ΟΤΑΝ Η ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΣΣΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΑ!
ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΠ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΕΙΧΕ Η ΠΟΛΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΟΤΑΝ Η ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΣΣΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΑ!
ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΠ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΕΙΧΕ Η ΠΟΛΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Προπονητή, ποιά από τις δυο ομάδες είχε??
Κοσμο ειχε?
χάλια κι από κόσμο! με το ζόρι 500-600 άτομα.
Στα sites γράφουν 1500 άτομα πάντως. Μπορεί να κάνω λάθος εκτίμηση, αλλά δε μου φάνηκε ότι είχε περισσότερο κόσμο από το Αρττάκης.
Τα στατιστικά:
http://www.basketnet.gr/main/2/europe/articles/1/jaba-lost.html
Οι Δηλώσεις:
Σκουρτόπουλος: «Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο»
14/11/2012, 22:26 | Αποστολή
Μόνο το δεύτερο ημίχρονο κρατά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, από την ήττα (76-70) του Πανιωνίου κόντρα στη Ζιέλονα Γκόρα.
Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» τόνισε πως το ματς χάθηκε από την κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος αλλά και από τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ στα κρίσιμα λεπτά.
«Δυστυχώς, δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και σοβαροί, όσο έπρεπε στο παιχνίδι. Παίξαμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα, την οποία και υποτιμήσαμε, πληρώνοντας το τίμημα. Έπρεπε να κυνηγάμε από το πρώτο λεπτό το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλή προσπάθεια. Οι παίκτες μου έκαναν το κάτι παραπάνω και καταφέραμε να επιστρέψουμε. Αλλά στις κρίσιμες στιγμές, χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ και χάσαμε το παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και τους φιλάθλους μας για την υποστήριξή τους», δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την ήττα (76-70) του Πανιωνίου από τη Ζιέλονα Γκόρα.
14 | 11 | 2012 20:45
Τζάμπα ήττα ο Πανιώνιος
O Πανιώνιος ηττήθηκε στο Ελληνικό από τη Ζιελόνα Γκόρα με 70-76 και ουσιαστικά έχασε κάθε ελπίδα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σε πολύ κακή βραδιά οι Νεοσμυρνιώτες βρέθηκαν να χάνουν με 17-42 στο 19’. Με κοντό σχήμα προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή μειώνοντας σε 39-50, όμως ένα τρίποντο του Χόσλεϊ στη λήξη της επίθεσης και δίποντο του Τσεσνάουσκις με τον ίδιο τρόπο έκαναν το 41-55 (29’), κόβοντας τα πόδια των γηπεδούχων, που πάντως βρήκαν το κουράγιο στην τέταρτη περίοδο να μειώσουν σε 61-66 στο 38’), αλλά δύο λάθη των Αθηναίου και Παππά αποδείχτηκαν μοιραία.
Τα δεκάλεπτα: 12-23, 23-42, 45-58, 70-76.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπόγρης 2, Πέιν, Αθηναίου 7, Μίλμπορν 8, Αθανασούλας 8, Μπατής 2, Γιάνκοβιτς 16, Παππάς 13, Ντραγκίσεβιτς, Μπούκερ 14.
ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ: Τζόουνς 7, Στέβιτς 15, Λαπέτα 2, Τσάνας 9, Χόσλεϊ 14, Χοτζ 19, Τσεσνάουσκις 8, Σρόκα 2.
