Προτείνω να βγάλουμε όλη τη χρονιά σε αυτό το θέμα , δεν έχει νόημα να ανοίγουμε θέμα για κάθε ματς , βασικά δεν ξέρουμε καν πόσα και αν θα παρακολουθήσουμε.
Κυριακή 18/10/2020 , Πανιώνιος-Πανναξιακός 15:00
Άντε να δούμε…
Προτείνω να βγάλουμε όλη τη χρονιά σε αυτό το θέμα , δεν έχει νόημα να ανοίγουμε θέμα για κάθε ματς , βασικά δεν ξέρουμε καν πόσα και αν θα παρακολουθήσουμε.
Κυριακή 18/10/2020 , Πανιώνιος-Πανναξιακός 15:00
Άντε να δούμε…
99,9% θα ειναι live streaming το ματς stay tuned..
Αν μπούμε μέσα υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας;
Γαμώ τη Νάξο και την ψευτοπορτάρα της. 1-0 Ζαμάνης.
Ναι με βάση τις διατάξεις περί κοβιντ.
Στο ερασιτεχνικό δεν υπάρχει εισητηριο, παρά η λεγόμενη οικονομική ενισχυση, οπότε απο εκεί δεν ξέρω, αν υπάρχουν τιμωρίες κλπ
Αχαρτογράφητα νερά, ελπίζω να υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν.
Αυτό είναι πολύ καλό νέο! Μακάρι να γίνεται και όλη τη χρονιά.
Αν θυμάμαι καλά υπάρχει απόφαση,η οποία απαγορεύει την παρουσία θεατών στη Γ εθνική και στα τοπικά πρωταθλήματα.
εγώ λέω να μπούμε, γιολο φάση
τουρ τα νησιά θα κάνουμε ρε πανιωναρα για παρτη σου… το κάρμα τα έφερε έτσι που θα είμαι στη μέκκα σ αυτη τη πρώτη αγωνιστική.. Κοντoε θα πω για το ηρωικό 1-0 γτ δεν ξέρω κ κανέναν άλλον
Ευλογία το κεκλεισμένων…Με το σκορ στο 0-0 γύρω στο 30’ θα άρχιζαν οι παντογνώστες αυτά που γράφουν ήδη στο φβ “αυτές τις ομαδούλες έπρεπε να τις κερδίζουμε μόνο με τη φανέλα” κοκ , θα τσάκιζαν από πίεση και άγχος τα παιδιά και θα γίνονταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.
Γιατί είναι δύσκολα , μην το ξεχνάμε τουλάχιστον εμείς εδώ μέσα που έχουμε μια κάποια λογική.
Εγώ να πω την αλήθεια φοβάμαι ότι θα φάμε καμία κόντρα στο 80+,όπως έγινε στο φιλικό με τον Χαραυγιακό.Δεν είμαι σίγουρος ότι η ομάδα είναι έτοιμη για μια ζόρικη κατηγορία.
Εν τω μεταξύ,δε ξέρουμε και το ρόστερ,ώστε να ξέρουμε τι γίνεται. Πρόχειρα μετράω 7 μεταγραφές, αλλά έμπειροι είναι μόνο ο Κοντοές και ο Γροντής.
Ο Μανιάτης σοβαρά τώρα γιατί δεν μπαίνει?? Δ Εθνική παίζουμε κ θεωρητικά πέρσι τέτοιο καιρό θα είχε ηγετικό ρόλο στην Α… Η φετινή χρονιά μακάρι να ψήσει πολλά από τα παιδιά κ να μπορέσουν να μείνουν χρόνια στην ομάδα.. το ίδιο εύχομαι κ για τον προπονητή που η παρουσία του στο προμο του καραστεφανη ήταν σκέτη καύλα… Η χρονιά θα χρειαστεί πίστη υπομονή κ τρέλα ..
Όσο έχω παρακολουθήσει αυτές τις κατηγορίες το μόνο πράγμα που έχω καταλάβει ότι κάνει τη διαφορά είναι το χρήμα. Ναι οκ , σε όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα αυτό κάνει τη διαφορά αλλά νομίζω πουθενά σε τέτοιο βαθμό. Στην Α΄ μπορείς να σταθείς και με πιτσιρίκια ή με ξένους από το κάτω ράφι , το έχουμε αποδείξει άλλωστε.
Στη Γ’ ότι πληρώσεις παίρνεις. Δεν μπορεί να διεκδικήσει άνοδο ομάδα που δεν έχει μέσα καλοπληρωμένους παίχτες από ανώτερη κατηγορία. Κι ας είναι και 38 χρονών. Ούτε αγωνιστικά μπορείς να σταθείς , ούτε εξωαγωνιστικά σε σέβεται κανένας.
Προσωπικά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι δεν θα μπλέξουμε φέτος , θα ήθελα 4 τέτοιους παίχτες , έναν σε κάθε γραμμή. Για την ώρα υπάρχει μόνο ο Κοντοές. Αν υποθέσουμε ότι το τέρμα είναι πολύ καλό για την κατηγορία και ότι ο Γροντής μπορεί να σηκώσει το βάρος στη μεσαία γραμμή , τότε μας λείπει μόνο ένας καλός σκόρερ. Αν δεν βγουν οι παραπάνω επιλογές τότε θεωρώ ότι θα έχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα που συνήθως οδηγεί σε επιλογές απελπισίας το Δεκέμβρη για να σωθεί η κατάσταση.
Γνωρίζει κανείς αν συμμετέχουμε στο κανονικό κυπελλο ή αν υπάρχει κυπελλο ερασιτεχνικών σωματείων;Προβλέπονται πολλά χρόνια στη κατηγορία
χωρίς κίνητρο
Μια καλή ιδέα θα ήταν να μεταδίδονται διαδικτυακά απο Πανιώνια μέσα οι εντός έδρας αγώνες τουλάχιστον μέχρι την επιστροφή φιλάθλων με έσοδα από διαφημίσεις η/και συνδρομή.
Την Κυριακή που μας πέρασε, ήθελα να δώ το παιχνίδι Μεγαρίδα - Χανιά για τον όμιλο μας στο μπάσκετ. Η μετάδοση ξεκλείδωνε μόνο με κατάθεση 4,75 Ε, άλλα παιχνίδια ήταν ελεύθερα κάποια με διαφημιση στην οθόνη ή στις διακοπές των αγώνων. Ολα γίνονται.
Πολύ καλή ιδέα όντως. Ίσως θα μπορούσε να είναι ελεύθερο για τους κατόχους διαρκείας και για τους υπόλοιπους μια συνδρομή (πχ 30€/έτος ή 5€/παιχνίδι). Σίγουρα κάτι θα πάρεις απο διαφημίσεις και με ελάχιστο κόστος.
Ο Δημήτρης Κοροπούλης ανακοίνωσε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή της ομάδας.
Αυτοί είναι οι: Αργυρίου, Αυγερινός, Γροντής, Δρίτσας, Ζαμάνης, Ζαχι, Ζούλιας, Καραβίδας, Κοντοές, Κουτσάκης, Λαμψίας, Λιούμης, Μούντριχας, Μπρέγκου, Νίνο, Ξυγκόρος, Παπαδόπουλος, Σταμάτης, Στουρνάρας, Τσαπατσάρης.
Θυμίζουμε ότι εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Πίσπας, Ρόπας και Τριάντης.
Το χάρηκα σήμερα , γούσταρα , χαμογέλασα , πανηγύρισα γκολ… Κι έχω διάθεση να συνεχίσω και με το μπάσκετ σε λιγη ώρα.
Αλλά , μια χάρη : μη μας το γαμήσετε ρε μαλάκες. Μη μας εμφανίσετε πάλι πρεζέμπορα στο backround ,δεν αντέχουμε άλλο.
Αφήστε μας στη φάση μας , στην τρέλλα μας , στο χαμόγελο μας.
Ο πανηγυρισμός στο 1-0 μπαίνει δίκαια στις τοπ εμπειρίες κυανέρυθρης καυλας… Μου θύμισε το τέλος του παιχνιδιού κυπέλλου με τα πιτσιρικια μας στο Αρτάκης.. γενικά πολύ ωραίο πράγμα να βλέπεις Πανιώνιο ρε γαμωτο. Μου χε λείψει πολύ.. έβλεπες κάτι φάτσες στα παιδακια που πανηγύριζαν μαζί μας,.πως χτυπούσαν το σήμα, όμορφα πράγματα. Αυτή η χρονιά ελπίζω να μας δώσει τη δυνατότητα να βρεθούμε αξιακα εκεί που ανήκουμε κ να δεσμευτουμε ότι δεν θα φύγουμε από εκεί για κανεναν αγωνιστικό στόχο… Κ μόλις αρχίσει να εχει θεατές πρέπει κάθε Κυριακή εντός εκτός να παρταρουμε… Μόνος Πανιώνιος ρεεεεε
6ος όμιλος (1η αγωνιστική)
Πανιώνιος – Πανναξιακός 4-1
Χαραυγιακός – ΑΕ Μυκόνου 2-1
Αήττητος Σπάτων – Φωστήρας 1-0
ΓΣ Μαρκό – ΑΕ Μοσχάτου 0-0
Εθνικός – ΓΣ Ηλιούπολης 0-1
Ρεπό: Προοδευτική
Τι έκαναν πέρυσι οι αντίπαλοι:
Φωστήρας 3ος στον 5ο όμιλο με 11-7-5 Ν-Ι-Η και 36-21 γκολ
ΑΕ Μοσχάτου 7η στον ίδιο όμιλο με 10-5-8 και 40-29
Εθνικός 8ος στον ίδιο όμιλο με 8-7-8 και 26-24
ΑΣ Άνω Μερά Μυκόνου 10ος στον ίδιο όμιλο με 7-6-10 και 15-17 (η φετινή ΑΕ Μυκόνου προκύπτει από συγχώνευση ΑΣ Άνω Μεράς και του ΑΟ Μυκόνου)
ΓΣ Μαρκό 2ος στον 6ο όμιλο με 13-5-3 και 37-15
Αήττητος Σπάτων 5ος στον ίδιο όμιλο με 10-5-6 και 26-21
Πανναξιακός, ΓΣ Ηλιούπολης, Χαραυγιακός και Προοδευτική ανέβηκαν φέτος.
Οι τρεις τελευταίοι πέφτουν.