Μεταγραφές - Φήμες (βόλεϊ Ανδρών)

Ανοίγω ξεχωριστό για βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

2 Likes
1 Like

Οσο με χαροποιησαν τα δυο παραπανω, αλλο τοσο με στεναχωρησε η αποχωρηση του Ψαρρα… ελπιζω για καλο… εις το επανειδειν κωουτς!

1 Like

Με κάθε επισημότητα

2 Likes

Μια ανάρτηση συγχωνεύτηκε σε ένα υπάρχον θέμα: Volley League Ανδρών 2025-26

3 Likes
3 Likes
3 Likes

ΡΟΣΤΕΡ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΉΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ:??

ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ: γιακομπσεν, δρογκαρης

ΑΚΡΑΙΟΙ : Νανόπουλος , χαγκπαραστ

ΔΙΑΓΩΝΙΟΙ : ατανασιεβιτς,

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ : Πετρεας,Μπισετ (ελπίζουμε Έλληνας μέχρι τότε)

ΛΙΜΠΕΡΟ: γκούζντα???

Ερωτηματικά είναι ο μπουσα και ο μπαρμπουνης που θεωρώ θα συνεχίσουν .

Για να δούμε . Πολύ δυνατή ομάδα το μόνο που με προβληματίζει είναι η ηλικία των πασαδορων αλλά δεδομένου ότι δεν υπάρχει Ευρώπη ο φόρτος δεν είναι μεγάλος

4 Likes

Καλησπέρα. Ο Μπουσα δεν θα μείνει γιατί παίζει ίδια θέσει με τον Ατανασιεβιτς. Ο Μπαρμπουνης έχει ανανεώσει

2 Likes

Ο Μαριος Βλ. είπε επίσης χτες στα panionianea στην εκπομπή στο youtube ότι αναμένεται ένας πολύ δυνατός λίμπερο.

1 Like

Γράψε και το όνομα του προπονητή, που δεν έχει συμπληρωθεί στην ανάρτηση πιο πάνω…

2 Likes

ειναι πολυ σημαντικο το θεμα Μπισετ. Καταρχην ο χρονος αποθεραπειας του γιατι ειναι πολυ δυσκολος ο τραυματισμος του και κατεπεκταση για το αν θα παιξει ως ελληνας ή οχι. απο αυτο θα παιξουν ρολο το ποσοι ξενοι ακομα και αν θα αποκτηθουν Οποτε ας περιμενουμε τις ανακοινωσεις της διοικησης που ετσι κι αλλιως δειχνει οτι πραττει πολυ σωστες κινησεις ως προς την δυναμωση της ομαδος. Λογικα σε λιγες μερες θα ανακοινωθει και ο προπονητης

1 Like

Αστα αυτά και πες μας για τον προπονητή…φαίνεται ότι έχεις καλό ρεπορτάζ

1 Like

έχει βγει ρε ανεπισημα: Μαιστοροβιτς (Σερβος)

2 Likes

δεν εχω κατι επιβεβαιομενο….. οτι εχετε διαβασει ολοι…. κατι για εναν σερβο…. υπομονη! :wink:

1 Like

Το ξέρω ρε…προσπαθώ να βάλω στην πρίζα τον ρεπόρτερ Nf service…έχω ύπουλο σκοπό🤣

3 Likes

αυτο που εχω να πω μονο ειναι οτι τα διαρκειας θα γινουν αναρπαστα με τετοιες ομαδες σε ανδρες-γυναικες

5 Likes

Neven majstorovic

1 Like