Νικη κ νικη κολεμαν θα βγαζει φωτιες…
Υ.γ. ανανεωστε κολεμαν τωρα μενει ελλαδα κ χωρις λεφτα…
Εκ τον εσω…
Νικη κ νικη κολεμαν θα βγαζει φωτιες…
Υ.γ. ανανεωστε κολεμαν τωρα μενει ελλαδα κ χωρις λεφτα…
Εκ τον εσω…
Η φετινή τραγωδία του μπάσκετ μόλις ολοκληρώθηκε με το άνοιγμα θρεντ αγώνα απο άνθρωπο που χει ζητήσει απ τον διαιτητη΄να δώσει έμεσο σε φαουλ…
υγ. ποια ξεκωλιάρα γαμεί, μη πάμε να πέσουμε απο δίπλα και εκτεθούμε απ την σύγκριση του μήκους των …ποδιών? ![]()
ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΜΕΣΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΜΠΑΛΑ…
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΜΠΑΣΚΕΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ Α ΙΣΤΟΡΙΚΕ… ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΛΑΤΑ.
από τα μπλογκ εσακε (τα 8 από τα 14 πρώην παίκτες μας):
Δεν είναι απλά ένας τελικός…
Έχω υπάρξει ξανά σε ομάδα που είχε τραυματισμούς. Αυτά που συμβαίνουν στον Πανιώνιο, φέτος μου συμβαίνουν για πρώτη φορά.
Φυσικά και αναφέρομαι στο τελευταίο περιστατικό, με τον Λουκ. Είναι τεράστια απώλεια για την ομάδα, αλλά αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κάποιος. Κυρίως είναι κάτι το ασύλληπτο, για το ίδιο το παιδί. Ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν αθλητή και δη στην πρώτη του σεζόν, μετά το κολέγιο. Πριν απ’ όλα λοιπόν, ευχόμαστε όλοι στο παιδί καλή ανάρρωση και να επιστρέψει πιο δυνατός. Ας ήταν αυτό που έπαθε το τελευταίο που θα του συμβεί στην καριέρα του.
Έχω ξαναγράψει πως η πίεση των αποτελεσμάτων είναι μέρος της δουλειάς μας, όπως και οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Αυτό όμως, που συμβαίνει φέτος με έναν τραυματισμό, με μια απώλεια παίκτη για καιρό, κάθε εβδομάδα είναι απίστευτο.
Στην αρχή προσπαθούσαμε να συσπειρωθούμε και να παίξουμε και για εκείνον που θα έλειπε. Όταν ωστόσο, αυτό συμβαίνει ξανά και ξανά μοιραία σε “ρίχνει” ψυχολογικά.
Όπως και να έχει, το Σάββατο παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί. Δεν είναι απλά τελικός το ματς με τη Δράμα. Είναι αγώνας ζωής ή θανάτου. Οφείλουμε όλοι να κάνουμε τα πάντα, για να αλλάξουμε τη ψυχολογία μας και να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, από το ξεκίνημα. Με τη βοήθεια των φίλων αυτής της ομάδας που είναι στο πλευρό μας, από την αρχή.
Όλοι γήπεδο ρε
Στείλε διεύθυνση
Ήττα με χαμένο τρίποντο με τη λήξη.
τέλος εποχής κ τυπικά… λύση των συμβολαίων χθες, οικονομικός απολογισμός απόψε κ ολας κ σχεδιασμός της επόμενης μέρας τωρα, όχι τον αύγουστο… κ στον κόροιβο να πάμε με την εφηβική κ όποιον απο τους πάιχτες γουστάρει… η χρονιά ήταν τραγική, κρατάω μόνο τα δυο παιχνίδια με τη φανέλα των ακαδημιών, κ το παιχνίδι με τον άρη που φάνηκε να υπάρχει ελπίδα.. ο κόσμος στήριξε φέτος για τα δεδομένα αλλά απο την αρχή όλα ηταν στραβα.. δε με νοιάζει η απόδοση ευθυνών γιατί νοιώθω πως θα ξαναζήσω το ίδιο έργο με τη μπάλα, που μόνο διχασμό μπορει φέρει κ οριστική ταφόπλακα… ας αποφασίσουμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε κ ας γεμισουμε το κλειστό στα επόμενα εντός έτσι για καύλα κ τις αναμνήσεις…
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Κάντε σχεδιασμό από τώρα για τη νέα χρονιά.
