Είναι την Τετάρτη στις 5. Παιχνίδι που αν χάσουμε τελειώσαμε οριστικά. Τώρα τι κόσμο θα έχει τεταρτιάτικα στις 5 δεν ξέρω. Όλα ανάποδα. Μετά πάμε στις 28 Φλεβάρη στην Πυλαία. Και το παιχνίδι γίνεται την Τετάρτη για να παίξουν τον ημιτελικό που βγήκε απόφαση μετά από 4 μήνες.
Χάσαμε που χάσαμε , πέσαμε που πέσαμε ήταν να γίνουν και αθλιότητες;
Τι αθλιότητες έγιναν ρε παιδιά???
Ο κυρηλίας θα τρίβει τα χέρια του όπως η μύγα πάνω στα σκατά απο ευχαρίστηση
Να πεθάνει η ψώλα η μάνα του του κυρ Ηλία. Και αν έχει πεθάνει, ό,τι κοντινότερο. Τα 14χρονα αθλιότητες επειδή έχουν εξαφανιστεί όλοι οι μεγαλύτεροι. Να πα να γαμηθούν και όλα τα μουνόπανα οι δήθεν μπασκετικοί ανύπαρκτοι του φέρτε πίσω τον Διαμαντόπουλο αλλά και οι περισσότεροι παίκτες και φυσικά και οι ανύπαρκτοι προπονητές και παράγοντες που τους διάλεξαν. Προετοιμασία δεν χρειάζεται κανένας παίκτης για να κάνει μπλοκ άουτ και να βάλει βολές. Σκατά. Αίσχος. Αύριο όταν ηρεμήσω θα δω το πρόγραμμα μπας και υπάρχει ακόμα ελπίδα αλλά το σημερινό ήταν αισχρό, ειδικά αυτό το μακνάιτ ακόμα και ο geopanth τραυματίας το έχει σε μονό.
Ασελγούν όλοι στο πτώμα. Νεκρόφιλοι. Και είμαι εγώ ανώμαλος πουτάνα κοινωνία.
Ψηλέ δεν σώζεσαι παρα μόνο αν αυξηθούν οι ομάδες της Α1 και δεν ανέβει καμιά απ την Α2..
αυτό που είδαμε σήμερα αυτό μας ΑΞΙΖΕ!!
Να πέσουμε ξεφτιλισμένοι απ τον 36χρονο καλαμπόκη, με ατμόσφαιρα μεγάλης παρασκευής και ο ένας να κοιτά τον άλλο μη μπορώντας να πιστέψει τι βλέπει..
Η “διοίκηση” και ειδικότερα αυτός ο ξεφτίλας, ο σιχαμένος δήθεν τεχνοκράτης, ο μίστερ χώνομαι σε όποια διοίκηση βρω νομίζοντας ότι πρόκειται για το 5μελές της β γυμνασίου, ο Σταμούλης εξαφανίστηκε απ το 1ο δεκάλεπτο
Γιατί ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!
Να παρουσιάζονται ως σωτηρες οι ίδιοι και οι ίδιοι άχρηστοι, επικίνδυνοι και ύποπτοι παντού και πάντα και να μην κουνιέται φύλλο!!
Αυτοί είμαστε που σε ματς ζωής και θανάτου μας κατάντησαν να μη μπορούμε να γεμίσουμε το μισό κλειστό
Είδα παλαίμαχους παίκτες να κλαίνε σα μικρά παιδιά σήμερα γαμώ την μπαναγίτσα σας μουνόπανα
Όχι αγαπημένε και πάντα σεβαστέ φίλε Κώστα Ζερβέ.. δεν έγιναν αθλιότητες σήμερα… μάλλον έγιναν σε λάθος αποδέκτη… Γιατί τι φταίει ο Φαγιέ, ο Αλεν και ο Καλαμπόκης που κάνανε απλά την δουλειά τους χωρίς να ιδρώσουν?
Γιατί δυστυχώς ΔΕΝ έγιναν αθλιότητες σ αυτούς που δεν άφησαν την ομάδα με την ίδια σύνθεση ούτε 3 ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ μέσα στη χρονιά!!
