Πανιώνιος - Nogometno Društvo Gorica

Όλοι έτοιμοι; Ελπίζω να μην φύγει άλλος παίκτης έως την Πέμπτη. Με νίκη 1-0 θα είμαι χαρούμενος. Το γκολάκι ο Λάμπρου ή ο Κόρμπος. Όλοι κόκκινα & μπλε στην κερκίδα, όλοι φωνή, όλοι μπύρα. Όχι τραυματισμούς. Τον Γεσίλ και τα μάτια μας. Προσοχή να μην φάμε γκολ. Από όλους αυτούς τους ψευτοδημοσιογράφους που γράφουν για τον Πανιώνιο, ένας δεν πηγαίνει προπονήσεις να δει τι ετοιμάζει ο προπονητής;

[CENTER] Γεσίλ

Μασούντ
Χατζισαφί - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Μασούρας
Σαββίδης - - - Κόρμπος

Σαραμαντάς - Οικονόμου - Μπακνανά - Βλάχος

Κότνικ[/CENTER]

Άντε καλή μας χρονιά με όμορφες στιγμές , λίγες γκρίνιες , πολλές μπύρες και πολλά περσικα κόλπα.

Πέμπτη όλοι από νωρίς , περνάμε καλά εκτός γηπέδου και ακόμα καλύτερα εντός.

Το ματς πολύ επίφοβο , ειδικά αν γίνει καμία στραβούλα και φάμε γκολ.

Πιστεύω είς ένα Γεσίλ , Μασούρα παντοκράτορα κλπ κλπ

Οι Ιρανοί είμαστε σίγουροι ότι θα παίξουν ή απλά θα θέλαμε; Πάντως το να μπουν να παίξουν περισσότερο από μισή ώρα , με ούτε μια βδομάδα προετοιμασία είναι λάθος έχοντας μπροστά 11 μήνες σαιζόν.

http://www.panioniosfc.gr/2017/07/11/ανακοινωση-παε-πανιωνιοσ-γσσ-25/
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της, πως η αναμέτρηση με αντίπαλο την Γκόριτσα, δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συνιστά στους οπαδούς της ομάδας, να μεριμνήσουν ούτως ώστε να προμηθευτούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα εισιτήριά τους, για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αναμονής στα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα.
Η παρουσία όλων στην αναμέτρηση της Πέμπτης κρίνεται επιβεβλημένη. Το γεμάτο γήπεδο θα δώσει και την απαιτούμενη ώθηση στους παίκτες μας, προκειμένου να πάρουν και το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Σας περιμένουμε όλους, για να ζήσουμε μια ακόμα μεγάλη ΠΑΝΙΩΝΙΑ βραδιά.
ΩΡΑΡΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Την Τετάρτη η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα από τις 12:00 έως 20:00.
Την Πέμπτη, ημέρα του αγώνα, η προπώληση θα γίνεται και από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη από τις 10:00 μέχρι και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Θα χουνε κόζμο τα παραπαίδια του Γιούρι του Ζντοβτζ?

Στην εκπομπή τους οι Πάνθηρες είπαν ότι θα έρθουν 10-15 άτομα που ξεκίνησαν σήμερα το ταξίδι τους.

Καλά πόσο αλήτες και ξεφτιλισμένοι πρέπει να είναι που αφήσανε το ματς χωρίς τηλεοπτική κάλυψη τα μπουρδέλα της TV;Εμείς δεν είμαστε ελληνική ομάδα ρε μουνόσκυλα,ρε ντροπή της δημοσιογραφείας και της δεοντολογίας του ισχυρού;Θέλετε βαθμούς για την Ελλάδα αλλά στα παπάρια σας ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ…Κανονικά θέλει να αφήσουν μόνο δημοσιογραφους της Σλοβενίας και όσους ασχολούνται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της ομάδας ,οι υπόλοιποι τον μπούλο και ανεπιθύμητοι.Άυριο γιορτή μόνο για την παρτη μας, τον ιστορικο και όσα αδέρφια θα είναι νοερά μαζί μας στον ναό αφου κάποιοι αποφάσισαν να τους στερησουν το δικαίωμα να δουν την αρρωστια τους έστω απο την τηλεόραση…FORZA ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!!!

