Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο 23χρονος (11/4/1990) τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.
Ο Παπαδόπουλος αγωνίζονταν στην Φορτούνα Ντίσελντορφ από την οποία έμεινε ελεύθερος.
αρχικώς καλώς ήρθες
τώρα γιατί μου φαίνεται χωρίς καν να τον έχω δει να παίζει ότι είναι πολύ καλός τέρμας και θα τον δούμε σε πολλά παιχνίδια φέτος
http://www.gazzetta.gr/football/article/678485/papadopoylos-o-penaltakias Αρκει ρε παιδι μου;;;Σας εχει φαει η δεξια γωνια ,και σενα και τον Γαννακοπουλο’''τι τρεχει μωρε απο κει;;; ![]()
Σου εχω ξαναγραψει’‘‘Μαλλον δεν σοβαρευεσαι’’‘Αγορι μου δεν εχεις μαθει ‘‘δεν σου ειπανε’‘δεν καταλαβαινεις’’‘οτι και οι αποκρουσεις πρεπει να γινονται με καποιον προσανατολισμο;;και οχι διωχνουμε την μπαλα ,για να διωξουμε’’‘Ρε εισαι με τα καλα σου;;;Καθε βδομαδα και γκολ απο μια και δυο μαλακιες σου;;Ενταξει φταινε και τα αορατα μπακ…αλλα τα σημερινα τα δωρισες ΕΣΥ’‘’ αΛΛΙΩς κανε και καποιες διακοπες να καθαρισει το τοπειο’'Μας εκαψες ρε '‘Δεν διωχνουνε μοναχα.μαζευουν κιολας οι τερματζηδες’'Για σκεψου λιγο
Ρε πανιβλακα,ρε ζωον,ρε αμυαλε,ρε ηλιθιε διμετρε ,καθυστερημενε’‘’‘’‘’‘’‘’[και λιγα ειναι ]
Η περιοχη ειναι δικη σου ρε σιχαμα ‘‘δεν στο εχουν μαθει;;;;αν οχι …αντε να κανεις κουραγιο σε κανα φιλικο’’‘’
Γιατι αν στο εχουν μαθει …απλα ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ’‘’‘’‘’‘’‘’ ΜΙΛΗΣΑ ![]()
Παιδιά μη μιλάτε άσχημα για τον Παπαδόπουλο γιατί γάμαει λέει οποίος τον πιάνει στο όνομα του και λέει κάτι για αυτον…
Δεν χρειάζεται να έχει παίξει κανείς ποδόσφαιρο ώστε από την πρώτη στιγμή να καταλάβει ότι η θέση του τερματοφύλακα είναι ξεχωριστή μέσα στην 11άδα.
Όπως έχω ξανα-γράψει στο παρελθόν, θεωρώ ότι ο τερματοφύλακας πρέπει να κρίνεται κυρίως από τα γκολ που δέχεται παρά από τα γκόλ που αποσοβεί. Κυρίως δε από την αντίδρασή του σε ολόκληρη την φάση όπου -τελικώς- η ομάδα του δέχθηκε το γκόλ. Και αυτό διότι ακόμα κι αν δεχθεί γκόλ, υπάρχουν τερματοφύλακες που τουλάχιστον έδειξαν ότι ξέρουν να αντιδρούν σωστά στην δύσκολη φάση, ακόμα και στα λάθη των δικών τους αμυντικών.
Αλλά υπάρχουν και άλλοι που -απλώς- δωρίζουν γκολ ακόμα και υπό σχετικά μικρή πίεση. Κλασσικό παράδειγμα ήταν το γκόλ που δέχθηκε ο Σηφάκης την προηγούμενη αγωνιστική και μας έδωσε την πολύτιμη νίκη με τον Λεβαδειακό.
Σήμερα ήταν η σειρά του δικού μας Παπαδόπουλου. Όλοι οι τερματοφύλακες θα κάνουν -κάποια στιγμή- το λάθος. Το πρόβλημα όμως με τον δικό μας είναι ότι γι’ αυτόν το λάθος είναι ο κανόνας και το σωστό η εξαίρεση. Δεν είμαι σε θέση προφανώς να γνωρίζω τι υπάρχει πίσω από τον Παπαδόπουλο και αν ο Γιαννακόπουλος είναι ή δεν είναι σε καλή κατάσταση.
*Αλλά αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο.
