Μου ηρθαν τα λογια του ποιητη στο μυαλο, που λενε:
Εφτιαξα δικο μου κοσμο οπως οι τρελοι
Και χωραει εμενα μονο κι ειμαστε πολλοι
Δεν ελπιζω, δε φοβαμαι και δε νοσταλγω
Και δεν εχω αναμνησεις και προορισμο
Μου ηρθαν τα λογια του ποιητη στο μυαλο, που λενε:
Εφτιαξα δικο μου κοσμο οπως οι τρελοι
Και χωραει εμενα μονο κι ειμαστε πολλοι
Δεν ελπιζω, δε φοβαμαι και δε νοσταλγω
Και δεν εχω αναμνησεις και προορισμο
Το έβαλα στο chatgpt και ζητησα να μου πει με λιγες λεξεις τι εννοεί ο ποιητής.
Και η απαντηση του ηταν:
Με την διαφορά ότι ο ποιητής έφτιαξε τον κοσμο του ενώ εδώ μιλάμε για απώλεια συνειδητότητας για το ποιος είναι ο κόσμος γύρω μας
Ρουπ ντελουλου παρε την ομαδα να παμε να παιζουμε με τους αδερφους κυπραιους.
Αγρια καρτα παρε να παιξουμε απευθειας στην κυπριακη λιγκα.
ΤΡΕΛΑΚΙΑ🤡
Πάντως αν ο Ρούπτσος ήταν Μονεμβασιώτης θα έβγαινε να απαντήσει “εδώ πέρα δεν μπορείτε να κόψετε ούτε 1000 διαρκείας και έχετε κι απαιτήσεις”…
Το Σάββατο 9 Μαΐου, από τις 10:30 μέχρι τις 13:30, θα πραγματοποιηθεί η 39ή ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ του Panthers Club.
Χρέος όλων μας, είναι να βρεθούμε εκεί, όπως συνέβη όλα αυτά τα χρόνια, που η τράπεζα αίματος των Πανθήρων έχει βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη.
Στην επόμενη επετειακή αιμοδοσία για τη συμπλήρωση 20 χρόνων δράσης και προσφοράς, θα υπάρξει και πλήρης ενημέρωση για την πορεία της αιμοδοσία μέσα στο πέρασμα των ετών.
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΙΟΥ 10:30-13:30, ΑΙΘΟΥΣΑ PING PONG, Στάδιο ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σμύρνης
ΠΑΝΘΗΡΕΣ 1983
Μεγαλη συμμετοχη… ειχα χασει τις 2 τελευταιες κ το ειχα αγχος να προλαβω. Αλλαξανε κ τη γιατρο μας ρε γαμωτο
Είναι μια μέρα που μου φέρνει στο νου τον αδερφό της προγιαγιάς μου, που αν και Καππαδόκης, μοιράστηκε την αγχόνη με τους Πόντιους αδελφούς του μετά τις «δικές» της Αμάσυας για τα μεγάλα αδικήματα να είναι δάσκαλος του Ανατόλια και αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του με τις γαλανόλευκες φανέλες.
Μεγάλα τα εγκλήματα και του δικού μας ακραίου εθνικισμού, αλλά τέτοια σφαγή αθώων ανθρώπων…
Λιγο αδικο σε βρισκω, ειδικά οταν οι ιδιοι λιγοι ανθρωποι βγαζουν με συνεπεια κ αισθητικη (υποκειμενικο προφανως) ανακοινωσεις για καθε περισταση πολλα χρονια τωρα, τη ιδια ωρα που εθελοντικα εκπαιδευουν το προσωπικο του συλλογου για το πως θα διαχειριζεται σωστα την εικονα μας..
Δεν αναφερόμουν στον ερασιτέχνη (ούτε που τσέκαρα να δω η αλήθεια είναι) αλλά οκ λογικό να φάνηκε έτσι από τη στιγμή που δεν το διαχωρίζω. Την ώρα της ανάρτησης των πανθήρων ούτε ΚΑΕ ούτε ΠΑΕ είχαν κάτι πάντως
Εγω θα ελεγα οτι στο σκελος της ιστορικης μνημης ή της κοινωνικης ευαισθησιας κυριως απο τον σύλλογο ειναι λογικο να υπαρχει προσδοκια, για αυτο κ διαβασα ετσι το μνμ σου.. σε καθε περιπτωση γινεται προσπαθεια πολλα χρονια τωρα για την εικονα μας ειτε στα σοσιαλ, ειτε στην ανανεωμενη σελιδα του συλλογου αλλα κ σε εκδηλωσεις.. οσο μπορει ο καθενα ας στηριζει με παρουσια ή με κλικς, αξιζει
Ξέρετε γιατί κατέβασαν οι Πάνθηρες από τα social media τους την αφίσα για το λαιβ / festival του σαββάτου;
Το Σάββατο το βράδυ δίνει καταιγίδα στην Αθήνα. Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο λόγος όμως.
υπηρχαν εξελιξεις με το ‘‘line up’’. ισως αλλαξει και μερα η συναυλια/ φεστιβαλ.
43 λ. ·
Μετά από πολύωρη συνάντηση του Συνδέσμου με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Πανιώνιος, με σκοπό να του μεταφέρουμε, πρόσωπο με πρόσωπο, την έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου μας για την ανακοίνωση που αφορούσε τη μεταγραφή του Σαρακασίδη.
Ξεκαθαρίσαμε πως, πέρα από το συγκεκριμένο θέμα, θεωρούμε ότι η ΠΑΕ οφείλει να αφουγκράζεται και να σέβεται τα συναισθήματα του κόσμου της.
Από τη συζήτηση λάβαμε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι όλα όσα τέθηκαν βρίσκονται σε τροχιά επίλυσης και πως υπάρχει διάθεση να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Παράλληλα, είδαμε έναν Πρόεδρο που για πρώτη φορά μίλησε με τσαγανό, πάθος και συναίσθημα. Αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί και μας γεμίζει αισιοδοξία, γιατί πιστεύουμε πως όλοι πλέον αντιλαμβάνονται το βάρος της ευθύνης που φέρει η φανέλα του Πανιωνίου.
Από εδώ και πέρα, δεν περισσεύει ΚΑΝΕΙΣ. Στην προσπάθεια να επιστρέψει ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος εκεί όπου ανήκει, είμαστε ΟΛΟΙ συνοδοιπόροι. Δεν υπάρχει χώρος για εσωστρέφεια, μικροπρέπειες και διχόνοια. Υπάρχει μόνο ένας δρόμος: ενότητα, στήριξη καΙ προσήλωση στον μοναδικό στόχο της χρονιάς, την ΑΝΟΔΟ.
Υ.Γ. Καλούμε όλους τους φορείς του Πανιωνίου – Ερασιτέχνη, ΠΑΕ, ΚΑΕ, Βόλεϊ, Πόλο και όλα τα τμήματα του Συλλόγου – να σταθούν δίπλα ο ένας στον άλλον, με σύμπνοια και κοινό όραμα. Ο Πανιώνιος ήταν πάντα ένας και αδιαίρετος. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τον οδηγήσουμε εκεί που πραγματικά ανήκει.
Υ.Γ.2 Το ραντεβού μας στην πρώτη προπόνηση της ομάδας
Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 18:30