η ομάδα είναι στη δεύτερη κατηγορία (Α2) και θα προσπαθήσει να ανέβει ξανά
έχουμε καινούριο προπονητή κάποιους νέους παίχτες οι οποίοι θα προσπαθήσουν - έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω - να κερδίσουν την άνοδο
στόχος πολύ μα πολύ δύσκολος
δυστυχώς η ομάδα παλεύει με ότι έχει
γνώμη μου είναι ότι δεν θα τα καταφέρουμε αλλά ας γίνει μια προσπάθεια και βλέπουμε
χρειάζονται χρήματα τα οποία ως γνωστόν εμείς δεν τα έχουμε
για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται σας λέω ότι ο πανιώνιος με 30.000 ευρώ ανεβαίνει αέρα και με 50.000 μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα της Α1, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν τα ρημάδια τα λεφτά
διοργανώνουμε λοιπόν ένα τουρνουά από αύριο μέχρι την κυριακή για να δούμε τι γίνεται , σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα και τι μπορούμε να περιμένουμε από τους παίχτες μας.
http://www.waterpololive.gr/champion/λάβετε-θέσεις-η-α2-των-ανδρών-αρχίζει/?fb_ref=Default
1η αγωνιστική: Κυριακή 20/03 13:00 Πανιώνιος ΓΣ Σμύρνης - ΝΟ Χανίων
Είμαστε σε όμιλο με ΟΦΗ, Ιωνικό, Ρέθυμνο και Χανιά. Είναι άλλοι 2 όμιλοι των 5. Περνάνε πλέι οφ οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι 2 καλύτεροι τρίτοι (μέσω μπαράζ). Μετά 2 όμιλοι των τεσσάρων και δεν λέει λεπτομέρειες για το πως προκύπτουν οι 2 πρώτοι που θα ανεβούν Α1 (ο πρώτος από κάθε όμιλο; χιαστί και ανεβαίνουν αυτοί που θα περάσουν τελικό
. Γαμώ τις προκηρύξεις πρωταθλήματος!
Κουβέντα off the record
Μαζί με θωμακο κουβεντούλα που την έκανε από Σαλονίκη και Καρακάση
Καλές προσθήκες γιατί η ομαδα δεν πάει καλά
Λογικό μεν αφου παίζουμε με μικρους ( ελέγχεται αυτο ) αλλα πολυ αδιαφορία ρε γαμωτο
Όχι και να χάνουμε από τους νέους γλυφαδας
Τέλος πάντων έχουμε ακόμα κάποια παιχνιδάκια να δούμε
Αν και δε θα ήθελα με τίποτα να γίνουμε ασανσέρ
Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου. Συνεχίζεται το πρωτάθλημα;
μένουν 2 αγώνες για εμάς με Ιωνικό εκτός (ντέρμπι) και Ρέθυμνο εντός, ο Ιωνικός παίζει πρώτα στην Κρήτη με τον ΟΦΗ και σε περίπτωση απωλειών θα μας βοηθήσει να σιγουρέψουμε την θέση μας στα πλέι οφ:
Το πρωτάθλημα συνεχίζεται αλλα δεν ξέρω κατα ποσο θελουμε να ανέβουμε
Δεν έχουμε καλή ομαδα και αν τα καταφέρουμε τελικά του χρόνου πρέπει να γίνουν πραματα και θαματα για να μη μαζεύουμε εικοσάρες
Περάσαμε από Νίκαια
Κερδίσαμε με ένα γκολ στην τελευταία επίθεση
Πλέον περνάμε στην επόμενη φάση
Δυο ομίλου των τεσσάρων και μετά οι δυο πρώτοι σε φάιναλ φορ που οι δυο πρώτοι ανεβαίνουν Α1
Υ.Γ. Μακάρι να είναι αλήθεια το ¨νεο¨ για το τι πρόκειται να γίνει αν τα καταφέρουμε κι επιστρέψουμε στη μεγάλη κατηγορία
Ακόμα κι έτσι όμως χρειάζεται πολλή προσοχή και χειρισμός με μεγάλη ακρίβεια
Ποιο ειναι αυτο το “νεο”??
Ότι θα υπάρχει πακέτα περί τα 80χιλιαρικα για μεταγραφές νέων παικτών κι όχι λεγεωνάριων στυλ Λαμία ηλιουπολη
Μακάρι
Αλλα θέλει πολλή μα πολλή προσοχή
Ελπίζω να πάνε όλα καλά
Ήττα 12-8.Αύριο με Νηρέα Γέρακα στη 13:30 η τελευταία ευκαιρία για διεκδίκηση της ανόδου.
Κυριακη στις 11 το πρωί παίζουμε για την ανοδο με Απολλωνα Σμύρνης, που έχει πολυ δυνατή ομαδα. Το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης ειναι στο βουνό στην περιοχή Αστυνομικα.
Δύο νίκες σήμερα η ομάδα,11-6 τον Νηρέα Γέρακα και 12-7 το Απόλλο.Αύριο όπως ειπωθηκε στις 11 στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης με τον Απόλλωνα ο ημιτελικός,όπου με νίκη εξασφαλίζεται η άνοδο.Καλό είναι όσοι μπορούν να πάνε…
Νίκη με 11-7 απέναντι στον Απόλλωνα και άνοδος!
http://www.waterpololive.gr/champion/πανιώνιος-πανιώνιος-και-το-video-με-του/
http://www.waterpolonews.gr/paniwnara-ksana-stin-a1/
όλε! μπράβο Πανιωνάρα!
http://www.panionianea.gr/2016/07/blog-post_72.html
*Ο Γιάννης Θωμάκος μπορεί να μην βρίσκεται πλέον στον Πανιώνιο, αλλά ποτέ δεν ξεχνάει τον αγαπημένη του ομάδα και φυσικά χαίρεται με τις επιτυχίες της.
Έτσι, ο επί χρόνια μεγάλος αρχηγός του Ιστορικού, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο faceebok, αναφορικά με την άνοδο της ομάδας Πόλο στην Α1.
«Τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα πόλο του Πανιωνίου και σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας για την άνοδο στην Α1! Η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει!
Μπράβο λοιπόν στη διοίκηση, τον προπονητή και βεβαία στους αθλητές που κατάφεραν αν και αουτσάιντερ στο κρίσιμο ματς να πάρουν τη νίκη-άνοδο! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω τους αγώνες από κοντά λογά υποχρεώσεων στην επαρχία αλλά η σκέψη μου ήταν στην ομάδα! Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι το σκουφάκι του Ιστορικού είναι ιδιαίτερα βαρύ!
Και όπως έλεγα όχι πολύ καιρό πριν…
FORZA PANIONARA!!»
*
Τωρα εγω θα γινω κακος αμα πω οτι δεν ηθελα να μας θυμαται, αλλα να ειχε κατσει να βοηθησει στην Α2;