Μιχάλης Παραγυιός

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ «www.psak.gr», τόσο για τη μεγάλη νίκη, όσο και για τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ αλλά και τους στόχους του με τον Πανιώνιο.
Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Τι σημαίνει για εσάς η μεγάλη νίκη που πετύχατε στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη;
«Σίγουρα ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε ακριβώς έτσι, ωστόσο μας έδωσε μια ανάσα από τις κακές εμφανίσεις που είχαμε κάνει αλλά και από κάποια παιχνίδια που είχαμε χάσει στην έδρα μας. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που δεν μπορούμε να χαρούμε αυτή την νίκη όσο θα θέλαμε αλλά. Είναι όμως σημαντικό ότι μας ανέβασε την ψυχολογία».

Ποιο πιστεύεις πως ήταν το κλειδί της επιτυχίας με τον Άρη;
«Νομίζω ότι ήταν οι συνεργασίες μας κατά την διάρκεια του αγώνα. Μας έδιναν την δυνατότητα να φτάνουμε στο σκοράρισμα πιο εύκολα από τον Άρη και παράλληλα διατηρήσαμε τον καλό ρυθμό μας σε όλο το ματς. Αντίθετα ο Άρης είχε πιο πολλές ατομικές προσπάθειες οι οποίες κούρασαν πολύ τους παίκτες. Αυτή τουλάχιστον είναι η αίσθηση μου μέσα από το παιχνίδι. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε το ότι κρατήσαμε τον Τάκερ σε χαμηλό σκορ και ήταν πολύ θετικό για μας».

Έχοντας διανύσει ήδη τις 12 πρώτες αγωνιστικές, πιστεύεις ότι μπορείτε να θέστε τους φετινούς στόχους του Πανιωνίου;
«Νομίζω ότι μπορούμε να οριοθετήσουμε τους στόχους. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που μπορούμε να κερδίσουμε για να μπούμε στα πλέι οφ. Αλλά όντας μια ομάδα πολύ νεανική θα πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για να πετύχουμε».

Στο επόμενο παιχνίδι αντιμετωπίζετε την ΑΕΚ; Μπορείς να κάνεις μια πρόβλεψη;
«Περιμένω ότι θα είναι αρκετά δύσκολο ματς κόντρα σε μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες άσχετα αν τα αποτελέσματα της δεν είναι τόσο καλά μέχρι τώρα. Σίγουρα θα το παλέψουν πολύ και θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για μας».

Πιστεύεις μπορούμε να δούμε ακόμα καλύτερο τον Πανιώνιο;
«Γενικά όσο περνάει ο καιρός και όσο περισσότερο δουλεύουμε θα έχουμε και καλύτερη απόδοση. Πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε ακόμα και την πέμπτη θέση. Είναι στο χέρι μας βέβαια για την διάρκεια που θα έχουμε στο καλό μπάσκετ. Προς τοπ παρόν κάνουμε αρκετές «κοιλίες» και θα πρέπει να το αποφύγουμε αυτό».

Που νομίζεις ότι οφείλονται τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση σας;
«Σίγουρα είναι η χημεία της ομάδας. Παίζει σημαντικό ρόλο για μας. Επίσης υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες χωρίς μεγάλη εμπειρία και συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα με αποτέλεσμα να έχουμε αυτά τα προβλήματα. Όλοι μας προσπαθούμε για το κάτι παραπάνω καμιά φορά με αποτέλεσμα να αποπροσανατολιζόμαστε μέσα στο παιχνίδι».

Ο προσωπικός σου στόχος ποιος είναι ;
«Αρχικά να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα καλά παιχνίδια. Σαν Μιχάλης θα έλεγα ότι πάντα θέλω να παίζω με τους καλύτερο και να δοκιμάζω τι μπορώ να κάνω. Πάντα θέλω να παίζω με τον καλύτερο και στο τέλος της ημέρας να πω ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα»

Σταμάτα επιτέλους το μπάσκετ.Σταμάτα το.Ο φίλος σου ο Κούβελας το έπραξε, γιατί όχι και εσύ;Κάνεις και δηλώσεις.Αρχιάσχετε.Το μόνο σωστό που έκανες σήμερα.Κουρεύτηκες.Άντε κουρέψου.

