Μεταγραφές Ιανουαρίου 2018

Ειδικά εσένα δε σε έχω για κανα χάπατο να τσιμπάς έτσι από τις παπαρόσουπες των σύγχρονων μάγιστρων του ποδοσφαίρου (δημοσιογράφων,μανατζαραίων,προπονητών) ρε φίλε Μπρέσκα.. :wink:
Μιλώντας γενικότερα και όχι απλά για τον Αργεντίνο πρώην παίχτη μας…

Αφού ξέρεις πολύ καλά πώς λειτουργεί το κύκλωμα και το πώς ‘‘φτιάχνουν’’ παίχτες με ‘‘γεμάτες’’ χρονιές κλπ κλπ.
Πες μου ξέρω γω ήταν αργός , δε μάρκαρε , έδινε μόνο οριζόντιες πάσες , δεν είχε καθόλου δεξί πες μου κάτι αγωνιστικό αλλά -να χαρείς ότι αγαπάς- σε παρακαλώ μη μου λες επιχειρήματα στυλ Κώστα Νικολακόπουλου..,από σένα τουλάχιστον δεν το περίμενα αυτό… :wink: :rolleyes:
Το ποδόσφαιρο είναι μες στο γρασίδι , εντός των τεσσάρων γραμμών και όχι στα transfermarkt , στα νούμερα , στα data base και στις διαδρομές περιφερόμενων χρηματικών bonus συμμετοχών στους τραπεζικούς (ή μη) λογαριασμούς παιχτών , γραφιάδων , μανατζαραίων , προπονηταραίων κλπ κλπ κλπ.
Τα νούμερα αυτά που επικαλείσαι είναι ενδεικτικά αλλά δεν είναι το παν.Το παν είναι αυτό που βλέπουν τα ματάκια σου στο γήπεδο…

Μου θυμίζει τη νοοτροπία που έχουν κάτι μόμολα γαύροι που όταν τους λες πόσο τους δουλεύει ο χοντρός με τα εικονικά φουσκωμένα συμβόλαια του τάδε μαυρούκου Οτζαμπουτζουίκε που τσίμπησε από το σκλαβοπάζαρο , σου αντιτείνουν ‘‘Μα τι λες? Είχε 3 γεμάτες χρονιες στην Καλλονή της Γαλλίας και μετά άλλες 2 γεμάτες χρονιές στη Λαμία του Βελγίου’’
Ή για να πάμε και στα δικά μας και να μη το χοντρύνω τόσο.., όταν ήρθε ο Μπανανά σου τον έφεραν ως σούπερ-έμπειρο από Σούπερ Λίγδα με 3 γεμάτες σεζόν στον Πλατανιά.Εσύ όμως άλλο πράγμα είδες στο γήπεδο.Δε λέω ότι είναι για πέταμα απλά λέω ότι άλλη προδιάθεση σου δημιουργούν τα (μαγειρεμένα) στατιστικά και νούμερα συμμετοχών και εντελώς άλλη εντύπωση σου δίνεται μες στο χορτάρι…

Εν ολίγοις λοιπόν , : μπαλίτσα ξέρεις νομίζω , τη νιώθεις αρκετά απ’ό,τι έχω καταλάβει.
Να εμπιστεύεσαι μόνο τα μάτια σου και αυτό που βλέπεις στο γήπεδο.Τίποτα άλλο.
Αφού βλέπεις τι δουλεμπόριο γίνεται… :wink:

Γ. Γεωργίου, βγες έξω από τον λογαριασμό του Utopia ρε Φαφούτη! Ευχαριστώ φίλε, πάμε στον επόμενο φίλο.

Μάγκες…Τόμπολαααα..!!!
Χαχαχαχαχα

ακου
άκου ρε μάγκα
γεωργίου σπικιγκ

Λουίς Λουρένσο :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Προτείνω να ανοιξουμε ένα ξεχωριστό Θέμα, αποκλειστικά με τις παραινέσεις μέσω του Τύπου των προέδρων μας στις άλλες ομάδες να πάρουν παίκτες μας, καθώς και το σκαούτινγκ αυτών των παικτών απο Δάρα, Ζαμάνη και Γρηγορίου. Μέχρι στιγμής έχουμε μάθει οτι ο Μασούντ ήταν απο τους αγαπημένους του Ζαμάνη, οτι ο Χατζισαφι μπορεί να παίξει και σαν μπακ και σαν χαφ, μπορει να γίνει ενας νέος Μανιάτης λέει. Το τέλος Γενάρη είναι μακριά, μπορεί να μάθουμε και τα προτερήματα του Κοτνικ, τα μειονεκτήματα του Ντούρμι, την άνεση του Σπιριντόνοβιτς και με τα δύο πόδια και τα λοιπά. Ζούμε σε μια περίοδο γενναίων αποφάσεων, οπότε ο,τι μαθαίνεις, απ’ όπου κι αν το μαθαίνεις, καλό είναι.

