Μουσική

Τρέλα η τυπα

2 «Μου αρέσει»

3 «Μου αρέσει»

1 «Μου αρέσει»

2 «Μου αρέσει»

Το ειδες το sirat Γιουτο;

1 «Μου αρέσει»

Ναι φίλε

Εντυπωσεις; 9/10 που το ειδαν μου ειπαν χασιμο χρονου

Αυτό με ψηνει ακομα περισσότερο

2 «Μου αρέσει»

Κοίτα ούτε εγώ τρελάθηκα αλλά εντάξει όχι κι έτσι, μια χαρά βλέπεται. Κάνει λίγο κοιλιά και γίνεται ψιλοβαρετή σε κάποια φάση, ίσως επειδή πάει να απλωθεί σε πολλές θεματικές ο δημιουργός και κάπου χάνεται, αλλά αν γουστάρεις τα road movies (εγώ τα λατρεύω) και δεν σου ζαλίζει το κεφάλι το σπανιόλικο ιδίωμα, αξίζει να τη δεις. Ωραία σκηνοθεσία, ατμοσφαιρική.. Άμα σου βρίσκεται και καμιά σταγονίτσα άσιντ παρκαρισμένη κάπου στον καταψύκτη, κούμπωστη πριν πατήσεις το play (χαχα πλάκα κάνω - μπορεί και όχι)

4 «Μου αρέσει»

Αρχική σκηνή εκπληκτική. Αν μπεις στην ταινία σου γαμάει τα σωθικά. Συν αυτά που λέει ο Γιούτος. Θέλει τουλάχιστον τρία τέσσερα ποτά στο μπαρ του Μικρόκοσμου για να συνέλθεις μετά. Θέλει αίθουσα ή μεγάλη οθόνη και δυνατό ήχο. Εμπειρία.

3 «Μου αρέσει»

Ναι ισχύει 100%, εγώ την είδα σπίτι σπασμένη από πειρατή και έχανε πολύ.

Πολυ ωραια.

Αν και αυτη την περιοδο, αρεσκομαι να βλεπω ντοκυμαντερ για εξωδιαστατικους, μαυρες τρυπες και θεωριες συνομωσιας, θα του δωσω την ευκαιρια του.

3 «Μου αρέσει»

Συνομωσίες (μικρές ή θηριώδεις) πάντοτε υπήρχαν, από τότε που πρωτοεμφανίστηκε ο άνθρωπος.

Θεωρίες συνωμοσίας είναι απλά οι συνομωσίες που δεν έχουν αποδειχθεί ακόμη.. και βέβαια οι διάφοροι μπουρδολόγοι στυλ Βελόπουλου ή Alex Jones παίζουν αυτόν ακριβώς το ρόλο. Δηλαδή να διοχετεύουν (και να “μπουκώνουν” το δημόσιο λόγο με) διάφορες ανοησίες και παπάτζες, ούτως ώστε να ανακατεύονται όλα μαζί σαλάτα κι έτσι να μπερδεύεται και να αγκυλώνεται σε μια διαρκή σύγχυση ο κόσμος.. και να χάνονται, να γίνονται πολύ δυσδιάκριτες μες στο φτηνό σωρό με τις παπαρολογίες και οι πραγματικές, 100% υπαρκτές και τρομακτικά οργανωμένες συνομωσίες των ελίτ που κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο.

Ο τελευταίος σημαντικός εξουσιαστής που παραδέχτηκε δημόσια την ύπαρξη χοντρού παρασκηνίου πίσω από τις κουίντες ήταν ο JFK..

Ακόμη και η ίδια η ύπαρξη του σημερινού ελληνικού κράτους γεννήθηκε από μια μασονική, μυστική συνομωσία (Φιλική Εταιρεία)…

:blue_heart::heart:

Τον είδα με γκρισσινο . Ευαίσθητο αγορι πολύ :slight_smile: Είχε αγκαλιάσει σε μια φάση μια γιαγιά και κλαιγανε γοερα. Πάντως έχει δίκιο σε αυτά που λέει . Αν μπεις στην ταινία είναι καθηλωτικη αν και έχει κάτι υπερβολές με τις μπομπες. Φωτογραφία και ήχος όλα τα λεφτά

4 «Μου αρέσει»

Γκρισσίνο μέγας γκράννυ χάντερ από πολύ παλιά

2 «Μου αρέσει»

3 «Μου αρέσει»

3 «Μου αρέσει»

Ρε φίλε πήγα το καλοκαίρι στο amoeba του LA. Το μεγαλύτερο δισκάδικο στον κόσμο. Γαματο… έμεινα μέσα με τις ώρες! Πήγα και San Francisco αλλά δεν πρόλαβα να πάω amoeba εκεί.

1 «Μου αρέσει»

Ναι είναι λίγο γκιλφοιλ

4 «Μου αρέσει»

https://www.youtube.com/@amoeba

Παραδεισος…

Ξεκινησε ως ενα μικρο δισκαδικο και πλεον ειναι ενα κανονικο σημειο αναφορας που εχει φιλοξενησει κυριολεκτικα τους παντες με το πανεξυπνο “what’s in my bag“. Εχω καψει απειρες ωρες παρακολουθωντας τι επιλεγει ο καθενας. Ομολογω οτι καταλαβαινεις πολλα απο τις επιλογες τους. Οπως για παραδειγμα, στο επεισοδιο με Κιανου Ριβς, ο υπερτατος τυπαρας διαλεξε δισκο απο τον εξωφυλλο χωρις καν να δει το ονομα (πολυ φιλος μου..).

Σαν κινηση μαρκετινγκ ειναι πανεξυπνη βεβαια. Και πλεον το εχουν κοπιαρει και αλλα δισκαδικα (αλλα με επιτυχια, αλλα οχι τοσο) στον κοσμο και εδω στο νησι, πχ το Rough Trade γαμαει. Το κραταει ακομα ζωντανο και καποια πλεον σερβιρουν και αλκοολ μεσα.

Με κανει και θυμαμαι με νοσταλγια τις ωρες που χανομουν στο μετροπολις στην Ομονοια, πολλες φορες χωρις καν να εχω λεφτα να αγορασω κατι. Τοτε που μπορουσες να ακουσεις τον δισκο ή το σιντι μεσα στο μαγαζι σε κατι γλιτσερα ακουστικα.

Και στη στοα στο Μοναστηρακι, τοτε που ο Τζιμης (Jimmy’s Inferno) μας πουλαγε παπα με “υπερσπανιο μπουτλεγκ Πριστ που δεν θα το βρεις αλλου, ασε το ηχογραφησα με κρυφη καμερα στο κεφαλι απο το καγκελο”.

Μετα η φαση εκανε την αναμενομενη κοιλια και τωρα η μανια των δισκων εχει ξαναμπει για τα καλα και σοβαρα μαγαζια αρχιζουν να ξεπεταγονται σα μανιταρια.

Εδω ενα ωραιο αρθρο με εναν απο τους συνιδρυτές της Αμοιβαδας:

3 «Μου αρέσει»

Υπερπαικτης Οτις, ο τελευταιος των μοικανωνε μαζι με τον μπαρμπα Neil Young.

Κανεις αλλος δεν τολμησε να πει την ιστορια του Τζο με τετοιο τροπο:

1 «Μου αρέσει»