Panionios BC
M-A
3FG
M-A
FT
M-A
Rebounds As St To Bl Fouls PIR
O D T Fv Ag Cm Rv
4 BOGRIS, GIORGOS 16:04 2 1/4 1 2 3 1 3 4
5 PAYNE, MARK 8:57 0/1 1 1 1 1
6 MOTSENIGOS, SPYRIDON DNP - - - - - - - - - - - - - - -
7 ATHINAIOU, IOANNIS 31:43 7 2/2 0/2 3/4 5 5 8 1 3 5 5 15
8 GIBBS, ASHTON DNP - - - - - - - - - - - - - - -
9 MILBOURNE, LANDON 23:42 8 3/6 0/1 2/2 1 3 4 2 1 1 5 2 7
10 ATHANASOULAS, IOANNIS 12:19 8 1/2 2/3 0/1 1 1 4 2 4
11 BATIS, MARIOS 19:58 2 1/2 1 1 3 1 4 2 2
12 GIANKOVITS, VLANTIMIR 31:26 16 4/9 1/3 5/6 1 5 6 3 3 5 13
15 PAPPAS, NIKOS 21:50 13 2/2 2/7 3/6 2 2 4 1 1 7 1 6 9
16 DRAGICEVIC, STRAHINJA 6:10 1 1 3 -2
18 BOOKER, CHRIS 27:51 14 6/9 2/2 1 4 5 3 1 2 3 1 18
Team 3 3 3
Totals 200:00 70 20/36 5/17 15/21 6 28 34 14 5 18 3 0 28 27 73
55.6% 29.4% 71.4%
Stelmet Zielona Gora
M-A
3FG
M-A
FT
M-A
Rebounds As St To Bl Fouls PIR
O D T Fv Ag Cm Rv
6 JONES, ROB 26:04 7 2/3 1/3 2 4 6 1 3 1 9
7 STEVIC, OLIVER 31:36 15 7/9 1/5 2 6 8 2 3 5 6 17
8 MATCZAK, FILIP DNP - - - - - - - - - - - - - - -
11 LAPETA, ADAM 14:28 2 1/2 1 2 3 1 3
12 LOPICIC, MILOS 6:24 0/1 1 2 3 1 1
13 CHANAS, KAMIL 19:39 9 3/8 1/1 3 3 1 3 1 6
14 HOSLEY, QUINTON 35:33 14 4/12 1/5 3/8 2 4 6 5 3 5 1 3 9 11
15 HODGE, WALTER 25:51 19 6/13 7/9 1 1 3 1 1 4 8 16
19 STELMACH, PIOTR DNP - - - - - - - - - - - - - - -
22 CESNAUKIS, MANTAS 25:23 8 1/2 1/3 3/4 1 3 4 4 3 2 1 2 2 12
31 SROKA, MARCIN 15:02 2 1/2 1 1 2 3 1 2
Team
Totals 200:00 76 25/52 4/12 14/26 13 22 35 14 10 12 0 3 27 28 74
48.1% 33.3% 53.8%
τραγική εμφάνιση στο Α’
κρίμα γιατί απλά τα βασικά να γίνονταν το ματς θα ήταν εύκολο…
είμαστε πολύ μονοδιάστατοι και πονάμε σε άσσο και πεντάρι
κρίμα και για τον λιγοστό κόσμο σε ένα πολύ όμορφο στάδιο που χαίρεσαι να βλέπεις μπάσκετ
και κρίμα γιατι δεν θες πολλά. 300 άτομα παραπάνω και έφτιαχνες ωραία ατμόσφαιρα.
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΜΕΣΗ ΤΕΛΟΣ ΕΝΩ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΧΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΣΟ;
ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΛΩΣΕΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΨΗΛΟΚΟΝΤΟ
ΓΚΙΚΑΣ , ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΜΟΚΟΥΜΠΟ,ΒΛΑΝΤΟ, ΟΥΑΤΣΟΝ , ΚΑΒΒΑΔΑΣ (MY DREAM TEAM)- ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ, ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ,ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟ
Τσαμπα ηττα απο μια ομαδα που σιγουρα ειχε καποιες σταθερες αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηταν τιποτε το τρομερο.Πεταξαμε ενα ολοκληρο ημιχρονο με το αλλου να παταμε και αλλου να βρισκομαστε να ειναι ο κανονας…Σιγουρα αρκετες οι ευθυνες του Σκουρτοπουλου αλλα και η τραγικη εμφανιση καποιων παικτων(π.χ Παππας,Μπογρης και οι Μπουκερ,Μιλμπορν).Τεραστιο θεμα στον ασσο που θα πρεπει να λυθει γιατι η χρονια με τον Μπατη και τον αφαντο Γκιμπς δεν βγενει.Στα συν η καλη εμφανιση αλλα με αρκετα λαθη απο τον Αθηναιου και η εξαιρετικη εμφανιση του Αθανασουλα που μας εδωσε ενεργεια στην αμυνα και ενα αξιοπρεπες μακρινο σουτ.Μετα το σημερινο ατυχες αποτελεσμα η Ευρωπη μαλλον τελειωνει σχετικα προωρα και καλο θα ειναι να μαζεψουμε εμπειριες πλεον αλλα και να επικεντρωθουμε στο ελληνικο πρωταθλημα.Επισης οταν το κατω διαζωμα του Ελληνικου χωραει μονο του 6000 κοσμο και εχει 1500 ατομα ,που σημαινει ενα σχεδον τιγκαρισμενο Αρτακης,ειναι λογικο να δειχνει αδειο.
Στο ημίχρονο είπα οτι θα κερδίσουμε 74-72.
η ομάδα του β ημιχρόνου ήταν μακριά μόνο απο την φάση με το κλέψιμο που έγινε στον Αθηναίου σε φάση αιφνιδιασμού.
Δεν ξέρω ποιος έκοψε και έραψε τα βίντεο του σκάουτιγκ, αλλά σίγουρα άλλα πράγματα έδειξαν στην ώρα της τακτικής.
