Είχα πετύχει ένα παλικάρι που παίζει στον αδέσποτο στον ηλεκτρικό κ κάπως είχε κάτσει κ πιάσαμε κουβέντα.. ωραίος τύπος κ με εκτίμηση στην ευρύτερη κουλτούρα της Πανιωναρας μας
Ωραίος! Μάλλον μας θαυμάζουν λίγο παραπάνω απ’ότι πρέπει. Σοκαριστικό αποτέλεσμα - πάμε για μεγάλα πράγματα:
Σκούρα τα βρήκαν οι δύο επικεφαλής των ομίλων της Futsal League, στα πρώτα παιχνίδια των Προημιτελικών, αφού χρειάστηκαν παράταση για να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους. Ο Πύργος νίκησε την Κυριακή με 10-6 τον Γέρακα, με την κανονική διάρκεια του αγώνα να λήγει 5-5, ενώ οι Θρακομακεδόνες επικράτησαν το βράδυ της Δευτέρας με 9-8 του Κατενάτσιο στον έξτρα χρόνο, καθώς το κανονικό ματς ολοκληρώθηκε 6-6.
Ο Μινώταυρος λύγισε την αντίσταση της Αμοργού με 7-3 στο κλειστό του Ταύρου, ενώ πιο άνετη ήταν η επικράτηση του Πανιωνίου επί του Αδέσποτου με 9-1 στο κλειστό του Μετς. Οι “κυανέρυθροι” είναι η μοναδική ομάδα που… έσπασε την έδρα του αντιπάλου.
Θρακομακεδόνες, Πύργος, Μινώταυρος και Πανιώνιος έκαναν έτσι το 1-0 στις νίκες και πήραν προβάδισμα πρόκρισης στους “4”, από όπου θα προκύψουν οι δύο ομάδες που θα ανέβουν στη Futsal Super League 2025-2026. Το προσεχές σαββατοκύριακο θα γίνουν τα δεύτερα παιχνίδια.
Καναμε το 2-0 κα πλεον στα ημιτελικα, δηλαδη στον τελικο ανοδου στη κορυφαια κατηγορια! Επαναλαμβανω οτι δεν εχουμε συνειδητοποιησει το επιπεδο της επιτυχιας φετος, ο,τι και να συμβει απο εδω και περα.
Με Πύργο θα κριθεί η άνοδος. Έβλεπα λίγο προπόνηση πριν και είναι εντυπωσιακή η ταχύτητα με την οποία λαμβάνουν αποφάσεις και τις εκτελούν. Από συζήτηση με ανθρώπους των ακαδημιών κατάλαβα ότι προσπαθούν να περνάνε τα περισσότερα παιδιά και από φούτσαλ για να βελτιώνουν ακριβώς αυτά τα στοιχεία.
Ακριβως. Η κορη μου εμπλεξε με το Φουτσολ σαν αποτελεσμα…κατιουσας πορειας στο ποδοσφαιρο μετα απο εισηγηση των προπονητων της. Παρατηρω ποσο την εχει βοηθησει το Φουτσολ στο χειρισμο της μπαλας και στις σωστες αποφασεις στο ποδοσφαιρο, εναμιση χρονο μετα. Το παραδοξο ειναι οτι τωρα αγαπαει το Φουτσολ περισσουερο και στρεφεται προς τα εκει ολο και πιο πολυ. Μαλιστα εδω στην Αγγλια μπορεις πλεον να το διαλεξεις ως ομαδικο αθλημα για να εξεταστεις αν επιλεξεις Γυμναστικη ως μαθημα στις σχολικες εξετασεις. Φυσικα λαοι σαν τους Ισπανους, τους Βραζιλιανους, τους Αργεντινους δεν διαννοουνται να μην περασουν τους ποδισφαιριστες τους απο το Φουτσολ.
Έκανα παρέα με ένα Χιλιανό στη Ζυρίχη κ παίζαμε κατά βαση σκάκι που κ που κανενα Σάββατο. Σε ένα από αυτά για να ρεφαρει την ήττα με προκάλεσε να τον ακολουθήσω σε έναν αγώνα σάλας μετά από προπόνηση. Βρέθηκα έτσι με το ισπανόφωνο κομιουνιτυ να παλεύω να ακολουθήσω τα συστήματα..