Βάλτε κάτω τα οικονομικά δεδομένα και αποφασείστε το επόμενο δίμηνο αν θα παίξουμε στην Α2 ή στη Β. Ούτως ή άλλως οικονομικοί “σωτήρες” δεν υπάρχουν, καθώς το μπάσκετ δεν βγάζει χρήμα. Επίσης από τον Φεβρουάριο πέρσι την έδινε την ομάδα ο Λιανός και δεν εμφανίστηκε κανείς.
Είναι σημαντικό να γίνει ο οικονομικός απολογισμός και να γίνουν τα πράγματα σχετικά ξεκάθαρα.
Βρείτε εναν προπονητή να δουλεύει με νέα παιδιά και να σχετική εμπειρία, με στόχο να μείνει 3 χρόνια. Αν σας κάνει ο Κρις κρατήστε τον Κρις, δεν κάνει για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης αλλά δεν σημαίνει πως είναι και κακός. Αν θέλετα άλλον, άλλον αλλά να τον εμπειστευτείτε σε βάθος χρόνου.
Με βάση το αν παίζουμε Α2 ή Β αποφασίστε ποιοι έλληνες πιτσιρικάδες μπορούν να ανταποκριθούν και προετοιμάστε την ομάδα από τον Μάιο. Ανάλογα την κατηγορία και τα οικονομικά δεδομένα θα αποφασίσετε αν θα πάρετε 3-4 έλληνες έμπειρους παίκτες στα μέσα καλοκαιριού.
Ξεκαθαρίστε τα και θα βρεθούν πολλοί καλοί παίκτες που θα θέλουν να παίξουν στον Πανιώνιο. Ακόμη και για ελάχιστα χρήματα.
Κάντε πλάνο οικονομικής εξυγίανσης και οικονικής επιβίωσης με βάση τα πενιχρά χρήματα που θα έχουμε τη νέα χρονιά.
Δεν ξέρω ποιος θα τρέξει την ομάδα. Όποιος το κάνει από εδώ και πέρα δεν θα έχει σίγουρα οικονομικό κίνητρο καθώς λεφτά δεν δίνονται από ΟΠΑΠ, κανάλια, χορηγίες στις χαμηλές κατηγορίες.
Δεν έχω καταλάβει γιατί δημιουργήθηκε το πρόβλημα στον Πανιώνιο ξαφνικά εδώ και 1,5 χρόνο. Ειλικρινά. Πόσα είναι τα χρέη (λένε για 300 χιλ., δεν είναι υπερβολικό ποσό), γιατί ξεπουλήθηκαν οι 4 παίκτες με συμβόλαια το καλοκαίρι, ποιος ο ρόλος του Λιανού που τα έσκαγε για 9 χρόνια και στο τέλος τα έκανα μαντάρα.
Αν πέρσι τον Φεβρουάριο πουλούσε τον Κάρτερ για 150 χιλ. στους Τούρκους, το πολύ πολύ να χάναμε στα πλεί οφ από τον ΚΑΟΔ και να βγαίναμε 5οι, τι 4οι που βγήκαμε τι 5οι. Και θα μπάλωνε κάποιες τρύπες, θα έλυνε το θέμα με τον Ζορόσκι (που λύθηκε σε μια εβδομάδα σαν δια μαγείας εκεί που 4 χρόνια μας βασάνιζε) και θα αναλάμβανε την ομάδα ομαλά κάποια διάδοχη κατάσταση. Ας την έπαιρνε ο ερασιτέχνης με ελάχιστο εγγυημένο μπάτζετ, πχ 100 χιλ.
Και με στόχο την παραμονή από τον Ιούνιο θα έμεναν και κάποιοι παίκτες σίγουρα (πχ Μπατής, Σαλούστρος, Αθανασούλας).
