Πρωτάθλημα Πόλο 2014-2015

κύριε άρη Μισαηλίδη
αν ήταν έτσι τα πράγματα γιατί δεν το έλεγες από την αρχή να παίξουμε μια κατηγορία πιο κάτω από φέτος ;
αν σου γουστάρει ο στίβος - καλά κάνεις - να ξέρεις ότι είσαι υπεύθυνος και για άλλα αθλήματα όμως
και στην τελική αν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο βάλε γερές βάσεις κι ας είμαστε στη Β εθνική, όχι αυτήν την ξεφτίλα που έκανες φέτος αρχίζοντας από τον προπονητή. τα στησίματα του αλέκου και η τακτική του πλέον δεν πιάνουν. το ξέρουν όλοι και το λέμε από το καλοκαίρι. να τα αποτελέσματα
τα μικρά “έπεσαν” σε όμιλο που είναι για την τελική φάση. κάνε κάτι γι’ αυτό τουλάχιστον και εμφανίσου επιτέλους μια φορά έτσι για να πιείς μισό καφέ ούτε καν ολόκληρο
αχ αχ
σώνει και καλά να γίνουμε όλοι αφεντικά

http://www.panionianea.gr/2015/03/blog-post_28.html

Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να ξεπεράσουμε το Π.Φάληρο στη βαθμολογία και να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ.
Άντε μπας και γίνει κανένα θάυμα και σωθούμε στο άμοιρό πόλο…αν και όλα τα λεφτά ως σύλλογος είναι η ποδοσφαιρική μας παραμονή.

Την Πεμπτη στις 21:00 παιζουμε το ματς της χρονιας κοντρα στο Π.Φαληρο στο κολυμβυτηριο μας. Με νικη (με δυο γκολ αν δεν κανω λαθος καθως χασαμε με ενα εκει) τους περναμε στη βαθμολογια και παιρνουμε το πλεονεκτημα εδρας στα πλει αουτ, που θα τους ξανααντιμετωπισουμε. Οποιος μπορει ας κανει τη βολτα μεχρι την πισινα.

παιχνίδι περίεργο
αν κερδίσουμε ναι παίρνουμε το πλεονέκτημα και περιμένουμε παναθηναϊκό
τα περιέργα του αλέκου είναι αυτά που στο φιλικό τσακίσαμε τον εθνικό!!!
σπρώχτηκαν και 10.000 από το πουθενά(άλλο πάλι κι αυτό. ποιος , τι πού άγνωστο)
το ζητούμενο είναι ότι το Φάληρο πήρε τον Ιωσηφίδη. ή για να τα λέμε ποιο σωστά ο ντεβίτο τους τον έδωσε με το έτσι θέλω.
τώρα το έκανε για να πάρει κανα φράγκο - λες και δεν έχει ήδη πολλά ;
για να έχει και μια ψήφο σίγουρη στο αντίπαλο δέος του αφρουδακαίϊκου ;
πάντως ο κατά τα άλλα - πιο παλιά βέβαια - συμπαθής κούλης έχει να ασχοληθεί με το άθλημα κααααμποσα χρόνια αλλά οι γνωριμίες καλά κρατούν και ειδικά με τους ρεφερίδες που λέει και μια ψυχή

γι’αυτό λέω περίεργο ματσάκι
μακάρι να κερδίσουμε αλλά πιστεύω ότι δεν αξίζουμε να μείνουμε κατηγορία
αν πάλι τα καταφέρουμε ελπίζω του χρόνου να αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο φυσικά γιατί φέτος τα κάναμε μαντάρα

Δυστυχώς μείναμε στο 8-8 δεχόμενοι την ισοφάριση 24 δεύτερα πριν τη λήξη…είχε αρκετό κόσμο το κλειστό.
Το μόνο θετικό ότι όπως είδαμε το ματσάκι οι ομάδες είναι ψιλοισοδύναμες και πιστεύω ότι το μειονέκτημα έδρας θα καλύφθει από την παρουσία των πανθήρων και στο Φάληρο…ελπίζω ότι θα κάνουμε το μπρέικ και θα τη σώσουμε και φέτος τη χρονιά…
Πάντως θέλει περισσότερη προσοχή στα τελευταία λεπτά γιατί το ίδιο είχαμε πάθει και με το καλαμάκι.Εάν είχαμε κρατήσει αυτά τα 2 τρίποντα θα πηγαίναμε με πλεονέκτημα έδρας και καλύτερη ψυχολογία στους τελικούς ουσιαστικά παραμονής με το Π.Φάληρο.

Νίκη δυστυχώς άνευ σημασίας στον Άλιμο επί του βαζέλα..10-9 με γκολ του Θωμάκου δευτερόλεπτα πριν το τέλος.
Η ομάδα δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλος για την παραμονή…αν είχαμε κρατήσει τη νίκη με Π.Φάληρο με πλεονέκτημα έδρας θα καθαρίζαμε πιστεύω.
Ακόμα και έτσι θα χρειαστεί μεγάλη στήριξη από όσουν μπορούν στα μπαράζ…μπορούμε να κάνουμε Αρτάκης και το Φάληρο και να τους δώσουμε ώθηση.

