Μεταγραφές - Φήμες - Προετοιμασία Ποδόσφαιρο (Καλοκαίρι 2026)

πάψε σατανά, μην σπέρνεις ζιζάνια….τι σημασία έχει άλλωστε, αφού όπως λέγαμε κάποτε «και νέος και παλιός τις μάνες σας αγαπάει ο Πανιώνιος»

7 Likes

Φιλικό με Αστέρα Β

1 Like

Οικογενειακό διπλό αύριο, ακυρώθηκε το φιλικό. (οικογενειακό διπλό με 1 φορ ρε παιδιά;)

3 Likes

Δυο ειναι…

1 Like
1 Like

Ο κύριος παίζει σέντερ μπακ, χαφ, 10, φορ και δεξί εξτρέμ :joy:

3 Likes

…και μπακοτερμα, λεω γω, αν χρειαστει! Γιατι οχι; Μετουσιωση του ολοκληρωτικου ποδοσφαιρου…

3 Likes

Αυτός θα είναι καλύτερος και από τον Βραζιλιάνο

3 Likes

Πολυθεσίτης και ερημοσπιτης η φετινή μας τακτική στις μεταγραφες

2 Likes

Με τους Ιρανούς έχω αγάπη από τότε που πέρασαν οι μάγοι Καρίμ, Μασούντ αλλά και ο Χατζισαφί. Άρα θα μου άρεσε πολύ αν είναι σε καλή φυσική κατάσταση (έχει να παίξει μήνες αν ισχύει αυτό που βλέπω στο τρανσφερμαρκτ).

2 Likes

Κάποτε είχαν κατηγορήσει τον Λίνεν ότι έπαιζε με ένα φορ , νομίζω την πρώτη χρονιά του , και είχε απαντήσει ότι σημασία έχει με πόσους παίκτες βγαίνεις της επίθεση και όχι με πόσα φορ παίζεις….
Δεν τον έχω δει τον Πανιώνιο φέτος σε κανένα ματς , δεν έχω άποψη αν και που χρειάζεται η ομάδα κάποια ενίσχυση. Τα φιλικά , όπως και το συγκεκριμένο ματς του κυπέλλου δεν αποτελούν κριτήριο.
Αυτό που ξέρω όμως ότι η ομάδα φέτος έχει βάλει στόχο την άνοδο πιο πολύ από ποτέ και αυτό το ξέρουν άπαντες . Το πώς θα το καταφέρουν ας το δουν αυτοί που ασχολούνται επαγγελματικά με την ομάδα . Ας πάρουν και παιδιά από το δημοτικό δίπλα . Δεν με ενδιαφέρει! Τίποτα άλλο δεν υπάρχει για τον φετινό Πανιώνιο πέρα από αυτό και ειδικά τώρα πού αποκλειστήκαμε και από το κύπελλο. Το δικό μου κομμάτι είναι να βοηθήσω όπως μπορώ προς αυτή τη κατεύθυνση και χωρίς να βάζω επιπλέον εμπόδια .
Ας καταλάβουμε κάποια στιγμή ότι οι αθλητές μας θέλουν ενίσχυση και όχι «δεν μας κάνετε» . Αυτό αφορά όλα τα ομαδικά αθλήματα .
Ταμείο στο τέλος , ή έστω όταν δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για επίτευξη του στόχου .

8 Likes

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Εύχομαι να ξεκινήσουμε με νίκες. Αλήθεια αν δεν ανέβουμε φέτος, του χρόνου πάλι τα ίδια δεν θα λέμε, ότι είναι η τελευταία μας χρονιά στην κατηγορία; Δυστυχώς η άνοδος δεν εξαρτάται μόνο από τον αγώνα εντός των 4 γραμμών

2 Likes
9 Likes

Σίγουρα καλύτερος από τον Βαν Βέρτ

5 Likes

Πολύ καλή περίπτωση

3 Likes

Μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση οταν επαιζε στον Λεβαδειακο της Β Εθνικης. Μετα εγινε γνωστος γιατι “οργιασε” με τον Ηρακλη την χρονια που δεν ανεβηκαν.

Πλεον γυρολογος στην Πολωνια, αλλα αν καποια ομαδα φημιζεται για ανασταση παικτων αυτη ειναι ο Πανιωνιος.

Στα καλα του ο Τσιριγωτης δεν βλεπει καν τον Μαναλη. Επιθετικο διδυμο ανοδου no doubt.

9 Likes

by the way η πολωνία σε σχέση με SL2 είναι άλλος πλανήτης.

1 Like

Πανιώνιος: Πάει για το… κερασάκι στην τούρτα με Τσιριγώτη!

Μαλιστα, οι πληροφορίες του Monobala.gr θέλουν τον Έλληνα επιθετικό να επικοινώνησε ο ίδιος, με ανθρώπους του Συλλόγου, δείχνοντας πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση.

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, με τον Πανιώνιο να θέλει να κλείσει με εντυπωσιακό τρόπο, τις μεταγραφικές του κινήσεις και να συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο στην επίθεση, με τους Μαναλη και Τσιριγώτη.

Ο 26χρονος επιθετικός, ύψους 1,83 μ., έχει συμβόλαιο με την Γκόρνικ μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ωστόσο δεν υπολογίζεται από την πολωνική ομάδα. Ως εκ τούτου, βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της ποδοσφαιρικής του πορείας.

12 Likes

Δηλαδή μας πήρε τηλέφωνο να έρθει μόνος του; Τι προϊόν έχουμε φτιάξει!

7 Likes

Ελπίζω να δουλεύει το call centter και να απαντάμε στα τηλέφωνα

6 Likes