Μεταγραφές - Φήμες - Προετοιμασία Μπάσκετ (καλοκαίρι 2026)

5 «Μου αρέσει»

Εξυπνη προσθηκη και ο Σηφης.
Ποιοτητα και εμπειρια.
Μακαρι να καταφερουμε να παρουμε με καποιον τροπο και τον Καρακωστα απο το Μαρουσι.

Ελα βρε μαλακισμενο, ψωμι και αλατι.
Εδω ειναι η φαση σου, τι μαρουσια και μαλακιες τωρα να παιζεις αλλαγη της αλλαγης.

Επισης ελευθερος και ο Μπουρνελες του γαυρου.

6 «Μου αρέσει»

Μιλώντας για Μαρούσι, ο Τζον Πάπας (μας) πήρε μεγάλη εκδίκηση, έτσι…;

2 «Μου αρέσει»

Ας οψεται η αυτοκαταστροφη μας φιλε Γιαννη.
Που ξερεις…μπορει του χρονου να τα ξαναπουνε με τον κορδελακια κλοουν

3 «Μου αρέσει»

Η μεγάλη μεταγραφή που έκανε το Μαρούσι είναι διοικητικός . Θα πάρει την θέση του Περιστερίου στο πρωτάθλημα

1 «Μου αρέσει»

Μολογα ‘τα!

1 «Μου αρέσει»

Πάντως οι μέχρι τώρα κινήσεις και με την προσθήκη του Γερομιχαλου, είναι παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν και στις δύο κατηγορίες και αυτό κάτι δείχνει για τον σχεδιασμό. Περιμένουμε να δούμε τι θα ακούσουμε και το βράδυ.

2 «Μου αρέσει»

Με τον Μπιλάλη τι έγινε τελικά;

Δεν γουστάρε την μεταγραφή κολοβερου. Έχουν κλείσει και άλλοι τρεις εκτός γερομιχαλου

7 «Μου αρέσει»

Στο καλό και να μας γράφει… δηλαδή ήθελε να παίζει 40 λεπτά σαν τη δεκαετία του 80;

1 «Μου αρέσει»

Εχθρός του καλού, το καλύτερο!

1 «Μου αρέσει»

Not bad. Και από όνομα μόνο έπρεπε να έρθει…

4 «Μου αρέσει»

Μου αρέσει που κοιτάμε κυρίως παίκτες που μπορεί να εξελιχθούν και να γίνει ο κορμός για την Α1

6 «Μου αρέσει»

σολίστες στην Α1 στην καλύτερη. Αλλά συμφωνώ. Να δείτε όμως πως πάλι από την αρχή θα ξεκινήσουμε του χρόνου. Δυστυχώς εκεί έχει καταλήξει το άθλημα.

2 «Μου αρέσει»

Είναι πολύ δύσκολο ένας παίκτης που είναι όντως πολύ καλός στην Α2 να σταθεί επάξια στην Α1. Τουλάχιστον είναι νέα παιδιά και υπάρχει μια ελπίδα.

5 «Μου αρέσει»

Πολύ σωστή παρατήρηση. Βλέπε Μιλιεντίνεβιτς. Και μην ακούω τον αδίκησε ο Λυκογιάννης…

2 «Μου αρέσει»
2 «Μου αρέσει»

Με Πατρίκη ξερουμε τι γινεται? Μένει? Ακουστηκε τιποτα χθες απο Βεργινη?

Ρωτήθηκε αλλά χωρίς να πει κάτι συγκεκριμένο για κάποιον παίχτη, είπε ότι δεν θα μείνει κανένας παίχτης από πέρσυ και θα είναι εντελώς νέα η ομάδα.

Πολλοί παίχτες είχαν και στα συμβόλαια τους ότι σε περίπτωση Α2 δεν θα συνεχίσουν αυτόματα στην ομάδα.

Θα τον ήθελα κι εγω τον Πατρίκη είναι η αλήθεια.

2 «Μου αρέσει»

Ταιριαζει σε αυτο που χτιζεται… κρίμα… :frowning: