Πρωτάθλημα Α2 2022-2023

Περιληπτικά από ότι ξέρω έχει ήδη παραμείνει ο κορμός της ομάδας, δεν έχω ακούσει ακόμα κάτι για μεταγραφές ή προώθηση νέων παιδιών από τα τμήματα υποδομής. Στο πρωτάθλημα έχουμε καλές εξορμήσεις σε Πάτρα, Ναύπλιο και δε θυμάμαι που αλλού μου είπαν τα παιδιά στο φεστιβάλ γιατί μετά ήπια μοχίτο.

Ανοίγω περισσότερο το θέμα για άλλο λόγο όμως. Σε κουβέντα που είχα με ένα από τα παιδιά που τρέχουν το τμήμα , και όχι μόνο αυτό βασικά, μου είπε ότι φέτος έχουν στόχο να χρηματοδοτηθεί η ομάδα από 25 άτομα τα οποία θα βάλουν μαζεμένα ή τμηματικά το ποσό των 800 ευρώ. Ως τώρα έχουν μαζευτεί 18 από τους 25 που είναι ο στόχος. Επειδή το ποσό προφανώς είναι πολύ μεγάλο για την εποχή, κάποιοι βάζουν το 800αρι σαν παρεάκια. Δλδ μαζευόμαστε 4 βάζουμε από 200 και οκ.

Σκέφτηκα να ρωτήσω αν ενδιαφέρεται κανείς άλλος από εδώ μέσα να βάζαμε το 800αρι σαν φόρουμ ή όπως να ναι τέλοσπαντων. Ακούω σκέψεις και προτάσεις.

Μέσα για γκρουπάκι φόρουμ, θα ακουστεί και λίγο μπας και μπει κανάς καινούργιος ή παλιός.

Και από Νεάπολη Εξαρχείων μέσα εννοείται!

να οργανωθούμε λίγο με αυτό?
όχι τίποτα άλλο, αλλά λόγω κόβιντ έλειψα χθες από συναυλία και με έχουν πιάσει τα ενοχικά/κοινωνικοπολιτικά μου…

Ναι εγώ μέσα…Να μετρηθουμε να δουμε τι γινεται. Προφανως ειναι ολοι ευπροσδεκτοι είτε για 20 ευρω έιτε για 100. Πιστεύω 5-6 άτομα μπορουμε να μαζευτουμε σιγουρα.

Άνοδος μετά από 12 χρόνια στην Α1 και με προοπτική για καλή πορεία στις γυναίκες.

Στους άντες αν και είμαστε αουτσαιντερ πάμε να παίξουμε την άνοδο σε μπαραζ φωτια με ΟΦΗ πιθανότατα. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε ένα καυτό Βαρίκας.

Κρίμα που και τα δύο τμήματα δεν είχαν όλη τη χρονιά τη στήριξη που τους αξίζει.

Θα ήθελα κι εγώ να ενισχύσω καπως, αυτή την εποχή. @sakil, περιμενω οδηγίες. :slight_smile:

Πολύ άνετο 1-0 κόντρα στις γριες , έτσι όπως τους είδα είναι μεγάλη πιθανότητα να πετύχουμε νίκη και στη Θεσσαλονίκη , διαφορετικά ερχόμαστε το Σάββατο Βαρίκας για πρόκριση.

Δεν ξέρω αν έχει ρεαλιστικές ελπίδες η ομάδα απέναντι στον Οφη πάντως στην κανονική διάρκεια χάσαμε 2 φορές στο ται μπρεικ 20-18 εκεί 12-15 εδώ. Αν γίνει κι αυτό και έρθει η άνοδος και στο μπάσκετ μιλάμε για μαγική χρονιά.

Τρομερή αντίδραση απο τα παιδιά, ιδιαίτερα στο 4 σετ στο 24-20.
Ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση, ενώ ο Ηρα τα περίμενε όλα απο τον υπέροχο Τζάκμαν.
Μπράβο. Αντε και με τους κρητικούς τώρα.

Πολύ ωραίος αγώνας, απίστευτα τα παιδιά και μπράβο τους. Τη νίκη την κάνει μεγαλύτερη ο αντίπαλος που πέρα από τεράστιο όνομα στην ιστορία του βόλει , τουλάχιστον τα τελευταία 20-30 χρόνια, έχει και μεγαλύτερο μπάτζετ.

Πάμε Κρήτη για το μπρέικ!!

πάμε γερά! ακούω ότι αν η άνοδος πάει σε 3ο ματς, ετοιμάζεται κόσμος για Κρήτη

πόσο κοντά ήμασταν χθες στο break!!!
το άφησα φεύγοντας από τη δουλειά στο 2-0 και μετά παραλίγο να γίνει το θαύμα
πάμε γερά στο κλουβί το Σάββατο στις 17.00

έχει τρέλα αυτή η ομάδα και αυτό μπορεί να βοηθήσει, αλλά ό,τι κι αν γίνει έχουν κερδίσει μια θέση στην καρδιά μας οι μάγκες

Ειναι η πιο σκληροτραχηλη ομαδα Πανιωνιου που ισως εχω δει ποτε, σε οποιοδηποτε αθλημα. Σωζουν 4 σετ μπολ με 4 ποντους κατω εκτος εδρας στον Ηρακλη και μετα γυρω στα 5 ματς μπολ σε φλεγομενο Ηρακλειο οντας 2-0 σετ κατω. Νομιζω τοσο κρυο αιμα δεν εχω ξαναδει ποτε. Εννοειται οτι εχουν κερδισει μια θεση και προσωπικα με εχουν κανει να μη θελω να χανω ματς τους, εστω τηλεοπτικα. Μακαρι να μεινει ο ιδιος κορμος και να ξεκινησουμε του χρονου ως το 1ο φαβορι (αν δεν ανεβουμε φετος).

κουβαλάνε αρκετά κιλά τρέλας ο καθένας είναι απίθανα παιδιά !

Το πτο σημαντικό στον αθλητισμό είναι να κυνηγάς την υπέρβαση.
Ακόμα πιο σημαντικό να υπολείπεσαι κάποιων μικρών λεπτομερειών απο την απόλυτη υπέρβαση.
Μια πολύ καλή ομάδα που θα πρέπει να προσεχτεί ακόμα πιο πολύ στα επόμενα βήματα της.
Μακάρι το καλοκαίρι να φέρει κάτι καλό.

Πιστεύω τίποτα από όσα είδαμε από αυτή την ομάδα φέτος δεν είναι τυχαίο. Η ομάδα έχει μπολιαστεί από τους γνωστούς-άγνωστους που την τρέχουν με πανιώνια τρέλα και πάθος. Κρίμα που δεν ήρθε η άνοδος , ήμασταν πραγματικά τόσο κοντά τόσο στο πρώτο παιχνίδι όσο και στο 1ο σετ του τρίτου παιχνιδιού που αν το παίρναμε ίσως άλλαζαν όλα.

Είναι πολύ μεγάλο κρίμα που και οι δυο ομάδες μας στο βόλει με εξαίρεση ελάχιστα παιχνίδια μες τη χρονια έπαιζαν μεταξυ συγγενών και φίλων , μακάρι να αλλάξει περισσότερο η κουλτούρα μας και να γινουμε τακτικοι θεατες στις προσπαθειες των ερασιτεχνικων μας τμηματων.

https://www.panionianea.gr/2024/05/o-x-i-video.html