Γιατί ΔΕΝ έγιναν αθλιότητες σ αυτούς που μας ξεφτίλισαν και μας φέσωσαν παραπάνω
Θέλω μα γαμω όλο το εορτολόγιο να δω ποιός και ΓΙΑΤΙ έφερε αυτό το κακόμοιρο το παιδί τον ΜακΝαιτ, Μαικλ Ναιτ, Κιτ ή όπως στο πούτσο λέγεται…
Ο πρώτος παίκτης επαγγελματικής κατηγορίας που έφαγε τάπα απ το διχτάκι σε λέυ απ γαμώ το σπίτι μου!!!
Και έπαιξε 15 λεπτά σήμερα
Που αν ήταν αλλιώς τα πραγματα θα πρόσφερε γέλιο που θα το θυμόμασταν για χρόνια
Λοιπόν για να τελειώνουμε, χθες λύση όλων των συμβολαίων, διοίκηση χρουχρούδες που βάλανε κουστούμια και την είδαν σκάουτερ ΝΒΑ κ βάλε, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ
και αφήστε να πέσουμε με όση αξιοπρέπεια μας έχει απομείνει
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κρις Χουγκάζ:
“Θερμά συγχαρητήρια στον Θανάση και την ομάδα του, για τη νίκη. Για εμάς, είναι μια πάρα πολύ δύσκολη ώρα. Το αποτέλεσμα μας “πληγώνει” πάρα πολύ. Είχαμε τονίσει, πριν το ματς, πως πρέπει να δείξουμε προσοχή στο ριμπάουντ και στην άμυνα στο τρανζίσιον. Είχαμε προβλήματα και στα δύο. Το άλλο κομμάτι, είναι το ψυχολογικό και αποτυπώνεται κυρίως στις βολές. Είχαμε 16 χαμένες.
Είμαι τρεις εβδομάδες εδώ. Ήλθα με όλη τη διάθεση να βοηθήσω, να κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα. Δεν ήμουν χωρίς ομάδα. Άφησα μια καλή, στρωμένη δουλειά για να έλθω. Ο Πανιώνιος δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να γίνει καλά, για να έλθουν και τα καλά αποτελέσματα. Είναι ομάδα που στήθηκε με πολλά προβλήματα το καλοκαίρι και μετά έγιναν πολλά μπαλώματα, συν τις ατυχίες που είναι μέσα στο παιχνίδι. Όπως είπε και ο Θανάσης, πρέπει να προσπαθήσει όλος ο Πανιώνιος, να μαζέψουμε όλα τα κομμάτια μας και να παλέψουμε έως το τέλος, για τη σωτηρία. Φαντάζει δύσκολο, αλλά έτσι πρέπει να γίνει”.
Για τις δυσκολίες που αντμετωπίζει η ομάδα, μίλησε και Βασίλης Ξανθόπουλος:
“Τα συναισθήματα είναι πολύ άσχημα. Έχουν μείνει μαθηματικά κάποιες ελπίδες και αυτές πρέπει να διεκδικήσουμε. Για αυτό παίζουμε μπάσκετ, για αυτό πληρωνόμαστε. Για να προσπαθούμε μέχρι τέλους και να διαχειριζόμαστε το άγχος”.
Μαθηματικα απο οτι λετε πεσαμε…
Μια γαμημενη φορα θα βρεθει ο γαμο μαλακας που φταιει για ολα αυτα
Κ το λιγοτερο δεν θα ξανα πατηση στο αρτακης
Η παλι θα το παιξουμε υπεράνω και θα το βουλοσουν οσοιξερουν πραγματα…
το πολύ σε τρία χρόνια ο σύλλογος θα έχει διαλυθεί…
Αν ψάχνουμε έναν και μοναδικό φταίχτη θα τον βρούμε δεν είναι δύσκολο. Και ίσως αισθανθούμε μια κάποια εσωτερική γαλήνη.
Αλλά είναι και η γαμημένη η πραγματικότητα της αριθμητικής μας ανυπαρξίας που είναι ο πραγματικός φταίχτης.
Μακάρι να υπήρχε μαγικό ραβδί να την αναστρέφαμε.
