Πρωταθλημα Β εθνικής 2022-23 2ος όμιλος

Σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ τοποθετήθηκαν οι ομάδες του Νότου σε 2 ομίλους
Ετσι άτυπα ξεκινάει η φετινή περιπέτεια, σίγουρα με πολύ καλύτερους οιωνούς απο περυσι

Β’ Εθνική

1ος όμιλος (12 ομάδες)

ΝΕΟΛ
Αχαγιά 82
Αίολος Αγυιάς
Μύκονος
ΑΠΑΣ Φανάρια
Mίλωνας
Ηλυσιακός
Παγκράτι
ΕΦΟΑΖ
Ένωση Ιλίου
Εθνικός Πειραιά
Δάφνη Δαφνίου

2ος όμιλος (12 ομάδες)

Χανιά
ΟΦΗ
Οίακας Ναυπλίου
Πανελευσινιακός
Έσπερος Καλλιθέας
Δούκας
Πανιώνιος
Πρωτέας Βούλας
ΑΕΝΚ
Αιγάλεω
ΑΟΠΦ
ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ

Ξέρουμε αν και φέτος ανεβαίνει μόνο ο πρωταθλητής;

Ναι μόνο ο πρωτος κάθε ομίλου.
Θα ξερουμε σε λίγες μέρες οταν βγούν οι προκυρηξεις, πως θα βγαίνει ο πρώτος.
Συζητιέται για πλαιυ οφ της πρωτης τετράδας

Ένα depth chart που λέμε και στο Lepanto της ομάδας θα μπορούσαμε να έχουμε Κώστα;

FInal Four με Μίλώνα και μπάχαλα. Μου τη σπάει ο Μίλωνας.

Να βγουν οι προκυρήξεις των πρωταθλημάτων διότι πολλά ψυθιρίζονται και μερικά εχουν τη σημασία τους. Υπαρχει κινητικότητα σε κάποιες ομάδες άλλες μάλλον έχουν επαναπαυθεί στη μοίρα τους,
Εμείς κινούμαστε στο μεταγραφικό τομέα, προσωπικά θα στόχευα διαφορετικά αλλα δεν εχει σημασία.

Ο Χρήστος Σκάνδαλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο και «φιλοξενήθηκε» στο ΕΟΚ WEB Radio, μεταφέροντας τις πρώτες του σκέψεις για τη μεταγραφή του στους «Κυανέρυθρους».

Αναλυτικά είπε:

Για την απόφασή του να πάει στον Πανιώνιο: «Δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Παρ’ όλο που ο προπονητής Tαυρόπουλος μου έδωσε 5-7 μέρες προθεσμία για ν’ αποφασίσω, σε λιγότερο απ’ αυτές τις μέρες έκανα μια επαφή μαζί του ξανά για ν’ αποδεχθώ την πρόταση του Πανιωνίου».

Για την επιστροφή του Φάνη Χριστοδούλου στην ομάδα: «Σίγουρα όταν επιστρέφει ένας τέτοιος άνθρωπος στην ομάδα από άλλο πόστο πλέον, είναι κάτι πολύ μεγάλο, πολύ σημαντικό για τον καθένα. Είναι ένα ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να προσπαθήσω, ν’ αγωνιστώ, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και γι’ αυτόν τον άνθρωπο που έχει δώσει τόσα πολλά στην ομάδα. Αυτό το κίνητρο ήταν και ο λόγος που με έφερε στην ομάδα».

Για τη νέα σεζόν του Πανιωνίου: «Οι προσδοκίες όλων είναι μεγάλες, οι στόχοι είναι υψηλοί. Το πλάνο και οι στόχοι που έχουν θέσει οι άνθρωποι της ομάδας είναι μεγάλοι και σίγουρα περιμένουμε κάτι καλό σε σύνολο και ρόστερ, ώστε να μπορέσει η ομάδα ν’ ανταπεξέλθει στη Β’ Εθνική και να καταφέρει να πάρει την άνοδο που είναι ο μεγάλος πόθος όλων στον Πανιώνιο, αλλά και τον κόσμο».

Για το «κλειδί» της επίτευξης των στόχων: «Αρχικά, πρέπει να είσαι ομάδα. Όταν υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες σε ένα ρόστερ, το πρώτο για ‘μένα είναι να είσαι ομάδα, να υπάρχει ομοιογένεια, χημεία, να βάλουν όλοι το «εγώ» κάτω απ’ το «εμείς». Αν υπάρχει σταθερότητα όλο το χρόνο, κοιτάς κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πας βήμα-βήμα, πιστεύω ότι στο τέλος θα βγεις δικαιωμένος. Μόνο έτσι θα τα καταφέρεις. Δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι εύκολο σ’ αυτές τις κατηγορίες, δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης».

Παλαβα πράγματα
https://basketa.gr/eok-quot-vomva-quot-me-koinotikoys-se-v-kai-g-ethniki-pic/

Εντάξει για 1 κοινοτικό μιλάμε μόνο. Εμάς δεν μας συμφέρει αυτό απο την στιγμή που θα μπεί χρήμα φέτος? Για κοινοτικό φαντάζομαι μπορείς να κάνεις μεγαλύτερη υπέρβαση καθώς το pool παιχτών είναι τεράστιο.