Αλλά από τα τέλη Ιουνίου κάποια site γράφανε για διάλυση του τμήματος και πως δεν θα παίξουμε στο πρωτάθλημα. Πώς να μείνουν οι παίκτες έτσι.
Και αν είχαμε μια ομαλότητα σαν ομάδα (όχι αμφιβολία στη συμμετοχή στο πρωτάθλημα), θα υπήρχε και μια διαπραγματευτική ισχύ στην πώληση του Σταμάτη.
Δηλαδή, με πώληση Κάρτερ, ομαλή κατάσταση και πώληση Σταμάτη τον Αύγουστο κατεβαίνεις στο πρωτάθλημα αξιοπρεπώς. Οι μισές ομάδες στην Α1 έχουν μπάτζετ κάτω από 200 χιλ. Κια την ανανέωση με 3-4 πιτσιρίκους θα κάναμε, και 2-3 παίκτες θα έμεναν (γιατί όχι και 2 ξένους). Για να μην πω ανανέωση συμβολαίου στον Ερικ Μακ Κόλουμ τον Μάρτιο και πώληση το καλοκαίρι μόνο και μόνο για να μην μείνει τζάμπα.
Όλα λάθος έγιναν. Ο Λιαν΄ςο έριξε μαύρη πέτρα και κανείς δεν κατάφερε να συνεννοηθεί μαζί του. Η ομάδα είχε δυνατότητες για ομαλή συνέχεια με πολύ χαμηλότερους στόχους. Κρίμα. Ας ελπίσουμε ότι θα μάθουμε από τα λάθη μας.
Το ξαναγράφω γιατί τα μπέρδεψα:
Για να μην πω ανανέωση συμβολαίου στον Ερικ Μακ Κόλουμ τον Μάρτιο και πώληση το καλοκαίρι μόνο και μόνο για να μη φύγει τζάμπα.
Το έχω ξαναγράψει, αλλά είναι φοβερό πράγμα η ψυχολογία στον αθλητισμό.
Ήταν 2-3 συνεχόμενα ματς - αν δεν κάνω λάθος - που χάθηκαν με κάτω από 5 πόντους διαφορά και από εκεί ξεκίνησε η κατρακύλα. Αν αυτά τα ματς είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, πιστεύω ότι θα μέναμε στη κατηγορία ακόμα και με όλες τις ανατροπές σε έμψυχο υλικό που συνέβησαν μετά. Από μια κακή στιγμή, που λένε…
Γιατί δεν πήραμε ενα τριαρι στη θέση του Χανκοκ. Για αυτό. Γιατί διώξαμε τον Αλεξανδρή. Γιατί φέραμε προσθήκες , κι αλλες, τον μαικλ ναιτ και σήμερα είδαμε αυτό το πράμα τον ασβρλ ή πως στο διάολο τον λενε. Μα καλά τους είδαμε πριν τους παρουμε; Τελικά τον κάψαμε τον Κρις όπως αναμενόταν άλλωστε. Αλλά σήμερα τσ έδωσε όλα να καει και μόνος του.
Ταμπς κορολεφ ασβελ σρναντ και σία , αντε στο διάολο και ακόμα παραπέρα. Σήμερα αποφασίζουμε το αύριο και πως θα πορευτουμε. Αλλά ποιος θα το κάνει; Μαύρες μέρες και χρόνια έρχονται. Και κάποιοι χαίρονται.
Τρομερή θλίψη και στενοχώρια. Δεν με βλέπω να κοιμάμαι.
Ως τη χειρότερη βραδιά που μπορεί να θυμηθεί όσα χρόνια είναι προπονητής στην ομάδα του Πανιωνίου, χαρακτήρισε την ήττα από τον ΚΑΟΔ ο πρπονητής των κυανέρυθρων, Κρις Χουγκάζ, δεδομένης της δύσκολης κατάστασης που βρίσκεται βαθμολογικά η ομάδα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε
“Είναι η χειρότερη βραδιά που μπορώ να θυμηθώ, όσα χρόνια είμαι στην ομάδα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο πάλι λόγω πίεσης, δεν μπορούσαμε να λειτουργήσουμε με καθαρό μυαλό. Αλλά η μεγάλη ήττα δεν είναι αυτή. Είναι η όλη κατάσταση που επικρατεί στον Πανιώνιο. Στενοχωριέμαι που ο κόσμος μας έχει πικραθεί και αντιδρά έτσι, γιατί δεν έχει συνηθίσει να βλέπει αυτήν την κατάσταση. Ούτε εγώ έχω συνηθίσει.
