Ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ,
έχει γεννηθεί στις 22 Μαρτίου 1992
και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας επίσης για δύο χρόνια (6+ 1,5).
Ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης, εξέφρασε στο panionios.gr την ικανοποίησή του για την μεταγραφή του στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Ο νεαρός μπακ, με δήλωσή του, τόνισε:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες της. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και με υποδέχτηκαν στην οικογένεια του. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι Ιστορική ομάδα και ειδικά φέτος με τον κ. Δημήτρη Ελευθερόπουλο, η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική. Αυτό θα με βοηθήσει και μένα και ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα. Το "κεφάλαιο ΑΕΚ “για μένα τελείωσε και πλέον είμαι δοσμένος ψυχή τε και σώματι στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ”.
Τελικά είναι δανεικός ή δεν είναι; Για να κλείνει το κεφαλαιο ΑΕΚ καταλαβαίνω οτι δεν υπάρχει γυρισμός, χωρίς βέβαια κανείς να ξέρει αν θα μας βγει!
Καλά με μπλουζα της Καλλιθέας τον έβαλαν φωτογραφία στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ;;;
L’ important c’est pas la chute, mais l’ atterrissage.
Νοκ-άουτ για το επόμενο 20ήμερο θα μείνει ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης που υπέστη ρήξη μηνίσκου στην προπόνηση της Πέμπτης.
Τελ. ανανέωση : Φεβρουάριος 21 2013 17:20
Μετά από μία δυνατή διεκδίκηση της μπάλας, ο νεαρός χαφ αισθάνθηκε πόνους στο γόνατο και το ιατρικό τιμ αποφάσισε να τον υποβάλλει στη διαδικασία της μαγνητικής τομογραφίας.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ρήξη κάτι που σημαίνει ότι ο Τσαμουρλίδης θα περάσει την Παρασκευή το κατώφλι του χειρουργείου για να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημά του.
Το… κατώφλι του χειρουργείου αναμένεται να περάσει για ακόμη μία φορά ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης.
Ο νεαρός αριστερός μπακ του Ιστορικού έκανε την Πέμπτη (11/04) μαγνητική, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως το πόδι του δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς έχει μαζέψει υγρό, ενώ έχει υποστεί και οστικό οίδημα.
Έτσι, ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Πανιωνίου, κ. Δάρας, πρότεινε στον ποδοσφαιριστή να πραγματοποιήσει -εκ νέου- χειρουργείο, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.
Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ο ταλαντούχος άσος είχε περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου, καθώς είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Τσαμουρλίδης έχει σταθεί ιδιαίτερα άτυχος από την στιγμή που “μετακόμισε” στην Πλατεία, αφού με τους συνεχείς τραυματισμούς του δεν κατάφερε να δείξει αυτά που ήθελε.
Να σημειωθεί πως μετράει μόλις 11 λεπτά συμμετοχής με την κυανέρυθρη φανέλα, καθώς είχε περάσει ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.