Είχαν δηλώσει εδώ και καιρό ότι ψηνόμαστε και ήταν ψιλογνωστό ότι δεν θα κατέβαιναν οι άλλοι άρα θα παίζαμε εμείς.
Σχετικό;
Μάλλον ο τωρινός δεν θα αφήσει τέτοια τρύπα… Διαφάνεια πάντως χρειάζεται παντού.
Είχαν δηλώσει εδώ και καιρό ότι ψηνόμαστε και ήταν ψιλογνωστό ότι δεν θα κατέβαιναν οι άλλοι άρα θα παίζαμε εμείς.
Σχετικό;
Μάλλον ο τωρινός δεν θα αφήσει τέτοια τρύπα… Διαφάνεια πάντως χρειάζεται παντού.
Δε ξέρω αν είναι σχετικό,αλλά αν υπάρχει “άλλη όψη στην ιστορία”, καλό είναι να την μάθουμε και να μην μείνει πάλι σε δακρύβρεχτα ποστ,όπως ένα παλαιότερο που είχα δει και έγραφε ότι μόνο αυτός και ο τσακ έβαλαν λεφτά και τελικά τους έβριζαν.Αν σε βρίζουν κάτι έχεις κάνει λάθος,δεν γίνεται να είναι όλοι μαλάκες ή βαλτοί.
Όσο για την τωρινή κατάσταση και εγώ αυτή την εντύπωση έχω,αλλά τώρα με την ενεργοποίηση του κόσμου πιστεύω ότι θα γίνουν βήματα προς τη διαφάνεια στα οικονομικά.
Εγώ έχω να συγκινηθώ τόσο πολύ απο τότε που ο Gerry (Τι Τζέρυ βρε 200 χρονώνε ανθρωπος θα κάνεις βιντεάκια και στο τικτοκ σε λίγο) μαζί με τον Τάκαρο τον Λεμονή κάνανε εκείνο το συμβόλαιο των 400k στο καλύτερο αριστερό μπακ του πλανήτη (μετα τον Βαγγέλα τον Κουτσόπουλο) , τον Κρικβέλια
480k του μπι εξακτ
Ελπίζω γύρω στις 7, να ανεβάσω την μια οψη. Αυτην του Σεπτεμβρίου του 2011.
Ας μας πεί λοιπόν την άλλη ο κος Βεντούρης.
Με μεταφερόμενο μύνημα ή την Παρασκευή δια ζώσης στο δικαστήριο.
Η δεν θα γίνει, μιας και τώρα είναι ξεχρεωμένος απο τον Μαρινάκη-Δάρα.
μεταφέρω απο τα κιτάπια που βρήκα μετά την απόβαση στα χειμερινά ανάκτορα το 2011
Αποτέλεσμα τον Σεπτέμβρη του 11 υπήρχε ένα “πράγμα” που πλησίαζε τα 400,000
Αναμένοντας την άλλη οψη, ελπίζω να μην την ξαναδώ.
Μεγάλο κρίμα να χρεώνεις το σύλλογο.
Σαπίστε τον στο δικαστήριο.
Το δικαστηριο με το διπλο κατηγορητηριο εναντιον των διοικησεων πρωτοδικειου, ειχε οριζοντα και λογο. Οσο υπηρχε χρεος προς το δημοσιο στα κιταπια της παε και τον αφορουσε, το επαιζε θυμα των κακων οποτε δεν μπορουσε να του γινει κανενας ελεγχος απο την εφορια και καμμια καταγγελια ιδιαιτερα για το σκισιμο του φπα του τζιμπουρ. Τωρα που ο καλος του θεουλης δαρας φαινεται να τον εχει ξεχρεωσει (αραγε μονος του) ο παλαι ποτε προεδραρας και νυν υπαλληλος του χοντρου, ισως και να αποσυρει τις κατηγοριες, εξαλλου στο πρωτο σκελος οι κοντοπαντελονακηδες
αθωωθηκαν.
Επιμένω πως όλα αυτά που αναγράφονται παραπάνω, έπρεπε και πρέπει ακόμα να γίνουν όσο το δυνατόν γνωστότερα..
