Νομίζω ότι σταματάω να συμπληρώνω τη λίστα. Ο Σοφιαν Σιντι Αλί που δεν υπάρχει ούτε στο transfermarkt, ούτε στο Football Manager με τελείωσε. Δεν ξέρω αν πρέπει να πιστέψω ότι ο Ανιγκό έχει τρελά κονέ ή ότι χρωστάει σε κάνα Μασσαλιώτη Νονό και προσλαμβάνει τα ανήψια του.
Γίνεται… κυανέρυθρος ο Ρέντζας!
Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και ο 26χρονος άσος είναι πλέον κοντά στην… Πλατεία!
http://www.panionianea.gr/2018/06/ginetai-kianerithros-o-rentzas.html
Να δω με τι θα ασχολείται ο Σιντί τώρα που δεν έχουν πέρασι και τα σιντι! Εντελώς Πίου το μαύρο πιστόλι η περίπτωσή του!
Πραγματικά αν ισχύει το ρεπορτάζ και υπογράψανε και 3ετές αυτοί οι 2 τότε πραγματικά είμαστε για τα πανυγήρια…
Αν είναι να φτάνουμε σε τέτοιες λύσεις δεν καταλαβαίνω γίατι να μην ανεβάσουν κατευθείαν τη Κ20 ή να πάρουν κανα παιδί απο τους Τράχωνες πχ.
Το φετινό «πρότζεκτ» μοιάζει πιο απογοητευτικό από ποτέ.
Και δεν έχει να κάνει με το πώς θα τα πάει η ομάδα, μπορεί να βγει και 4η με την μεικτη καπηλειών της Μασίλια.. στο πεάκι μου.
Έχει να κάνει ότι μια χημεία, μια λογική για μια ομάδα αντίστοιχη με την πρώτη του Μαρίνου, (του Βλάνταν δεν την βάζω γιατί ήταν όντως ακριβή αν και τίγκα στους δανεικούς) εγκαταλείφτηκε για να γίνουμε το πουτανακι του κάθε μάνατζερ .
Σόρυ αλλα δεν θα πάρω
Το πάνθερς κλάμπ σε λίγες μέρες θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα γαλλικών για να μάθουμε τα συνθήματα στα γαλλικά.
Συμφωνώ με την πρώτη πρόταση και την τελευταία. Διαφωνώ σε αυτό που λες για τους μάνατζερ: άνθρωποι είναι κι αυτοί, κάτι πρέπει να πουλήσουν για να πάρουν προμήθεια της προκοπής. Με ερασιτέχνες παίκτες των χιλίων ευρώ το μήνα και ξεχασμένα ταλέντα δανεικά απο το γαύρο, δεν νομίζω να πλούτισε κανείς και ποτέ.
Τελειώσαμε τη χρονιά με ένα απο τα τέσσερα πιο αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας και όλα δείχνουν πως ο Ζαμάνης και το μάτι του είναι αποφασισμένοι να μας κάνουν ακόμα χειρότερους (και πολύ χειρότερους φοβάμαι). Αν υποβιβαστούν πάνω απο δύο ομάδες τελικά, κατα τη γνώμη μου θα είναι τρομερή έκπληξη ακομα και να μείνουμε στη μάχη της παραμονής μέχρι τέλους. Αν πέσουν δύο, τουλάχιστον ελπίζεις μήπως και διαλυθεί κανένας άλλος στη μέση της χρονιάς.
http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/386431/paikti-apo-tin-azaxio-pairnei-o-panionios/
Μία ακόμα λύση από το εξωτερικό για τον Πανιώνιο, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αμπντουλαγέ Κεϊτά της Αζαξιό.
Ο 24χρονος μέσος από το Μάλι αναμένεται να αποκτηθεί ως ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα, η οποία όμως για να τον αποδεσμεύσει ζήτησε και πήρε από τη συμφωνία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης ποσοστό μεταπώλησης.
Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό προφίλ του Κεϊτά πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος, όμως μπορεί να βοηθήσει και ως δεξιός μπακ σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη.
