Ανοίγω το τόπικ για το ματς την ερχόμενη Τετάρτη 03/12/2025.
Προφανώς δεν έχουμε ιδέα πού και ποιός θα το δείξει…
3 μέρες πριν τον αγώνα είναι πολύ νωρίς…
Ανοίγω το τόπικ για το ματς την ερχόμενη Τετάρτη 03/12/2025.
Προφανώς δεν έχουμε ιδέα πού και ποιός θα το δείξει…
3 μέρες πριν τον αγώνα είναι πολύ νωρίς…
Θα το δείξει το Sportal.gr τελικά και λινκ θα βγει καμιά ωρα πριν το ματς οπως πάντως.
Μακάρι να βαλουν τον Αργίτη σπήκερ πάλι να πέσουμε για σιέστα το μεσημεράκι…
Όπως ανακοίνωσε η Σούπερ λίγδα 2 , σε περίπτωση νίκης σε αυτό το ματς θα αντιμετωπίσουμε το Μαρκο τη Παρασκευή στις 11:00 το πρωί.. Αν δεν κερδίσουμε θα παίξουμε κανονικά τη Κυριακή ….
Ξέρεις κανείς αν έχει βγει το λινκ?
Δεν μπορώ να βρω κάτι στο σπορταλ για την ώρα…
Επισης: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΠΗΚΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ!!!
δεν έχει βγει, υπομονή.. Το έχουν προαναγγείλει πάντως, οπότε stay tuned .
Πανιώνιος - Ολυμπιακός Β’: Η ώρα και το κανάλι του ματς | Sportal.gr
Ο σπήκερ μόνο άργος περιγράφει από ότι κατάλαβα …
Από τις πιο ωραίες νίκες φέτος.
Η ομάδα κατά διαστήματα έπαιξε τρομερή μπάλα.
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το υπέροχο γκολ του Κρητικού πού έδειξε τι αξίζει.
Ο Δερμιτζάκης έχει πλάνο να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι και με αρκετά λεπτά στην πλάτη τους όταν έρθει η ώρα των πλευοφφ.
Ακόμα και τον μικρό τον τερματοφύλακα σήμερα που τον έβαλε, δεν το έκανε τυχαία γιατί ξέρει ότι μπορεί να κάτσει καμία στραβή με Γιαννκό και με τις πουστιές που παίζουνε.
Είναι τρομερό πως τους έχει όλους μπουστάρει ώστε να μπαίνουν μέσα και να τα δίνουν όλα όταν παίζουν.
Επιπλέον, ο Γιάκοβλεφ είναι βαρόμετρο για την ομάδα και κάνει την διαφορά μπροστά.
Με το που μπήκε άλλαξε όλο το παιχνίδι.
Μπράβο σε όλους και πάμε γερά με γεμάτο γήπεδο με Μαρκό!!!
Στο 0-1 έγραψα ότι δεν θα με πείραζε αν κερδίσουμε 4-1 .Ο Πανιώνιος έπαιζε σωστά από.τα πλάγια και όταν έφαγε γκολ έβαλαν οι παίκτες και τα πόδια τους στην φωτιά για να κερδίσουν τις κόντρες.Στην μπαλλα είναι νόμος ότι αν κερδίσεις τις κόντρες κερδίζεις το ματς .Πάμε για το επόμενο με Μάρκο ,πάμε παιχνίδι παιχνίδι και στο τέλος ανεβαίνουμε στην κανονική κατηγορία μας.
Ελπιζω να σταματησει επιτελους το κακοβουλο αστειο με τις βητα ομαδες. Απετυχε το πειραμα κυριοι.
Νησαφι ρε φαταουλες με τα μουλικα σας. Στου κασιδη το κεφαλι να προπονουνται σωνει και ντε και να εχετε και λογο στο ποιος ανεβοκατεβαινει.
Γεγονός είναι ότι ο ρόλος των Β ομάδων είναι ύπουλος εξορισμου .
Αναφορικά με το ματς είδα λίγο στο πρώτο ημίχρονο και τολμώ να πω ότι ο γαβρος Β ήταν καλύτερος ! Έστω και λίγο ….
Στο Β ημίχρονο υποθέτω ότι η ομάδα μας έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες της και τα υπόλοιπα τα ξέρουμε …
Απο τη στιγμή που διεκδικούμε την άνοδο και ανεβαίνει μόνο ένας , αναγκαστικά πρέπει να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κερδίζουμε. Δεν μας κάνει ούτε η ισοπαλία . Και από τη στιγμή που κυνηγάμε μείνεις τον πρώτο , η λέξη γκέλα είναι απαγορευτική.
Στα θετικά του ματς τα 2/2 πέναλτι! Δεν έχει ξαναγίνει φέτος !
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου γέμιζε το μάτι μέχρι και πρόσφατα. Ίσως είχα ξενερώσει με αυτά που έβλεπα με το περυσινό Ηρακλή. Με έχει διαψεύσει πλήρως, όμως.
Πραγματικά παίζαμε μπάλα Α’ εθνικής κατά διαστήματα. Κρίμα που δεν θα μας αφήσουν να ανέβουμε, περιμένουμε το επόμενο εμπόδιο που θα σκαρφιστούν.
Τον Ηρακλή πέρσι μια χαρά τον πήγε. Τον έφαγε ο ψυχοπαθής ο Μονεμβασιώτης κι ακόμα κλαίνε οι γριές με αυτά που βλέπουν φέτος. Μου φαίνεται ισορροπημένος άνθρωπος και καθόλου σούργελο. Πιθανόν επειδή είχε μπλέξει τόσα χρόνια κι αυτός με αούγκανους Θεσσαλονικιούς ΠΑΟΚ, ΗΡΑ, Λαρισαίους κλπ τώρα να έχει βρει αυτό που έψαχνε, λίγο ηρεμία και ίσως λίγο πιο “πολιτισμένη” κατάσταση.
Με την Καλαμάτα στο ένα ματς θα πάει ρε, όλα θα κριθούν στα πλέι οφ που οι βαθμοί διαιρούνται στο μισό. Άρα δεν πρόκειται να το εξασφαλίσει νωρίς ο Τσιμπανάκος όπως ήλπιζε. Αν κερδίσεις μέσα στην Καλαμάτα στα πλέι οφ θα ανέβεις. Εκεί βέβαια τότε πρέπει ίσως να πας με εισαγγελέα, με VAR, με ξένο διαιτητή γιατί όχι, με δικά σου νερά, με δικά σου σεκιούριτι κλπ κλπ
Δεν τον έχω για κορόιδο όμως τον Μπίλιο. Ούτε το Ρούπτσο. Μου αρέσει πάρα πολύ το δίδυμο Ρούπτσος - Δερμιτζάκης πάντως. Πάρα πολύ. Δεν το περίμενα ούτε κι εγώ.
Γαμώ τις νίκες σήμερα με τα γαυροειδη. Γιατί δεν έκανε δηλώσεις ο Δερμιτζάκης σήμερα ξέρει κανείς;
Πολυ δυνατό το βιντεάκι και σουπερ η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια…Δεν θελω να φανταστώ τι θα γίνει άμα ανεβούμε!
Επίσης, να αναφέρω κάτι το οποίο δεν ξέρω αν το παρατήρησαν και άλλοι. Δηλώνω άμπαλος και άσχετος με το αντικείμενο αλλά οι παίχτες μου φάνηκαν χτες (για άλλη μία φορά) με τρομερή φυσική κατάσταση και πολύ καλά γυμνασμένοι.
Μου φαίνεται ότι έχει γίνει τρομερή δουλειά στο συγκεκριμένο θέμα από όλο το τημ.