Πανιώνιοι Δημόσια πρόσωπα

Ο προβληματισμός του Αποστόλη σε γενικές γραμμές είναι σωστός.

Όμως εδώ καλούμαστε όσοι αγαπάμε τον Πανιώνιο να τον στηρίξουμε την συγκεκριμένη στιγμή κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες. Ο μόνος δρόμος για να αντιμετωπίσουμε το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ την δεδομένη χρονική στιγμή είναι η ΑΜΚ. Ο βαθμός που θα αντιμετωπισθεί το πρόβλημα εξαρτάται από την συμμετοχή μας.

Κοινός παρανομαστής είναι ο Πανιώνιος και όχι ο χώρος που κινείται ο καθένας. Ας γίνει ευρέως γνωστή η ΑΜΚ - γιατί κάποιοι δεν έχουν πάρει χαμπάρι - κι ας χτυπήσουμε όποια πόρτα μπορούμε ή ξέρουμε. Νομίζω ότι η συσπείρωση όλου του κόσμου κρίνεται απαραίτητη.

Εγώ πιστεύω πως όποιος ήθελε να βοηθήσει και όποιος αγαπάει πραγματικά την ομάδα
θα το έκανε από μόνος του.
Θα τους παρακαλέσουμε για βοήθεια???

Βρίσκω πολύ ανούσια την συγκεκριμένη λίστα,
προσωπική γνώμη βέβαια εκφράζω.

Αποστόλη καταλαβαίνω τι εννοείς και το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα είναι του Ψωμιάδη και της Χρυσής Αυγής. Κι αυτό γιατί κι οι δυο συμπεριφορές είναι κοινά αποδεκτό ότι είναι παραβατικές!

Το αν εγώ ψηφίζω ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ή ΣΥΡΙΖΑ ή αν πιστεύω σε μια πιο φιλελεύθερη οικονομία ή σε μια πιο συντηρητική κοινωνία, ή έχω μια πιο αριστερή θεώρηση των πραγμάτων δε νομίζω ότι αφορά κανέναν. Εδώ απλά λέμε ότι θα διατεθούν κάποιες μετοχές στο κοινό κι αν θέλει ο κόσμος ας παει να αγοράσει.

Επίσης, θα ήθελα να σχολιάσω κι αυτό που αναφέρει ο Γκρογκ κι ο Αλέξανδρος. Οι “διασημότητες” δεν είναι ο αυτοσκοπός. Δηλαδή, δεν επιδιώκω να πείσω αυτούς να βάλλουν χρήματα ντε και καλά και τέλος. Αν θυμάστε στην προηγούμενη ΑΜΚ που απευθύνθυκε σε όλο τον κόσμο πάλι συγκεντρώθηκαν μόνο 1200 ευρω αν δεν κάνω λάθος. Άρα οι διασημότητες είτε βάλουν 30 ευρώ είτε βάλλουν 5000 θα πρέπει να είναι το μέσο για να ακουστεί, να διαδιθεί και να προκαλέσει το ενδιαφέρον του ευρύτερου κοινού η επερχόμενη ΑΜΚ. Αυτός είναι όλος κι όλος ο συλλογισμός κι έχει να κάνει με το πως θα πλασάστουμε αυτή την ΑΜΚ στο κοινό έτσι ώστε να την καταστήσουμε πετυχημένη!! Πετυχημένη θα είναι μόνο αν αντλήσει το ποσό στόχος που θα καθοσριστεί από τη διοίκηση. Μου φαίνονται πολύ απλά τα πράγματα κι έχουμε την τάση το απλό να το δυσκολεύουμε…

Μια λίστα δεν είναι μπορεί να αξιολογηθεί ως ουσιαστική ή ανούσια έτσι ξερά στο κενό.
Το όλο θέμα είναι να είσαι απλά ξεκάθαρος σε αυτά που (ξέρεις και) ζητάς από μια τέτοια λίστα.

Κατά τη δική μου γνώμη,η λίστα είναι σημαντική γιατί (μπορώ) να ξέρω ποιοι είναι,ποιοι όχι,ποιοι το δηλώνουν,ποιοι το δήλωναν,ποιοι είναι ερήμην κλπ.