Αλλαγή βοηθών για αρχή, λοιπόν.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι αργήσαμε πολύ να επανέλθουμε σε κάποιον ρυθμό και να βρούμε κάποια πατήματα στην άμυνα. Και με ενόχλησε οτι μέχρι να μπούνε στα αποδυτήρια, δεν υπήρχε κάποιος στο πάγκο να αρχίσει τις χριστοπαναγίες. Εκτός απο το μόνο πανιώνιο, τον Ακη, που ο γενικά πράος και εσωστρεφής τρόπος του, πρώτη φορά έσπασε και καλά έκανε.
Οι παίκτες ήταν αιχμαλωτισμένοι σε λάθος λογικές.
Εχουμε δεί αρκετά και θα τολμήσω να πω οτι ο Πειν πρέπει να μοιραστεί το χρόνο με Μπατή και Αθηναίου στον άσσο αλλα και σε σχήματα με 2 χειριστές. Ο Παππάς πρέπει να περιοριστεί σε 12 λεπτα πολύ ειδικών καταστάσεων, να ενεργοποιηθεί ο Μοντσενίγος με ελεύθερα σουτ και αφού απομακρυνθεί ο Γκίμπς δεν χρειάζεται απαραίτητα να αντικατασταθεί, απλά να ει΄σελθει ο έτοιμος Αγραβάνης.
ΥΓ Γκεο η ομάδα που κατέβασες … καίει
ΥΓ πόσο ακόμα θα βλέπουμε το ανέκδοτο
Κατ αρχήν 1500 άτομα δεν βγαίνουν ούτε για αστείο
Δεν νομίζω να είχε καν 500, το ένα πέταλο είχε μόνο τον τυπά που καθαρίζει το παρκέ, το άλλο τον Πετρόπουλο και άλλους 4, τα επίσημα 6 πολωνούς και 20 συγγενείς και η κεντρική εξέδρα 30 % πληρότητα. αυτό το ματσάκι με κόσμο / έδρα το έπαιρνες για πλάκα..
Από κει και πέρα θα συμφωνήσω ότι ηττα ήρθε λόγω προπονητή.
Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν βλέπεις κάποιο σχέδιο.
Δηλαδή όταν δεν τραβάει ο Παππάς αυτό θα βλέπουμε? Είναι κρίμα γιατί η ομάδα έχει δυνατότητες
Η χαλαρότητα με την οποία μπήκε η ομάδα δεν υπάρχει! Το 1ο ημίχρονο ήταν καρμπόν Αλεξάνδρειο με εμάς στον ρόλο του βιασμένου!
Χθες χάσαμε από μια κακή ομάδα που όμως έδειξε ομάδα λόγω ότι πήρε 2πλάσια ριμπάουντ, έπαιξε απλά άμυνα στα ατού μας και γυρνούσε την μπάλα στην επίθεση.
Αν εξαιρέσεις τα δυο κολλητά απίθανα 3ποντα που έβαλαν δεν θυμάμαι ενέργειά τους τραβηγμένη απ τα μαλλιά ή «ηρωική»
Ο Μπατής όσο αναγκάζεται να παίζει 30 λεπτά δεν θα είναι ποτέ καλός, χθες του χε βγει η ψυχή με λάθη που οφείλονται κατά πολύ και στην κούραση
Για τον Πειν καλό θα ναι να μας εξηγήσει κάποιος ποιος είναι ο ρόλος του γιατί δεν καταλαβαίνω, δείχνει πολύ καλά στοιχεία αλλά….
Ο Μπούκερ κατ εμέ χθες έκανε το καλύτερο παιχνίδι του
Ο Αθανασούλας μετά τον Κολλοσό χθες πήγε να γυρίσει κ άλλο ματς και μπράβο του, αν στο 3ο συνεχόμενο 3ποντο η μπάλα δεν έμπαινε κ έβγαινε θα μιλάγαμε για νίκη και αυτόν ήρωα.
Είναι πλέον προφανές το πρόβλημα, οι κακές μας εμφανίσεις συπμυκνώνοναι σε 3 κάκιστα ημίχρονα. Το δεύτερο με Οστάνδη και τα πρώτα με Γκόριτσα και Κολοσσό. Το ότι χανόμαστε για 20 λεπτά και όχι για 5 πχ που θα ήταν φυσιολογικό έχει να κάνει μόνο και μόνο με την έλλειψη Play ηγέτη που θα σε συμμαζέψει στην άμυνα και θα πάρει 3-4 καλάθια από ασίστ ή πόντους με pick n roll. Ακόμα κι έτσι σε τέτοια χάλια όμως δεν το γυρίσαμε χάρη σε 2 σκοτωμένα τρίποντα στο τέλος των επιθέσεών τους και στη βλακεία του Αθηναίου στο -5.
