Μακάρι να ερχόταν ένας από τους 2. Ειδικά Χαραλαμπόπουλος πιστεύω θα έκανε παπάδες σε μας.
Ο Βασίλης θα είναι ένα στοίχημα, όμως. Έχει συμβόλαιο με την turk telecom και τώρα θα αρχίσει να πατάει γήπεδο μετά το χιαστό στο αριστερό γόνατο που έπαθε στο Αλεξάνδρειο πέρυσι τον Οκτώβριο
https://basketa.gr/panionios-elliniki-enischysi-me-sotiri-oikonomopoylo/
Αγαπημένος μου νεαρός, ο Σωτήρης, με πολύ καλά στοιχεία σαν χαρακτήρας, αθλητικά ταύρος, έχει τα εχεγγυα που μπορεί να υποστηρίξει τον οποιο ρόλο του δώσει ο Λούκα.
Προχωράει για Oικονομόπουλο

Ο Πανιώνιος συνεχίζει να δημιουργεί το ρόστερ του για τη νέα σεζόν και θέλει να ενισχύσει όσο περισσότερο μπορεί τον ελληνικό κορμό.
Οι κυανέρυθροι έχουν στις τάξεις τους τέσσερις Έλληνες αθλητές, Λούντζη, Γκίκα, Πάπας, Τσαλμπούρη και σε αυτό το πλαίσιο θέλουν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Σωτήρη Οικονομόπουλο.
Πρόκειται για τον 22χρονο γκαρντ, ο οποίος είναι διεθνής με τις νεανικές εθνικές ομάδες και μάλιστα έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν βρέθηκε στην GBL και αγωνίστηκε στον Προμηθέα.
Ο ταλαντούχος παίκτης προέρχεται από τις ακαδημίες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, εν συνεχεία πήγε στον Ολυμπιακό και συνέχισε την καριέρα του σε Λαύριο, Ψυχικό, Ερμή Σχηματαρίου, πριν ολοκληρώσει την περασμένη χρονιά στον Προμηθέα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Πανιώνιος έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Οικονομόπουλο και ουσιαστικά απομένουν οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του.
PG: ΛΟΥΝΤΖΗΣ , ΣΤΑΡΚΣ , ΓΚΙΚΑΣ
SG: ΛΙΟΥΙΣ, ΠΑΠΠΑΣ , ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
SF:
PF: ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ , ΚΡΟΥΖΕΡ
C:
Τρομερή παιχτούρα αμα έρθει…
Παίκτης με πανόμορφα χάιλαητς αλλά σουτάρει με 34% στο τρίποντο και βλέπω παίρνει πολλά απο τεράστιες αποστάσεις. Παίκτης που φέρνει κόσμο στο κλειστό ![]()
Μου αρέσει το περίεργο ολντ σκουλ στυλ του.
Σούπερ ενίσχυση άμα έρθει και μετά από την καλύτερη του χρονιά. Οχι ότι οι προηγούμενες ήταν άσχημες χρονιές αλλά 19+ πόντους στο Ιταλικό πρωτάθλημα δεν είναι απλό πράγμα.
Στους περιφερειακούς καλά είμαστε μέχρι την θέση 2. Στην θέση 3 υπάρχει ένα θεματάκι. Τουλάχιστον προς το παρόν. Θα δούμε τι θα πάρουμε εκεί. Στην θέση 5 είμαστε εντελώς άδειοι αυτή την στιγμή.
Νομίζω όμως οι μεταγραφές που ακολουθούν θα κρίνουν πόσο καλή ομάδα θα είμαστε. Έχουμε ήδη έναν κορμό αλλα λείπουν βασικότατα γρανάζια.
Φημολογείται ότι στο 5 γίνεται προσπάθεια για μεγάλο όνομα..Για τη μεγαλύτερη μεταγραφή της εποχής Μικροπουλου-Ηλιάδη. Δεν έχω ιδέα τι και πως.
Στα γκαρντ είμαστε -αν έρθει ο Χαντς- σούπερ. Στο 3 λείπει κάτι καλό …
PG: ΛΟΥΝΤΖΗΣ , ΣΤΑΡΚΣ , ΓΚΙΚΑΣ
SG: ΧΑΝΤΣ, ΠΑΠΠΑΣ , ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
SF: ΛΙΟΥΙΣ
PF: ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ , ΚΡΟΥΖΕΡ
C:
θελουμε αλλον έναν Έλληνα σωστά…?