Γνωμη είναι οτι είναι φαιδρό. Οταν υπάρχει ενδεια στους μισους και βάλε συλλογους ??? Απλα για να εξυπηρετήσεις τα φιλαράκια σου τους μάναντζερ με τη φουρνια των κολλεγιοπαιδων

Πρώτα απ΄όλα η ομας είναι καλή, πολύ καλή για την κατηγορία, εξάλλου πολλοί παίκτες έχουν υπογράψει διετές συμφωνητικό που σημαίνει οτι στο μυαλό του Ταυρόπουλου (διότι παραδόξως νόνο αυτός έκανε τις συζητήσεις με τους παίκτες και τις επιλογές) είναι η χρονιά να πάει δυνατά και να προετοιμαστεί για την επόμενη στην Α2. Προσωπικά θα ήθελα κάποιες αλλαγές αλλά είμαι απλός φίλαθλος.
Ψάχνουμε ακόμα ένα ψηλό, μάλλον ο Σαχπατζίδης (2,09-1993) 4-5 ή μπορεί κάποιος ξένος.

Αλέξανδρος Λάζαρης (1,88-2003) 1
Χρήστος Σκάνδαλος (1,87-1995) 1
Γιωργος Παπαδιονυσίου (1,90-1995) 1
Δημήτρης Βεργίνης (1,94-1987) 1-2
Στάθης Παπαδιονυσίου (1,96-1992) 2-3
Γιώργος Σταθόπουλος (1,95-1995) 3-4
Αντώνης Μάντζαρης (1,93-1986) 3
Κυριάκος Κολσούζογλου (2,03-2003) 4
Τάσος Αντωνάκης (2,05-1992) 4-5
Στέλιος Χάλαρης (2,07-1993) 4-5
Σάββας Τσουγκαράκης (2,07-1986) 5
Με προπονητές Ταυρόπουλο Περικλή, Καλούδη Αρη και Σπύρο Καραδήμα
Μετά την αποχώρηση του Δούνη, ψάχνουν κάποιον στη θέση του τημ μαναντζερ (αν υπάρχει κάποιος στο φόρουμ ας στείλει βιογραφικό)

Το πρωτάθλημα ξεκινάει 8-9 Οκτωβρίου και με βάση την προκύρηξη αναφορικά με την άνοδο αρχικά, οι τέσσερις πρώτες ομάδες στους 4 ομίλους στην κανονική διάρκεια της σεζόν θα μπουν σε διαδικασία Playoffs μεταξύ τους με την κάτωθι μορφή (στις 3 νίκες θα παίζουν οι ομάδες κουβαλώντας τα μεταξύ τους ματς από την κανονική διάρκεια):

Πρώτος 1ου ομίλου - Τέταρτος 1ου ομίλου (Β1)
Δεύτερος 1ου ομίλου - Τρίτος 1ου ομίλου (Β2)

Πρώτος 2ου ομίλου - Τέταρτος 2ου ομίλου (Β3)
Δεύτερος 2ου ομίλου - Τρίτος 2ου ομίλου (Β4)

Πρώτος 3ου ομίλου - Τέταρτος 3ου ομίλου (Β5)
Δεύτερος 3ου ομίλου - Τρίτος 3ου ομίλου (Β6)

Πρώτος 4ου ομίλου - Τέταρτος 4ου ομίλου (Β7)
Δεύτερος 4ου ομίλου - Τρίτος 4ου ομίλου (Β8)

Οι νικήτριες ομάδες στη συνέχεια θα παλέψουν μεταξύ τους ως εξής, με τους τέσσερις νικητές των τεσσάρων αγώνων να ανεβαίνουν στην Α2 (στις 3 νίκες):

Β4 - Β1
Β2 - Β3
Β8 - Β5
Β6 - Β7
Υπάρχει πιθανότητα οι αγώνες μας σε αυτη τη φαση να είναι με Μίλωνα-Ληξούρι-Αίολο Αγιας

Η ομάδα από ότι άκουω θα μπορούσε άνετα να σταθεί με αξιοπρέπεια στην A2 . Η γκρίνια που ακούστηκε για κοουτς μπορεί να μου πει κάποιος που έχει βάση;

Αλέξανδρος Λάζαρης (1,88-2003) 1
Χρήστος Σκάνδαλος (1,87-1995) 1
Γιωργος Παπαδιονυσίου (1,90-1995) 1
Δημήτρης Βεργίνης (1,94-1987) 1-2
Στάθης Παπαδιονυσίου (1,96-1992) 2-3
Γιώργος Σταθόπουλος (1,95-1995) 3-4
Αντώνης Μάντζαρης (1,93-1986) 3
Κυριάκος Κολσούζογλου (2,03-2003) 4
Τάσος Αντωνάκης (2,05-1992) 4-5
Στέλιος Χάλαρης (2,07-1993) 4-5
Γιάννης Σαχπατζίδης (2,09 - 1993) 4-5
Σάββας Τσουγκαράκης (2,07-1986) 5

