Για να μην είναι εξόφθαλμο, δεν μας έβαλαν να παίξουμε Σάββατο. Ωστόσο, έβαλαν τον Ολυμπαικό Β’ να παίξει Σάββατο. Με την Καλαμάτα, βεβαίως!
ε ναι ρε σύ…πάντα Σάββατο η Καλαμάτα, παραδοσιακά!
κρατάνε τις παραδόσεις στη Μεσσηνννννία. γνωστό αυτό.
Η μαύρη θύελλα -όπως δεν την έλεγε ο κουρμπανάς- παίζει μια μέρα νωρίτερα προς διατήρηση των χαμηλών θερμοκρασιών για ένα περαιτέρω 24ωρο .
Στα σοβαρά τώρα, δύσκολος αγώνας. Αν κερδίσουμε τους αφήνουμε πολύ πίσω.
Ωστόσο, ας περιμένουμε και το αυριανό και τα ξαναλέμε για αυτό .
Στα καλά νέα, η Μαρκό έπαιξε σήμερα κύπελο άρα θα είναι και αυτοί το ίδιο ταλαιπωρημένοι
Ο Πανιώνιος φέτος πληρώνει τις αμαρτίες της Κηφισιας πέρσι. Η αλήθεια είναι ότι πέρσι η Καλαμάτα αδικήθηκε από την Κηφισιά και επειδή εδώ είναι Ελλαδα και ελληνικό ποδόσφαιρο, ότι δεν πήρε πέρσι θέλουν να της το δώσουν φέτος !
Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο όμως…
Viva the underdogs!!!
Εκτός ο Ολλανδός
Δεν μας νοιάζει.![]()
Είναι στην αποστολή ο Κουροσάβα της Πλατείας, η Χαγιαμπούσα της Ι.Χρυσοστόμου, ο Γιαμαμότο του Τυροπιτά, ο κυανερυρθρος Χιροχίτο…
Μπες στο τελος σαν σαίτα και γάζωσε το αντίπαλο τέρμα σαν αλλο Περλ Χαρμπορ παιχταρά μου Ανζάι!!!
ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΣΑΝ ΜΠΟΝΖΑΑΑΙ,
ΡΕ ΑΝΖΑΑΑΑΙ… ΡΕ ΑΝΖΑΑΑ ΑΑΑ ΙΙΙΙ
Κυριακάτικο σούσι σήμερα ….
Δυσκολη νίκη με μια ομάδα που έπαιζε σαν σε τελικό ενώ 2 βδομάδες πριν με την Καλαμάτα έπαιξαν φιλικό.
Η ομάδα φάνηκε να είναι κουρασμένη στο δεύτερο ημίχρονο, ιδίως ο Βεναρδος είχε κλάσει από το 70.
Θετικό ότι η ομάδα δεν χάνει και ότι βγήκε η διαβολοβδομάδα χωρίς τραυματισμούς
Ακόμα πιο θετικό θα είναι αν χαιρετήσει ο Ολλανδός και πάρουμε άλλον στη θέση του
Μεγάλη απόκρουση Γιαννακόπουλου
Ο Πανιώνιος σε αυτό το ματς έκανε αυτό που έπρεπε. Για 70 λεπτά ήμασταν πολύ καλύτεροι . Μέχρι εκεί όμως… Οι αλλαγές του Δερμιτζάκη δεν βοήθησαν κατά τη γνώμη μου. Αυτό που μετράει στο τέλος είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί . Προχωράμε!
Δυστυχώς έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή η βαθμολογία η άνοδος δεν εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να τους κερδίσουμε στην έδρα τους .
Θα επαναλάβω ότι είμαστε μόνοι εναντίον όλων
Τους παραδέχομαι πάντως εκεί κάτω φέτος στη Μεσσηνία με το αστείο θεατράκι που έχουν στήσει σε όλη την κατηγορία και όλο το δίκτυο επικοινωνιακής παπάτζας που ακούμε μετά από κάθε παιχνίδι.
Επειδή Πανιώνιος είσαι, η αλήθεια είναι ωστόσο ότι φέτος στα παιχνίδια μας η διαιτησία δεν ήταν κακή. Το αντίθετο.
Κι επειδή Πανιώνιος είσαι, το να έχεις καλή διαιτησία σημαίνει το να σε παίζουν 50-50.
Κι επειδή Πανιώνιος είσαι, ξέρουμε πολύ καλά ότι άμα ήθελαν και (κυρίως) μπορούσαν η διαιτησία θα μπορούσε πολύ εύκολα να καθαρίσει την παρτίδα.
Οπότε εντελώς συνομωσιολογικά να το δει κανείς, δεν νομίζω ότι το ελέγχουν πλήρως το παιχνίδι το οποίο προσωπικά μου δίνει ελπίδα ότι μπορεί και να ανέβουμε γιατί ομάδα πλέον παίζει να έχουμε και καλύτερη.
Πού να βλέπατε το σημερινό Νέστος Χρυσούπολης - Ηρακλής. Τον Ηρακλή ο διαιτητής τον σφύραγε λες και ήταν ο Ολυμπιακός!! Ο Μονεμβασιώτης παίρνει ακόμη πιο χοντρό σπρώξιμο σε σχέση με την Καλαμάτα.
καλά είναι αστείοι που μιλάνε για διαιτησία με τόση κλωτσιά που ρίχνανε.
Επίσης είδα και ξαναείδα τί έβγαλε ο Γιαννακόπουλος στις καθυστερήσεις και έχω να πω ότι μας γλίτωσε από πολλά εμφράγματα…