Υπέρτατη ντροπή… Ψόφο ξανά και ξανά στους αλήτες ρουφιάνους.

[video=youtube;QnJFhuOWgXg]https://www.youtube.com/watch?v=QnJFhuOWgXg[/video]

φακ δεμ!!! έχουμε γιορτή την Πέμπτη, όπως και να χει ρε!!

ντροπή ρε!!!

Μουνόπανα ολκής… Καταλαβαίνω τα αλάνια ανά την επικράτεια και το εξωτερικό που θα τραβήξουν το κανάλι του ραδιοφώνου (αν δεν παίζει εκείνη την ώρα ο γαύρος με το μπεργκερ χαουζ στο 38 χμλ Γάνδης-Βρυξελλών , οπότε ούτε ραδιόφωνο), αλλά για όλους τους υπόλοιπους δεν υπάρχει δικαιολογία.

Όλοι στο ναό…

[video=youtube;87RSEK0wegk]https://www.youtube.com/watch?v=87RSEK0wegk[/video]

Δυο τρία πραγματάκια που μου έκαναν εντύπωση απο τη συνέντευξη τύπου. Ο Γρηγορίου έχει φάτσα απολυμένου, αλλα είμαι αποφασισμένος να στηρίξω. Του Κόρμπου τα αφτιά μεγαλώσανε κι άλλο νομίζω, αλλα ο αρχηγός τα έχει όλα μεγάλα ως γνωστόν.

Στα αγωνιστικά, ο Γρηγορίου είναι προφανές οτι προβληματίζεται για τα κεντρικά χαφ (παρεμπιπτόντως, φοβερή αντίδραση Κόρμπου στην ερώτηση πως γινεται να αντικατασταθεί ο Σιώπης, αφου έσπρωξε το μικρόφωνο προς τον Γρηγορίου για να απαντήσει εκείνος). Πρακτικά ο προπονητής είπε την αλήθεια, οτι εχουμε κενό εκεί και σύντομα θα αποκτήσουμε παίκτη. Ολοφάνερη η πατάτα που έγινε με τον Γεωργιανό, τουλάχιστον το έχουν πάρει απόφαση. Αλλα και η έλλειψη εμπιστοσύνης στον Ταπόκο, εχει μάτι ο Γρηγοριού, κάτι είναι και αυτό. Επισης είναι φανερό πως η μεταγραφή Τασουλή μας έπιασε κάπως απροετοίμαστους, αφου ο προπονητής ειπε -σχεδόν με στεναχώρια- πως ισως αναγκαστούμε να βαλουμε τον Ιρανό εκεί, ενω θα θέλαμε να τον έχουμε πιο μπροστά. Αυτό ειναι και το ένα ερωτηματικό για αύριο, αν δηλαδή θα παιξει μπακ ο Σαραμαντάς ή ο Ιρανός. Δευτερο ερωτηματικό, οπως ειπε ο Γρηγοριου, αν θα ξεκινήσουμε τον Μασούντ ή αν θα περιμένει στον πάγκο.

Για μένα ο Μασούντ πρέπει να ξεκινήσει. Με δυο τρίπλες στο πρώτο δεκάλεπτο μπορεί να τρομάξει τους Σλοβένους και να πιστέψουν οτι είμαστε μια ομάδα γεμάτη μάγους. Για αυριο δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει για τη θέση του αριστερού μπακ, αλλα αν ο Χατζισαφί είναι τοσο καλός όσο λένε, θα είναι αμαρτία μέσα στη χρονιά να τον σπαταλήσουμε σε μια θέση όχι τόσο κομβική.

Εγραψε παλι ο Μπρεσκας’‘’‘Προσοχη λοιπόν το παιχνιδάκι κουφάλες …και όχι δοκιμές σε τετοιο αγώνα’‘Τα ματια σας 14 και τσαμπουκα να τους σπασουμε τα νευρα’‘Μετά όλα ερχονται πιο εύκολα’''Γιουργια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Γκολ με κάθε τρόπο και μέσο…μέ κάθε τρόπο..ΜΙΛΗΣΑ

Από gazzetta:

Οι «κυανέρυθροι» αναμένεται να παραταχθούν με 4-2-3-1, με τον Κότνικ κάτω από τα δοκάρια, τον Βλάχο δεξιά, τον Χατζισαφί αριστερά και τους Μπανανά και Οικονόμου στο μέσο της αμυντικής τετράδας. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κόρμπος και ο Σαββίδης, με τους Λάμπρου (δεξιά), Μασούρα (αριστερά) και Μασούντ (σε ελεύθερο ρόλο) πίσω από τον προωθημένο Γεσίλ.

