εγώ θα σ ακολουθώ, εγώ θα σου τραγουδώ γιατί ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ εσύ είσαι η αγάπη μου η πιο τρελή… 40 λεπτά γράφουμε στα αρχίδια μας το ταμπλό, ξεχνάμε τη μαύρη χρονιά που πέρασε ξεχνάμε τις μαυρες που θα ακολουθήσουν κ πάμε να θυμηθούμε γιατί όλοι μας καποτε ερωτευτήκαμε το ερείπιο στην γωνία εθνικής στέγης κ αρτάκης… Θα ήθελα πολύ να δω ένα κλειστό τίγκα, να δω τον μωραιτη κ τον μπιλη, το σπυρόπουλο κ τον πετρόπουλο κ να μη δω μερικούς άλλους… ρισκάρω ωστόσο πρόβλεψη ότι ή θα ναι άδειο κ ψόφιο ή δε θα τελειώσει.. όπως κ να χει στις χαρες κ στις λυπες εκει..
Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που το βλέπουν όπως ο Σακίλ και αυτοί που βρήκαν το κουράγιο να πάνε στο κλειστό να δούνε μια απ τις τελευταίες παραστάσεις του ό,τι πιο ελεεινού και για μένα εξαιρετικά ύποπτου έχει παρουσιάσει ο Πανιώνιος την τελευταία 10ετία τουλάχιστον.
Εγώ προσωπικά αυτό το κουράγιο δεν το βρήκα και λυπάμαι μόνο που δεν μπόρεσα να “χαιρετίσω” ένα δικό μας παιδί
Ο Πανιώνιος κατάφερε να έχει φέτος μια απ τις χειρότερες ομάδες τα τελευταία χρόνια στην Α1 και μάλιστα με μπάτζετ που μπορεί να ταν μεγαλύτερα απο αυτά συνδιεκδικητών.. τεσπά τα χουμε αναλύσει
Ελπίζω οι υπεύθυνοι να μην μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια και μετα απο ότι σφαλιάρα και ανείπωτη ξεφτίλα έχουμε δεχτεί σα κόσμος τα τελευταία χρόνια να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα και ικανούς ανθρώπους να κάνουμε ξανά το σύλλογο μεγάλο χωρίς καρκίνους δίπλα μας… σε όποια κατηγορία και να ναι…
Μπορεί κάποιος να ρωτήσει τον Λιανό τι έχει να πει γι΄αυτή την κατασταση?
Γιατί πρέπει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές να έχουμε τελετή ρίψης φιαλών δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή πρέπει ντε και καλά να τιμωρηθεί η ομάδα και να μη την δω στα τελευταία της παιχνίδια όταν δεν ξέρω αν και πότε θα ξαναζήσω τον Πανιώνιο στην Α1. Δεν μου φτάνει η στεναχώρια μου εχω και τους τζάμπα μάγκες. Και το τζάμπα με δύο υπογραμμίσεις.
Είχαμε ένα ωραίο παιχνίδι με ωραίο κλίμα. Και αντί να χαρούμε τις τελευταίες μας παραστάσεις το γαμαμε.200 διάρκειας φέτος. Να δω του χρόνου. Που θα είμαστε πότε και πόσοι.
Ελπίζω αν και δεν το πιστεύω να στεναχωριεται.
Τι λες να λέει μωρέ. Θα λεει χωρίς εμένα στη β δεν σας τα έλεγα;
Αλλά από μεσα του θα λέει τι πήγα και έκανα.
Ελπίζω κάποτε να μάθουμε το γιατί. Κάποιος σοβαρός λόγος θα υπάρχει. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να καταλάβω. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να τον πω καταστροφέα. Κάτι δεν μου κολλάει.
Βρε δε μας παρατατε όλοι εσείς του εξωτερικού που σας έπιασε ο πόνος…
Αν και νομίζω εσείς του εξωτερικού δεν θα έχετε και τρόπο να εκτονωθειτε. Σε ποιόν να το πεις και να σε καταλάβει.
Ασε το άλλο. Τώρα μου έμεινε αποκούμπι το …ποδόσφαιρο!
να στεναχωριέται; ειδικά οταν ριξει την ομάδα στην β εκει να δεις στεναχώριες
Από τη στεναχώρια του μπορει να εμφανιστεί σαν ήρωας να αναλαβει την ομαδα στη Β’ για να την βγάλει απο το αδιεξοδο αφου θα ειναι καθαρή από χρέη.
Αυτό εννοείς Τζωρτζ?
Στη β τα χρέη δεν σβήνονται από παντού και δια παντός. Προσωποποιούνται. Φεύγουν απο την ομάδα και πανε στους υπογραφοντες. Εδω ποιος χρωστάει που και πόσα θα είναι το σήριαλ του καλοκαιριού. Από αυτό πιστεύω θα εξαρτηθεί σε ποια κατηγορία θα παίζουμε του χρόνου. Ελπίζω να μη θέλει κάποιος να αποφύγει και αναγκασει την ομάδα να παίξει στην Α2. Γιατί η έχεις 250
000 , τόσα θέλει η κατηγορία για να κάνεις κάτι , χωρίς έσοδα Μάλιστα ή πας στη β καθαρός και περιμένεις τον σωτήρα. Ελπίζω να μη ζήσουμε τα περσινά και αποφασίσουν τον Οκτώβριο που θα παίζει ο Πανιώνιος πάλι χωρίς παίκτες και προπονητή και προετοιμασία.
Ξαναλέω. Από τώρα πλανο κσι οριστικά να ξέρουμε που πάμε. Α και έσοδα από εισιτήρια από τον μεγάλο χουβαρδα κόσμο του Πανιωνίου υπολογιστε 100 ευρώ.
Σωστά τα περιγράφεις. Στη β μόνο το δημόσιο σβήνει αλλα κι αυτό υπο τον όρο της εκκαθάρισης.
Συμπληρώνω οτι προσφυγή στη ΦΙΒΑ και στο ΚΑΣ, χτυπάει την ομάδα, εν τέλει.
Περίπτωση Ζορόσκι, Χαριτόπουλου.
Δηλαδή χρέη προς αθλητές και τρίτους, όπου και να πας το ίδιο είναι για τους υπογράφοντες.
Οποιος θέλει μπορεί να δεί και στην διαβούλευση του νόμου περι αθλητικής βίας που έβγαλε ο Κοντονής, περιγράφει κάποια νέα πράγματα σχετικά με τα χρέη των αθλητικών εταιρειών, όπως επίσης και με τους συνδέσμους οπαδών.
Πολύ σωστή διευκρίνηση. Ακόμα περισσότερο λοιπόν πρέπει να προσέξει η σημερινή διοίκηση είτε μείνει είτε όχι , τι θα παραδώσει. Και αντί να ψάχνει για παίκτη καλύτερα να βρει ένα καλό λογιστή για να γνωρίζει ακριβώς τι και που και πόσα χρωστάει και ποσα είναι άμεσα απαιτητά. Γιατί φοβάμαι δεν θα υπάρχει ούτε για εγγυητική δυνατότητα και θα το μάθουμε πάλι τον Σεπτέμβριο.