Να κανονίζαμε κάνα meetup;
Μήπως με ομαδική παρουσία σε κάποιο ματσάκι της Crystal Palace?
θα ειναι 11 πανθηρες στον αλλο αγωνα της palace … https://www.facebook.com/panionioscrystalpalace/posts/614828661866561?notif_t=like
to γραφω εδω μηπος ειναι αφορμη για εσας του εξωτερικου να πατε …
Από αύριο θα γεμίσει η γειτονιά μας με γαυράκια.
Ραντεβού στο Soho για τραμπουκισμούς των άνωθεν στα στενά;
Πολύ ενοχλητικό, γι’αυτό ήθελα να αποκλειστούν και οι δυο…Λογικά θα γυρίσουν σπίτι τους πολύ γρήγορα, πάντως.
27 May, Wembley για τον τελικό της Crystal palace
Αργία είναι και καλή ευκαιρία για μια μαζική συνάντηση των εν Αγγλία Πανιώνιων;
πείτε αν είναι να κανονίσουμε tickets με τα παιδιά της Palace
Λεφτ’α υπάρχουν!!!
Να κανονίσετε με την διοίκηση της Πάλας
να μπεί τσάρτερ απο Νέα Σμύρνη
Εισιτήρια δεν υπάρχουν! Εγώ έχω απλά μια μικρή ελπίδα μέσω συναδέλφων να βρεθώ στην ‘άλλη πλευρά’. Θα μάθω πολύ σύντομα.
Τελικώς θα είμαι με τους ‘απέναντι’. Ως ουδέτερος, όμως. Τι να τους κάνω στην Πάλας που έχουν να στριμώξουν τόσο λαό…;
Tα λέμε χρόνια τώρα,καιρός να σε μάθουν ακόμα κι αυτοί που δε σε ξέρουν.
1 φορά προδότης = πάντα προδότης
χαχαχαχαχαχ ![]()
Χαχαχα. Ήμουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα το πεις ρε φίλε! Τώρα εκτέθηκα σε δημόσια θέα, ε;
Όποιος μου έβρισκε εισιτήριο θα τον υποστήριζα. ![]()
Μάλλον θα είμαι με τα γειτονόπουλα, αφού η ευκαιρία του να έχω ομάδα Premier League στα 25’ από το σπίτι μου δεν έρχεται κάθε μέρα…
Ειλικρινά όμως, ας το πάρει ο καλύτερος. Δεν με πειράζει καθόλου να ανέβει η Πάλας!
εδώ κ λίγες μέρες κ για κανα χρόνο (τουλάχιστον) κάτοικος νταντί.. δεν ξέρω ακόμα τι λένε οι τοπικές ομάδες αλλα λογικά θα τις επισκεφτώ σύντομα.. παντως σαν την τελευταία επισκεψη στο ναο αποκλείεται να είναι ![]()
Μετά από πολύχρονη απουσία και αποχή ανακαλύπτεις ότι το μικρόβιο δεν φεύγει με τίποτα…
Άντε, ας κάνουμε μία ακόμη προσπάθεια ανασυγκρότησης των εν UK άρρωστων.
Δυστυχώς δεν έχω συμμετάσχει σε τίποτα προηγούμενο (πχ παιχνίδια Crystal Palace και τα σχετικά) αλλά ποτέ δεν είναι αργά..
Έφτιαξα μία σελιδούλα στο fb να τα λέμε και να οργανωθούμε όσο γίνεται και όσο μπορούμε προφανώς:
https://www.facebook.com/pages/Panionios-UK-Fans/663399790433527
Ας βάλουμε στόχο αρχικά μία συνάντηση κάπου κεντρικά Λονδίνο για κανά pint (αν γίνεται και όσο μπορεί ο καθένας) , να δούμε ποιοι είμαστε πρώτα και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε σιγά σιγά…
welcome back!
Καλώς σας βρήκα μάγκες!
Παίζει να τα καταφέρουμε για καμιά μπύρα μέσα στον Οκτώβριο?
Ντροπή σε όποιον δεν αντέχει ούτε μια ολόκληρη πιντ.
Να φυγει απο τη χώραααααααα
χαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχχχαχ
σεβασμός στην διαφορετικότητα
εγώ πίνω μόνο κρασί ΚΥΡΙΟΙ
set a day,time and place ρε αλήτες
γιά να δούμε ρε πικαντήλιδες θα κάνετε κανα καλο;
Μέσα και εγώ. ![]()
Με άμεσες κινήσεις ο Ηλίας Λιανός πέτυχε την έγκριση της εγγυητικής επιστολής και την Δευτέρα (29/09) θα έρθει στην Αθήνα από το Λονδίνο για να την καταθέσει στην ΕΕΑ.
Κυριακή βράδυ ραντεβού σε κάποιο pub του Heathrow για να κατέβουμε όλοι μαζί Αθήνα έξω από τα γραφεία της ΕΕΑ; ![]()