Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης Β' (6/9 16:00 Superbet.gr)

Ανοίγω το πρώτο matchday της σεζόν.

Πάμε γτπμ…!!!

Ακόμα είμαι πολύ περίεργος αν θα μας δείξει το youtube καναλι της superbet ή μεσα στο σαιτ τους και θα ζητάει και εγγραφή για να μας ζαλίσει σε μαρκετινκ μετά.

Όπως γραφτηκε και αλλού, για εμας τους απέξω μονο με vpn το σαιτ τους.

Να πα να &£@μηθει… σε τζογαδόρικα σαιτ προσωπικά δεν κάνω λογαριασμό, οπότε αν ξερει κανείς καμια ραδιοφωνική μετάδοση πείτε το!

8 Likes

Σε γαμο με τρανζιστορακι ρομαντικα εγω!! Παμε μωρη Μπαρτσα… η μιση χρονια το ξεκινημα, παμε για το απολυτο

2 Likes

Έχω την αίσθηση ότι ο μαρτζουκος είχε πει κάτι για youtube της στοιχηματικής. Όπως και να χει, κακή ώρα, θα τους βάλει ένα γκολ ο Μπαϊραμίδης και θα πάμε παρακάτω.

4 Likes

από πού ρε συ…?

θα το έχει κάπου μόνο με φωνή ή εννοείς από την superbet με το ακουστικό στο αυτί…?

Να μπαίνεις στο τσατ, θα υπάρχει άμεση κάλυψη.

Σχόλια, κατάρες, περιγραφή από theio, κλπ κλπ. Δηλαδή ποιος Κώστας Μότσης και τα ρέστα…

9 Likes

Λαδόπουλος μόνο :love_you_gesture:

10 Likes

Ελεύθερα μέσω YouTube στο κανάλι της superbet θα μεταδιδονται οι αγώνες, όχι στην στοιχηματική τους πλατφόρμα.

Για όσους είναι εξωτερικό πιθανότατα θα χρειάζεται VPN, λόγω georestriction του video σε ελληνικές IP, χωρίς να είναι σίγουρο ακόμα.

9 Likes

Ενημέρωση της ΠΑΕ Πανιώνιος σχετικά με τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Superbet League 2 κόντρα στον Αστέρα Β’ AKTOR.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Β’ AKTOR (Κυριακή 06/09, 16:00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Superbet League 2, η ΠΑΕ Πανιώνιος ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εξής.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσα από το site της Ticketmaster από την Πέμπτη 03/09.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την αγορά σας, πατώντας εδώ.

Οι φίλαθλοι μας, που επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους, θα μπορούν να το πραγματοποιήσουν και από τα γραφεία στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (Αιθ. Ν. Πεντζαρόπουλος) την Παρασκευή (04/09) 11:00 – 14:00 & 17:00 – 20:00 και Το Σάββατο (05/09) 11:00 - 15:00. Την Κυριακή (06/09, ημέρα του αγώνα) τα εκδοτήρια στον Άγιο Ανδρέα θα είναι ανοιχτά 12:00 – ημίχρονο του αγώνα.

Αναλυτικά οι τιμές και ώρες διάθεσης των εισιτηρίων:
Θ2: 10€
Θ3: 10€
Θ 4&7: 25€ / Παιδικό: 10€
Θ 5&6: 50€ Παιδικό: 25€

Μαθητικές κερκίδες θα λειτουργήσουν οι Θύρες 2&7. Το εισιτήριο ανέρχεται στα 10€ για τους κηδεμόνες ενω η είσοδος των παιδιών έως 15 ετών πραγματοποιείται δωρεάν. Η έκδοση τους γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία μας στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης.

Παρασκευή (04/09): 11:00 – 14:00 & 17:00 – 20:00
Σάββατο (05/09): 11:00 – 15:00
Κυριακή (06/09): 12:00 - ημίχρονο

Υπενθυμίζεται ότι η κάρτα φιλάθλου ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για την αγορά εισιτηρίου.

5 Likes

Υπάρχει κάποιος δημοσιογράφος ή απλός πολίτης που να έχει δει τις τελευταίες προπονήσεις και να έχει ρεπορτάζ για το προς τα που το πάει ο Φεράντο για τη βασική ενδεκάδα;

1 Like

Κυπραίος-Καρμίρης έβγαλαν αυτές τις ενδεκάδες στην εκπομπή τους

1 Like

Μπαιραμιδης ειναι στην εθνικη οποτε σιγουρα δεν θα παιξει

1 Like

Ήταν στην Εθνική και σημερα επέστρεψε στις προπονήσεις, υπολογίζεται κανονικά

8 Likes

Πανιωνάρα πέρασαν τα χρόνια μα εγώ είμαι εδώ κ τραγουδώ ακόμα…

Παμε ρε μπααααρτσα κ του χρονου θα θυμηθουνε ολοι ποιοι ειμαστε

7 Likes

Τον Μουργο δεν τον έχει δοκιμάσει ποτέ αριστερό εξτρέμ. Ούτε τον μπαιραμιδη. Και οι 2 χρησιμοποιήθηκαν μέχρι τώρα ως δεξί εξτρέμ

Όποιοι παίξουν πρέπει να ξεκινήσουν πολύ δυνατά μέχρι να σκοράρουμε.

4 Likes

Έχουμε να δώσουμε παιχνίδι στο ποδόσφαιρο που να παρουσιάζει αγωνιστικό ενδιαφέρον, νομίζω από πέρσι τον Φεβρουάριο. Και γράφω αγωνιστικό ενδιαφέρον γιατί πχ με τη Καλαμάτα στην έδρα μας ήταν αδιάφορο το ματς . Είναι μεγάλο το διάστημα, ειδικά όταν οι ομάδες γύρω μας αγωνίζονται είτε για play offs , είτε σε κύπελλο ακόμα και Ευρώπη . Εμείς είμαστε σε αγωνιστική απραξία για 7 μήνες περίπου . Είναι δύσκολο σε αυτές τις συνθήκες να παραμείνει ενεργός ο κόσμος . Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να διορθωθεί φέτος ξεκινώντας από μεθαύριο!
Οσο για τα υπόλοιπα, θυμίζω το γεγονός με τη κροτίδα πέρσι . Αυτό για να θυμηθούμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Η ομάδα μας χρειάζεται ίσως πιο πολύ από ποτέ φέτος γιατί είναι μια πολύ κομβική χρονιά . Αρχή σε δύο μέρες !!

5 Likes

Το ζήτημα είναι νίκη με οποιοδήποτε τρόπο την 1η αγωνιστική.

8 Likes

Εχω βασιμες υποψιες οτι θα ερθει 4-0 απροσμενα ευκολα και οι κακοπροαιρετοι επικριτες του κυριου Ρουπτσου μας θα ψαχνουν λαγουμια να χωθουν νωρις, φιλε νικαπα.

Σεφτε απο Μαναλη και Στραβο στα γκολ και μεγαλη εμφανιση (Αγιου) Βερναρδου

10 Likes

εγω φοβαμαι ενα “μεγαλοπρεπεστατο” 1-1, με τον Χατζηστραβο να κανει σεφτε… μακαρι να διαψευστω πανηγυρικα και θα ξεκινησω σε καθε αγωνιστικη να ανεβαζω για γουρι, τετοιες ηττοπαθεις προβλέψεις! :fanouris: :loulos:

2 Likes