Από 7/2 και το πρώτο παιχνίδι μου έως τις 7/3 έχω δει πως αυτή η ομάδα δεν ήταν ο Πανιώνιος που περίμενα. Και δεν εννοώ αγωνιστικά. Ούτε ήταν αυτο που πίστευα πως υπάρχει και με έκανε να έλθω να βοηθήσω. Επαναλαμβάνω… Κλήθηκα να βοηθήσω όταν άλλοι αρνήθηκαν. Πήρα το ρίσκο και την ευθύνη να αναλάβω. Είμαι υπερήφανος για την απόφαση που πήρα, παρά τον κίνδυνο που υπάρχει σε προσωπικό επίπεδο.
Η στενοχώρια μου ήταν δεδομένη από το δεύτερο παιχνίδι, οπότε είπα πως ο Πανιώνιος είναι άρρωστος. Συθέμελα. Υπάρχει εμφύλιος πόλεμος. Βλέπω, ακούω, διαβάζω απίστευτα πράγματα. Η ΚΑΕ, με τις υποδομές, με τον Ερασιτέχνη, με μερίδα οργανωμένων, αντικρουόμενες καταστάσεις που σίγουρα δεν αποσκοπούν στο καλό του συλλόγου. Έχω ζήσει, μεγαλώσει με το όνειρο ενός ενιαίου Πανιωνίου που μόνο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Φτάσαμε εδώ, με μπαλώματα παικτών και προπονητών. Η ομάδα κινδύνευσε να μην ξεκινήσει καν στο πρωτάθλημα. Μπήκε με εφήβους, αρνητικά αποτελέσματα, αλλαγές προπονητών και παικτών. Υπήρξαν και ατυχίες. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι ο Πανιώνιος δεν κινδυνεύει να πέσει, βαθμολογικά, έχει υποβιβαστεί ως σύλλογος στα μάτια των περισσότερων υγιών Πανιώνιων. Κάποιοι λειτουργούν ανεξάρτητα, αυτόνομα, με ατομικό συμφέρον. Αν και δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να κερδίσει κάποιος. Ο Πανιώνιος μπορεί να προσφέρει υγιή αθλητισμό, ανάπτυξη παικτών, αθλητική νοοτροπία και όλα αυτά απουσιάζουν.”
Από την πλευρά των παικτών ο Bασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε: “Σκέφτομαι πως ήμουν εδώ πριν 3 χρόνια, σε συνέντευξη στην οποία μιλούσα για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Και τώρα “πέφτει” η ομάδα. Τα συναισθήματα είναι πολλά. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπορώ να τα εκφράσω, δυστυχώς. Έχουν γίνει πάρα πολλά. Εμείς μένουμε στο προσκήνιο, οι παίκτες και οι προπονητές. Το δικό μας όνομα θα γραφτεί στην ομάδα που “έριξε” τον Πανιώνιο. Μπορεί να μην φαίνεται στο γήπεδο, αλλά έχει γίνει τεράστια προσπάθεια. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις.
Δεν μπορώ να ζητήσω από κάποιο φίλαθλο να μπει στη θέση μας. Είναι πολύ δύσκολο. Δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους υγιείς φιλάθλους του Πανιωνίου, που είναι πολλοί. Πιστεύω πως εκφράζω όλα τα παιδιά, όταν λέω πως θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να μείνει η ομάδα στην Α1. Δεν αξίζει να βρίσκεται οπουδήποτε αλλού. Η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη. Δεν ξέρω τι μας περιμένει από τη Δευτέρα. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση. Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω. Συγχαρητήρια στη Δράμα. Ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Έχει πολύ καλό σύνολο. Αξίζει να είναι στην Α1.”
“…Από 7/2 και το πρώτο παιχνίδι μου έως τις 7/3 έχω…” Έχεις μόνο ήττες και είδαμε τον χειρότερο και πιο άψυχο Πανιώνιο ever! Άστο δεν το έχεις!