το λοιπόν διαβάζω την κριτική του mister Ζερβός για τον εν λόγω παίχτη και λέω δε μπορεί κατι του έχει κάνει. η αλήθεια είναι ότι φέτος έχω δει μόνο παοκ εντός και κανα δυο στην ΤουΒού. οπότε προσπάθησα να δω το παιχνιδάκι και καταφέρνω και βλέπω κάπου 23 λεπτά.
δε μπορώ να καταλάβω αν χρειάζεται αυτός ο παίχτης και τι ακριβώς προσφέρει.
αν θέλουμε ψηλό έχουμε σαρικόπουλο που δε βαράει, αν θέλουμε και ξύλο έχουμε καβαδά + τον αμερικάνο. άρα ;
απ’την άλλη (τώρα ξεφεύγω απ’το θέμααλλά μιας και πήρα φόρα να με συγχωρείτε) αυτός ο τσιάρας μου ήταν και παραμένει αχώνευτος και δεν καταλαβαίνω γιατί παίζει και ειδικά σε μας.
αυτός ο αθηναίου πού βρίσκεται ; με το που μπήκε το κόλλησε το τριποντάκι σε αντίθεση με μπατή-αθανασούλα που μόνοι τους την έστελναν σέντρα για κεφαλιά στον ερχόμενο επιθετικό.
συμπέρασμα,

1. κάτι παίζεται με την ομάδα μας και περιμένω οι ειδικοί να δώσουν λίγο φως
  2. 1000 δίκια στο ζερβό αν και περιμένω ακόμα το κέρασμα από την τότε “διαμάχη” για το θείο του καλαμπόκη που με έσωσε ο πετρόπουλος. :sunglasses:

το λοιπόν διαβάζω την κριτική του mister Ζερβός για τον εν λόγω παίχτη και λέω δε μπορεί κατι του έχει κάνει. η αλήθεια είναι ότι φέτος έχω δει μόνο παοκ εντός και κανα δυο στην ΤουΒού. οπότε προσπάθησα να δω το παιχνιδάκι και καταφέρνω και βλέπω κάπου 23 λεπτά.
δε μπορώ να καταλάβω αν χρειάζεται αυτός ο παίχτης και τι ακριβώς προσφέρει.
αν θέλουμε ψηλό έχουμε σαρικόπουλο που δε βαράει, αν θέλουμε και ξύλο έχουμε καβαδά + τον αμερικάνο. άρα ;
απ’την άλλη (τώρα ξεφεύγω απ’το θέμααλλά μιας και πήρα φόρα να με συγχωρείτε) αυτός ο τσιάρας μου ήταν και παραμένει αχώνευτος και δεν καταλαβαίνω γιατί παίζει και ειδικά σε μας.
αυτός ο αθηναίου πού βρίσκεται ; με το που μπήκε το κόλλησε το τριποντάκι σε αντίθεση με μπατή-αθανασούλα που μόνοι τους την έστελναν σέντρα για κεφαλιά στον ερχόμενο επιθετικό.
συμπέρασμα,

1. κάτι παίζεται με την ομάδα μας και περιμένω οι ειδικοί να δώσουν λίγο φως
  2. 1000 δίκια στο ζερβό αν και περιμένω ακόμα το κέρασμα από την τότε “διαμάχη” για το θείο του καλαμπόκη που με έσωσε ο πετρόπουλος. :sunglasses:

Ειναι ο μονος παικτης που ο Μπαρτωκας εχει καταφερει να βρει τη σωστη του θεση: στον παγκο και με πολιτικα. Επισης, να πω στον Ζερβο, οτι ο Παραγιος, δυστυχως για εμας και το ιδιο το αθλημα, δεν προκειται να σταματησει. Απο τη στιγμη που βρεθηκε ενας προπονητης, που καταλαβε οτι στα 29 του χρονια ο Παραγιος πρεπει να παιζει 15 λεπτα, τρελος ειναι να το κοψει; Ειλικρινα πιστευω οτι σε αυτο το θεμα πρεπει να δουμε διοικητικη παρεμβαση -χαρτακι δηλαδη. Δεν γινεται να μενει εκτος δωδεκαδας ενα 19χρονο παιδι για χαρη του πιο αταλαντου παικτη που εχει φορεσει τη φανελα του Πανιωνιου. Και το χειροτερο ειναι οτι ο ανθρωπος δεν εχει επιγνωση των δυνατοτητων του, σουταροντας τριποντα οποτε γουσταρει και επιχειρωντας τα πιο κωμικα πιβοτ απο καταβολης μπασκετ.

