να είναι νωρίς, αλλά για αυτές που θέλουν το κάτι παραπάνω, τώρα είναι η κρίσιμη περίοδος.
Κάποιοι μάλιστα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, βάζουν σε αρκετά προχωρημένο στάδιο την επιστροφή του Βοσνιάδη στην Καλλιθέα. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν, αλλά με τα δεδομένα που υπάρχουν έως αυτή τη στιγμή, το ενδεχόμενο επανένωσης Καλλιθέας και Βοσνιάδη «παίζει» δυνατά.
50 Κατασκευαστές Πλυντηρίων Συνιστούν
20 τα κου-σού.
Για πάμε…

Με βάση την ψηφοφορία, ο φορουμικός λαός φαίνεται να κλίνει προς ξένο προπονητή χωρίς τα κολλήματα των Ελλήνων.
@PanosT πρέπει βέβαια και με την βοήθεια του σοφού @majorball να διευκρινιστούν ποια είναι αυτά το κολλήματα του μέσου Έλληνα προπονητή για να ξέρουμε να τα αναγνωρίζουμε όταν τα δούμε του χρόνου (άμα έρθει Έλλην).
Συμφορουμίτη pauligle μετά από τηλεπαθητική Συνεδρία με τον φίλτατο @PanosT, εκρίθει ότι ο Αγαπητός κ. Ρούπτσος θα ήταν προτιμότερο να παρεκκλίνει της μανιχαιστικής επιλογής μεταξύ Γραικού ή Φραγκολεβαντίνου. Θα μπορούσε με την έλευση ενός αλλοδαπού Τεχνικού Διευθυντή π.χ. του Ούγγρου να διαβεί σε μια πιο πμακρόχρονη συνεργασία, ανοίγοντας άλλους ατραπούς για την ανασύσταση του πολύπαθου τμήματος.
Αφού είχε προβεί σε μία τέτοιου τύπου επιλογή, θα μπορούσε να επιλέξει και μία περίπτωση από τους προπονητές που παίζουν στην αγορά τούτη τη χρονική στιγμή, ώστε να γίνει η δουλίτσα μας. Κοινώς ν’ανέβουμε κ να στείλουμε στο γερο-διάλο την sl2 τάχιστα διότι στο τέλος θα φέρομε όλοι μας άσπρες τρίχες.
Πόρισμα δεν ανακαλύπτουμε τον τρχο. Παραθέτω οπτικοακουστικό υλικό της Δύσεως μιας και κάτι περισσότερο γνωρίζουν από εμάς.
Βοκολος θα ήταν μια καλή λύση γιατί συνδυάζει διαφορα,αν ψηνόταν να έρθει
Αλλιως με βάση πάντα ένα πολύ καλό ρόστερ θα μου έκαναν μια χαρά Γεωργιάδης,Μαλεζάς,κτλ και ο Χριστόφιλεας που έκανε πολύ καλή δουλειά εκεί που ήταν αλλά τελικά πήγε Καλαμάτα
Ακουσα χθες στα Πανιωνια Νεα, οτι ο Βοσνιαδης παει προς Καλλιθεα. Η οποια Καλλιθεα αλλαζει χερια διοικητικα και παει σε ενα ισχυρο πορτοφολι.
Αν οντως ισχυει κατι τετοιο, τοτε το πραμα περιπλεκεται ακομα περισσοτερο.
Πιθανη ελευση Βοσνιαδη θα σημαινει οτι αρκετοι ξεμπαρκοι απο Καλαματα, Λαρισα, Ηρακλη θα ειναι πλεον υποψηφιοι για Καλλιθεα. Αφηνοντας ΠΑΛΙ, για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, το γελαστο παιδι με το πουλι στο χερι. Σχετικα νωρις.
Κρουω λοιπον για αλλη μια φορα τον κωδωνα του κινδυνου. Για να μην γινω μαντης κακων στο πολυ εγγυς μελλον, ΞΥΠΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ.
Σε αυτο το κωλοχανειο που λεγεται SL2, σημασια δεν εχει τοσο τι ομαδα θα κανεις (ή μπορεις να κανεις) εσυ. Αλλα κυριως τι ομαδα θα επιτρεψεις στους ανταγωνιστες σου να φτιαξουν.
ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. ΧΘΕΣ.
Κλεισε αμεσα το Βοσνιαδη και παρε ολο το γνωστο παρεακι που ειναι στη γυρα απο Καλαματα (παιχτες και επιτελειο). Κλεισε παιχτες εμπειρους, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ο Σαραμαντας και ο Μορσει. Προλαβε τον ανταγωνισμο, οσο προλαβαινεις.
18 και σημερα.
τικ τακ τικ τακ
Αυτές οι 2 επιλογές ομολογώ πως είναι σχεδόν το ίδιο. Οπότε ο Βοσνιάδης είναι ο προπονητής του συστήματος…
Ερώτημα όμως: υπάρχει άλλος προπονητής του συστήματος ωστόσο ή μονο με Βοσνιάδη ανεβαίνεις πλέον στην Μαρτζουκολίγκ 2?
Εγώ έχω μια άλλη απορία: πώς γίνεται να ελκύει ισχυρό πορτοφόλι η Καλλιθέα και όχι ο Πανιώνιος…
Πωλι, κοιτας την αγορα και λες, θελω καποιον να με ανεβασει.
Κοιτας βιογραφικα και καταλαβαινεις οτι - βασει αποτελεσματων - αυτος ειναι ο εξης ενας.
