Live εδώ τα κορίτσια:
https://www.youtube.com/live/vcDiwqHl-2Y?si=mZIUBtNfofsTm1PT
Live εδώ τα κορίτσια:
https://www.youtube.com/live/vcDiwqHl-2Y?si=mZIUBtNfofsTm1PT
Μας βγάλανε την ψυχή τα κορίτσια αλλά ας είναι…
Ευτυχώς δεν έγινε το 0-3 στο τρίτο σετ , και μετά τα κορίτσια έσωσαν την κατάσταση. Δεν ξέρω αν είναι η μαγκιά της ομάδας μας ή αδυναμία της Θέτιδας αλλά σε κάθε περίπτωση μπράβο για την ανατροπή . Στο φιλικό πριν το πρωτάθλημα αυτή την ομάδα την κερδίσαμε άνετα 4-0 . Σήμερα είτε εμφανίστηκε σαφώς πιο βελτιωμένη ή για πολλοστή φορά εμφανίστηκε ο Πανιώνιος με άγχος το οποίο λίγο ήθελε να του στοιχίσει. Μπορεί και τα δύο … Τελικά 2 βαθμοί καλύτεροι από 0 ή 1 αλλά ακόμα καλύτερα θα ήταν οι τρεις βαθμοί.
Ευρώπη τώρα …
Η ομάδα έβγαλε αντίδραση και προσωπικότητα. Που ξέρουμε ότι αυτές οι παίχτριες έχουν! Και έδειξαν στα τρία τελευταία σετ - ξανά - ότι όντως η ομάδα είναι για να διεκδικήσει τα πάντα. Ο Νέσιτς τα είπε όλα, με πολύ νόημα, λέγοντας ότι φταίει εκείνος για το κακό ξεκίνημα. Ελπίζω αυτό που τόλμησε να κάνει σήμερα, να το κάνει πιο σύντομα όποτε χρειάζεται από δω κι εμπρός γιατί πραγματικά είναι κρίμα. Κι ελπίζω όταν θα γίνει αυτή η τόλμη κανόνας, να μη στοιχίσει στην ομάδα.
Αδυνατώ να καταλάβω το ύφος και το λόγο αυτής της ανακοίνωσης. Το αντιλαμβάνομαι σαν να μας ειρωνεύεται η διοίκηση …
Όχι, δεν το εκλαμβάνω έτσι εγώ. Ίσως θεωρούν τον Νέσιτς υπεύθυνο. Ίσως και να είναι, ίσως και όχι όμως. Εγώ θα εκφράσω μόνο την ελπίδα να ξεκινούν ως βασικές οι πραγματικά καλύτερες.
Δεν χρειάζεται να βάζουμε μόνοι μας άγχος στους εαυτούς μας. Καταλαβαίνω βέβαια πως η διοίκηση έχοντας βάλει λεφτά θέλει να δει και αποτελέσματα. Αλλά ως φίλοι της ομάδας αν και το ονειρευόμαστε, δεν πιστεύω πως είχαμε ή έχουμε απαίτηση για ντάμπλ κτλ. Φυσικά πολλά εξαρτώνται από το πόση όρεξη έχουν αυτοί που χρηματοδοτούν να συνεχίσουν να το κάνουν και μακάρι αυτοί να σκέφτονται πιο big από εμάς τους συνηθισμένους στα λίγα. Αλλά αν μου πέφτει λόγος προτιμώ ομάδα που θα πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια (πάρει δεν πάρει τίτλο), θα έχει έναν σταθερό κορμό, θα βγάλει και νέες παίκτριες από τα σπλάχνα της κτλ Παρά μία φωτοβολίδα 2 ετών που δεν θα έχει συνέχεια. Πχ δεν νομίζω πως κάποιος από εμάς δεν θυμάται με νοσταλγία την ανδρική ομάδα του μπάσκετ που χωρίς τίτλο (δεν μιλάω για το 91), πάντα τριτο-τέταρτη αλλά πάντα ψηλά.
Δεν ζηταει κανεις νταμπλ (αν μη τι αλλο, ο προεδρος και ο προπονητης το ζητανε αυτο!). Σταθεροποιηση στη 5αδα που κατακτησαμε περυσι, ζηταμε - τουλαχιστον εγω προσωπικα - κι οταν κινδυνευεις να χασεις στην εδρα σου απο εναν ανταγωνιστη της 5αδας (που θεωρω οτι ουτε καν θα τα καταφερει, τελικα), τοτε εχουμε προβλημα…Ευτυχως φαινεται να εχουν ολοι ταρακουνηθει μετα (και) τα χθεσινα.
Για μένα έχει γίνει ένα λάθος στον σχεδιασμό της ομάδας (ίσως και ατυχία ) . Είχε σχεδιαστεί η ομάδα για να έχει βασική (ίσως ) πασαδόρο την Χριστοδούλου μια ψηλή πασαδόρο με εμπειρία σε τίτλους ,μεγάλες διοργανώσεις και ένα γρήγορο παιχνίδι και ψηλό μπλοκ η οποία είναι και Ελληνίδα και θα μπορούσε να σταθεί επάξια δίπλα σε μπουσα , ραχιμοβα και ατανασίεβιτς . Ήρθε αφού είχε ολοκληρωθεί το ρόστερ απρόοπτα η φυγή της για προσωπικούς λόγους. Δυστυχώς εκείνη την περίοδο είχαν μείνει ελάχιστες επιλογές στην πάσα για Ελλάδα δεν υπήρχε Ελληνίδα που να μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο και από το εξωτερικό λίγες ήταν οι επιλογές . Επιλέχθηκε η κοβαλεφσκα η οποία ήταν στο παγκόσμιο / vnl στην Εθνική Πολωνίας και δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου καθώς προέρχεται και από τραυματισμό οπότε λογικό να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής επίσης είναι πολύ αργό το παιχνίδι της και δε ξέρω πόσο μπορεί να βελτιωθεί αυτό επίσης ενδεικτικό είναι ότι σχεδόν κάθε επίθεση της ραχιμοβα γίνεται με στημένο διπλό μπλοκ!!! Και η ίδια κάνει επιτόπιο άλμα . Αν μπορεί να βρεθεί κάποια καλύτερη πασαδόρος στην αγορά που θα βελτιώσει την ταχύτητα και τις επιλογές πιστεύω θα ξεκλειδώσει όλο το παιχνίδι της ομάδας και θα την ανεβάσει 2-3 επίπεδα πάνω .
Συμφωνώ απόλυτα. Επίσης θεωρώ ότι πρέπει να παίζει περισσότερο η Λαμπρούση που έχει έφεση στον πρώτο χρόνο και ειδικά από κέντρο που είναι συνήθως μονό το μπλοκ.
Σωστός
Επίσης με την απόκτηση της κοβαλεφσκα χάθηκε η θέση τον Λοχμαντσουκ
Πλέον ελπίζω να δικαιωθώ με την νέα πασαδόρο . Αν έχουμε καλύτερη ταχύτητα στην πάσα -επιθεση θεωρώ δεν υπάρχει αντίπαλος !
Αυτό ακριβώς! Η Μαρλενα είναι κάπως αργή! Ειδικά στον πρώτο χρόνο. Γι’ αυτό δεν έπαιζε και πολύ πρώτο χρόνο. Φίλος μου πρώην βολεϊμπολίστας αυτό μου λέει από την αρχή της σεζόν. Ότι με μια καλύτερη πασαδόρο θα βγούμε πρώτοι. Για τη Γαλλίδα μου είπε τα καλύτερα. Αρκεί να βρεθεί με τις συμπαίκτριες.