τώρα μπορεί να στενοχωρήσω μερικούς αλλά

1. όλοι ήξεραν ότι θα κερδίσουμε βάζελο (αυτό δε μειώνει την αξία της νίκης αλλά κατά τη γνώμη μου καλό είναι κάποιοι να σκεφτούν όλη την πορεία της ομάδας μας φέτος)
  2. πολύ δύσκολα τα παιχνίδια με Φάληρο για τους λόγους που έγραψα παραπάνω
    εδώ θα μιλήσει το παρασκήνιο και θα έχουμε σκηνικό Αλέκος vs κούλης
    νομίζω ότι θα βγούμε χαμένοι σε αυτήν τη μάχη και ίσως να πρέπει. αρκεί φυσικά να ξεκινήσουμε σωστά την του χρόνου πορεία μας

Πρώτο ματς των πλέι άουτ, στις δύο νίκες, όλοι εκεί να σώσουμε ακόμα ένα τμήμα.

Πάλι ήττα από το σιχαμένο Φάληρο 3 δεύτερα πριν τη λήξη(10-9 τελικό σκορ) με ψιλοεπεισόδια στο φινάλε…Δεύτερη φορά που μας πεθαίνει στο τέλος η κωλομάδα. Τώρα χρειαζόμαστε 2 σερί νίκες αλλιώς αποχαιρετάμε και σε αυτό το άθλημα…τσάμπα ήττα πάντως ρε γμτ.

Ήττα 10-8 και υποβιβασμος στην Α2…πάλι καλά που σωθήκαμε και στη μπαλίτσα…ελπίζω να δουν τα μεγάλα φετινά λάθη στο πολο και το μπάσκετ και του χρόνου να επανέλθουμε πιο δυνατοί.

Από τις χειρότερες σεζόν που έχουμε ζήσει ως Πανιώνιοι. Τώρα πρέπει να πετύχουμε άμεση άνοδο του χρόνου.

οπως τα λες.. φλερταραμε με τον αφανισμό, ευτυχώς μειναμε στο 2/3.. στα του πολο, όμορφη εικόνα ένα κλειστό με αρκετό κόσμο, όπως κ στο μπάσκετ θύμισε λίγο τις παλιες δόξες.. ελπίζω να μη μείνουμε με τις αναμνήσεις κ στα δύο.. πρώτη φορά είδα τη φετινή ομάδα χθες κ νομίζω οτι η παραμονή χάθηκε στις λεπτομέρειες.. δε ξέρω πως ήρθε το 10-9 στο φάληρο, παντως χθες απο το 2ο 8λεπτο κ μετά δείχναμε ότι μπορούσαμε να το πάρουμε.. κομβικό σημείο το 4-5 στην λήξη του 3ου 8λεπτου που απο μαλακία έγινε 4-6.. το τέρμα που ήταν σουπερ χθες έφαγε ένα κρίσιμο απο το θεό στο 9-7 νομίζω κ κάπου εκεί τελείωσε.. κρατάμε το χειροκρότημα σε ένα τμήμα που έχει δώσει τεράστιες χαρές κ ελπίζω να επανέλθουμε σύντομα πιο δυνατοί

θα σε στενοχωρήσω φίλε σακιλ αλλά το παιχνίδι χάθηκε από πολύ νωρίς
και πιο συγκεκριμένα από τότε που ο Μισαηλίδης έκανε τη γνωστή δήλωση
πες μου λοιπόν ένα λόγο γιατί να παίξουν οι πολίστες μας ;
τι ακριβώς προετοιμασία έκανε ο Αλέκος για τα παιχνίδια ;
πότε πήραν λεφτά οι παίχτες μας ;
με πουστιές του στυλ θα βάλει 15χιλιάδες ο ερασιτέχνης κι ακόμα τα βάζει ;
ευτυχώς που υπάρχουν μπουσαλάς-Αδαμόπουλος αλλά μέχρι πότε ;
φέτος έγιναν τραγικά λάθη και ήρθε το αναμενόμενο αποτέλεσμα
με τα μυαλά αυτά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανεβούμε
ποιος νοιάστηκε που πέσαμε κατηγορία ίσα ίσα δε θα μας τα πρήζουν κιόλας

http://www.sport24.gr/Sports/Polo/thwmakos-ta-lamogia-mas-eftasan-edw.3477628.html

Αχ ρε Γιάννη
Και που τα είπες τι έγινε;
Σε ποίου τα αφτια να φτάσουν;
Στου υποτιθέμενου προέδρου;
Στου Βεντούρη μήπως; Αλλά όχι σε αυτόν γιατί είναι ο σωτήρας του συλλογου

Τραγικοί άνθρωποι, τραγικοί ελληνες.. Σκατα στα μυαλά μας και τίποτα περισσότερο..

