Πρωτάθλημα 2012 - 2013

Βόλεϊ Γυναικών: Νηρέας Χίου - Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. 1-3
26/11/2012

Την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα κατέκτησε η Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου μας, καθώς επικράτησε του Νηρέα Χίου, εκτός έδρας, με σκορ 1-3 για τη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2.

Η ομάδα μας, που με αυτή τη νική έφτασε τους 4 βαθμούς, δυσκολέυτηκε μόνο στο 3ο σετ, στο οποίο επικράτησε η ομάδα της Χίου με 23-25.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας έχει ρεπό.

Νηρέας Χίου - Πανιώνιος 1-3 (14-25, 15-25, 25-23, 17-25)
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. (Θανέλλας): Κωνσταντίνου, Αναγνωστοπούλου, Δαρλάση, Σημαντήρη, Οικονομάκη, Τσουμήτα, Μαγγίνα Β., Μανδουραράκη, Σαγάνη, Νάστου (λ)

Βαθμολογία (σε 2 αγώνες)
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 6
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. 4
ΑΚΡΙΤΑΣ 3
Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 3
ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 3
ΖΑΟΝ 3
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
ΝΗΡΕΑΣ ΧΙΟΥ 0
Γ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ 0

http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18866&catid=5

Μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας
τα κορίτσια κάνανε ακόμα μια εκτός εδρας νίκη

Α.Ο. Ακρίτας Καλαμάτας - Πανιώνιος: 0-3

1ο σετ: 2-4, 3-8, 6-12, 6-16, 9-20, 12-25
2ο σετ: 2-4, 7-8, 11-12, 14-16, 15-20, 19-25
3ο σετ: 1-4, 1-8, 6-12, 9-16, 14-20, 16-25

Πανιώνιος(Θανέλλας): Σαγάνη, Αναγνωστοπούλου, Δαρλάση, Σημαντήρη, Κωνσταντίνου, Οικονομάκη, Τσιάρα(λ), Καπάτου, Δελατόλα, Καλαφατάκη, Τσουμήτα, Νάστου

Μεγάλη νίκη με υποτιθέμενο δυνατότερο αντίπαλο, το επόμενο Σάββατο πάλι εντός με το φαβορί για άνοδο Πανναξιακό!

Πανιώνιος - Ένωση Βύρωνα: 3-2

1ο σετ: 4-1, 8-6, 12-11, 14-16, 15-20, 17-25
2ο σετ: 4-0, 8-2, 12-3, 16-6, 20-15, 25-21
3ο σετ: 4-1, 8-3, 12-7, 16-10, 20-18, 25-22
4ο σετ: 2-4, 6-8, 8-12, 11-16, 13-20, 13-25
5ο σετ: 2-1, 4-2, 6-5, 8-5, 10-5, 12-7, 15-9

Πανιώνιος(Θανέλλας): Αναγνωστοπούλου, Δαρλάση, Σημαντήρη, Κωνσταντίνου, Οικονομάκη, Σαγάνη, Τσιάρα(λ), Τσουμήτα, Καπάτου, Δελατόλα, Μαγγίνα Β., Νάστου(λ)

Αν και δυσκολεύτηκε για δύο σετ, με τον Πανιώνιο να είναι πολύ ανταγωνιστικός, ο Πανναξιακός επικράτησε με 3-1 (25-13, 25-18, 23-25, 26-24) στη Νέα Σμύρνη και διατηρήθηκε αήττητος στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α2 γυναικών.
Δυνατά ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενες που έφτασαν εύκολα στο 2-0, όμως στην συνέχεια ο Πανιώνιος ανέβασε στροφές και με καλό σέρβις μείωσε σε 1-2. Το τέταρτο σετ ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να εναλλάσονται στο προβάδισμα μέχρι το 20-20. Εκεί η ομάδα του Γιώργου Τουρσούγκα ξέφυγε με σερί 3-0 με την Μαρία Χατζηνικολάου στο σέρβις, με την πρώην κεντρική των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού να σημειώνει και έναν άσο. Όμως ο Πανιώνιος …επέστρεψε και έφερε το ματς στα ίσα, 24-24. Εκεί μια επίθεση από Καρπουζά και Σιώρη αντίστοιχα έδωσαν το σετ και την νίκη στην ομάδα τους.
Έτσι ο Πανναξιακός μετράει ως τώρα πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς και με 15 βαθμούς είναι στην κορυφή του 1ου ομίλου. Ο Πανιώνιος υπέστη την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα, έμεινε στους 9 βαθμούς και μοιράζεται την τρίτη θέση με Ένωση Βύρωνα (έχει 4 ματς) και Ηλιούπολη.

Διαιτητές: Ευαγγέλου – Μόσιαλος
Τα σετ: 13-25, 18-25, 23-25, 24-26

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Θανέλλας): Δαρλάση Τ., Κωνσταντίνου, Σημαντήρη, Αναγνωστοπούλου, Οικονομάκη, Σαγάνη / Τσιάρα (λ.), Μαγγίνα Π., Τσουμήτα.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Δερμάτης): Χατζηνικολάου, Λαγουδάκη, Καρπουζά, Εμμανουηλίδου, Μουτζουρίδου, Σιώρη / Κακουράτου (λ.), Γκολφινοπούλου, Φαρκώνα, Σκούνα, Λάιου.

Σημ. η διαιτησία έπειξε το ρόλο της στο 4ο σετ. θα ήταν ευτυχία έστω ο ένας βαθμός απέναντι σε μια πολύ δυνατή και "πλούσια "ομάδα.
Πολύ καλή ατομική και ομαδική δουλειά απο τα κορίτσια.

και μια συνέντευξη της Αναγνωστοπούλου http://neasmyrnilive.gr/2012/12/22/μαρια-αναγνωστοπουλου-αφηνει-για-λιγ/

Την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα του Α΄ ομίλου της Α2 γυναικών σημείωσε ο Πανιώνιος. Τα κορίτσια της ομάδας της Νέας Σμύρνης έκαναν το καλύτερο δώρο στον Θανάση Θανέλλα ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις κορασίδες και τις νεάνιδες.

«Οφείλω δύο μπράβο. Ένα στις έμπειρες κοπέλες που δείχνουν κατανόηση και ένα στα νέα παιδιά που πιάνουν τις ευκαιρίες και παρουσιάζουν μεγάλη πρόοοδο», είπε στο volleynews.gr o Θανέλλας.

Διαιτητές: Χαρακίδας, Παπαδόγιαννης

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-22, 25-17)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Θανέλλας): Σαγάνη, Αναγνωστοπούλου, Οικονομάκη, Δαρλάση, Σημαντήρη, Κωνσταντίνου / Τσιάρα (λ), Δελατόλα, Μαγγίνα Β, Σπηλιακοπούλου, Καπάτου.
Γ.Σ.ΛΑΜΙΑ (Αγγέλης): Ζαχαρή, Μιμίκου, Koυτρουμάνη, Μπίσκα, Διπλάρη, Παληογιάννη / Κόντρα (λ), Δημητρίου, Κουτσούκη.

Η εξέλιξη του αγώνα:
1ο σετ: 4-1, 8-5, 12-8, 16-10, 20-11, 25-17
2ο σετ: 4-1, 8-4, 12-5, 16-9, 20-13, 25-22
3ο σετ: 4-3, 7-8, 12-10, 16-11, 20-14, 25-17

ε αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή του Γ.Σ. Λαμίας Ηλία Αγγέλη στο starsports.gr και την αναδημοσίευσή τους από το volleynews.gr ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση - απάντηση:

«Σώζεται στην κατηγορία μία ομάδα (Νηρέας Χίου) που πήρε όλους κι όλους 4 κανονικούς βαθμούς στο πρωτάθλημα. Γιατί το πώς πήρε το ματς με τον Πανιώνιο το ξέρουν όλοι και με ποιες αθλήτριες έπαιξε η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ας κοιτάξουν το φύλλο αγώνα της ομοσπονδίας. Η Ένωση Βύρωνα και ο Πανιώνιος ρυθμίζουν το πρωτάθλημα, το οποίο είναι αναξιόπιστο», θα θέλαμε να μάθουμε τόσο εμείς όσο και το φίλαθλο κοινό του βόλεϊ, τι γνωρίζει παραπάνω (που δεν ξέρουμε εμείς) για το πώς κέρδισε ο Νηρέας Χίου στη Νέα Σμύρνη. Επειδή τα 123 έτη πορείας και προσφοράς του συλλόγου μας στον ελληνικό αθλητισμό δεν μπορούν να αφήσουν αναπάντητες τις συκοφαντικές και άκρως προσβλητικές δηλώσεις του εν λόγω κυρίου, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

«Ο Πανιώνιος κερδίζει και χάνει μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν πρόκειται να απολογηθούμε για τυχόν κακές εμφανίσεις της ομάδας ή για όποιες απουσίες λόγω τραυματισμών είχαμε σε οποιονδήποτε αγώνα. Προφανώς ο εν λόγω κύριος αν και προπονητής προσποιείται ότι δεν γνωρίζει ότι τόσο οι κακές εμφανίσεις όσο και οι τραυματισμοί αγγίζουν όλες τις ομάδες. Σε κάθε περίπτωση στον αθλητισμό που υποτίθεται ότι υπηρετεί υπάρχει και η ήττα. Κατανοούμε ότι τα φαντάσματα που βλέπει ο εν λόγω κύριος αποτελούν άριστη δικαιολογία ώστε να καλύψει τα δικά του μέτρια αποτελέσματα. Αν στόχος του Γ.Σ. Λαμίας (μέσω του προπονητή του) είναι να δυναμιτίσει το κλίμα για τον επικείμενο αγώνα μεταξύ μας, τότε τους καθιστούμε υπεύθυνους για την οποιαδήποτε προκλητική συμπεριφορά αντιμετωπίσει η αποστολή μας. Αν παρόλα αυτά οι δηλώσεις του προπονητή είναι εν αγνοία του Γ.Σ. Λαμίας, τότε το μοναδικό συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι ότι ο Ηλίας Αγγέλης προσπαθεί να αξιοποιήσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν για να φέρει το όνομά του στην επιφάνεια».

http://www.panionianea.gr/2013/04/blog-post_5.html

Xαλάρωσαν τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του Πανιωνίου με μια πρωτότυπη έξοδο, αφού είχαν την ευκαιρία να πάνε στο θέατρο και να δουν τον… δικό μας κυανέρυθρο Αντώνη Κρόμπα.
Ενόψει του δύσκολου ματς με την Λαμία, η διοίκηση διάλεξε τον συγκεκριμένο τρόπο για να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν οι αθλήτριες από την καθημερινότητα των προπονήσεων.

Μάλιστα, τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και να μιλήσουν με τον Αντώνη μετά το τέλος της παράστασης.

Γ.Σ.Λαμία-Πανιώνιος 0-3

‘‘Μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ μερίδας φιλάθλων της Λαμίας και ανθρώπων του Πανιωνίου που συνόδευαν την ομάδα.’’

[video=dailymotion;xysp42]http://www.dailymotion.com/video/xysp42_y-y-yyyyy-yyyyyyyyy-0-3-y2-yyyyyy-yyyyyyyy_sport#.UWCdBpNkPRk[/video]

\

ξερει καποιος κατι παραπανω για το τι εγινε?

Σάββατο13 Απριλίου 2013.

..τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών με την ομάδα του Γ.Σ Πανιωνίου…

Από το προηγούμενο βράδυ δε σκεφτόμουν τίποτα άλλο πέρα από το ότι θα είναι η τελευταία μου εμφάνιση..και αγωνιούσα..είχα τρακ …τρακ όπως στον πρώτο μου αγώνα..όταν ήμουν εκεί κάπου στα 11…για φαντάσου …

Στις αναφορές μας για κομμάτια ζωής που κλείνουν..για κύκλους καλοσχηματισμένους που ενώνονται επιστρέφεις στα ίδια πρωτόγονα συναισθήματα..με τη διαφορά ότι είσαι πλέον γεμάτος μνήμες..Μη γίνομαι γλαφυρή …όλοι όσοι έχουν αξιωθεί να πρωταγωνιστήσουν σε ομαδικά αθλήματα με στόχους και κίνητρα ξέρουν πως είναι να λες ”το αντίο…”

Το ίδιο απόγευμα κλείνοντας την πόρτα των αποδυτηρίων για τελευταία φορά δε μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου την εικόνα εκείνων των ανθρώπων που συναναστράφηκα μαζί τους για τους τελευταίους αυτούς 8 μήνες… Μόνο 8 μήνες και ήταν αρκετό για να μου αποτυπωθούν στη μνήμη μου για μια ζωή…

Ο προπονητής Θανάσης Θανέλας, η διοίκηση με τους : Χρυσοχόου Τάκη , Φραγιόγλου Νίκο και Θοδωρή Κοκκινάκη και φυσικά και οι σπουδαίες συμπαίχτριες μου, φρόντισαν με απλό και ειλικρινή τρόπο να με συγκινήσουν , να μου αφήσουν αναλλοίωτες εικόνες για το πόσο άξιζε όλο αυτό που σχεδόν για τη μέχρι τώρα ζωή μου έκανα..Πραγματικά ένιωσα όπως όταν μου πέρασαν το πρώτο μου μετάλλιο (ο κύκλος συναισθημάτων που σας έλεγα) Άνθρωποι πραγματικοί που εκτίμησαν την αθλήτρια ,τη γυναίκα, τον άνθρωπο και το έδειξαν με τον πιο ευαίσθητο και αληθινό τρόπο …

Νιώθω πολύ σπουδαία που έκλεισα αυτή τη πορεία μου στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ αυτό..χαίρομαι παρά πολύ που θα έχω να περιγράφω στα παιδιά μου ότι πέρα από το σκληρό πρόσωπο που κατά καιρούς αντιμετώπισα στο τέλος παίρνεις αυτό που σου αξίζει… Ένα μεγάλο ευχαριστώ όχι μόνο για τις τελευταίες στιγμές που δε πρόκειται κανείς να μου τις πάρει αλλά και για την καταπληκτική αντιμετώπιση των παραπάνω σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος …κλείνω λέγοντας για ακόμα μια φορά …ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!!!

Ευχαριστώ πολύ για όλα
ΣΗΜΑΝΤΗΡΗ ΣΟΦΙΑ #4

Υ.Γ. Πολλές ευχές για υγεία και ευτυχία.. Καλό Πάσχα να έχουμε.

http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=19029&catid=5

Καλή επιτυχία σε ότι και κανεις!

Χωρίς πλάκα, συγκινήθηκα…