Δεν αντέχεται να κουνάν το δάχτυλο, στον οποιονδήποτε, όλοι αυτοί οι παραγοντίσκοι
Δεν αντέχεται να βλέπεις και τόσο πρόθυμο κοσμάκη να τους γλύφει.. είτε απο ανάγκη για κανα 20ευρω χαρτζιλίκι είτε απο συνήθειο και στάση ζωής…
Καλή δύναμη
Ρε συ Χρήστο θυμάσαι τι έγινε όταν ο Τσαβαλογκλεζάκος κάλεσε τον κόσμο του Πανιωνίου στην Εστία να παρουσιάσει τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου;
Όχι μόνο ειπώθηκαν με ακρίβεια όλα αυτά που λέει ο Κώστας, αλλά και ο Τσόλακας επιβεβαίωσε με θράσος τα τέρατα που είχαν κάνει.
Αποτέλεσμα; Ο κόσμος κοιτούσε το ταβάνι της Εστίας
Δυστυχώς το θυμάμαι…
Και λέω δυστυχώς γιατί εκείνη η μέρα ήταν μια απο αυτές που με έκανε τρομερά απαισιόδοξο για την όποια ενασχόληση με τα κοινά του Συλλόγου
Απ την άλλη , επειδή σαν κόσμος έχουμε την τάση να ξεχνάμε τρομαχτικά εύκολα… (δες τα σχόλια για τον Τζέρυ στη φωτό του Γκρισίνο πάνω) δεν σταματάω να ελπίζω στο ξεβράκωμα αυτών των ανθρώπων που ασέλγησαν πάνω στην Ομάδα…
Εντάξει,μας γλεντάει κανονικότατα ο τζερυ. [ATTACH]1039[/ATTACH]
Προσοχή με τα σόσιαλ, δείτε για παράδειγμα τα σχόλια σ αυτό που πόσταρε ο Βεντούρης, οι περισσότεροι αυτή τη φορά τρελάθηκαν και τον σιχτιρίζουν. Ναι όντως ξεχνάμε εύκολα αλλά γι αυτό πρέπει να θυμίζουν αυτοί που ξέρουν λεπτομέρειες το τι έχει γίνει παλαιότερα. Δεν θα έβλαπτε να ξαναβγούνε σε ένα κείμενο με μπόνους εξελάκι τα πεπραγμένα των ΒεντουροΚατσιφοΤσολακάκηδων αν υπάρχουν.
Γενικά φέτος λίγο τα στερητικά λίγο η φόβος της εξαφάνισης λίγο η ελπίδα της εξαφάνισης των γαυρων, ερχομαι Αθήνα με διάθεση να πάρω διαρκείας σε ότι εχει το κόκκινο κ μπλε για όλη την οικογένεια. Κ κάπως έτσι διαπιστώνω ότι το πόλο παρότι στην Α δεν έχει αναφερθεί πουθενά… Ξέρει κανείς να μας γράψει λίγο τι παίζει, αν είναι συγκυριακο ότι έχει πέσει το βάρος άλλου ή αν υπάρχουν άλλοι λογοι
Είναι εκχωρημένο στον κύριο Μπουζαλά που έχει τον γιο του στην ομάδα και το τρέχει και θα παίξουμε και Ευρώπη φέτος. Όλα φαίνεται να λειτουργούν ρολόι απ έξω. Φυσικά όπως με κάθε τέτοιο τρόπο λειτουργίας, άμα φύγει και έχουμε καναν Βεντούρη στη διοίκηση εκείνη τη στιγμή θα τρέχουμε με τα χρέη. Ας το χαρούμε όμως.
Αμφιλεγόμενα όσα έχω ακούσει για τον κύριο αυτό , όπως πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις στη μικροκοινωνία μας…Ας ελπίσουμε να μην την ξαναπατήσουμε. Πάντως αγωνιστικά η ομάδα στέκεται πολύ καλά εδώ και αρκετά χρόνια.
Όσο κρατηθούν οι γονείς απ’έξω η ομάδα θα πηγαίνει μια χαρά
Προσπάθειες θα γίνονται κάθε χρονιά , κάθε μέρα να κάνουν κουμάντο οι γονείς γιατί και σε αυτό το άθλημα όλων τα παιδιά είναι αφρουδάκηδες, χατζηθεωδώρου, μαυρωτάδες κλπ και πρέπει να παίζουν στο αντρικό
Και τα κλασσικά ο μπουζαλάς είναι βάζελος με διαρκείας στον παναθηναϊκό…
Σε αυτό το σημείο καλό θα ήταν να σημειώσουμε ότι αυτοί που μας πήδηξαν δεν ήταν βάζελοι και είχαν διάρκειας μόνο στον Πανιώνιο
Εεεεμ έτσι δεν πάει πιο ωραία ;
Πες τα εσύ καλύτερα για να μην τα λέω εγώ και τα πω και λάθος
Άιντε καλημέρα