Ουσιαστικά κλείνει το ρόστερ με τον Σαχπατζίδη. Αντικειμενικά και με μονόδρομο το στόχο της ανόδου Ρουμελιώτης, Μπελίτσης κλπ δε χωρούσαν στο ρόστερ αν και για τον πρώτο έχω κάποιες επιφυλάξεις. Αλλά αναρωτιέμαι, δεν υπήρχε η δυνατότητα του δανεισμού; Έπρεπε να φύγουν όλοι και μάλισα κάποιοι με παράπονα δημόσια;

Είπαμε να εξυπηρετηθεί πάραυτα το σενάριο “ο Πανιώνιος δε βγάζει παίκτες” όλα αυτα τα χρόνια.
Μπελίτσης, Κανονίδης, Μπιλλής είναι μια τριάδα που θα έβγαζε πανιωνίλα και στη σούμα θα έφτιαχνε ομάδα φτηνότερη.
Τέσπα, μια χαρά ομάδα είναι, επιπέδου απο το ψηλό ράφι της Α2

Πάντως,εμένα δεν μου αρέσει αυτή η πικρία του Μπελίτση,που μάλιστα αναφέρθηκε και ονομαστικά σε κάποιον.Είναι κρίμα να αρχίζουν από τώρα οι γκρίνιες.

Τραγικό επίπεδο η ανακοίνωση του μπελιτση. Ίδια ανακοίνωση είχε βγάλει όταν έφυγε από Μίλωνα.

Τι ανακοίνωση???

Αυτά εδώ έγραψε Κώστα:

Δεν ήθελα να συνεχίσω το θεμα που έγινε με την παραμονή μου στον πανιωνιο αλλά όπως φαίνεται καποιοι άνθρωποι που νομίζουν ότι ξαφνικά έμαθαν να διοικούν και νομιζουν ότι εγιναν και κάποιοι και τυχαινει να συχνάζουν δίπλα στον τυροπιτά διαστρεβλώνουν τα γεγονότα που ειπώθηκαν μεταξύ εμένα και του κυρίου μαγγινα(στην συνάντηση μας) αλλά και ο ίδιος ο μαγγινας(ο δεν ασχολούμαι :joy:)τα διαστρεβλώνει ακούστε «κύριοι».
Επειδή είμαι πολύ ντόμπρος σαν άνθρωπος και φοραω παντελόνια και εσείς τα παντελόνια τα έχετε μονο για να μην κρυώνετε(ξερεις εσυ).
Όταν συναντήθηκα με τον κύριο μαγγινα μου προτεινε να δεχτώ μια εξευτελιστική μείωση στα χρήματα μου και μου είπε επίσης να κάτσω στην ομάδα αν θέλω αλλά θα παλευα για την θέση 11ος - 12ος ή 13ος !!!
(Λες και θα φέρει τον Πρίντεζη)
Επίσης οι ίδιοι «κύριοι» που έχουν τωρα ψηλά την μύτη επειδή πήραν τυχαία εξουσία γυρνάνε και λένε ότι εγω είχα πρόταση από άλλη ομάδα και γιαυτο δεν έμεινα ! Εμένα ο Πανιώνιος ήταν προτεραιότητα μου και δεν με ενδιέφερε καμοια πρόταση από καμοια ομάδα !! Επίσης γυρνάνε και λένε ότι «και να έμενε στην ομάδα δεν θα επαιζε»(γελάω) , το αν θα παίζω εγω ή όχι κύριοι θα το βλέπαμε στο παρκέ γιατί μόνο στο παρκέ βλέπουμε ποιος μετράει αλλά δεν θέλατε να το δοκιμάσουμε :wink:.
Του πρότεινα επίσης να μου δώσει το ίδιο ποσό που έπαιρνα πέρυσι + ένα μπόνους συμμετοχών ή ανόδου και μου απάντησε θα το σκεφτω και θα επανέλθω στην συνέχεια με πήρε την επόμενη μέρα και μου είπε ότι δεν δίνει ο προπονητής κανένα πριμ!!
(Ήθελε να με διώξει και βρήκε πάτημα)

Υ.Γ.1) Μην το συνεχίσετε γιατί ξέρω παρά πολλά που δεν σας συμφέρουν καθόλου !
Υ.Γ.2) Με τέτοιο μπατζετ άμα δεν ανεβει η ομάδα πηγαίντε να αυτοκτονήσετε
Υ.Γ.3) Εγω έκανα 6 ενέσεις για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της γιαυτο προσέξτε τι λέτε !!!
Υ.Γ.4) Με τέτοιο μπατζετ έστελνες τον φανη στην εοκ και επερνες wild card για Α1 αλλά που να ξέρετε άσχετοι !

Καλό καλοκαίρι !

θενκς

Δεν είχε βγάλει ίδια ανακοίνωση, άλλη υπόθεση.

https://www.youtube.com/watch?v=ZHhAEBwR2n0