η τελευταία μέχρι κ σήμερα ποδοσφαιρική εμφάνιση ενός χαμένου ταλέντου χαχα τέρμα αγχωτικό μου είχε φανεί, κ σε μια απότομη αλλαγή κατεύθυνσης παραλίγο να μείνει ο αχίλλειος στο παρκε
χαχαχα εμ δεν καθόσουν ήσυχος και εσύ…
εγώ last drive θα πάω και σκέφτομαι το ξενύχτι…
Ο Πύργος και οι Θρακομακεδόνες έκαναν το 1-0 στις σειρές των ημιτελικών της Futsal League. Η ομάδα της Ηλείας επικράτησε την Κυριακή με 9-7 του Πανιωνίου, ενώ οι Θρακομακεδόνες έκαμψαν την αντίσταση της Αμοργού το βράδυ της Δευτέρας με 5-1.
Πλέον οι δύο σειρές μεταφέρονται στις έδρες του Πανιωνίου και της Αμοργού, που θέλουν οπωσδήποτε να ισοφαρίσουν, ώστε να πάνε στο τρίτο ματς και να τα παίξουν όλα για όλα, στο tie break. Θυμίζουμε ότι όποια ομάδα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες, περνάει στον τελικό, αλλά – το πιο βασικό – κερδίζει αυτομάτως την άνοδό της στη Futsal Super League της σεζόν 2025-2026
Αφού το κάναμε 1-1, αδύνατο να βρω οπουδήποτε τι έγινε στο 3ο ματς - αν έγινε…
Το φέισμπουκ του Πύργου δεν λέει τίποτα και ήταν ενημερωμένο τόσο καιρό, μάλλον θα είναι μετά το Πάσχα και δεν θα το έχουν ορίσει ακόμα.
Απ ότι έμαθα το παιχνίδι στον Πύργο λογικά θα γίνει την Κυριακή. Είχε γίνει κάποια ένσταση εναντίον μας και είχε αναβληθεί το παιχνίδι.
Ωραιος! Ευχαριστω, δεν υπαρχει πληροφορηση πουθενα. Απαραδεκτο…
Ρε παιδια, τι γινεται πια με αυτο το περιφημο ματς; Δεν εχει ακουστει τιποτα εδω κι ενα ολοκληρο μηνα.
Αν κατάλαβα καλά χάσαμε τελικά στα χαρτιά το δεύτερο ματς για παράνομη συμμετοχή παίκτη μας. Τα λέει εδώ : https://www.facebook.com/p/Pyrgos-Futsal-2024-61562252245378/
Ε οχι…Να τελειωσει ετσι μια ονειρεμένη σεζον! Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση, αγαπητε. Μαθηματα για το μελλον, λοιπον, και ειμαι σιγουρος οτι του χρονου ο στοχος της ανοδου θα ειναι κι επισημος - αν καταλαβα φετος μας βγηκε, αλλα πιο πολυ στοχευαμε να σωθουμε γρηγορα.
Αγγλία και Γερμανία τα τελευταία χρόνια γίνεται χαμούλης με αυτό:
Που έχει ξεκινήσει από Γερμανία και επεκτείνεται.
Από όσο γνωρίζω εχει άλλους κανόνες απο το κλασικο σάλας που το κάνουν πιο γρήγορο και θεαματικό.
Προμοτάρεται πολύ και από διάφορους σελεμπριτις, πρώην παίχτες και προπονητες κλπ
Σωστα. Εγω παλι ειμαι παραδοσιακος κι εχω αδυναμια στο Φουτσολ. Τη Κυριακη ειδα αγωνα Κ16 εδω στο Χαρτφορντσιαρ.
Λοιπον, ξεκιναμε: https://epssalas.gr/wp-content/uploads/2025/07/2.ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-Β-ΑΝΔΡΩΝ-2025-26.pdf
Δεν ξέρω τι παίζει με τη περίπτωσή μας φέτος. Εκεί που χάσαμε το τελικό ανόδου της Super League στα χαρτιά, φέτος δεν φαίνεται να κατεβήκαμε καν στη Football League!