Λεωνίδας Καμπάνταης

Και δεν φτανει που ειναι σκατα παικτης ,ειναι και αμυαλος ,συμφωνα με την σημερινη του συνεντευξη’‘‘ο Πανιωνιος δεν πρεπει να κανει αλλη μεταγραφη,αλλα να πορευθει με τους παικτες που εχει’‘Και ιδικα στην επιθεση ,γιατι παιζει επιθετικο ποδοσφαιρο’’ Μαλλον τωρα που γλυτωσε απο τον Διαμαντακο …δεν θελει να χασουμε απο τα ματια μας τετοιο χαρμα οφθαλμων’‘‘παρα μονο αυτον’’‘Χαρη μας κανει ο Ερμος που ηρθε στην ομαδα μας’‘‘Ρε βαλε το αλλο μισο γκολ που χρωστας …και απο μενα αδεια …να πας στο καλο και στον αγυριστο’’'Και πουσαι ,αν θελεις κανα λαστιχακι για τα μυαλα σου…παρε το 11880 ''χαχαχχαχαχαχαχαχαχθειο

Θειο κοιτα που διαφωνω μαζι σου, ενω συμφωνω οτι ο παικτης δεν επρεπε να ειχε παρθει τοτε στις μεταγραφες, τωρα ειναι παικτης μας, οτι και να ειναι τον εμψυχωνουμε, αλλον δεν εχουμε, σαν την καλαμια στον καμπο εχουμε μεινει εκει στη θεση του φουνταριστου, εχει και τα προβληματα τραυματισμων, προχωρα κυριε Λεωνιδα και ο Θεος βοηθος Σου να πιασεις τα γκολ που ειχες με τω αεκ!!! χαχα μονο μην χανεις την μπαλα στην επιθεση και μην την μεταβιβαζεις στους αντιπαλους, εκει στην περιοχη να εισαι και ολα γινονται!!!

Σκατοβλαχος και κουτοπονηρος λεω’‘Δεν θελει αλλον στην ομαδα σεντερ-φορ’‘‘Αυτος να ακουγεται,να εχει παντα μια μεταγραφη στην τσεπη,και απο δω πανε οι αλλοι’’‘‘Προσφορα μηδενικη’’‘Τη μια δηθεν θλαση,την αλλη κρυολογημα,την αλλη αποβολη …ε τελειωσε η σεζον’‘’‘‘Τετοιους θελουμε;;;οχι φυσικα’‘Αν παρουμε ομως ενα αλλο παιδακι ,δυνατο ,να βλεπει και δυχτακια…σου λεω εγω που θα παιζει ο …Λεωνιδας’’‘’‘’ Καιαδα μωρε…παρ’αυτα χαχαχαχαχαχαχ θειο

Για Καμπανταης μια χαρα ειναι φετος και εχει βαλει και 2 γκολ.Ο παίκτης δεν είναι για παραπάνω.Είναι ψιλοσακατεμένος και πρέπει να είναι συνέχεια σε συντήρηση.Το άσχημο με αυτόν είναι οτι είναι άγαρμπος και ατσούμπαλος τεχνικά και ενώ έχει διάθεση δεν τον κρατάνε τα πόδια του να παίξει αυτά που μπορεί.
Ο άνθρωπος κάνει οτι μπορεί και για αυτό μου είναι συμπαθής

Ο άνθρωπος κάνει οτι μπορεί και για αυτό μου είναι συμπαθής

Μαζί σου. Μαχητής.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να τον συμπαθήσω. Ούτε κρύο ούτε ζέστη η παρουσία του και αγωνιστικά και…φυσιογνωμικά. :stuck_out_tongue: :astonished:

Εισαι ο Φερναντο Τορες του Ιστορικου!! Με την κορδελιτσα σου, τα 2γκολακια σου…μια χαρα!! Καρφωσε Οφη και κουλα και ολα καλα!