Χωρίς να γνωρίζω από Μπάσκετ αλλά διαβάζοντας εδώ και καιρό τις απόψεις όλων σας έχω παρατηρήσει κάτι άκρως Ελληνικό…βιαζόμαστε να ηρωοποιήσουμε τους ανθρώπους αλλά και πολύ γρήγορα τους καταποντίζουμε στο βυθό…τώρα που όπως λέτε όλοι πέφτουμε,πράγμα ανεκδιήγητο για τέτοια ιστορία συλλόγου,ήρθε η ώρα για τον βαρύ απολογισμό…όχι για παράδειγμα σαν αυτή του ποδοσφαίρου που ο κύριος Τσολακακης,Μπεος και όλοι όσοι έχουν κάνει κακό στην ομάδα εξακολουθούν ανενόχλητοι να παρευρίσκονται παντού και πάντα και να έχουν και άποψη από πάνω…εμείς τα επιτρέπουμε όλα,εμείς τα ανεχόμαστε,εμείς τα υπομένουμε κιόλας…δεν ξέρω τι λέτε εσείς που ξέρετε και παραπάνω φυσικά από εμένα αλλά ο κύριος Ηλίας ας κάνει πια παρέα με τους παραπάνω που ανέφερα…αλλά…ΜΑΚΡΥΑ από τον Πανιώνιο…κι όλοι όσοι τάζουν,έταξαν ή θα έρθουν για να τάξουν…εμετίλα για κάθε ψευτοσωτήρα,εμετίλα και σε κάθε ανοχή…
Η αριθμητική ανυπαρξία πάντοτε υπήρχε, ίσως κάποτε να ήταν και εντονότερη, το πρόβλημα είναι ότι αυτός ο Πανιώνιος δεν μπορεί να βγάλει τίποτα, ούτε πάθος, ούτε συναίσθημα, ούτε ικανότητα ούτε κανένα στοιχείο που να μπορεί να προσελκύσει τον οποιονδήποτε (πόσο μάλλον κάποιον όχι πωρωμένο) να τον παρακολουθήσει.
Και σ αυτό δεν μπορεί να φταίει το “κοινό”..
Απλά στραβά αρμενίζουμε..
Ένας σύλλογος που έχει κάμποσες χιλιάδες αθλητές σε τμήματα υποδομής και δεν καταφέρνει να κάνει 10-20-50 απ αυτά τα παιδιά πανιώνιους!
Δεν ξέρω πότε θα ναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις στον παλιό ιππόδρομο, αλλα αν υποστηρίζει τις αθλητικές εγκαταστάσεις που λέγεται, ακόμα και αυτή την μαγιά που έχουμε με τον ερασιτέχνη θα την χάσουμε και αυτό είναι απόλυτα λογικό..
Τόσα χρόνια λέγαμε και βρίζαμε (εν μέρη καλά κάναμε) την ΚΑΕ ότι έχει γραμμένα τα τμήματα υποδομής.
Φέτος λοιπον που οι άνθρωποι των υποδομών ήταν πιο κοντά στην ομάδα τι έγινε? Βάλαμε τα παιδάκια σε 3 ματς αρχικά και καταλήξαμε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχης το Μακ Ναιτ απ τον Σταμάτη.
Και πέσαμε, και λογικά φεσωθήκαμε , και ξεφτιλιστήκαμε και δεν βγάλαμε ούτε μισό παίκτη… Μαγικό !
Φέτος λοιπόν μετά το καλοκαιρινό θρίλερ κανείς, ποτέ και πουθενά δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει στον κόσμο τι θέλει η διοικηση απ αυτή τη χρονιά, τι προσδοκά, τι να περιμένουμε, τι να στηρίξουμε ρε αδελφέ…
(λογικές “να ρχόσασταν να ενημερωθείτε” που ακούγαμε και πριν κάποια χρόνια στην μπαλίτσα είναι το λιγότερο ηλίθιες…)
Λέγαμε λοιπόν , και ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ, ότι ένα σύλλογος δεν μπορεί και δεν πρέπει να εξαρτάτε απ τις καύλες κανενός “επιχειρηματία”, να μπορεί να πατάει γερά στα πόδια του ανα πάσα ώρα και στιγμή.. Στα λόγια και την θεωρία σαν πανιώνιοι πάντοτε ήμασταν μανούλες…
Στην πράξη οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σ αυτό που έγραψε ο GEO σε μια πρόταση…
Δεν ξέρω σε τι βαθμό φταίει ο λιανός,ο μαργετης και ο Σταμούλης,αυτό που ξέρω είναι ότι δεν φταίνε οι παίκτες.ηταν οι μόνοι που σιγουρα δεν ήθελαν να χάνουν.
