Περιστέρι- Πανιώνιος 20η Αγωνιστική Σαβ 7 Μαρτ - 18:15 Κ.Γ. "ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" (ERTSPORTS 1)

Σε ένα μήνα. Με νίκη ελπίζεις στο κυνήγι των ομάδων που θα βρίσκονται στο 7-10 πριν την έναρξη της αγωνιστικής

3 Likes

Σοβαρή ομάδα το περιστέρι. Έκανε μια κοιλιά αλλά έδειξε ότι έχει συνέλθει.

Η ομάδα θα πάρει ανάσες, θα βρει και χρόνο να δουλέψει ο προπονητής. Αν έρθει και ένας σοβαρός παίκτης γιατί όχι;

Ξαναλέω όμως, εύκολη ομάδα δεν υπάρχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Η Καρδίτσα ας πούμε που πλέον είναι υποψήφια για υποβιβασμό είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το Μαρούσι είναι πιο ορθολογικά χτισμένο από εμάς. Ο Κολλοσος έχει ενισχυθεί πολύ. Εμάς βέβαια μας απασχολεί η Καρδίτσα που την έχουμε εκτός.

Έρχονται φοβερές μαχες.

5 Likes

Αν πάρουμε τα δύο αίμα και άμμος εντός, πρέπει να γίνουν πραγματάκια για να πέσουμε. Όχι ότι δεν μπορεί να γίνουν αλλά μειώνονται πολύ οι πιθανότητες. Θέλουμε νίκες των σαλονικιών στη Ρόδο, θέλουμε διπλό Καρδίτσας στο Μαρούσι και κανένα διπλό επίσης για το Μαρούσι. Νομίζω κάποιος το έγραψε εδώ μέσα ότι όλη η φάση θυμίζει 92 , πρέπει να γίνει τρελό μαγείρεμα κι εμείς να κοιμόμαστε με τα τσαρούχια…Έχω πίστη για 3 νίκες έστω και στα όρια και τέλος να ησυχάσουμε.

2 Likes

Μακάρι 3 νίκες να καθαρίσουμε. Πιστεύω το Μαρούσι θα κάνει αρκετές νίκες έχει καλό πρόγραμμα αν θυμάμαι καλά. Ρόδος αν δεν κερδίσει ΠΑΟΚ λογικά είναι φαβορί για υποβιβασμό.

1 Like

Μαρούσι αν πάρει την επόμενη εβδομάδα εντός την Καρδίτσα δεν θα κινδυνεύσει. Καρδίτσα εγώ ψηφίζω για φαβορί