Αλλο τρελό συμβάν’‘‘ο Τασουλής λεει …το ρεπορτάζ δεν πήγε στήν σημερινή έναρξη τών προπονήσεων,αλλά αυτό θα συμβεί σε λίγες μέρες’’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘’ Τί γίνεται επιτέλους ρε παιδιά’‘Εχουμε γνήσιο ρεπορτάζ;;Εχουμε γνήσια ενημέρωση;;Εχουμε ακούσει γενικά κάποια αλήθεια;;;
Ρε με τό τίποτα γυρίσατε 10 χρόνια τήν ομάδα πίσω’'Γ-Ι-Α-Τ-Ι ;;Ποιος ο λόγος;;;Πέστε επιτέλους την πουτάνα την αλήθεια ''οποια και άν είναι τέλος πάντων Ημαρτον ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1178381/ohi-paok-se-agora-hatzisafi-gia-600000-eyro αλλο ψέμα εδώ’‘Μα καλά …γαμιέστε ανεπανορθωτα κύριοι’‘’ :angry:

http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/363135/anathermainetai-to-endiaferon-gia-aravidi/ Γαμημένη ομάδα ,ατιμο φίδι …θα εξαφανιστεις θες δεν θες :angry:

Σε 2 μέρες Βλάχος , Κόρμπος , Σαββίδης , Πινιώτης , Σταυρόπουλος , Αστράς είναι ελεύθεροι να υπογράψουν όπου θέλουν για το καλοκαίρι.

Δηλαδή το βασικό δεξι μπακ που τυχαίνει να έχει μάνατζερ τον τεχνικό διευθυντή του βάζελου , ο αρχηγός σου που είναι ο μόνος που έχει δηλώσει ότι κατά 99% θα ανανεώσει , ο βασικός πλέον κεντρικός μέσος σου στα 22 του , και 3 νεαροί εκ των οποίων ο ένας βασικός τέρμας της εθνικής u21.

Ότι και να γίνει , υπάρχει λόγος που φτάνουμε πάντα στην τελευταία στιγμή;; Διαβάζουμε χθες “προς ανανέωση ο Σαββίδης” , όπως διαβάζαμε και πριν 2 μήνες ότι ξεκίνησαν οι συζητήσεις με το Βλάχο.

Θεωρούν τόσο απίθανο ομάδες όπως η Τρίπολη , η Ξάνθη, η Χαλκηδόνα , μέχρι κι ο Παναιτωλικός , ομάδες δηλαδή που μπορούν αν τους δώσουν σίγουρα τα λεφτά τους στην ώρα τους , να κάνουν κίνηση;

Κάπου διάβασα χθες πως άλλαξε μάνατζερ.

http://www.marca-sl.gr/news/agents/8981-to-5

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/415236/kleinei-ofkir-o-panionios-vid

έτσι μπράβο, να πάρουμε κανέναν δανεικό. είχαμε καιρό.

Οταν ακους δανεικό το μυαλό σου πάει στο γαύρο, οπότε ας πούμε οτι μπορούμε και χειρότερα.

Πληρεί όλες τις προυποθέσεις χειμερινής μας μεταγραφής: έχει να παίξει 2 χρόνια , κάποτε ήταν ταλέντο, έρχεται με 0 ευρώ, όλα κομπλέ.

Θυμίζει λίγο Σαλαλί ο τύπος ή είναι ιδέα μου;

Αν έρθει σαν μεταγραφή ή έστω δανεικός 1μιση χρόνο όπως έγινε με Λάμπρου οκ. Αλλιώς δεν βλέπω το νόημα να τον πάρουμε.

Ναί αλλά έχει Ιδανικό όνομα’'Φακίρ[ης] ''Ειχαμε τά δικά μου voodoo…τώρα θά εχουμε καί τού Φακίρη τα μαγικά χαχαχαχχαχαχααχαχ =δέσαμε :astonished:

Ναί αλλά έχει όνομα μαγικό’'Οφακίρ[ης] χαχαχαχαααχ voodoo εγώ =δεσαμε χαχαχχαχαχα :astonished: