Πρόβλημα με domain name

Συμφωνώ με grog! Το θέτει πολύ σωστά το θέμα!

Προφανώς οποιαδήποτε σχέση με τον επίσημο Πανιώνιο μόνο κακό μπορεί να κάνει σε ένα φόρουμ φιλάθλων/οπαδών. Νομίζω ότι το έχουμε δει στο πρόσφατο παρελθόν και μου φαίνεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σωστό να το συζητήσουμε εκτενώς (ανάμεσα σε άλλα τέτοια ζητήματα) μόλις, με το καλό, σωθούμε…

Προσωπικά δεν μου είχε περάσει απ το μυαλό ότι μπορούσε να δημιουργηθεί τέτοιο πρόβλημα.
Θα συμφωνήσω με τους Μιχαηλίδη, Βαρουχίξ και Head.
Δεν θέλω να βλέπω «φαντάσματα» αλλά αν το ίδιο συμβάν είχα γίνει λχ τον ερχόμενο Οκτώβρη, μπορεί και να είχα άλλη προσέγγιση.
Τώρα είμαι πολύ πιο επιφυλακτικός.
Πέραν αυτού γενικά δεν μου αρέσει και πολύ η ιδέα να παίρνουν «άδεια» λειτουργίας σύνδεσμοι , φόρουμ κτλ από επίσημους φορείς.
Μην πάει ο νους σας στο …κακό, απλά δεν θα μ άρεσε να χρησιμοποιηθεί από τον οποιονδήποτε αυτό.
Προτείνω να παραμείνουμε στο .net

Ευτυχώς ακόμα είμαστε σε φάση που μπορούμε να ενημερώσουμε σχεδόν όλους γρήγορα και εύκολα, οπότε δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα

Δεν συμφωνω γιατι νομιζω πως απο μας εξαρταται στο μεγαλυτερο βαθμο το αν θα ειναι καλό, κακό η “πέραν του καλού και του κακού”!
Σιγουρα δεν θα ειναι του Κάκου!!!

Συμφωνω απολυτα!!!
Για την γνωμη που διατυπωσα πιο πανω δεν ειμαι καθολου σιγουρος ακομα…

Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα πολύς κόσμος που δεν γνωρίζει για την αλλαγή του domain name. Μήπως υπάρχει κανένας τρόπος για να φύγει ομαδικά ένα μήνυμα σε όλα τα μέλη (ενεργά κι ανενεργά) που να τους υπενθυμίζει για την αλλαγή?

Έχει γίνει ήδη αυτό Νίκο.

Μπορούμε περιοδικά να στέλνουμε και άλλα newsletters κτλ ώστε να μην μας ξεχνάει κανείς εγγεγραμένος χρήστης.

Καλό είναι να σταλεί ξανά.
Υπάρχουν χρήστες που τα «ανεπιθύμητα» δεν τα κοιτάζουν καν ή ακόμα και το mail τους να μην είναι το κανονικό αλλά mail που το χρησιμοποιούν μόνο για εγγραφές σε φόρουμ sites κτλ.
Το καλύτερο βέβαια είναι η προβολή του απ όλα τα μέσα, sites blogs κτλ όπως έγινε στην αρχή του φόρουμ έτσι πρέπει να γίνει και τώρα.

στους πανθηρες υπαρχει ακομη το gr
στο ‘‘πανιωνιος κοσμος’’ ακομη το gr
στους ιωνες ολα καλα
στο σαιτ της παε ολα καλα κτλ.

πρεπει οποιος μπορει να ενημερωσει τον καθενα.
αυτο που λεει ο χρηστος με τα μαιλ ειναι πολυ σωστο.
πολλοι λιγοι χρησιμοποιουν το μαιλ για ενημερωση…

Πάντως έγιναν 3 υπενθυμίσεις με mail και τουλάχιστον σε μένα οι 2 τελευταίες δεν πήγαν στα ‘‘ανεπιθύμητα’’ οπότε μάλλον καλώς λειτούργησε.

Το θέμα είναι να το διαδώσουμε και μεις και να προσπαθήσουμε να το κάνουμε ελκυστικότερο.
Δεν έχει και πολύ νόημα απλά να γραφτεί και μόνο κάποιος.
Μακάρι να δωθεί ένα κινητρο ώστε να συμμετέχουν στις συζητήσεις όσο το δυνατών περισσότεροι φίλοι.
Μόνο τότε θα έχει αξία.

Τώρα, ελπίζω ο reanimator, να μην γίνει ένας νέος Dimitris K. και να χρειάζεται ειδική άδεια κάθε φορά που θα πηγαίνει στο pc του :wink: :stuck_out_tongue: :astonished: :slight_smile:

η εφημερίδα του Σαββάτου έχει το νέο url και υπενθύμιση ότι άλλαξε
στο blog του ΠΚ θα αλλαχτεί άμεσα

οκ πανο! :sunglasses:

Συνοδοιπόροι λέω μήπως είναι δυνατό, στα εντός έδρας παιχνίδια στο ημίχρονο ή πριν την έναρξη των αγώνων να ανακοινώνεται το site (π.χ. επισκεφθείτε το νέο site όλων των Πανιώνιων φιλάθλων http://www.panionios-community.net ).

Πάνο αν το προτείνουμε στην ΠΑΕ, μπορεί να γίνει ?

Αίσχος, ντροπή!!!
Έμεινα σχεδόν δύο εβδομάδες στη στέρηση, μέχρι κάποιο google να μου δώσει τα φώτα του.
Ευτυχώς σας (ξανα)βρήκα!
:angry: :smiley:

Ιτς οκ Σκοτ, γουιρ στιλ χίαρ. Άι αμ δε Μπλακ Γουνδουλάκης (© Christos3) εντ ρέντι του κικ σαμ δράγουμαν ας νεξτ σάντεϊ!!!