Η Λέσχη,η οποία τα τελευταία χρόνια είχε περιέλθει σε αδράνεια,φαίνεται πως επανέρχεται δυναμικά.Σε πρώτη φάση,μου φαίνεται πολύ καλό το ότι δημιουργείται ένας ακόμα πυρήνας οπαδών.Αν κάποιος ξέρει περισσότερα για το ποιοι είναι αυτοί που ανέλαβαν και γενικά για το τι συμβαίνει ας γράψει.
http://www.panionianea.gr/2020/06/blog-post_89.html
Εγώ δεν ξέρω ποιοι είναι αλλά ξέρω ότι μόνο που βλέπω αυτό το έμβλημα στα δεξιά μου έρχεται μια μικρή αναγούλα.
η γραμματοσειρα κ κατι πανια που ειδα στο αγρινιο να δεις τι μου προκαλουν εμενα… εγω νομιζω οτι για την παρουσια του κοσμου μας στο γηπεδο που δεν ειναι χιλιαδες, το οτι εχουμε εναν συνδεσμο που κοντευει 40 χρονια ζωης κ η παρουσια του τα τελευταια χρονια ειναι οτι καλυτερο εχει ο συλλογος, φτανει κ περισσευει… μακαρι να συσπειρωθει ολος ο κοσμος του πανιωνιου γυρω απο τους πανθηρες κ να τραβηξουμε αλλα μονοπατια
Αυτά τα πανιά τα έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό τόσο στο γήπεδο,όσο και στην φωτογραφία από το Αγρίνιο που αναφέρεις και ούτε εγώ ενθουσιάστηκα.Απλά δε θέλω να βγάλω βιαστικά συμπεράσματα για το σύνολο της Λέσχης και για αυτό περιμένω την άποψη από όσους ξέρουν περισσότερα.
Είναι πολύ περίεργο το θέμα…Από τη μία βλέπεις φάτσες που ξέρεις , το χεις ζήσει , ότι ο Πανιώνιος είναι όλη τους η ζωή , δεν μπορείς ούτε δόλο για κάτι να τους προσάψεις ούτε τίποτα. Από την άλλη όλο το κόνσεπτ βασίζεται στο περίφημο νο πολίτικα που φυσικά είναι και παραείναι πολίτικα για κάποιους από αυτούς και φυσικά το γνωστό σιχαμένο πολίτικα. Α και στο εμείς πάμε για τη φανέλα , ακόμα κι αν τη φανέλα τη διοικεί ο κάθε μπέος. Μπλιαξ.
Τεσπά..Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Πάντως μόνο και μόνο για 3-4 παλιές πανθηρόφατσες που είναι εκεί πλέον με τις οποίες έχω ζήσει πράγματα και θαύματα στενοχωριέμαι που τα πράγματα έχουν έρθει έτσι.
Το κλαμπ και κυρίως αυτοί οι λίγοι ΜΑΓΚΕΣ που το τρέχουν καθημερινά εδώ και μια δεκαετία+ έχοουν κάνει ΤΙΤΑΝΙΟ αγώνα για να κρατηθεί η ιδέα του Πανιωνίου ζωντανή όλα αυτά τα χρόνια. Για να κρατηθεί η Νέα Σμύρνη κυανέρυθρη και "αμόλυντη¨. Για να ξεπετάγονται παντού στα νότια καινούρια κυανέρυθρα παρεάκια με αλανάκια που γυαλίζει το μάτι τους.
Μακάρι όλοι όπως μπορούμε να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά και τα νεότερα που έρχονται από πίσω… Τίποτα άλλο.