Με τι μούτρα θα αντιμετωπίσεις τώρα τους συμπαίκτες σου και τους προπονητές σου???

Δεν αξίζεις να φοράς τη φανέλλα της ομάδας μας!!!

Στο καλό “ΕΜΠΕΙΡΕ” ποδοσφαιριστή και να μας γράφεις!!!

Oποιος παει γηπεδο τον βλεπει σε ΚΑΘΕ ματς σε ανυποπτες στιγμες να μπλεκει σε τσαμπουκαδες.Το σημερινο ηταν απλα αναμενομενο.
Ας τελειωσουμε επιτελους με τον ψυχοπαθη.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ οπωσδηποτε, αλλωστε ειναι η 2η φορα που συμβαινει, με τον Αρη πρωτη αγωνιστικη στο δεκαλεπτο που μπηκε παλι κοκκινη.

Τελειωστε τον σημερα.

Ξέσκισε όλη την σημερινή προσπάθεια σήμερα απο πολύ νωρίς, ετρεχαν οι αλλοι να μαζεψουν τα ασυμμάζευτα επειδή κοτζάμ μαντράχαλος “επαγγελματίας” και “εμπειρος” “ποδοσφαιριστής” (δεν ξέρω πού να πρωτοβάλλω “…”) δεν μπορεί να κρατηθεί. Αντε γεια! Σπιτάκι σου… :angry:

Επαναφορά νόμου 4000 για μία μέρα και μόνο για τον μαλάκα. Εξαφανίστε τον τελειώστε τον εδώ και τώρα. Όχι κερκίδα , στο σκέπαστρο να το μαστιγώνουν οι θεοί. Μη σε ξαναδώ πουθενά βλαμμένε. Τελειωμένε , τελείωσες οριστικά κυνηγέ των 2 τερμάτων.

Παλια γνωματευση’‘’’ Βαρεμενος χαχχαχαχχαχα θειο :angry:

Και 2η παλια γνωματευση’‘’'Ανιατη ασθενια η…μαλακια Του ξανα ΘΕΙΟ :angry:

Την πρώτη μαλακία την κάνει όταν δεν διώχνει την μπάλα στο κόρνερ και προσπαθεί να κάνει τριπλίτσες…
Στην συνέχεια της φάσης οποιοσδήποτε άλλος θα είχε κερδίσει την αποβολή του κριαριου των παγουράδων..
Θεωρώ ότι ήταν κόκκινη κ για τους δύο αλλά επαγγελματίας παίκτης δεν δικαιολογείτε να κάνει αυτό που έκανε ο πανβλαξ!!

Δ Ρ Ο Μ Ο !!!

μολις τωρα μπηκα σπιτι και το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να γραψω για σενα οτι εισαι τεραστιος μαλακας.κριμα για την προσπαθεια των υπολοιπων που αν και με δεκα κοντραρανε στα ισα

λίγο μυαλό ρε παιδί μου
λίγο
κρέμασες όλη την ομαδα
τώρα πρέπει να βρουμε αλλού το τρίποντο που χάρισες εκτός κι αν μεταμορφωθείς και βάλεις 10 γκολ στα παιχνίδια που μένουν

Δεν θα βάλει κανένα γιατί δεν θα ξαναπαίξει. Αλλά και να έπαιζε …
Πάντως στο επόμενο εντός μην τον δω στα μάτια μου. Κράξιμο μέχρι τέλους . Φύγε μόνος σου μακρυμαλλούσα. Δρόμο. Καμία δικαιολογία . Ο προπονητής μη διανοηθεί να σκεφτεί οτι τον έχει ενεργό.
Και μην ακούσω μη κράζεις παίκτη της ομάδας. Δεν ανήκει στην ομάδα. Ντροπή να φοράει τη φανέλα ο προδότης.

ισχυει οτι ανταλαξε μπινελικια με κοσμο στην 4 την ωρα που πηγαινε στ’αποδυτηρια?