Πανστρατιά δεν μπορεί να γίνει σίγουρα,δεν υπάρχει κάποιος ορατός εχθρός αυτή τη στιγμή αλλά ούτε και -είναι αλήθεια- κάτι που θα μπορουσε να εμπνεύσει συλλογικά και κυρίως να προσελκύσει μετρητά.
Αλλά δε νομίζω ότι το μόνο που μας λείπει και ψάχνουμε να βρούμε είναι τα ευρώ.
Οπότε ένα καλό κοσκίνισμα είναι χρήσιμο πάντα αγαπητέ μου .

Οι σωστοί άνθρωποι στις σωστές θέσεις…

Μια λίστα δεν είναι μπορεί να αξιολογηθεί ως ουσιαστική ή ανούσια έτσι ξερά στο κενό.
Το όλο θέμα είναι να είσαι απλά ξεκάθαρος σε αυτά που (ξέρεις και) ζητάς από μια τέτοια λίστα.

Κατά τη δική μου γνώμη,η λίστα είναι σημαντική γιατί (μπορώ να) ξέρω ποιοι είναι,ποιοι όχι,ποιοι το δηλώνουν,ποιοι το δήλωναν,ποιοι είναι ερήμην κλπ.

Πανστρατιά δεν μπορεί να γίνει σίγουρα,δεν υπάρχει κάποιος ορατός εχθρός αυτή τη στιγμή αλλά ούτε και -είναι αλήθεια- κάτι που θα μπορουσε να εμπνεύσει συλλογικά και κυρίως να προσελκύσει μετρητά.

Κατά τη δική μου γνώμη,η λίστα είναι σημαντική γιατί (μπορώ να) ξέρω ποιοι είναι,ποιοι όχι,ποιοι το δηλώνουν,ποιοι το δήλωναν,ποιοι είναι ερήμην κλπ.

Και κάποιος πρέπει να τους βάλει εκεί,δεν είναι πραξικοπηματίες οι άνθρωποι να αυτοδιοριστούν.
Φαντάζεσαι δηλαδή πχ. τον Πέτρο Λινάρδο ή κάποιον άλλον της λίστας να πηγαίνει μόνος οικιοθελώς να χτυπάει την πόρτα της ΠΑΕ και να ρωτάει αν μπορεί να γίνει κάπου χρήσιμος έτσι αέρα πατέρα.
Ακόμα και τόσο άρρωστος τρελός να είναι κάποιος ώστε να το κάνει κιόλας,το πιθανότερο είναι ότι θα αντιμετωπιστεί με καχυποψία και εκ του πονηρού.Καταλαβαίνεις τι λέω.

Μια λίστα δεν μπορεί να αξιολογηθεί ως ουσιαστική ή ανούσια έτσι ξερά στο κενό.

Και κάποιος πρέπει να τους βάλει εκεί,δεν είναι πραξικοπηματίες οι άνθρωποι να αυτοδιοριστούν.
Φαντάζεσαι δηλαδή πχ. τον Πέτρο Λινάρδο ή κάποιον άλλον της λίστας να πηγαίνει μόνος οικιοθελώς να χτυπάει την πόρτα της ΠΑΕ και να ρωτάει αν μπορεί να γίνει κάπου χρήσιμος έτσι αέρα πατέρα.
Ακόμα και τόσο άρρωστος τρελός να είναι κάποιος ώστε να το κάνει κιόλας,το πιθανότερο είναι ότι θα αντιμετωπιστεί με καχυποψία και εκ του πονηρού.Καταλαβαίνεις τι λέω.

Μια λίστα δεν μπορεί να αξιολογηθεί ως ουσιαστική ή ανούσια έτσι ξερά στο κενό.

Φαντάζεσαι δηλαδή πχ. τον Πέτρο Λινάρδο ή κάποιον άλλον της λίστας να πηγαίνει μόνος ,οικειοθελώς, να χτυπάει την πόρτα της ΠΑΕ και να ρωτάει αν μπορεί να γίνει κάπου χρήσιμος έτσι αέρα πατέρα.

Σκαρμούτσος Δημήτρης, σεφ

Κατερίνα Γκαγκάκη, τηλεπερσόνα
Δημήτρης Καραστεφανής, δημοσιογράφος red και σκαϊ

και μήπως ξεχάσατε και έναν (πλέον); Κωνσταντίνος Τσακίρης

Απο τον ΣΚΑΙ είναι και ένας απο τους ρεπόρτερ Πανιώνιος, νομίζω οτι λέγεται Γιώργος Τσελίκας. Είναι αυτός που καβαλάει τη μηχανή κάθε μέρα και κάνει το γύρο της Αθήνας για το ρεπορτάζ των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών του σταθμού.

Επίσης, είχε πετάξει κάτι θετικά σχολιάκια ο Μπογδάνος μία φορά, δεν ξέρω όμως αν είναι όντως.

δεν ξερω αν λεμε το ιδιο παντος αυτος π κανει το ρεπορταζ της αστυνομιας στον σκαι ειναι πανιωνιος.

Συνεχίζω τη λίστα του uTOpIa 1890 μαζί με τα ονόματα που έχετε γράψει για να έχουμε μια λίστα:

1. Λουκάς Καρυτινός - μαέστρος
  2. Αλέξης Σπυρόπουλος - δημοσιογράφος αθλητικών
  3. Ισίδωρος Κούβελος - επιχειρηματίας
  4. Ντόρα Μπακογιάννη - πολιτικός
  5. Αντώνης Κρόμπας - ηθοποιός
  6. Δημήτρης Καραστεφανής - δημοσιογράφος (ΣΚΑΙ)
  7. Χρήστος Μπίστης - πολιτικός
  8. Πόπη Χατζηδημητρίου - ραδιοφωνική παραγωγός
  9. Μάκης Διόγος - δημοσιογράφος αθλητικών
  10. Γιάννης Κυριακόπουλος (ΚΥΡ) - γελοιογράφος
  11. Γιώργος Καμίνης - Δήμαρχος Αθηνών
  12. Ανδρέας Σωτηρακόπουλος - Μικρόκοσμος (και ενεργότατο μέλος του φόρουμ χιχιχι :wink: )
  13. Τίνα Μπιρμπίλη - πολιτικός, πρώην υπουργός
  14. Χρίστος Χαραλαμπόπουλος - δημοσιογράφος αθλητικών
  15. Λίζα Δουκακάρου - δημοσιογράφος
  16. Τζόυς Ευείδη - ηθοποιός
  17. Δημήτρης Ρηγόπουλος - δημοσιογράφος
  18. Νίκος Πορτοκάλογλου - μουσικός
  19. Τάσος Παρτσαλάκης - ηθοποιός
  20. Βασίλης Βαφέας - σκηνοθέτης
  21. Οικογένεια Σπανού - επιχειρηματίας (αντιπρόσωπος BMW)
  22. Φαίδων Γεωργίτσης - ηθοποιός
  23. Άλκηστη Πρωτοψάλτη - τραγουδίστρια
  24. Alex Gianoulias - κυβερνήτης του illinois
  25. Γιώργος Aνωμερίτης - πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΟΛΠ
  26. Λούκα Κατσέλη - πολιτικός
  27. Στιβ Άστον, Ελληνοκαναδός πολιτικός, υπουργός εσωτερικών της πολιτείας Μανιτόμπα του Καναδά.
  28. Γιάννης Πανταζόπουλος, Ελληνοαυστραλός πολιτικός, Υπουργός Τουρισμού της πολιτείας Βικτόρια της Αυστραλίας.
  29. Πέτρος Λινάρδος, δημοσιογράφος, συγγραφέας βιβλίων αθλητικής ιστορίας.
  30. Αντώνης Αλαφογιώργος, δημοσιογράφος.
  31. Γιώργος Καλοφωλιάς, σκηνοθέτης, πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Σκηνοθετών ΜΜΕ.
  32. Λουκάς Παπαϊωάννου, ραδιοσχολιαστής και τηλεσχολιαστής αθλητικών αγώνων.
  33. Ευάνθης Γκογκούλης - δημοσιογράφος
  34. Λεωνίδας Ραπτάκης, Ελληνοαμερικανός πολιτικός του Δημοκρατικού Κόμματος, γερουσιαστής της πολιτείας Ρόουντ Άιλαντ.
  35. Διονύσης Χατζηδάκης, Δήμαρχος Π. Φαλήρου από το 2002.
  36. Νίκος Χιωτάκης, Δήμαρχος Κηφισιάς από το 2002.
  37. Ευάγγελος Κονταξάκης, Δήμαρχος Σπετσών 2002-2010.
  38. Ματθαίος Σκούρας, Υποστράτηγος ε.α., Προπονητής Ποδοσφαίρου, από το 1968.
  39. Πάνος Σαμαράς, αθλητικός συντάκτης ΝΕΤ
  40. Δημήτριος Γιάνναρος, Ελληνοαμερικανός βουλευτής του Δημοκρατικού
    Κόμματος στο Κονέκτικατ, αντιπρόεδρος της πολιτειακής Βουλής, Πρόεδρος της ΠΑΔΕΕ
  41. Βασίλης Ράπανος - πρόεδρος ΕΤΕ
  42. Γιάννης Καλογρίτσας - επιχειρηματίας[/QUOTE]
  43. Κατερίνα Γκαγκάκη - Διευθύντρια Επικοινωνίας Ομίλου ΑΝΤ1
  44. Γιώργος Τσελίκας - Δημοσιογράφος ΣΚΑΙ (ισχύει γι΄αυτόν??)
  45. Δημήτρης Σκαρμούτσος - Σεφ (τσεκαρισμένο???)
  46. Κωνσταντίνος Τσακίρης - Εφοπλιστής
  47. Γιώργος Ζερβακάκος - Επιχειρηματίας
  48. Τάκης Σπηλιόπουλος - δημοσιογράφος
  49. Ηλίας Λιανός - επιχειρηματίας
  50. Αχιλλέας Μπέος - επιχειρηματίας

