Μανώλης Σιώπης

Γεννημένος (Ηλικία): 14. Μάιος 1994 (20)
Ύψος: 169 εκ.
Βάρος: 69 κιλά
Αριθμός στη φανέλα: 21
Θέση: ΜΕΣΟΣ

Καλα αν ο Σιώπης είναι 1.69 εγώ είμαι ο Φασούλας… Τα χάλια του είχε και αυτός με τη Καλλονή.

Καλά…όπως και οι περισσότεροι στις ταυτότητες…προσθέτουν καμιά δεκαριά πόντους…!

http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/251057/siopis-allos-paok-stin-touba-video/#.VmLt9L-fz-I

τη βαζω γιατι στο τελος τον ρωταει ο βασιλειου αν αυτο ειναι το καλυτερο πρωταθλημα που εχει κανει μεχρι τωρα στην καριερα του και ο σιωπης απανταει λες και τον ρωτησε αν θα παρει μεταγραφη.φοβαμαι πολυ οτι δεν ειναι ο μονος που σκεφτεται ετσι εκει μεσα.ας ελπισουμε οτι θα μας βγει σε καλο με την εννοια οτι θα σκυλιαζουν για να παρουν μεταγραφη

Τραγικά Ελληνικά…

Ακριβως το ιδιο ειπα και εγω Γιαννη καλυτερα να παιζει μπαλα…παρα να μιλαει!!

http://www.gazzetta.gr/match-review/article/891794/siopis-akoma-den-ehete-dei-tipota

τον φάγατε τον άνθρωπα!!!

γι’ αυτό και του έκανα μερικά μαθηματάκια και διαβάστε τι ωραία που τα λέει

για εμένα ο καλύτερος αυτής της χρονιάς με δεύτερο μπακασέτα

αυτό που θέλω είναι να ανανεώσουν για άλλα δυο χρόνια όλοι ώστε να συνεχίσει ο Ουζουνίδης τη δουλειά του χωρίς κανείς να μπορεί να μας πάρει παίχτες με τους γνωστούς τρόπους.
το τελευταίο που γράφω είναι κάπως άσχετο με το θέμα Σιώπης αλλά πιστεύω ότι έτσι πρέπει να γίνει

Αμάν πια αυτό με τις ‘μεγαλες ομάδες’, όμως. Ας λένε ‘μεγαλύτερες’, ‘δημοφιλέστερες’. Κάτι άλλο, τέλος πάντων.

η “ό,τι να’ναι” “δημοσιογραφία” συνεχίζει ακάθεκτη και ανυπόγραφη

http://www.gazzetta.gr/football/article/985214/enimerothike-gia-tin-aek-o-siopis

χαχαχα! γαμάτο! το επομενο θα λεει για την ομαδα της καρδιάς του!

Επαφή με ανθρώπους που ναι μεν δεν έχουν θεσμικό ρόλο στην ΑΕΚ, αλλά γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις εντός αυτής, φέρεται να είχε ο νεαρός χαφ του Πανιωνίου, Μανώλης Σιώπης.

Η Σουλα ειναι μια πολυ καλη κομμωτρια . Το καλο που εχει ειναι οτι εκτος απο κουρεμα καλο κανει και καλες πιπες . Εχει ενα κακο ομως. Ειναι φιλη της αεκουλας με μη θεσμικο ρολο, αλλα γνωριζει προσωπα και πραγματα ,
Οτι να ναι …πιο αθλητικογραφος καιγεσαι.
ελεος με τους απιθανους.

Συνέντευξη του στο σιχαμένο gazzetta εδώ: http://www.gazzetta.gr/football/article/992778/siopis-ethniki-andron-aytos-einai-o-megalos-moy-stohos

Το κομμάτι που μας ενδιαφέρει περισσότερο παρακάτω:

Ο Μανώλης Σιώπης μας μίλησε και για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και για τα σενάρια που έχουν προκύψει για την μεταγραφή του. Μην ξεχνάμε πως το ερχόμενο καλοκαίρι ο νεαρός μέσος μένει ελεύθερος…

Επιστροφή πλέον στη Σούπερ Λιγκ. Ο Πανιώνιος έχει αρχίσει πολύ καλά… Πως βλέπεις την συνέχεια; Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό…
«Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Καθημερινά δουλεύουμε πολύ σκληρά, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θεωρώ πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε σε αυτό το ματς. Θέλουμε να πάρουμε κάτι καλό και για τον κόσμο μας».

Ήδη έχουν αρχίσει να υπάρχουν φήμες περί ενδιαφέροντος πολλών ομάδων για εσένα… Πως το αντιμετωπίζεις όλο αυτό;
«Για την ώρα έχω κλειστά τα αυτιά μου σε όλα αυτά. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στον Πανιώνιο. Το συμβόλαιό μου τελειώνει το καλοκαίρι, είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για άλλες ομάδες. Στόχος μου είναι να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος και να βοηθάω τον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα, ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει»

Σε -όχι και τόσο έγκυρη- αθλητική ιστοσελίδα υπάρχει ρεπορτάζ που λέει για πρόταση ανανέωσης με συμβόλαιο 100000 (από 35000 τώρα) μέχρι το 2019.