Ένα σαββατοκύριακο στην Ελλάδα και μας μαύρισε η ψυχή με το μπασκετ.
Πικρα και ο κόσμος που ήταν λίγος για τέτοιο ματς.
Πέσαμε αλλά ο μπασκετικος Πανιώνιος έχει ακαδημίες και όνομα. Μπορεί να ξανασηκωθεί. Χρειάζεται όμως φραγκικη ψυχραιμία και οργάνωση καθως και συσπείρωση του κόσμου. Δεν έχουμε τίποτα από αυτά αλλά τώρα επιβάλλεται να αποκτήσουμε.
Ακαδημίες και όνομα και φανέλα έχει ο Πανιώνιος στο μπάσκετ. Έχει όμως και εμφύλιο όπως λέει και ο Χουγκάζ , και μάλλον έχει δίκαιο. Αυτό με τρομάζει για το ζοφερό μας μέλλον. Εχθές έφυγα νωρίς γιατί σε αυτή την ηλικία δεν μου επιτρέπεται να τρέχω.
Τμήματα αυτονομημένα και ανεξάρτητα απο το κυρίως σωματείο δεν πρέπει να υπάρχουν. Είναι η αρχή του κακού.
Είχα μια ελπίδα ότι θα τα καταφέρουμε αλλά σειρά ατυχιών και κακών επιλογών μας έφεραν σε αυτό το σημείο.
Γίνεται να οργανωθούμε ώστε η επόμενη χρονιά να μας φέρει χαρές και ελπίδα; Αυτο θέλω. Εγω θα συνεχίσω να πηγαίνω και να βλέπω την ομάδα γιατί την αγαπώ.
Στις ακαδημίες γίνεται καλή δουλειά, με πολλά ομως περιθώρια βελτίωσης. Ξαναλέω όμως ότι αυτό θε πρέπει να γίνεται στα πλαίσια του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. Διαφορετικά κάποια στιγμή θα δημιουργηθούν τόσο μεγάλα προβλήματα που θα περάσουμε και εκεί μεγάλη κρίση. Βέβαια όποιοι και αν ποτέ προσπαθήσουν να αυτονομηθούν μακρυά απο τον Πανιώνιο θα διαλυθούν, είναι σίγουρο, θα το πληρώσει όμως και ο σύλλογος.
Κουράγιο Πανιωνάρα!!!
Ξαναλέω όμως ότι αυτό θε πρέπει να γίνεται στα πλαίσια του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. Διαφορετικά κάποια στιγμή θα δημιουργηθούν τόσο μεγάλα προβλήματα που θα περάσουμε και εκεί μεγάλη κρίση. Βέβαια όποιοι και αν ποτέ προσπαθήσουν να αυτονομηθούν μακρυά απο τον Πανιώνιο θα διαλυθούν, είναι σίγουρο, θα το πληρώσει όμως και ο σύλλογος.
τι θελει να πει ο ποιητης?
Πάντως είναι κρίμα το ότι όχι απλά ανοίξαμε θρεντ γι’αυτό το ματς, αλλά γεμίσαμε και δυο σελίδες. Ολόκληρες αγωνιστικές πέρασαν στο ντούκου. Εμείς στο εξωτερικό παλεύαμε να πάρουμε μια εικόνα της ομάδα μέσα από το φόρουμ.
