Στο δημοτικό άντε και αρχές γυμνασίου αυτό το τραγούδι μας χάρισε αρκετούς χορούς αγκαλιά με κοριτσάκια σε πάρτυ.
ωραίοι
Τι κριμα… οντως! ![]()
Ναι ρε, είπαν ο,τι ζούμε με απλά λόγια κ χωρίς πολλά πολλά.
Κ όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…
Με όνομα βαρύ σαν ιστορία
Πέραν της πλάκας περισσότερες πληροφορίες για τον Αχιλλέα Πούλο και τις ηχογραφήσεις της εποχής στην Αμερική:
Παραδοσιακό Αρτάκης
Απογοητευτικός ο κόσμος χτες στους Suede… Αμέτοχος. Όλοι για τη Florence μόνο είχαν πάει…
Αισθάνθηκα ετεροντροπή.
it makes “two of us”
Κοπανηθήκαμε λίγο εμείς με τον έτερο Πανιώνιο και μας κοιτούσαν σαν βλαμμένα
Σηκώθηκα και έφυγα μετά τους Suede. τελείως χαζός κόσμος, πρέπει να ξενέρωσαν πολύ o Brett και η παρέα του. Κρίμα γιατί τα έδωσαν όλα. Τεράστια μπάντα! Με σοβαρή ιστορία και χωρίς λουλούδια στα μαλλάκια τους…
Ο κόσμος ακόμα και στις συναυλίες, θέλει το εύκολο, το χαλαρό, όπως και στην καθημερινότητά του και στην πολιτική και σε όλα.
Δυστυχώς είμαστε λίγοι και μένουμε λιγότεροι.
Καταλαβαίνω πως νιώθετε, κάπως έτσι ένιωσα κι εγώ χθες. το έχω ξαναζήσει μάλιστα σε πολύ χειρότερη φάση, στους Echo and the Bunnymen στη Μαλακάσα, που έπαιξαν support στη Lana Del Rey, πριν αρκετά χρόνια.
Για μένα την κύρια ευθύνη την φέρουν οι μπάντες (εν προκειμένω οι Suede) που δέχονται και παίζουν support σε φεστιβάλ με τέτοιου τύπου headliners σαν την Florence. Ξέρουν πολύ καλά, ότι πολύς κόσμος δεν θα πάει να τους δει να παίζουν μόνο για μια ώρα στο λιοπύρι, πληρώνοντας μάλιστα ένα τόσο ακριβό εισιτήριο. Και εμείς που το κάναμε, ξέραμε τι να περιμένουμε.
Θυμήθηκα τώρα, μέρα που είναι σήμερα και παίζουν οι Cure, ότι το 2005 στη Μαλακάσα άνοιξαν τη συναυλία οι Film, μετά οι Cranes και πριν τους Cure έβαλαν τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Αυτό ποιος πανέξυπνος εγκέφαλος το είχε σκεφτεί τότε; Με το που βγήκε στη σκηνή ο Αλκίνοος του κουνούσαμε τα χέρια σε φάση σήκω φύγε και αναγκάστηκε να πει απο μικροφώνου κάτι σε φάση «ξέρω ποιους ήρθατε να δείτε, αν θέλετε κάντε μια βόλτα και ελάτε πάλι σε μια ώρα»…που να πάμε ρε φίλε που ειχαμε πιάσε κάγκελο 5 ώρες πριν και δεν κουνιόμασταν για να δούμε τον Ρομπερτ; Τέλος πάντων, θέλω να πω ότι τα έχουν τα φεστιβάλ αυτά!
Όσοι πιστοί, τα λέμε σε λίγη ώρα ξανά στον τόπο του εγκλήματος!
Αυτα εχουν τα φεστιβαλ.
Πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, εισαι υποχρεωμενος να καταπιεις τετοιες παρατυπιες.
Το Eject δυστυχως ειναι αλλο ενα φεστιβαλ αχταρμοσυνης. Δεν διαφερει απο τη νορμα των συναυλιακων διοργανωτων στον τροπο που σεταρουν το line-up.
Το κατα-Λωρη ευαγγελιο αλλωστε προσταζει να φερνεις μπαντες απο συναφη (φαινομενικα) μουσικα ειδη, με σκοπο να προσελκυσεις οσο το δυνατο περισσοτερο κοσμο.
Τωρα βεβαια Αλκινοος με Cure ειναι για γελια.
Δακρυ κορομηλο και “Πεθαινω καθε Ξημερωμα” με Μαρθα Βουρτση και Κωτσα Καζακο.
Οι επιλογες - οσο και αν ξενιζουν - εχουν βασικο γνωμονα την δημοτικοτητα. Φιλαρακια μου δυστυχως, αλλα ο κοσμος που ακουει Φλορενς ειναι υπερπολλαπλασιος του κοινου που ακουει (ακομα) Σουεντ.
Τωρα αν με ρωτας τη γνωμη μου, θα σου απαντησω χωρις δευτερη σκεψη:
Τι Φλορενς ΓΤΧΣ
Αλλοτινές μου εποχές - Αλλοτινοί μου χρόνοι, που θα ελεγε και ο λαικος βαρδος.
υγ: Σημερα ολοι αναπτηρακια και σελφοκονταρα αδερφια, θα παιξει το λοβσονγκ και το φραιντι αμ ιν λοβ που ακουγαμε στο ρεντεφεμ.
Τα έχουμε ξαναπεί…κι εγώ βαριέμαι ελεεινά το lovesong, το Friday I’m in love, το Lovecats κλπ. αλλά αυτά πληρώνουν τους λογαριασμούς και μπορούμε και τους βλέπουμε μετά από τόσα χρόνια να παίζουν το Shake dog Shake, το 100 Years κλπ κλπ
καλά να περάσετε αλάνια μου σήμερα!
βάλ’τε ένα φλασκί με ζεστό τσίπουρο στην πλαϊνή τσέπη και προχωρήστε άφοβα!!
ο Gallup θα παίξει ή θα είναι ο υιος?
Μάλλον ο υιός πάλι…δεν είναι σίγουρο ομως 100%
Ο Σμιθ μοιάζει σαν μια τρελή θεία μου από το χωριό αλλά κρατάει φωνή ο παλιοπουστας