Εδώ το ρεπορτάζ: http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/253435/eksapsifio-symvolaio-ston-siopi-o-panionios

Το ίδιο και εδώ: http://www.gazzetta.gr/football/article/992971/ta-sprohnei-se-siopi-o-panionios

Το δύσκολο όταν χρωστάς είναι ότι κανονικά δεν μπορείς να κάνεις προτάσεις για αναβαθμισμένα συμβόλαια γιατί γρήγορα θα ξαναβρεθείς να μην μπορείς να πληρώνεις τις δόσεις και θα ξανακυλήσεις.
Το ξέρω ότι υπογράφοντας ανανεώσεις κρατάς παίκτες και ανεβαίνεις επίπεδο αλλά ελπίζω να μην ξεπεράσουμε αυτά που μπορούμε να πληρώσουμε, όπως έχουμε κάνει ξανά και ξανά.

Γενικά οι κινήσεις που κάνει η διοικηση εδώ και καιρό δείχνει οικονομική ευφορία και οχι στενότητα όπως ζούσαμε τα τελευταία χρόνια…ποιός ξέρει αραγε τι συμβάινει…

Θα προτιμουσα να χρησιμοποιησω τουλαχιστον προς το παρων οπως το βλεπουμε τη φραση σωστη διαχειρηση χρηματων.
Ευχομαι πραγματικα να συνεχισει ετσι και καποια στιγμη καποιος να βρεθει που θα αναλαβει σαν μεγαλομετοχος…

Την άποψη πως ο Πανιώνιος διαθέτει το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας πενταετίας εξέφρασε ο Μανώλης Σιώπης, μιλώντας στη ΝΟVA, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους των “κυανέρυθρων”.

Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τη λευκή ισοπαλία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, την άποψη πως ο Πανιώνιος διαθέτει το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας πενταετίας εξέφρασε ο Μανώλης Σιώπης, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους των “κυανέρυθρων”.

“Ο Πανιώνιος έχει φέτος το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας πενταετίας. Σε σχέση με πέρσι έχουμε περισσότερη ποιότητα. Φέτος έχουμε στόχο μία ανάλογη πορεία με πέρυσι”, είπε αρχικά ο μέσος του Πανιωνίου, Μανώλης Σιώπης, ενώ για το γεγονός πως παρόντος του Σκίμπε, έκανε το καλύτερό του φετινό παιχνίδι, είπε: “Εγώ κάνω ότι μπορώ για το καλό της ομάδας. Δουλεύω όσο καλύτερα μπορώ”.

Για το ενδεχόμενο κλήσης του στην Εθνική, είπε: “Μακάρι”.

Για τη συνέχεια, δήλωσε: “Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, αλλά με το ρόστερ που έχουμε και τη δουλειά που γίνεται είμαι αισιόδοξος πως θα πάμε καλά”.

Για το ότι ο Πανιώνιος “βγάζει” συνεχώς παίκτες, σχολίασε: “Είναι το καλύτερο σκαλί στην Ελλάδα. Δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες και υπάρχουν τεχνικοί όπως ο κύριος Ουζουνίδης και ο κόουτς τώρα (σ.σ. ο Μιλόγιεβιτς) που μας δείχνουν εμπιστοσύνη”.

Για το ματς με την ΑΕΚ, ανέφερε: “Αν είχαμε και περισσότερο καθαρό μυαλό στη τελική πάσα… Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη χωρίς πίεση. Αλλά εκεί στη τελική πάσα είχαμε θέμα. Ο Μασούντ γενικότερα θέλει να κάνει το παιχνίδι της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος. Εβγαλε και μία εξαιρετική κάθετη στον Καρίμ”.

προσεχε μη φας τα μουτρα σου στο σκαλι

Κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα περίπτωση κρίνεται από την ΑΕΚ ο Μανώλης Σιώπης.

Στην «Ένωση» είχαν ούτως ή άλλως εξαιρετική άποψη για τον μέσο του Πανιωνίου και αυτή ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο στον πρόσφατο αγώνα των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Όπως γράφει λοιπόν το «Goal», οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη ξεκινήσει διερευνητικές επαφές για το πώς μπορούν να αποκτήσουν τον παίκτη.

Και δεδομένου ότι το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι (άρα από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει) σε συνδυασμό με την δεδομένη ανάγκη ενίσχυσης στα χαφ, κάνει πιθανότατη την κίνηση της ΑΕΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/psaxnetai-gia-siwpi-i-aek/3236146

όποιος παίξει καλά το Σάββατο, από Δευτέρα ανηφορίζει αελ.

όποιος παίξει καλά το Σάββατο, από Δευτέρα ανηφορίζει αελ.

χαχαχαχαχα