*
Μία ερώτηση έχω να κάνω σε όσους γνωρίζουν και έχει τύχει να παρακολουθήσουν την προπόνηση των τερματοφυλάκων:
1ον) Ποιός προπονεί τους δικούς μας και 2ον) Τι υλικό υπάρχει “πίσω” από Παπαδόπουλο και Γιαννακόπουλο;
Τα πράγματα δεν είναι και μαύρα, το πρόγραμμά μας είναι σχετικά ευνοϊκό, και -θεωρητικά- κρατάμε την τύχη της παραμονής στην SL στα χέρια μας.
Υπό την προϋπόθεση όμως ότι τα χέρια αυτά -και λυπάμαι που το λέω- δεν είναι του Παπαδόπουλου.
Καλή συνέχεια σε όλους,
http://www.toys.gr/uploads/products/9/7/8/7/4/0/7/0/0/1/1/2/0/9787407001120.jpg http://www.toys.gr/uploads/products/9/7/8/7/4/0/7/0/0/1/1/2/0/9787407001120.jpg
Καποιος να μας φυλαει’‘’''ντε.Γιατι μονος του ο Νικακης …τρεμει χαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ
Κρατάει το 0 τελευταία.
Κράτησε κι ενα “δύσκολο” πανώ
μιλάει ανετότερα απο το μέσο όρο
http://www.sport24.gr/interviews/papadopoylos-ayto-einai-to-dna-toy-paniwnioy.3663058.html
Γαμώ τα παιδιά,τσακάλι,αλάνι,συντρόφι,παλικάρι,λεβέντης,ουμανιστής ότι θέλετε αλλά για τερματοφύλακα τον έχουμε μες στο γήπεδο και δεν έχει δείξει καλύτερος του Διούδη.Τα φρέσκα διδάγματα της περίπτωσης Διαμαντόπουλου ας χρησιμεύσουν αναδρομικά..
![]()
Προς το παρόν δεν έχει πνίξει κάτι.
Ενημερώθηκε λέει να βρει ομάδα και να φύγει
Δεν μου άρεσε ποτέ σαν τέρμας, αλλα απ τα καλύτερα παιδιά που έχουν φορέσει την φανέλα μας!
Καλή τύχη να χει αν ισχύουν τα δημοσιεύματα
Συμφώνω . Να 'ναι πάντα καλά ο σ.Παπαδόπουλος ![]()
Αυτό σημαίνει -ευτυχώς- ότι δεν βασιζόμαστε στο Θεοδωόπουλο και θα έρθει κάποιος βασικός τερματοφύλακας , γιατί αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα στη θέση αυτή.
Kαι πολυ εκατσες!!! Αιντε στο καλο…
Μάλλον μας αποχαιρετά ο Παπαδόπουλος…
Στα στιγμιότυπα του φιλικού της χαλκηδόνας με τα τυριά αν δείτε το βίντεο μετά τη μέση θα δείτε κάποιες πολύ καλές αποκρούσεις του Παπαδόπουλου:https://www.youtube.com/watch?v=kZ96_0qxMmg
…Αγωνιστικά δεν ήταν αυτό που περίμενα και αυτός ήταν ο λόγος ο οποίος αποφάσισα να φύγω και να πάω στον Πανιώνιο. Εκεί συνάντησα πράγματα τα οποία δεν είχα συνηθίσει σε καμία περίπτωση γιατί είχα συνηθίσει στις προηγούμενες ομάδες τυπικότητα πολύ καλές συνθήκες εργασίας πολύ καλά γήπεδα και στον Πανιώνιο συνάντησα ανασφάλεια, κακές συνθήκες προπόνησης και γενικότερα ήταν δύσκολα.
Παρόλα αυτά αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που ήμασταν αυτά τα χρόνια εκεί γιατί σώσαμε την ομάδα κάτω από συνθήκες πρωτόγνωρες οι οποίες ήταν πραγματικά πάρα πολύ δύσκολες. Γενικότερα αυτή η ομάδα όμως έχει κάτι το κάτι το διαφορετικό το οποίο βοηθάει τους παίκτες να εξελιχθούν και για αυτό πολλά παιδιά από τότε που αγωνιστήκαμε μαζί φτάσανε πολύ ψηλά στην καριέρα τους. Την τελευταία μου χρονιά στον Πανιώνιο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελα και έπρεπε να φύγω από την ομάδα…