Ο πιο ατάλαντος παίκτης που έχουμε δει είναι ο ΣΟΥΜΠΑΡΑ και ο Κατσιούλις.Αλλά συμφωνώ αν εννοείς σέντερ.

Σαρικόπουλος απλά δεν γνωρίζει τα βασικά,σουτάρει και κοιτάει τα χέρια του λες και έχει κάνει μανικιούρ, ο Τσιάρας αν εξαιρέσουμε το μαλλί είναι ο μόνος σκόρερ που έχουμε ίσως όμως από το 3 και όχι απο το 4 όπου τρώει πολύ φάπα, και ο Αθηναίου όσο είναι άσσος άλλο τόσο είμαι εγω ο Αβραάμ Πάπας.Αν τον θέλαμε για να παίζουμε ρολόι καλός είναι.
Τα έχουμε πει πολλές φορές.Αυτά τα περί νεανικής ομάδας με ταλέντο δεν υπάρχουν.Δεν υπάρχει ούτε ένας ταλαντούχος.Υπάρχει μόνο μια ελπίδα και λέγεται Καβαδάς και τίποτα άλλο.Είναι ο μόνος πραγματικά νέος, και που πραγματικά δείχνει να έχει κάποια στοιχεία πολύ καλά σέντερ.¨ομως μόνο για 5.Και 5 χωρίς ύψος και χωρίς πρόσωπο,στο καλάθι, στο τωρινό μπάσκετ είναι απο μόνο του λίγο.
Ατάλαντη ομάδα είναι χωρίς προσωπικότητα , και καθόλου νεανική.Είναι όμως φθηνή.Και σώζει την κατηγορία.Αυτό μου αρκεί.
Στο θέμα μας.Παραγυιό,το, σταμάτα να ταλαιπωρείς εσένα εμένα και το άθλημα…

Κωστή, πραγματικά μου φτιαξες την διάθεση!
Δεν το λέω για να σε πικάρω, στο χω πει και απο κοντά άλλωστε, αλλά ο τρόπος που τα γράφεις είναι το κάτι άλλο!!!
Σε θυμίθηκα όταν έκανε ένα απίστευτο πίβοτ και έβαλε καλάθι στο 2ο δεκάλεπτο που γέλασε και ο Νίλσεν που τον μάρκαρε..

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο απο οτιδήποτε άλλο είναι ότι σε ένα άθλημα που οι πιθανότητες διάκρισης είναι μηδαμινές επιμένουμε σε ‘‘χτίσημο’’ με προοπτική το πολύ ενός χρόνου.
Και στο φινάλε, αντε βγήκαμε 8άδα γιατί για παραπάνω ούτε λόγος μάλλον, παίζουμε και ενα ματς εντός πλευ οφ και μαζέυουμε κάποια λεφτά.
Είναι ικανό αυτό να ισοσκελίσει το φτου και απ την αρχή που θα κάνουμε του χρόνου? Μια ‘‘επιτυχία’’ που δεν θα την θυμάται κανείς στο φινάλε…

Ο Παραγυιός δεν μου χει κάνει κάτι, πιθανά να έχουμε δει και χειρότερους τελευταία στο πρωτάθλημα αλλά δυστυχώς για όλους με παίκτες σαν κ αυτόν όλα αυτά που ευαγγελιζόμαστε πάνε περίπατο

Χρίστο μην παραμυθιάζεσαι απο το στυλ γραψίματος του Ζερβού.
Ούτε απο το μειλίχιο, απο κοντά, ύφος του.
Λέει αρλούμπες.
Ο Μάκης είναι 5άρι, με κινήσεις 3αριού και μυαλό άσσου.