Διαφωνώ ότι η ομάδα θα εξαρτάται από τη μέρα του Παππά, το παρολίγον comeback του χτεσινού ματς δείχνει το αντίθετο. Απλώς ακόμα “μετράμε” τις δυνάμεις μας και δεν έχουμε κατασταλλάξει στις μόνιμες ισορροπίες που θα δούμε σε κάνα μήνα.
ΥΓ. Όποιος πάντως είδε play maker στους αντιπάλους να μου στείλει ένα pm για να μου τον υποδείξει. Ένα μαυρούκο μπουκαδόρο είχαν και τον Λιθουανό Αθηναίου.
Δεν ξερω τι εγινε με Μπογρη, αλλα ο Μπουκερ δεν την παλευει 20’ σερι.Στο τελος εχανε και τα ευκολοτερα ριμπαουντ.
Φαινεται η απουσια Καββαδα.
Μου λειψαν τα time-out απο Σκουρτοπουλο οταν εκτραχυνθηκε το πραγμα.
Αθηναιου συνεχιζει επιπολαιοτητες, Βλαντο αντι να κανει ενα απλο μπασιμο κανει πιρουετες και ξαπλωνεται κατω.
Απογοητευτικος κοσμος.
Σε κλασικο Αρτακης το ματς ηταν σιγουρος ασσος.
Αντε παρε τωρα τους Ρωσους…
Μπραβο στην ομαδα που καταφερε και δεν διασυρθηκε από τους απιθανους…
Παραλιγο να κανει το 2/2 διασυρμους στην Ευρωπη!!!
Αν δεν μπορειτε αφηστε το αθλημα…
Δεν χρειαζεται να ταλαιπωρηστε και να ταλαιπορουμαστε και μειε με Ευρωπαικα παιχνιδια…
Μ’άρεσει που θελουμε να μπουμε σφηνα στους 2 μεγάλους…
Για να κανουμε τι ακριβως ?
Για να παμε Ευρωλιγκα και να μας κερδιζουν με 40 ποντους σε καθε ματς ?
Καθιστε σπιτι σας! Δειχνετε οτι δεν ειστε για Ευρωπη!
Βιτρινα της ομαδας και η παρουσια των φιλαθλων στις κερκιδες.
Η εμφανιση των παικτων σε συνδυασμο με την εμφανιση των οπαδων στις κερκιδες, φτιαχνουν μια ωραια σχολικη ομαδουλα …
άγγελε διάγραψέ την καλλίτερα
ρε γαμώτο τόσο λίγοι ήταν;
δε μπορώ να ξέρω γιατί δεν έχω δει από κοντά την ομάδα σε κανένα παιχνίδι.
δεν ξέρω γιατί στην ελλάδα πάμε καλά αλλά στην ευρώπη χάλια. ελπίζω οι υπεύθυνοι να δουν και να διορθώσουν τα λάθη. φυσικά, όσο πιο γρήγορα γίνεται όχι σε κανα χρόνο.
για το φίλο κώστα (πετρό)
πώς προσπαθείς να ψήσεις το θαναση να έρθει πανιώνιο;
εγώ πάω και τρέχω εκεί που κάνουν προπόνηση και (μια κι έχω μάθει το πρόγραμμα τους) φοράω συνέχεια διακριτικά πανιωνίου να με βλέπουν. στο τέλος πιάνουμε και την κουβέντα.
τώρα ή θα τους καταφέρω ή θα πουν " ρε το τσίρκο πάλι εδώ αυτός ; "
ούτε το κατω διάζωμα του Αρτάκης…
η εικόνα είναι παραπλανητική
είχα λείψει για λίγο, πήγα να πάρω πατατάκια από την καντίνα
την ίδια στιγμή την ίδια έμπνευση είχαν και άλλοι 1300 φίλαθλοι
Δεν ψήνω ποτέ και κανένα.
Αυτοί που έχουν την ευθύνη της όποιας ομάδας θα πρέπει να έχουν χαρτογραφήσει το περιβάλλον κι να έχουν βάλει προτεραιότητες.
Εβλεπα τον Μπατη στην εκπομπη του Κοτζια στο ΑΡΤ.
Ξεχασαμε να αναφερουμε οτι μαζι με τον Αθανασουλα ηταν ο καλυτερος στο παιχνιδι και οτι με την αμυνα του αρχισε να μειωνεται η διαφορα στο β’.
Επισης φετος κανει την πιο ωριμη χρονια του και με δεδομενη την αποτυχια στην επιλογη του Γκιμπς, η παρουσια του γινεται ακομα πιο σημαντικη.