Ο ύψους 1,75 Κεϊτά πήγε στην Αζαξιό τον περασμένο Ιανουάριο και αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια με τη γαλλική ομάδα. Τα 11 από αυτά για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος.
Αξίζει να σημειωθεί πως αν και 24ων ετών ο Αμπντουλαγέ Κεϊτά έχει αγωνιστεί πέντε σεζόν στη μεγάλη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα της Μπαστιά, με την οποία στο Σαμπιονά μέτρησε 40 συμμετοχές
Παραδόξως αυτός μοιάζει ποδοσφαιριστής κι έχει καλά στατιστικά. To transfermarkt τον δίνει μόνο αμυντικό χαφ.
Αυτός θα παίζει στη θέση του Σιώπη , ή τουλάχιστον για εκεί προορίζεται. Τουλάχιστον αυτός έχει παίξει σε ομάδες που υπάρχουν στο χάρτη.
Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω αφού με κόπο και ίδρωτα (με τόνο στην προπαραλήγουσα) έδιωξα από το μυαλό μου το διαολάκι που μου φωνάζει να σκεφτώ ξανά με ποια ομάδα της χώρας μας κάνει δουλειές η Αζαξιό τώρα τελευταία και ποιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αυτής της ομάδας και νυν μάνατζερ , φέρνει παίχτες από εκεί.
Μετά τον Ολλανδό βλέπω κι αυτον και χαίρομαι και λέω να και δεύτερη καλή μεταγγραφή μετά τους ερασιτέχνες…και έρχρεσαι και μας ξενερώνεις με τα διαόλια σου. ![]()
Προσωπικά και ο τερματοφύλακας και ο ΜΑΞΙΜΟΣ μου βγάζουν μια νότα αισιοδοξίας.
Από τα videakia δεν τουσ λες άμπαλους και είναι σε μια ηλίκια που πρέπει να δουλέψουν με σοβαρότητα, αν θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Αρα εχουν ένα βασικό πλεονέκτημα : ΚΙΝΗΤΡΟ !!!
Επίσησ και Ο Ρέντζας μου αρέσει, τον είχα ξεχωρίσει με τον Γκόλια (αμυντικό χαφ) στην Λάρισα.
Ο Ρέντζας βέβαια πήγε καλύτερα την περσινή σαιζόν , παρά την φετινή..
Εκεί που 'εχω τις αμφιβολίες μου είναι στον Βραζιλιανό αμυντικό ΝΤΟΜΙΓΚΕΖ : ΟΡΑΤΟΤΙΣ ΜΗΔΕΝ.
Επίσης χαίρομαι που η προετοιμασία θα ξεκινήσει με Γλυνό , Πάτσα, Οικονομίδη, Πινιώτη , Βουκελάτο…
Εχουν την ευκαιρία τους να δείξουν στον νέο κοουτς ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ.
Ο οποίος προπονητής έδειξε στην Λειβαδιά ότι δεν έχει εμμονές/προτιμήσεις σε συγκεκριμένους παίκτες, αλλά κάνει αξιοποιήση όλου του ρόστερ και έδωσε συμμετοχές σε όλους τους παίκτες. (Ακόμα και ο Καθάριος σε ένα τόσο αξιολόγο ρόστερ ξένων μεσοεπιθετικών, είχε τις συμμετοχές του )
Είδωμεν…
Οι καραβιές χρειάζονται λιμάνι για να δέσουν. Αφού δεν έχουμε θάλασσα στη Νέα Σμύρνη από εκεί θα μας έρθουν αναγκαστικά.
Είναι και κορσικανός ο Μοντεστό για τον οποίον φαντάζομαι γράφει ο φίλτατος πίστη & υποστήριξη
Γινονται κι ανάποδα …μεταγραφές
http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1238340/team-manager-ston-olympiako-o-kokkinakis
14/5/2018 20:00 , τα λέμε και δεν μας ακούτε.
Είναι ο κανονικός Κοκκινάκης; τι κάνει το βόλεϊ στους ανθρώπους και τους στέλνει στον γαύρο;
O Θοδωρής? Της μπουτικ?
nai
WOW…