Ξεχάσατε τον πιο διάσημο - Αχιλλέας Μπέος :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

1. κατερίνα γκαγκάκη - διευθύντρια επικοινωνίας ομίλου αντ1
  2. γιώργος τσελίκας - δημοσιογράφος σκαι (ισχύει γι΄αυτόν??)
  3. δημήτρης σκαρμούτσος - σεφ (τσεκαρισμένο???)
  4. κωνσταντίνος τσακίρης - εφοπλιστής
  5. γιώργος ζερβακάκος - επιχειρηματίας[/quote

τάκης σπηλιόπουλος δημοσιογράφος της νετ,ο οποίος είχε τις πρωινές εκπομπές του σαββατοκύριακου και ο οποίος(προς τιμήν του),παραιτήθηκε από την θέση του,για να την πάρουν νεότεροι συνάδελφοι του που είχαν απολυθεί.
ηλίας λιανός πρώην ιδιοκτήτης της protonbank-επιχειρηματίας

προστέθηκαν.

Παρατηρώ ότι στον επιχειρηματικό τομέα ή είμαστε πολύ φτωχοί ή δεν τους ξέρουμε!!

Οντως τον Σπηλιοπουλο τον εχει παρει το ματι μου στην θυρα 4

επιχειρηματιες υπαρχουν αλλα προφανως δεν ειναι της επιφανειας πχ του τσακιρη ή του λιανου

Αυτός που έχει τη speedcouriers είναι Πανιώνιος. Ξέρει κανείς πως τον λένε?

Η Γκαγκάκη εχει δηλώσει και Πανιώνιος και Ολυμπιακός και μάλιστα εχει γίνει ντόρος στις εφημερίδες των γάβρων.
Ο Σκαρμούτσος έχει δηλώσει Πανιώνιος στο πρωινό του Mega, το έχω δει.
Ο Καλαμίτσης (δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός) είναι γνωστός Πανιώνιος στο μπάσκετ (Προοδευτική στο ποδόσφαιρο).