Αυτό για μένα δείχνει και το πόσο πολύ ενδιέφερε - τελικά - τον κόσμο η φετινή σαιζόν και πόσο πραγματικά πείραζε το ενδεχόμενο της καταστροφής. Πολύ λίγο, νομίζω…
το φόρουμ πάντα ήταν μια μικρογραφία της κερκίδας… επομένως μη σε εκπλήσσει που είναι πεθαμένο. Η χρονιά φαινόταν από την αρχή… κανείς μας δεν ασχολήθηκε με το τι γίνεται στην ομάδα όλο το καλοκαίρι κ φτάσαμε στο και 5 που και πάλι κανείς μας δεν θα ασχολιόταν παραπάνω από μερικά καντήλια στον λιανό ή στο μαργέτη (ούτε τη φάτσα του δε ξέρω) αν δεν κατεβάζαμε τελικά ομάδα.. φυσικά στις 9 μαρτίου ίσως αυτο το σενάριο δεν μοιάζει όσο εφιαλτικό φαινόταν τότε, αν κ παρά τα λάθη νομίζω προσωπικά πως καλώς έγινε η προσπάθεια κ κατέβηκε η ομάδα. Φίλτατε Γιάννη έχασες 40 λεπτά μπασκετικής καύλας στο ματς κυπέλλου με την πάτρα όπου κανείς δεν ασχολιόταν με το ταμπλό, αλλά με τα τρίποντα που κόλαγε ο μωραίτης.. ένα μάτσο παιδιά με τη φανέλα των ακαδημιών μέχρι το ημίχρονο μας έκαναν να ελπίζουμε στο θαύμα κ όταν τελικά αυτό δεν έγινε κανείς δε στεναχωρήθηκε. το κλειστό τότες ήταν μισοαδειο κ όλοι φύγαμε με ένα χαμόγελο. το ίδιο συνέβει κ την πρώτη αγωνιστική μόνο που το κλειστό ήταν μισογεμάτο.. αυτά ήταν τα όμορφα της σεζόν που ίσως άξιζε να ζήσεις.. ααα ίσως κ το ματσάκι με άρη, κ αυτο ήταν πολυ ωραίο ήταν κ φίσκα το κλειστό κ υποθέτω κ η ελευσίνα που δεν ήμουν.. όλα τα άλλα δε θύμιζαν μπασκετικό πανιώνιο, δε θύμιζαν αρτάκης κ ίσως να ναι κ καλό που δεν τα έζησες… στα αγωνιστικά πέρα απο τον προπονητή των ακαδημιών που το εκθέσαμε σε ένα μονο παιχνίδι την 40αρα απο τα τρικαλα, είδαμε (?) τον παπαχατζή να φεύγει πριν έρθει, τον αλεξανδρή να φεύγει χωρίς να καταλάβει κανείς το γιατί και τον χουγκάζ να καίγεται άνευ λόγου ο άνθρωπος.. δεν είδαμε τον καλαφατάκη κ την ομάδα του.. είδαμε τον χάνκοκ που αν δεν χτύπαγε με τα παλαβά του θα έπαιρνε πάνω του το σκοράρισμα κ ίσως κ τα κρίσιμα παιχνίδια με πάτρα κ κηφισιά.. δυστυχώς είδαμε τον φιτζπάτρικ, τον γουντς, τον προυιτ, τον ταμπς, τον μακναιτ, τον ασελιν που είτε για λόγους ικανοτήτων είτε συνθηκών δεν καταλάβαμε γιατί ήρθαν.. δεν είδαμε τον διαμαντόπουλο πέρα απο 2 λεπτά με την αεκ, παρότι το συζητάγαμε 2 μήνες λες κ ήταν όλα λυμένα. δεν είδαμε κ πως οι ακαδημίες θα μπορούσαν άμεσα να στελεχώσουν την ομάδα.. πέρα απο τον σταμάτη, τον σπυρόπουλο και ολίγο πετρόπουλο όλοι σε περιορισμένους ρόλους/χρονους δεν είδαμε κάτι… έλειπα ένα χρόνο κ πήγα στο γήπεδο με μεγάλο καημό.. ωστόσο να σου πω ότι η πανιωνάρα μας μοιάζει με άρρωστο κ εμείς όσοι λίγοι συνεχίζουν να πηγαίνουν μοιάζουμε να έχουμε αποδεχτεί το μοιραίο κ απλά να περιμένουμε τους τίτλους τέλους… εεε στο μπασκετάκι έπεσαν.. κάπως έτσι θα περιέγραφα τη χρονιά που έζησα στο μπασκετάκι σε κάποιον που λείπει… έχουν μείνει άλλα 8 βασανιστικά παιχνίδια, εκεί θα μαι στα πιο πολλά θα σου μεταφέρω τις όποιες εντυπώσεις.. αγωνιστικους χαιρετισμούς στο νησι