από εδω και πέρα τώρα,ακουσα χθες βράδυ τον Κοτζιά στο ραδιο να λέει ότι φέραμε έναν ψηλό.θελω να πιστεύω ότι αστειεύεται.δεν είναι λογικό να πάρουμε τώρα παίκτη.το μόνο λογικό είναι να λύσουμε συμβόλαια και να τελειώσουμε το πρωταθλημα με τα πιτσιρίκια μας,καθώς είναι πολύ σημαντικό να πάρουν εμπειρίες για τις δύσκολες χρονιες που θα ακολουθήσουν.
εννοείται οτι δεν χανόμαστε και εννοείται οτι η επιστροφή μας θα είναι άμεση και η στηριξη όλων μας είναι,σε οποία κατηγορία και να παίζει η ομάδα.
Υ.Γ. Κόλαση κόλαση μέσα στο κλειστο,μοναχα γαμημενοι θα φύγετε από εδω. Αυτό για όσους πρέπει να πληρώσουν και για όσους χαίρονται που πέσαμε.
Υ.Γ.1 όχι θα τα ξαναπούμε,αλλά θα τα ξαναλέμε αρχιδια. Και αυτό για όσους χαίρονται.
Μπορεί να κάνουμε 3-4 νίκες, η Ελευσίνα και ο Καοδ από 2-3, οι άλλοι 2 σώθηκαν νομίζω. Άρα θες πολλή τύχη και να επιστρέψει ο Χάνκοκ αύριο. Υποθετικά γίνεται ακόμα αλλά μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο.
θα κάνω μια γενικότερη διαπίστωση, ο πανιωνιος δεν ειναι κ δεν μπορει να ειναι μαγαζι γωνία.. ειναι μια ομάδα που στη μέγιστη συσπείρωση της κατάφερε να έχει 3-4 χιλιάδες σταθερούς στη μπάλα 1000 σταθερους στο μπάσκετ κ πανω απο 500 να πάνε σε παραπάνω απο ένα παιχνίδι του πολο ή εκτός έδρας στη μπάλα.. αυτοί είναι οι αριθμοί μας, οπότε αν αυτό είναι το πικ ποτέ ο κόσμος μας δεν ήταν ο λόγος της θέσης μας ή της καλής μας πορείας.. ένας σύλλογος με τέτοια δυναμική κόσμου να χτυπάει σε μια δεκαετία χοντρικά 5-6 φορές την ευρώπη στη μπάλα, πολλές τρίτες θέσεις στο μπάσκετ, 2ες θεσεις στο πόλο πρωτάθλημα στο γυν. μπάσκετ, εε αυτό ξεκάθαρα δεν οφείλεται στο κόσμο μας,το σήμα μας ή τις φοβερές μας εγκαταστάσεις, αλλά στις ορέξεις των μαφιόζων που μας διοικούσαν μικρής εμβέλειας κ μεγάλης…
αυτό σε προσωπικό επίπεδο είναι ένα ακόμα μάθημα.. δεν έχουμε τίποτα κοινό με μαφιόζους πόσο μάλλον με αρχιμαφίοζους εφοπλιστές κ τραπεζίτες…κ δεν θα μπορούσε η “αγάπη” για μια ομάδα να αποτελεί εξαίρεση, ηταν λαθος αυτή η ψευδαίσθηση.. αλλά το μάθημα για τον σύλλογο πρεπει να είναι ότι δεν μπορεί να στηρίζεται σε μαφιόζους, γιατί όταν παψει ο πανιωνιος να εξυπηρετεί είτε τους σκοπούς τους είτε την κακομαθημένη καύλα τους μετά έρχεται η διάλυση..
στο παρακάτω… ο πανιώνιος έχει 3 κ μόνο συγκριτικά πλεονεκτήματα με τους πάντες κ αυτό δεν είναι ο κόσμος του.. αυτό είναι πρωτα κ κυρια η ιστορία του, μετά οι πολυάριθμοι αθλητές του και τέλος η σύνδεσή του με μία υπέροχη γειτονιά.. είναι τεράστιο λάθος που ο πανιώνιος δεν γίνεται “ομάδα γειτονιάς” είναι τεράστιο λάθος που τα γήπεδα μας δε γεμίζουν με αθλητές μας, είναι τεράστιο λαθος που οι ομάδες μας δεν γεμιζουν απο αθλητές μας και είναι τεράστιο λάθος που πληγώνουμε την ιστορία μας παντου τα τελευταία χρόνια.. αυτό το τελευταίο μαζί με την κρίση έχει φέρει κ την κόπωση στην κερκίδα.. η κερκίδα πάντα άδεια ήταν αλλά τωρα είναι κ πεθαμένη… για μένα η λύση βρίσκεται σε ενα καλό γερό φορμάτ κ επενεκίνηση σε όλα τα επίπεδα να τελειώνουμε με τις παθογένειες δεκαετιών κ όποτε επιστρέψουμε
στα του παιχνιδιού.. όλα άθλια.. άψυχη ομάδα άψυχο κλειστό, μαλακίες στο τέλος άνευ λόγου ή έστω με λάθος αποδέκτες.. θα σταθώ στον παιδικό μου ήρωα που ήθελα πολύ να τον ξαναδώ στό κλειστό που φάγαμε κ 2 μήνες να συζητάμε αν θα έρθει.. εεε φιλε μου γιωργο διαμαντόπουλε σάλτα κ γαμήσου, ο πρώτος που πρέπει να πάρει πόδι πριν κ απο τον μακναητ… δεν φτάνει που δεν μπορεί να παίξει 2 λεπτά αξιοπρεπώς αυτό το παρακάμπτω, δεν μπορεί ο χάνκοκ να ζει σαν τρελός το παιχνίδι κ ο αρχηγός με τον πάνθηρα να παίζει με το κινιτό κ να γελάει με τον ταπούτο.. στα αγωνιστικά, η ομάδα ήταν ανταγωνιστική με πατρα κ κηφισσιά που απο μαλακία δεν πήραμε έστω ένα αν όχι κ τα 2 παιχνίδια.. απο εκεί κ μετά το χάος, σε κάθε παιχνίδι κ χειρότερος.. ο τροπος που αμύνεται η ομάδα παίζει να είναι χειρότερος απ τους εφήβους.. 84 πόντους στην έδρα σου?? κ έσβησε κ διακόπτες το ρέθυμνο.. πόσα ελέυθερα τρίποντα μπορεί να δώσεις στον καλαμπόκη?? ο γουντς υπήρχε καποιος προφανής λόγος που δεν έπαιζε ούτε 5 λεπτά πρεπει να τον τρώμε στη μάπα για να τον θυμώμαστε.. καλά αυτό με τον κακομοίρη αυτόν τον μακναητ ασχολίαστο.. η κατηγορία με βάση τους αριθμούς ακόμα σώζεται, αλλά υπάρχει κ η πραγματικότητα που είναι η εικόνα μας κ εκεί χρειάζεται μεγαλύτερο θαύμα.. τι να πεις πικρα ατελείωτη.. εγω θα πω οσοι μπορούν κοντά στην ομάδα να προσπαθήσουμε σαν κόσμος να δώσουμε κατι στους παιχτες κ να σώσουμε ότι σωζεται απο την αξοπρέπεια μας.. να μη πεσει μονη της η πανιωναρα ρε πουστη μου ούτε με σκυφτα κεφάλια
Ο Γιάννης Καλαμπόκης:
"Αν ο μισός εαυτός μου χαίρεται, επειδή με νίκη κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τα πλέι οφ, ο άλλος μισός λυπάται για το ενδεχόμενο ο Πανιώνιος να μην καταφέρει να σωθεί. Εύχομαι να σωθεί ο Πανιώνιος, έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα και μπορεί να τα καταφέρει».
Για το ενδεχόμενο να υποβιβαστεί ο Πανιώνιος: «Σε αυτές τις εποχές τα οικονομικά δεδομένα είναι διαφορετικά. Υπάρχουν δύο όψεις. Ενδεχομένως ο Πανιώνιος να μην έπρεπε να παίζει στην Α1, όπως και άλλες ομάδες. Εμένα δεν μου άρεσε πάντως που μικρή μερίδα οπαδών αποδοκίμαζε τα παιδιά. Υπάρχει και η άλλη πλευρά, να δώσει τη μάχη για να σωθεί. Το σίγουρο είναι ότι η μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών και η ομάδα κάνουν μεγάλη προσπάθεια".