Σε χαλαει που περσι ο στενος συνεργατης του φωναζε στις καμερες οτι ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΘΩΠΕΥΣΕ? Πιες μια σοδα και χωνεψε το, σου εχω ασχημα μαντατα για το ποσο αληθης ηταν αυτη η εκρηξη ειλικρινιας. Σε θωπευσε, σε καθε μηκος και πλατος, εντος και εκτος, μεσα και εξω.
Οποτε παρε το διδυμο να θωπευσει το επομενο θυμα που ευελπιστουμε θα μπει στο παπουτσια του μονιμου θυματος-κοροιδου-καραπαζοεισπρακτορα με τα κυανερυθρα.
Δεν υπαρχει αλλη λυση, τηρουμενων των αναλογιων.
Η λυση ειναι ΜΙΑ. Ας το χωνεψουμε και εμεις.
Στον πολεμο δεν πας με ξυλινα σπαθακια και την εικονα της Παναγιας της Καναλας.
ΘΩΡΑΚΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ.
Ευλογη η απορια σου Αλεξ.
Μη ξεχνας βεβαια οτι μιλαμε για φημες που ενδεχομενως να εξυπηρετουν το πορτοφολι και το κασε του ιδιου του Βοσνιαδη.
Η Καλλιθεα μεχρι προπερσι ειχε μια υγεια σαν ομαδα, μια σταθεροτητα κυριως λογω των ελληνοαμερικανων που ετρεχαν τη διοικηση. Πλεον παραπαιει, δειχνει μια εγκαταλειψη.
Μα ναι, απλά μου κάνει εντύπωση που η Καλλιθέα προσέλκυσε αυτούς τους Ελληνοαμερικάνους και όχι ο Πανιώνιος που είναι στις 5-6 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, που έχει ολόκληρη ιστορία, έχει βγάλει 2-3 11άδες μεγάλων παικτών, που έχει δυνητικά κόσμο που μπορεί να γεμίσει το γήπεδο, έστω 5-6 χιλ σε κάθε παιχνίδι, αν η ομάδα πάει καλά κλπ κλπ. Διανύουμε, στο ποδόσφαιρο, παρατεταμένη περίοδο απαξίωσης μάλλον…
Επισης ακουω οτι παρακαλαμε λεει κατι φορ τυπου Μαναλη και το παιζουν και δυσκολοι για το “αν ο Πανιωνιος ειναι το καταλληλο βημα για την καριερα τους”.
Καθηστε καλα ρε τυχαρπαστοι πουθεναδες.
Φορ σοβαρα για φετος θεωρουνται μονο οι:
- Πασας
- Ματζης
- Ντουρμισαι
- Λουκινας
Παρε δυο απο αυτους να τελειωνουμε.
Αντε, εχουμε και δουλειες.
Δε μπορουμε να αρρωσταινουμε με τον καθε λακαμα.
να με συγχωρατε ρε παιδια αλλα για ποια υγεια μιλαμε στην αθενσ καλλιθεα φσ. που ηρθανε τα ρεντικολα, αλλαξανε το σημα (την ιστορια της οαμδας ) βγαλανε πεντε ινστραγκαρμ στορι, ανεβασαν την οαμδα για 1-2 χρονια, ποσταραν καμια 50αρια φωτογραφιες, θα κονομισανε κανα στημενο και μετα παλι στα αζητητα. και σ ολο αυτο το διαστημα τσακωνοντουσαν με δημο και ερασιτεχνη για το γηπεδο ?? εγω ακουσα πως οι ιδιοι ειναι απο πισω, μεσω γνωστων τους. το πακετο της καλλιθεας (απαντωντας στον Αλεξ συμφωνα με τη γνωμη μου) πουλησε γιατι ηρθαν καποιοι και το παιξανε Βενετσια, ξεπουλωντας την ιστορια της οαμδας για να την διαφημισουν στο ινσταγκραμ, στους φασαιουσ στα εξαρχεια κλπ σορρυ αμα φαινεται κραξιμο αλλα ετσι εχει το πραγμα
Το βλεπω και ποναω.
Θελω ενα τετοιο ρεντικολο που να με ανεβασει με μενα.
κοίτα με βάση τα βιογραφικά και ο Δέρμιτζας θεωρητικά σε ανέβαζε.
Αλλά η θώπευση ήταν πολλαπλή ομολογώ.
Αυτό είναι πραγματικά μεγάλη απορία που την έχω κι εγώ χρόνια και έχω καταλήξει ότι ακριβώς επειδή ο Πανιώνιος θέλει γερό στομάχι λόγω κόσμου, ιστορίας, νοοτροπίας, δυνατού Ερασιτέχνη κλπ και δεν είναι τόσο εύκολο όσο μια ομαδούλα της επαρχίας να μπει στο άρμα κανενός δεν μπλέκουν εύκολα πολλοί…
Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει καμία άλλη εξήγηση ειλικρινά, αλλά πάντα παίζουν και τα timing και οι συγκυρίες προφανώς.
Είναι αδιανόητο να υπάρχουν ομάδες Κηφισιάς και όχι ο Πανιώνιος στην μεγαλη κατηγορία, κατ’εμέ.
Επίσης ο Πανιώνιος είναι μέσα στην Αθήνα και με δυναμική.
Ποτέ δεν μας ήθελε δυνατούς το ΠΟΚ με ό,τι αυτό συνεπάγεται…