6 δεν πρεπει να έχουμε?
Θεωρητικά ναι… Αλλά δε νομίζω ότι βγαίνει χρονιά με 6 μόνο. Θες 7 έτοιμους να αγωνιστούν και 1 νεαρό που ίσωα παιρνει χρόνο σε περιπτώσεις τραυματισμού.
Γενικά θες ρόστερ 15 παιχτών τουλάχιστον για να πεις οτι πας με αξιώσεις για πρόκριση στο Eurocup και 4αδα στην Α1.
τουλάχιστον 15. Και δεν μπορεί να είναι 8 ξένοι. Μη γελάτε, αλλά αφού κακώς για εμένα δεν έμεινε ο Κακλαμανάκης, και κακώς κανένας ξένος όπως ο Μπράουν ή ο Ντέϊβις, μια λύση για εκεί σαν αλαγή είναι ο Γόντικας. Και γενικά από Λαύριο δεν υπάρχει και τίποτα. Κόνιαρης πήγε ήδη κάπου, και ο Μουράτος δεν είναι καν παίτκτης.
Καλύτερα να πάρουμε τον Τανουλη αν μείνει ελεύθερος τελικά στην θέση που θα κάλυπτε ο Κακλαμανακης.
Η ομάδα φωνάζει επίσης για ένα τριάρι που θα έχει το μέγεθος να σταθεί καλά απέναντι σε δυνατά κορμιά. Κάτι μεταξύ 3-4.
Ο Τανούλης νομίζω δεν είναι σέντερ. Και σίγουρα ανήκει στον Ολυμπιακό. Και ως γνωστόν αυτοί οι δύο κάνουν παιδομάζωμα, και για τους αφήσουν ελεύθερους ή ένα καράβι λεφτά ή μετά τα 26-27 ή όταν πάνε με το Π.
Ουατσον και δύο πιτσιρικάδες από εθνική
https://www.eurohoops.net/el/heba-el/1850681/ouotson-ipegrapse-ston-panionio/
Πανιώνιος: Παίρνει τον (ελεύθερο) Ουότσον
Νέα σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Πανιώνιο, που αποκτά τον Νέιτ Ουότσον, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Καρδίτσα και στη Σαραγόσα
Ο Νέιτ Ουότσον αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του φιλόδοξου Πανιωνίου, με τον Αμερικανό σέντερ να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να μείνει ελεύθερος από την Σαραγόσα, ώστε να αποδεχτεί την πρόταση των “κυανέρυθρων” και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα Νέας Σμύρνης.
Ο 26χρονος σέντερ θα επιστρέψει, έτσι, στη Stoiximan GBL, καθώς ξεκίνησε τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόμενος στην Καρδίτσα, πριν μετακομίσει στη συνέχεια στην Ισπανία. Με τον Πανιώνιο θα έχει την ευκαιρία την ερχόμενη σεζόν να παίξει και στο EuroCup.
Από τον περασμένο Φεβρουάριο βρέθηκε στην ισπανική ACB, κλείνοντας τη γεμάτη γι αυτόν σεζόν με τη φανέλα της Σαραγόσα.
Πρόκειται για μία ακόμα σπουδαία κίνηση του Πανιωνίου, ο οποίος είναι σαφές ότι έχει υψηλούς στόχους στην αγωνιστική περίοδο που έρχεται.
Σε 14 ματς στην ACB της σεζόν που πέρασε, είχε μέσο όρο 6,8 πόντους (52,2% βολές, 63,5% δίποντα) και 2,1 ριμπάουντ (0,9αμ.-1,2επ.) σε 13,5 λεπτά ανά αγώνα.
Στην αρχή της σεζόν με τη φανέλα της Καρδίτσας, είχε 14 συμμετοχές στη Stoiximan GBL, μετρώντας κατά μέσο όρο 14,9 πόντους (47,7% βολές, 67,4% δίποντα), 7,1 ριμπάουντ (4,2αμ.-2,9επ.) και 1,2 τάπες ανά παιχνίδι.