Καλός παίκτης, πρόσφερε πολλά στην ομάδα, τίμησε τα χρήματα που πήρε. Παράδειγμα για πολλούς άλλους καλούς αλλά και μέτριους παίκτες.
Ακριβώς. Και εμείς του βρισαμε τη μανα και του πετάξαμε μπουκάλι στο κεφάλι. Άλλος ένας που εκδιώχθηκε άδικα από τον Λιανό και γύρισε και μας έριξε. Και καλά μας έκανε.
Για το παιχνίδι. Τι ακριβώς καλύτερο είδαμε; Θα γίνονται καλύτεροι καθε εβδομάδα λέγαμε. Με τον Αλεξανδρή κάτι πήγαινε να γίνει. Τώρα όλα χειρότερα καθε παιχνίδι. Ακόμα περιμένω να μάθω γιατί εκδιώχθηκε ο Αλεξανδρής. Σε επιμονες ερωτήσεις μου απάντησαν οτι θα μου πουν οταν πρέπει όταν τελειώσει η σαιζόν. Τότε δε θέλω. Στη β άλλο θα με νοιάζει. Και επιτέλους περιμένω μια επίσημη ανακοίνωση από την καε επώνυμα με υπογραφές , για να μαθω και ποιος είναι πως τους λένε , για το που πάμε από εδώ και πέρα.
Και ρωτάω τα γεροντια εκεί στο πέμπτο σερί τρίποντο του Καλαμπόκη δεν σας ήρθε στο μυαλό το στοιχειωμένο σουτ του Καλιγκάρις;
Από εχθές γυρναω σαν το αρνί στη σούβλα. 25 χρόνια μετά το ξαναζω. Όμως τότε είχαμε ελπίδες για άμεση επάνοδο όπως και έγινε. Σήμερα;
Ο Αλεξανδρής και την πόνεσε την ομάδα και σίγουρα με αυτόν κάτι ψιλογινότανε!
Ούτε ο ίδιος ξέρει γιατί τον διώξανε και πραγματικά δεν έχω κανένα λόγο να μην τον πιστέψω, Ελπίζω στο τέλος να βγει και να μιλήσει και σίγουρα έχει πολλά να πει!!!
Ο Αλεξανδρής και την πόνεσε την ομάδα και σίγουρα με αυτόν κάτι ψιλογινότανε!
Απόψεις… Για μένα ήταν μπουρδέλο η ομάδα ενώ είχε και πολλή λιγότερη πίεση και παρόλα αυτά έκανε ήττες και τραγικές εμφανίσεις. Τα ίδια βέβαια βλέπουμε και τώρα. Ας στηρίξουμε ότι απομένει ώσπου να πέσουμε μαθηματικά αλλά βλέπω απειλές στα κοινωνικά δίκτυα προς κάθε κατεύθυνση και κάποιοι ηθικοί αυτουργοί που σπέρνουν δηλητήριο κατηγορίες και ψέματα μας πάνε χρόνια πίσω.
O Aλεξανδρής έκανε δημόσιες σχέσεις απο ταβέρνα σε ταβέρνα ήταν. Δεν ήταν ο παλιος Αλεξανδρης ο ταλιμπαν. Η άμυνα και η συνοχή της ομάδας χειροτέρευε απο παιχνίδι σε παιχνίδι. Εκανε και την μαλακία και έλεγε οτι θα γαμήσει όπου βρεί τους διαιτητές και μας πήγαν γαμιώντας αυτοί στο τέλος
Υπήρχαν παίκτες που έπαιζαν για τα στατιστικά τους μιάς και τα συμβόλαια τους ειναι μικρά τύπου βεργίνης που στα κρίσιμα λεπτά κρυβόταν
Α και μας ζαλίσαν και τα @@ με τον γουνδουλάκη του μπάσκετ που πούλαγε αρχηγιλίκι στα αποδυτήρια
Τον έβαλε και στο παιχνίδι με την άεκ και τον πέρναγε ο πολυτάρχου σαν ξεροκούραδο