Ποιός θα είναι ο νέος προπονητής?

και ναι…το πρώτο βαρύγδουπο όνομα…ένας άξιος έλλην τεχνικός…αποκαλύφθηκε από το δαιμόνιο ρεπορτάζ ως ο πρώτος υποψήφιος…απολαύστε τον πανμέγιστο…

Σούλης Παπαδόπουλος για Πανιώνιο!
Από Θοδωρής Βασίλης | Τρίτη, 01 Μαϊου 2012 15:56

Ο Σούλης Παπαδόπουλος βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου και σε επικοινωνία που είχε με το gazzetta.gr, τόνισε ότι οι «κυανέρυθροι» δεν τον αφήνουν αδιάφορο.

Σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Άκη Μάντζιου βρίσκεται ο Πανιώνιος, ο οποίος θέλει να τελειώνει με το θέμα του προπονητή όσο το δυνατόν νωρίτερα, προκειμένου να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον επόμενο προπονητή είναι και αυτό του Σούλη Παπαδόπουλου. Ο έμπειρος τεχνικός έλυσε πρόσφατα κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τον Ηρακλή και είναι ανάμεσα στις λύσεις που εξέταζονται.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος, αν και υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ξεκαθάρισε ότι ο Πανιώνιος τον ενδιαφέρει σοβαρά: «Κάτι έχω ακούσει και εγώ, δεν υπάρχει κάποια επίσημη επαφή. Εγώ τώρα μόλις έφυγα από τον Ηρακλή και εννοείται ότι θα με ενδιέφερε ο Πανιώνιος, είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πέραν του Παπαδόπουλου, στους πιθανούς αντικαταστάτες του Άκη Μάντζιου βρίσκεται ο Μάκης Κατσαβάκης της Δόξας Δράμας, ο Νίκος Παντέλης της Καλλιθέας και ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος «αρέσει» πολύ.

Προσωπικό σχόλιο: Από όλους αυτούς που αναφέρει μόνο τον Κατσαβάκη θα προτιμούσα. Αλλιώς, χίλιες φορές να ρισκάρω με τον Μανίκα. Ναι, πέφτω κι εγώ στην παγίδα της καφενειακής κουβέντας!!! :stuck_out_tongue: :smiley: :rolleyes:

Ψηφίζω Κατσαβάκη ή Μπουμπένκο ή Δώνη
εντάξει μη βαράτε
τα 2 πρώτα ισχύουν

Κατσαβακης με ταμπουνια…απο οσους αναφερθηκαν. Ο μπουμενκο νομιζω θα ειναι πανακριβος για μας.

Σουλης Παπαδοπουλος?
Μπερδεψαμε τον Απριλη με το Μαη?

Eleosssssss

Αφηστε τους να γράφουν παπαριές
Μην μασάτε

Πεπ Γκουαρδιολα, Αρσεν Βενγκερ ή τον προπονητή της “Παράγκας” και χωρις λεφτα !!

εγώ ψηφίζω μανίκα-λίμα-παναγόπουλο

Κατσαβακης δεν θα ηταν κακος πιστευω…

Αν δεν βρεθει καποιος πραγματικα καλος και φθηνος δεν βρισκω λογο να μην συνεχισουν οι Παναγοπουλος-Λιμα.
Τωρα για περιπτωσεις τυπου Παρασχου,Αναστοπουλου, μπορει οντως να μπορουν να βοηθησουν αλλα.. δεν γινεται να εχει προπονητη ο Πανιωνιος πχ. ενα γυρολογο Παρασχο.. because of reasons! :stuck_out_tongue:

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΥΜΠΕΝΚΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΑΤΖΙΟ ΤΖΙΩΛΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΚΟ.

Εγώ πάλι θα ήθελα τον προπονητή των ακαδημιών της Αθλέτικ Μπιλμπάο, εάν ισχύει η συνεργασία που ανακοινώθηκε (λέγεται Arostegi). Τα ονόματα που αναφέρθηκαν είναι ποδοσφαίρου άλλου αιώνα.

Σωστότατο!
Δεν υπάρχει “καλός” προπονητής· υπάρχει καλός προπονητής για την συγκεκριμένη ομάδα, την συγκεκριμένη περίσταση.
Καλός προπονητής είναι ο Χατζηνικολάου για τον Πλατανιά, καλός ο Πέπε για την Μπάρτσα. Όχι αντίστροφα

Ο Πανιώνιος θα πορευτεί για πολλά χρόνια -όπως δείχνουν τα πράγματα- με μια ομάδα που θα στηρίζεται στους μικρούς. Χρειάζεσαι λοιπόν έναν προπονητή που θα φτιάξει μια lean and mean ομάδα που λεν και στο χωριό μου. Μια ομάδα που θα μασάει σίδερα και δεν θα έχει φίρμες. Πρέπει να βρεις έναν προπονητή, λοιπόν, που θα γουστάρει αυτήν τη φάση, θα μπορεί να το κάνει και δεν θα κοστίζει πολλά.
Δύσκολο; ναι, αλλά αν πρέπει να επενδύσεις σε κάτι αυτό πρέπει να είναι ο προπονητής. Και εκεί δεν πρέπει να κάνεις καμιά υποχώρηση

προπονητές υπάρχουν !

Αμπερντήν ? Γλασκώβη ? Εδιμβούργο ? Ινβερνές ? Κέρκγουολ ?

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ’ αυτόν τον κόσμο :wink: :wink: :wink: :wink:

Μπα!!! για Wattford το κόβω!!!

http://www.sport24.gr/football/Italy/SerieA/mpoynia_se_paikth_toy_o_proponhths_ths_fiorentina.1758120.html

Αυτόν μπορούμε να φέρουμε ??? :stuck_out_tongue:

Ο Πανιωνιος χρειαζεται ενα νεο Αλεφαντο οταν ηταν ακομη “παληκαρι” Τοτε που ετρωγε η μυγα σιδερο και εκανε “μπιπ” τον κοσμο ολο.
Αν ειναι α εχουμε πιτσιρικαδες παικτες κατι τετοιο χρειαζεται.

Επαφή Πανιωνίου με Νίκο Παπαδόπουλο

Του ΚΩΣΤΑ ΦΙΤΣΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι επαφές και η… αποστολή φαξ από τους πάσης φύσεως ενδιαφερόμενους συνεχίζονται στις τάξεις του Πανιώνιου όσον αφορά την εύρεση του αντικαταστάτη του Ακη Μάντζιου.

Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε συνάντηση των ανθρώπων των «κυανέρυθρων» με τον Νίκο Παπαδόπουλο (φωτό). Ο 41χρονος τεχνικός, που τη σεζόν 2010-11 εργάστηκε στην Ξάνθη, βρίσκεται στη λίστα του «ιστορικού», αν και ως γνωστόν βρίσκεται και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Λευκωσίας στην Κύπρο.

Ο Παπαδόπουλος μέχρι χθες πάντως δεν είχε «κλείσει» πουθενά, ούτε στην κυπριακή ομάδα, και οι Νεοσμυρνιώτες έκαναν την επαφή μαζί του και παράλληλα μία πρώτη διερευνητική κουβέντα.

Οσον αφορά τους Καλαποθαράκο και Πλαβούκο, απ’ ό,τι φαίνεται θα μείνουν και τη νέα σεζόν, αν και μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου στο τιμ προστίθεται ο Θανάσης Δικελίδης (γυμναστής) που προέρχεται από τα κλιμάκια της εθνικής ομάδας των Ενόπλων.

που είσαι ρε sir??? καιρό έχουμε να σε διαβάσουμε!!! όλα καλά??