Κρίμα να χαραμιστεί ο Χατζι Σαφί πίσω. Κόρμπος-Σαββίδης είναι ένα καλό δίδυμο , με τον Κόρμπο ουσιαστικά να παίρνει το ρόλο του περσινού Σιώπη και το Σαββίδη το ρόλο του περσινού Κόρμπου.

Μεγάλο ρίσκο να ξεκινήσουν και να παίξουν 90λεπτο οι ιρανοί.

Συμφωνώ, αλλα ίσως είναι δίκοπο μαχαίρι μιας και προς το παρόν (ελπίζω) είναι ότι πιο ποιοτικό έχουμε..
Ο Σαραμαντάς δεν είναι και τόσο ρίσκο για να ξεκινήσει και να παίξει ο Χατζιτέτοιος εξτρεμ πιο αργά

οπως και να χει Σμυρνη γερα γαμω τον καυσωνα

Κράτησε τους 2 πλάγιους που έπαιξαν και στα φιλικά, έχει κάποια λογική. Ο Χατζισαφής αν παίξουν κλειστά θα μπορεί να ανεβαίνει να βοηθήσει και στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν τους φοβάμαι που ξεκινάνε τους Ιρανούς έχουν καλή φυσική κατάσταση. Για τον Μασούντ το είδαμε και πέρυσι, αν και βέβαια είχε το κόλπο του με τις κάρτες για να έχει ρεπό.

Ωραία όλα αυτά, αλλα ποιος θα πει στον Μασουντ να κάτσει πάγκο. Είστε μουρλοί ρε;

Επισης να βρεθει universal τροπος για το πως λέγεται/γράφεται ο Χατζιξέρξης.

Ολο το ζουμι ειναι αυτη η παραγραφος!
Τι αγωνιστικα και λαλακιες μου λετε;;; ακομα γελαω γιατι ειδα κι εγω τη συνεντευξη τυπου και προσπαθους να καταλαβω τη μου θυμιζει η κλαψιαρικη φατσα του κοουτς. Η σκεψη μου πηγε προς Γιαννακη σε παλιο καλο αγωνα μπασκετ αλλα ο Μπρεσκα με καλυψε.

Με μεγαλα αυτια ή χωρις ο Κόρμπος μου δειχνει πολυ σοβαρο παιδί!

τη Νίκη Καρτσωνα :slight_smile:

https://www.youtube.com/watch?v=0RuV2bXlEFw

Συγχαρητηρια στην παε για την κινηση που εδειξε εμπρακτα σεβασμο σ οσους σκανε που ειναι μακρια… μπραβο κ στον κοσμο που σημερα ηταν νομιζω περισσοτερος απο το τελευταιο ευρωπαικο εντος κ σιγουρα πολυ περισσοτερος απο το προ τελευτσια με ομαδα αντιστοιχου μπραντ νεημ.. αγωνιστικα η εικονα για ιουλη μηνα μεσα ειναι εξαιρετικη οσο καφενεια κ αν ηταν αυτοι… ο τερμας για καποιο λογο μου βγαζει σιγουρια κ η αμυντικη λειτουργια πιστευω θα ειναι κοντα στα περσινα παρα την φυγη του ρισβανη που λογικα υπερκαλυφθηκε κ του σιωπη που συσκολα θα καλυφθει.. μεγαλο στοιχημα της σεζον ο γεσιλ που εχει εκπληκτικα στοιχεια… μεγαλη παγιδα το βαθος που δεπυστυχως δεν εχει ο πγσκος μας για μια σεζον που ξεκινησε σημερα… ελπιζω η κληρωση να μας φερει ελβετια :slight_smile: φορτσα πανιωναρα κ προσοχη στον επαναληπτικο μην αυτοκτονησουμε