Νέα Μέλη στο "φορουμάκι" - καλωσορίσματα

έχουμε καιρό να καλωσορίσουμε νέα μέλη στο φόρουμ οπότε για πάμε:

@cabanas3

@Skpanionios

@Giorgis3

@Panthiras76

@Deadros_GR

@Θεολογος_Καραιωανογλ

@Neosmirniotis88

@Daniele_Santo

@anagno81

@m.pantic

@Jordan_Mel

@Pasqual

@akistriantafilloy

@Αλβαρο

@Ckg2

@Michalis

@stathis_kons

@Kwstas_hellas

@Nikharopoulos

@Βαγγέλης_Δανεζης

@kioannis

@Mar1

@Notis7

@Panagiotis_Iordanis

@Giannis_Var

@Nikospsom

@Markas

Αν δεν έχετε ιδέα πώς δουλεύει αυτό το “μπλιμπλίκι” διάβαστε εδώ μερικές χρήσιμες οδηγίες αν και τα περισσότερα δεν χρειάζονται καν οδηγίες…!

Καλωσορίσατε!

2 «Μου αρέσει»

Καλωσήρθατε όλοι. Είναι safe space εδώ οπότε ελπίζουμε να εκφραστείτε ελεύθερα, κόσμια κ δημιουργικά για την Πανιωνάρα που ονειρευόμαστε!

6 «Μου αρέσει»

Φουλ καινούργια μέλη τους τελευταίους μήνες:

@CIFER @Aem83 @Glx @Dimitris1 @MGA @Vagk @KoN_1890 @Clevis @Leonidas_Sarros @YIANNISKAY @valesaki @Lion9 @Γιαννης @Marianna_K @MiltosApo @Nikos3 @Thanashes3 @polo1234 @Alek29 @Βασιλης @Harispanionios3 @Mpak1982 @Barca1890 @Dtheo @Giannis_Giannopoulos @GrigorisEfthimiou @Δημοσθενης_Ντεμηρης @Timos-3 @Makios @Constantinos_Sh @Bob @ΑραβαντινόςΚ @Anast @GARYAOX @Takis @Mullenv @Nakevan1 @Karajohn @Akispanou @Ilias79 @PlatRho36 @ΓιώργοςΚαραγιαννης @lesarros @panionara65 @Antonis @Old_Block_mtfckr @Boko @ChrisGiann @Milinko10 @gnbak @Lefteris @DimKoump @Μενελαος @Tyflopontikas @Pantix @Vangelis @nikos1 @Adam @g.doro @simoskot @anyasoti @nikoss @Edessa3 @Panthers1985 @vvdpvv @tasoubas @takiskos @giorodos @Nikosp @Naxos1980 @Stelios_Lavdas @Stylianos

και αν κρίνω και από μερικά ψευδώνυμα αρχίζουμε και πιάνουμε και ολόκληρη την Ελλάδα…

Αν δεν έχετε ιδέα πώς δουλεύει αυτό το “μαραφέτι” διάβαστε εδώ μερικές χρήσιμες οδηγίες αν και τα περισσότερα δεν χρειάζονται καν οδηγίες…!

Καλωσορίσατε!

5 «Μου αρέσει»

Γεια σου παιδια! Καλως ορισατε στο ψυχιατρείο.

6 «Μου αρέσει»

Καλώς ορίσατε!

1 «Μου αρέσει»