Πετάνκ - Petanque

Λόγω μη διαθεσιμότητας διαιτητών, όπως ενημέρωσε η Τεχνικη Επιτροπή της ΕΟΕΔ αποφασίστηκε Α Ν Α Β Ο Λ Η του αγώνα της 8ης Αγωνιστικής του Διασυλλογικου Πρωταθλήματος 2025- 2026 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ - Α.Σ.ΕΔΑΦΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

3 «Μου αρέσει»

Τι άλλο θα κάνουνε ρε μλκ; Ουτε σούπερ λιγκ 2 τέτοια πράγματα

3 «Μου αρέσει»

Ε.Ο.ΕΔ. mafia

5 «Μου αρέσει»

Πάμε να γίνουμε όλοι διαιτητές και μέλη της Ομοσπονδίας Πετανκ να κάνουμε εισοδισμό, να ελέγξουμε κι εμείς μια Λίγκα επιτέλους.

8 «Μου αρέσει»

Εν τω μεταξύ ο διαιτητής του πετανκ είναι κάτι σαν τεμπέλης μαραγκός, το 90% είναι να μετράει αποστάσεις μια φορά κάθε 20 λεπτά ή κάτι τέτοιο. 30 ευρώ το τρίωρο και οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν καλά τους κανονισμούς.

8 «Μου αρέσει»

Γίναμε

3 «Μου αρέσει»

Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ ποιο σκοτεινό μονοπάτι ή ανάγκη μπορεί να σε ωθήσει να γίνεις διαιτητής πετανκ στην Ελλάδα του 2026…

3 «Μου αρέσει»

Τελευταία φορά που ήρθα σε αγώνα είχε και ύφος ένας διαιτητής και έκανε παρατηρήσεις σε θεατές. Πρέπει να τρώνε ξύλο οι διαιτητές ακόμα και στο πετανγκ

4 «Μου αρέσει»

Τι εννοείς τελευταία φορά; Έχεις πάει σε πολλούς ρε μπαγάσα;

5 «Μου αρέσει»

Γνωστός πετανκοχουλιγκαν
Εμπνευστής του συνθηματος ‘πάρτε τον boules’

3 «Μου αρέσει»

Μεγάλη πετανκόφατσα από παλιά

3 «Μου αρέσει»

Όποιος κάνει επεισόδια σε αγώνα πετανγκ θα τιμηθεί από τον σύλλογο να ξέρετε

5 «Μου αρέσει»

Έτσι μάθαμε από παιδιά

3 «Μου αρέσει»

Διαιτητές υπάρχουν…

εν αφθονία κιόλας!

1 «Μου αρέσει»

Το τοπικό κύπελλο Αττικής αφορά την Β’ ομάδα και είναι φιλικού χαρακτήρα.

1 «Μου αρέσει»

Ταξίδια στην Ευρώπη και τα τοπικά

6 «Μου αρέσει»

Απαγορεύεται το κάπνισμα στα δύο μέτρα από τον παίκτη . Όνειρο μου να σκάσω ΑΚ στα πόδια διαιτητη

5 «Μου αρέσει»

Στο διασυλλογικό ο αρχικός στόχος επετεύχθη με πρόκριση στους 8 αφού εξασφαλίσαμε μιας από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Κυριακή 29/3 έχουμε την τελευταία αγωνιστική που παίζουμε με τον δεύτερο του ομίλου και θα κρίνει αν περάσουμε πρώτοι ή δεύτεροι.

Δεν ξέρουμε τι προτιμάμε. Αν κερδίσουμε θα έχουμε ευκολότερο αντίπαλο (Χανιά) στα προημιτελικά και περισσότερες πιθανότητες να πάμε στο final 4 που λογικά θα γίνει κάπου στην επαρχία. Αν χάσουμε θα παίξουμε με το Π.Φάληρο που μαζί με εμάς είναι το φαβορί για το Κύπελλο και ίσως είναι καλύτερα να ξεμπερδεύουμε νωρίς είτε θετικά είτε αρνητικά.Απλά σημειώνω ότι ο πρόεδρός του Φαλήρου είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας με ό,τι σημαίνει αυτό και έχει 7 Γάλλους στη σύνθεσή της. Υπάρχουν πολλά ντεσού αλλά δεν είναι της στιγμής.

4 «Μου αρέσει»

Εκδρομή στα Χανιά!!