Δεν λέει ονόματα αλλά ρίχνει το φταίξιμο όπως αναμενόταν στην εποχή Βεντούρη. Ένα σίγουρο λάθος είναι ότι το μπάτζετ φέτος είναι μικρότερο από ποτέ, είναι μεγαλύτερο από πέρυσι, όχι ότι αλλάζει κάτι.

Απ’ όσο ξέρω ήταν μεγαλύτερο το φετινό μπάτζετ από το περσινό, αλλά δεν μπήκε από τον Ερασιτέχνη αποκλειστικά, αλλά και από χορηγό. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα Πόλο έτρεχε τα τελευταία 3 χρόνια με το 1/10 του μπάτζετ των εποχών Βεντούρη που καταγγέλλει ο Γιάννης.
Κατά τα άλλα έχει απόλυτο δίκιο για την μεγάλη πληγή στο τμήμα που λέγεται ‘γονείς πολιστών’

αυτό που έκανε ο μέγας τζέρυ ventouri δε λέγεται
πόσα σου χρωστάμε μάζη ; 50 ; θές νέο συμβόλαιο με 100 ;
και πείτε μου τώρα ποιος θα έλεγε όχι σε τέτοια πρόταση ;
αυτό λοιπόν ο βρωμόγερας το έκανε σε όλους μα σε ΟΛΟΥΣ και φυσικά σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς να δώσει φράγκο
Α ξέχασα όταν πήραν τα ηνία οι τύποι με τα κοντοβράκια τους είπε ότι θα σας δώσω μια διακοσάρα για να πορευθείτε
ακόμα τον ψάχνουν
μετά ήρθε ο χοντρός που με τις δικές του ιδέες και γνωριμίες προσπάθησε να “φτιάξει” τον πανιώνιο
όμως οι γνωριμίες είχαν ιδέες που δε γίνονται αλλά φυσικά κοστίζουν
και για να μαθαίνει ο κόσμος
έφερε λοιπόν ο χοντρός “γνώστη” υπερεπιστήμονα που θα έφτιαχνε την πισίνα μας να δουλεύει μόνη της , με αέρα ή δε θυμάμαι κι εγώ πώς μου το είπε
όχι κύριε αυτό είναι απλά μαθηματικά που ακόμα κι ένας πρωτοετής στο πανεπιστήμιο το ξέρει ότι δε γίνονται
στράβωσε ο χοντρός σηκώθηκε κι έφυγε, στήνει παιχνίδια κάθε φορά με τη χίο για να πέσουμε εμείς- υπάρχει και το γνωστό προποτζίδικο έτσι ; μη ξεχνιόμαστε
γλυτώσαμε μια, δυο ε στο τέλος πέσαμε
μετά στο τιμόνι ο Μισαηλίδης
δε με ενδιαφέρει το πόλο. απλά να έρχονται τα παιδιά και να κολυμπάνε
όχι κύριε μου. δε το λες αυτό. είναι πιο αντρίκιο να διαλύσεις το τμήμα παρά να πεις αυτό το πράμα. αλλά τι σε νοιάζει αφού τώρα θα φύγεις
προπονητής Αλέκος
καλός, χρυσός, άγιος αλλά αυτά τα κόλπα πιάνουν πλέον μόνο στη Super Mini κατηγορία
πήγε η ομάδα των μικρών για προετοιμασία στη χίο και δε είχαν εμφάνιση να ντυθούν, δεν είχαν ένα μπλουζάκι να δώσουν στον προπονητή
το αντρικό δεν είχε μαγιό να βάλει και φοράνε ότι να’ ναι. ο Φώσκολος ακόμα φοράει του παναθηναϊκού ;
πόσο έχουν ρε 15 - 20 μαγιό ; στον αφρουδάκη να πάτε θα σας βγει το πολύ 27 το ένα. δε σας κάνει κύριε πρόεδρε το turbo ; πηγαίνετε σε βιοτεχνία. δε ξέρετε ; να σας πω εγώ
και βγαίνει ο γιάννης και μιλάει
και να που μπαίνει τάξη και θα γίνεται έκθεση για κάθε αθλητή.
μέχρι τις 25 του μήνα θα υπάρχει φάκελος αθλητών. θα ξέρει ο καθένας τι πρέπει να κάνει , πότε να το κάνει.
Ωωω
πράγματα που είναι τα βασικά για να στήσεις μια ομάδα εμείς επιτέλους τα ανακαλύψαμε τώρα
και φυσικά ο πρόεδρος που είναι μέσα σε όλα αυτά ;
να’ναι καλά οι δυο που έχουν μάλλον την όρεξη να νοικοκυρέψουν λίγο την ομάδα μπας και μπορέσουμε να σταθούμε και επιστρέψουμε με τις δικές μας δυνάμεις
όσο για τους γονείς
μπορούν να συνεχίσουν το παραμύθι με τον ολυμπιακό. ελεύθερα
απλά να πάρουν χοντρά ρούχα γιατί η υγρασία της εξέδρας είναι επικίνδυνη

Κατάφερες να συνοψίσεις μια τετραετία.

Τι εννοείς με αυτό που σημειώνω, δε γνωρίζω κάτι ουτε το πιάνω…