και παίζει 4άρι?

Παραγυιο:Σου βρήκα και τρίτο για μονάκια.Ο Κούβελας ΕΣΥ και ο Γιωργάκης ο Καλαϊτζής.
Σταματήστε να μας τυφλώνετε ,πάτε σε καμία παιδική χαρά και παίξτε οι τρείς σας.
Και κάθε μέρα θα σας βρίσκω συμπαίκτες.Να κάνετε την σχολή της αταλάντης ας πούμε με πρόεδρο τον Κούβελα φυσικά.

Σου βρήκα και τέταρτο για μονάκια.Χαριτόπουλος…
Χθές ρε ατελείωτε έσπασες τα κοντέρ.5 φάουλ σε 5 λεπτά.Μπράβο.Άθλος.

Πλεον ειμαι σιγουρος οτι ειναι ο χειροτερος ψηλος στην ιστορια του ελληνικου μπασκετ. Στην αμυνα θα ηταν πιο χρησιμος ο Αθηναιου, ο Αθανασουλας ή εγω στη θεση 5. Τα στατιστικα του παραμενουν πηγη γελιου: το γεγονος οτι και οι δυο μας ασσοι μαζευουν περισσοτερα ριμπαουντ το καταλαβαινω - παιζουν περισσοτερο. Αλλα να εισαι σεντερ και να μαζευεις λιγοτερα ριμπαουντ απο τον Ιωαννου και των Γιανκοβιτς, απλα δεν γινεται. Εναμισι ριμπαουντ σε δεκαπεντε λεπτα, ρε αθεοφοβε; Το καλο ειναι οτι τρομαζει τους αντιπαλους, με τις δυο ταπες που εχει κανει σε ολο το πρωταθλημα. Ακριβως τοσες εχει και ο κοντουλης ο Αντερσον σε τεσσερα ματς. Μιλαμε για τρομερα νουμερα, χαρη στα οποια δυσκολα θα ανανεωσει με τον Πανιωνιο, αφου οι ομαδες της Ισπανιας θα κανουν ουρα εξω απο την πορτα του το καλοκαιρι. Το ειχα γραψει και παλαιοτερα, αλλα αν τα 15 λέπτα του Παραγιου τα παιζουμε με τον Καββαδα ή τον Μπαρλο στο 5, υπαρχει περιπτωση να βγουμε χαμενοι;

Διακοπη συμβολαιου ξερωγω.
Αυτη δηθεν πιεστικη αμυνα που χιμαει πανω στον αντιπαλο και του δινει τζαμπα βολες χωρις λογο ειναι ο,τι πιο εκνευριστικο εχω δει.

το μόνο σωστό φάουλ του παραγυιού σε ένα αγώνα είναι το πέμπτο!

ΚΑΛΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ 2 ΚΑΙ 3Ο ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΔΩΡΟ ΒΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΥΙΟ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ??? :angry:

Κάθε εβδομάδα θα το λέω. Σταμάτα το μπάσκετ επιτέλους!

Οτι ειναι αμπαλος ειναι γνωστο.
Απ’οτι φαινεται ειναι κ λιγο μαλακας.
Νομιζω το ειδαν ολοι οσοι ηταν στο κλειστο με τον Κολοσσο.
Ειχε φυγει για αιφνιδιασμο τρομαρα του και ο Βλαντο αργησε 2’’ να του δωσει την πασα.
Και προφανως στο 1 vs 1 αστοχησε.
Αμεσως τον εκανε αλλαγη κ εκεινον κ τον Βλαντο ο Μπαρτζωκας και ο τυπος αρχισε να πεταει φανελες δεξια κ αριστερα, να κραζει το Βλαντο και να χτυπιεται ασταματητα.
Παραγιε δρομο.

Δανεικό στο Μίλωνα.

αυτο ειδα και εγω και ξενερωσα…τον μισο αγωνα τσακωνοταν με συμπαιχτες του…σε καποια φαση προς το τελος του εβαλε χερι και ο Μπαρτσώκας